Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:34® 1Mara
1Mara

mannice> Ahoj kémo :-)

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:31® majkyss
majkyss

mannice> Zdarec!Taky nechapu že mužou řešit takovou blbost dva dny!:-D

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:30profil byl smazán

Klucíí nechte se chrr

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:26® 1Mara
1Mara

cormoran> Asi tak nějak :-)

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:15® 1Mara
1Mara

Tommy> :-D

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:14® cormoran
cormoran

1Mara> Chápu postoj vás obou. Jen na vysvětlení..Když mi pípa včera volal, jestli je to pravda, tak jsem mu řekl jen to, že já žádnou nevytáhnul, kromě několika za sako z jiných fleků, a že jsem ani tebe, ani foksína neviděl na tom fleku vyvláčet ostrou žádnou. Jestli jsi je tahal, když jsem tam já nebyl, to už šlo mimo mě:-)

Abych se taky ještě vyjádřil k ostroretkám na vláčku celkově..Na vlastní oči jsem viděl, jak mi vyjíždějí za voblerem až pod nohy a občas do něho nějaká ostře drkla. Byl tam i foksíno a ten dokonce jednu trefil (viz foto). S názorem, že je to běžná ryba na vláčku nesouhlasím. Když potkáš někde hejno, což nebývá poslední dobou náhoda, tak ti na to občas nějaká vlítne, nebo do toho řízne, ale že by se tahaly běžně, to snad ani ne. Přirovnal bych jí třeba ke kaprovi na vláčku, nebo parmě. Toť z mý strany vše, zbytek si dořešte po svým pánové..

Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 14:17:19 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38815.jpg
Neděle 7. listopadu 2010 v 15:13® Tommy
Tommy

1Mara> Polib mi prdel hade:-D :-P Lidí jak sraček a hovno chtěj jen tupě čuměj a vysíraj:-D :-D

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:08® 1Mara
1Mara

Tommy> A jinak co v práci , lidí jak hadů v lese viď ? :-)

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:07® 1Mara
1Mara

Tommy> Nelez mi do zadku jó :-D

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:06® Tommy
Tommy

1Mara> Já Ti věřím,kamaráde:-)

Neděle 7. listopadu 2010 v 15:03® 1Mara
1Mara

cormoran> Tím že ti hned volá jestli je to pravda a že jsem lhář , já měl zato že jsi loni pob Benešákem taky vytáhnul ostrou na vláčku , a proto jsem tam napsal abych nekecal . No ty chápeš jak jsem to vše myslel někdo né , a já lhář nejsem , nemám to zapotřebí . :-)

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:58® Tommy
Tommy

pipa> zduř pípoňu:-D :-Dpivo

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:57® Jak.novi
Jak.novi

pipa> Už zase dávaj tu kravinu?

Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 13:58:14 uživatelem Jak.novi.
Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:57® cormoran
cormoran

1Mara> AČ nerad, ale musím vám do toho vstoupit, když už v tom figuruji i já. Čím se za mě schovává?

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:56® pipa
pipa

Tak všem,jdu čučet zase davaj Transformers !!!!!

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:55® Jak.novi
Jak.novi

pipa> Pravděpodobně, ba na té fotce, je také docela velká nástraha. Hold se u ní ze zvědavosti motala a schytala to za papulu.

1Mara – A k těm podoustvím. Oni se při větší velikosti živí menšíma rybkama.

Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 13:55:45 uživatelem Jak.novi.
Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:52® Jak.novi
Jak.novi

1Mara> U malých nástrah věřím, že ty ostrý po nich jdou cíleně. U velkých nástrah tomu nevěřím.

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:48® 1Mara
1Mara

pipa> je mi líto Tomáši že jsi se ke mě takhle ostře zachoval jen proto že ti nikdo nepochválil tvůj úlovek a já jen jako jediný na tebe reagoval a vůbec jsem to nemyslel špatně . To že se schováváš za Cormoše je tvá věc a mě jsi hned napadl vykřičníkami a jen tvou větou , jestli jsem jí chytil na vláčku , už ti to píšu obvzlášť tobě po třetí ! JO já taky chytil ostrou reguelně za hubu na vláčku na smáčka ! takže ti si čteš jen to co je protebe důležitý a ostastní věci na které se tě člověk ptá jsou pase.Příklad co Kamil a přání aby chytil velkého candáta . Nic jsem ti špatného nenapsal abys ses takhle urazil a začal mě tu na netu špinit že jsem lhář . toť vše pane .

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:42® majkyss
majkyss

V Kanadě se začaly množit případy napadení člověka medvědem, a tak se na odpočívadlech okolo silnic a u vstupů do přírodních rezervací začaly objevovat informační cedule s tímto textem:

Vážení návštěvníci, ve vlastním zájmu si uvědomte,že medvěd je nebezpečné zvíře a vyhýbejte se proto styku s ním. Velmi důležité je medvěda nepřekvapit, a proto doporučujeme na oděvu při vstupu do lesa nosit malé rolničky.

Rovněž je známo, že medvědi nesnášejí pach pepře, je proto dobré u sebe několik sáčků pepře nosit, případně jím svůj oděv přímo posypat.

Je velmi důležité rozlišovat mezi medvědem černým, který je relativně přátelský a medvědem grizzlym, který je velmi nebezpečný. Blízkost medvěda nám pomůže odhalit i přítomnost jeho trusu.

Trus medvěda černého je světlejší, řidší a je ho méně. Trus medvěda grizzly je hojnější, hustší, páchne po pepři a bývají v něm malé rolničky.

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:42® pipa
pipa

Jak.novi> no stejně jak na ty foto z mrku,zřejmě …

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:39® 1Mara
1Mara

Jak.novi> No právě , já je pozoroval že při vláčce a vedení nástraze se oni chovaj jinak , začnou plavat s nástrahou po boku a snaží se jí kousnout , měl jsem tohle to loni na Labku a takhle jsem tahal i malé padoustve .

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:38® BlueShark
BlueShark

Nuda :-)

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:23® Jak.novi
Jak.novi

pipa> Viděl jsem, jen je otázka, zda je poctvivě za hubu nebo za tu hubu podseklá.

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:14® pipa
pipa

Jinak už mi pračka jede a kongáče se perou … :-> :-D

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:13® pipa
pipa

hroch71> :-D pivo

Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:12® pipa
pipa

Jak.novi> hezký a tady já …

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38811.jpg
Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:09® Jak.novi
Jak.novi

Tady jsem našel nějaký obrázek ostré na přívlač. Snad mě autor nebude kamenovat (fotka není má). :-))

http://www.mrk.cz/…28_1be3f.jpg

Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:59® hroch71
hroch71

pipa> :-P

Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:47® pipa
pipa

Jak.novi> to s tebou uplně souhlasím,přívlač je prostě nádherná :-> :->

Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:44® Jak.novi
Jak.novi

pipa> Jako že je rozdíl, jestli ostroretku ulovíš na miniaturní marmyšku, nebo malého twistříka a je rozdíl, pokud zabere na 7 cm jerk. Přívlač je krásná a rozmanitá.