Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. března 2009 ve 21:54® cormoran
-
foks01> Myslíš, že je to ten komejnovo?:)
- Neděle 29. března 2009 ve 21:53® cormoran
-
Mára: Tak rybolovče, gratuluju ti k úlovkům:) A zjistil jsem, že se musíš pořád opičit viď:D
- Neděle 29. března 2009 ve 21:42® pipa
-
Jinak sem dnes u vody slyšel že prej Ravelak(dul Petry) prej koupil Branstar
- Neděle 29. března 2009 ve 21:39® pipa
-
Jinak co řikate na ten stojan na prut? ten už něco vydrži !!!! ten malej mě hned prd jak Marovi
- Neděle 29. března 2009 ve 21:30® pipa
-
Oni vědi kdo je jejich Taťka
- Neděle 29. března 2009 ve 21:30® monaster
-
mára nádherný ryby
- Neděle 29. března 2009 ve 21:29® filip111
-
teda Máro, tak já už ti neukážu žádný místo, vždyť ty by jsi mi ty místečka úplně vyžral
)
- Neděle 29. března 2009 ve 21:23® pipa
-
Ty vogo ja zjistil až ted že je ohodku vic
- Neděle 29. března 2009 ve 20:54® pipa
-
foks01> ja je zas doma pidluju
- Neděle 29. března 2009 ve 20:50® foks01
-
je ..já nechtěl
- Neděle 29. března 2009 ve 20:44® 1Mara
-
Foksinož proč to tady vytrubuješ že žeru vše co lapnu
)
- Neděle 29. března 2009 ve 20:39® foks01
-
111-spíš v žaludku
- Neděle 29. března 2009 ve 20:39® pipa
-
filip111> mrni do f.nove chytej,jestli neviš stim vypnutim..
- Neděle 29. března 2009 ve 20:32® pipa
-
1Mara> ty sou naky přežrany
ty sis je vykrmyl osobně ne
- Neděle 29. března 2009 ve 20:31® filip111
-
Ahoj, dnes na Labi, od 7:00 do 10:00 je jednoho krásně vybarvenýho kapříka 47cm, jednoho cejna 46cm a kamarád karase 40cm. Vše na feeder, na červíky.
foks: asi to má Mára v krvi, nebo známýho v tescu v oddělení ryb
- Neděle 29. března 2009 ve 20:27® 1Mara
-
Kurňa to jsou fišky có
)
- Neděle 29. března 2009 ve 20:24® foks01
-
mára je prostě lovec od přírody
- Neděle 29. března 2009 ve 20:16® 1Mara
-
Ahoj Monaster takže nic moc jó řikáš ? Neboj zanedlouho to na Labku už pujde a léto přednámi to bude masakr
) Voda zdravím sejdem se ale až budou řádně ryby kousat . Pirno není lepší aby jste si to po os. vyříkali a byl klid ? Jste z jednoho města a na fiškách se stejně budete potkávat, a co ti udělali jiní ? že je to tak že nebudeš chodit na srazy ? Oldo počkej ješte pár dní ažse oteplí voda a na soutoku budem lapat udice jak budou jezdit do vody
)
- Neděle 29. března 2009 ve 20:14® pipa
-
Piranha> takže ještě jednou ale už naposled že ti to vše řeknu do očí a všem taky at už je klid a jasno
bud chlap
řekl bych že jeto fer ne?
- Neděle 29. března 2009 v 19:52® Piranha
-
pipa> ty mne prestan urazet a neber si mne porad do huby, pises o mne a ja se o tobe vubec nebavim, zacnes tady plkat neco o brne bo co a pak ses sprostej.Dej mi pokoj. Jak jsem nize psal, to plati.Nazdar a treba s epo.
- Neděle 29. března 2009 v 19:51® monaster
-
dnes s Flidem na Školáku. výjezd v 9 odjzed po 15.00 záběrů spousta ale nesekatelných. výsledek 3× cejn
- Neděle 29. března 2009 v 19:06® pipa
-
Piranha> stale prostě nechapeš!!!! všichni se sejdem a ja to osobně před všema řeknu co mě sere !! a přestaň mě uražet!!!!!!!
- Neděle 29. března 2009 v 18:24® Piranha
-
olda> tak se domluvime a sjedem spolu na flek a pochytame.Prece to takhle nenechas ne kamo.Ja dneska zase na labi a super lov.Znam paradni fleky na labi.Porad plaz a dokola plaz, to nejde a neni to zdravy. Tak se domluvime po skypu a sjedem nekam.KAru mas tak neni problem.Feeder taky ovladas, tak bude super den.
- Neděle 29. března 2009 v 18:21® Piranha
-
pipa> mistrovsky nemusis psat veke pismeno na zacatku, pokud to neni jmeno.Jestli ,,stam" byl se pise ,, jestli jsi tam byl a ,,ja ke" to bylo se pise ,,jake to bylo,,. Ja taky nepisu kdovi jak luxusne, ale na to, ze ti tahne na 50, by jsi se mel stydet. Nahore mas napsana pravidla, ze se nesmi psat sproste vyrazy.A ty vymastena tlama se zase chovas jak cikorka z ,,podbenesaku,, ne vlastne ne cikorka, to bych je urazil.
Tady ted rikam, pokud bude sraz a pritahne tam tohle holohlave individium, nazivajici se podobne, jako nastroj pro cepovani piva.Jdu na ryby sam a jinam.Mozna vam nekterym chybet nebudu a pokud nekomu ano, tak si aspon ulevi. Zacina to tady jit do velkych sra…k a Marovi jsem to uz rikal.Nemyslim tim tenhle bajecnej server, ale tohle forum.Neni to narazka na Honzu-BS, byl to skvelej plan zalozit tohle forum, ale uz opravdu zde panuje tzv. internetova ponorka a ja jsem ji asi uz dostal.Zacinam si nerozumet s nekterymi lidmi a radeji opravdu odstoupim a budu to jen sledovat.
- Neděle 29. března 2009 v 18:02® olda
-
Čau přátelé petrova cechu,dnes stoják(školák)protože na Labi jsem 2× nic nechyt, hádejte jak jsem dopadl ,no samo 0.Kolega protivnej aspoň chyt to samé co já patřímuto nemá semnou kamarádit.
- Neděle 29. března 2009 v 17:53® pipa
-
Piranha> Ty totiž tady akorat umiš psat,jen nato co se ti hodi!!!!! a samozřejmě jen psat Mistrovsky dila !!!! Tak na mě nemachruj že mě maš na haku !!!!! JA se jen ptal jestli stam byl … např.třeba ja ke to bylo ????
PS: takže di do piči… a nemachruj tady .. KONEC debaty
- Neděle 29. března 2009 v 17:39® Piranha
-
cyberb0b> jo tak uz vim.Ja si myslel, ze to bude mimohackove nastrazeni cervu.Ale kamo, jak ja rikam, to je moc slozity a pokazdy nastrazovat takhle cervy?To ne.Kdyz berou ryby na hod a udela se za nejakejch 5 hodin lovu okolo 50kg ryb, myslim si, ze je to zbytecny.Kukurici na vlas jo, tygri orech, nebo peletky, klidne, ale tohle?Neeee.Ja pouzivam malinky, tenky hacky na ktery nastrazuju od jednoho do 4 cervu a to postaci.Mam i hacky, ktery pouzivam jen na kuku.Je to od Owneru a jsou sice malinky, ale silneji drat.Jsou hodne zahnuty.Cervy na to nedostanes a pouzivam je od srpna do konce rijna, kdy jdou kapri.Dobry jsou i pri pouziti boilies na vlasu.Nejsou veliky, jsou to 10ky.Davam na ne kuku jak na vlas, tak i na hacek, nebo hnojaky.Na cervy je to silny.Ted kupuju novy hacky, japonsky.Jsou maly, tenky, zlaty barvy a v baleni jich je 15 a cena 52,– Mensi typy na plavcku, nebo na cudlickareni se dela ve 20ti kusech, za stejnou cenu.
- Neděle 29. března 2009 v 17:16® Piranha
-
Pipa>ja ti nemam na co odpovidat a uz jsem ti minule psal, ze ti nemam co rict a byl bych rad, kdyby jsi si mne do huby nebral. A kdyz uz jsme u tech ulovku domu.Lepsi si jednu rybu vzit, nez nechat u vody 10 kilo bordelu a jit s kocovinou domu
- Neděle 29. března 2009 v 17:03® pipa
-
No par kusanum sem hned po ranu volal
ale asi pinkali nebo
- Neděle 29. března 2009 v 17:00® pipa
-
1Mara> voda je přimo super touživá
akorat ten piraňak mě chce rozlobit:-/