Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 25. května 2013 v 19:30® HaD
-
Mikyška> já taky chytl dříve, ale cíleně mi to trvalo rok. Zhruba.
- Sobota 25. května 2013 v 8:16® Venca Zelenka
-
Tak to já první dva roky nic nechyt
A co mě dalo práce vůbec někde sehnat nějaký mravný jednohák, ještě ho mám někde schovaný, teď je toho všude hromada
Koupil jsem ho někde v čechách a když jsem ho uviděl pod sklem na krámě, jako bych našel diamant
zebral jsem si hned 3ks, nožná bych někde aj našel svůj první pletenkový návazec, jestli ho najdu dám foto jak jsem to tenkrát vázal
- Pátek 24. května 2013 ve 23:49® Mikyška
-
bjucek> Tak já chyt metrovku hned první rok co sem chytal jako vedlejší produkt při candátech. A pak sem se tím vším pomalu prokousával stylem pokus omyl. Na všechno sem si tak nějak přicházel pomalu sám. Od nahazování přes větev sem se dostal až k trhačce. O to větší sem měl radost z případneho ůlovku a i dnes se z toho snažim čerpat a vymýšlet dál. A o tom rybařina je. Přijít si na něco co funguje a mít z toho radost. Né vše vyčíst, vyzvědět a pak jen čekat a případně mudrovat že mi to nebere a že nemám štěstí.
- Pátek 24. května 2013 ve 23:43® Mikyška
-
macek2> A myslíš že ho chtěl jen zlikvidovat nebo ho chtěl na jídlo?
- Pátek 24. května 2013 v 17:46® bjucek
-
David H.> Taky hezkej výkon. Já první rok taky nic nechytil a je nás víc.
- Pátek 24. května 2013 v 10:59® HaD
-
bjucek> hele může být, ale nemusí. Já první rok strávil asi 60 dní u vody bez záběru
- Čtvrtek 23. května 2013 v 19:34® bjucek
-
Mikyška> Tak to je pěkný. Já mám buď smůlu, chodim na špatný místa, nebo to neumim
- Čtvrtek 23. května 2013 ve 14:49® HaD
-
Venca Zelenka>
- Čtvrtek 23. května 2013 ve 14:29® Venca Zelenka
-
David H.> Ani mě neprav, před měsícem jsem doplatil půjčku na první ukradený vozík. Teď mám tak půlkila klíču a odemikání a zamykání auta zabere pomalu 5min.
a šrouby na hlavě vozíku jsem projistotu heftl svářečkou
ale ani tak už nemám klid, pokud to nemám někde blízko za prdelou.
- Čtvrtek 23. května 2013 ve 14:13® HaD
-
Venca Zelenka> Jo, tohle je potřeba vždy dobře vyřešit. Vykradené auto už jsem měl na výpravách 3×. Dvakrát to odnesl zámek, jednou nám na hulváta kamenem rozbili boční sklo. A nikdy nic neukradli, protože nebylo co. Nicméně škoda a komplikace velmi nepříjemné :-/
- Čtvrtek 23. května 2013 ve 14:07® Venca Zelenka
-
David H.> Aby toho napětí nebylo moc naráz
Teď jsu napnutý jestli vůbec dostanu na zahájení dovolenou a jestli jo tak budu napnutý jestli při návratu najdu na svojem místě auto či vozík na loď. Ale je fakt, že průzkumná týdení výprava se už nejednou vyplatila, sice jsem byl zedřený jak pes a zralý na lázně, ale vzponínky zůstaly, ještě fšil mě bolí záda, když si vzpomenu
- Čtvrtek 23. května 2013 v 5:38® macek2
-
Mikyška> to se mi v IT stalo dvakrát taky že po mě ital chtěl sumce,já mám pro takové případy připravenou větu ,,catfish kill for food"
- Středa 22. května 2013 ve 22:42® HaD
-
Mikyška> to je fajn. A když už rybu fotce ním unavíš, je dobré ji chvíli nechat před puštěním odpočinout.
- Středa 22. května 2013 ve 22:40® HaD
-
Venca Zelenka> prubni. Nové věci mají punc napěti'
- Středa 22. května 2013 ve 22:40® Mikyška
-
Venca Zelenka> Nemám čas nic vymejšlet. Takže tam co vždy.
- Středa 22. května 2013 ve 22:39® Mikyška
-
bjucek> Bejt zahájená jako poslední dva roky tak bych to bral. Loni sem zahájil tak na dvacátej hod 92 a rok před tím mi to trvalo o nějakou tu hodku dýl, ale zas jich bylo víc. Tušim dvě kudly okolo pětapade. A pak na vláčku 107 s 94 a na vábku 96.
- Středa 22. května 2013 ve 22:19® Mikyška
-
David H.> K těm fotkám. Je to jen pár rychlejch momentek. Ryba byla odpočinutá a celkem pěkně živoučká. Radši budu mít horší fotku s vědomím že je ryba ok než jí trápit kvůli fotce.
Jinak sem u konkurence viděl kdysi i dost opačný fotky z itálie. Byly tam ryby tahaný hákama, který byly přímo pro ten ůčel vyrobený jako profi nástroje pro masařky. Ale takovejma fotkama se nikdo nechlubí. Hájili se tam tím že jen dodržovali tamní zákon. Teď když sme tohodle sumíka fotili, tak se u nás zjevil místní občan a vyptával se co jako s ním budem dělat. V ten moment sem měl trochu nahnánoaby po vypuštění nezačal vymáhat pokutu za porušení zákona. Ale nakonec to bylo v pohodě a i nás všechny vyfotil.
- Středa 22. května 2013 ve 22:02® Venca Zelenka
-
Pánové a kam jedete na odhájení? Přemýšlím jestli jet na osvědčené, nebo prubnout něco nového.
- Středa 22. května 2013 ve 20:56® bjucek
-
casper> tak to už bys měl začít pořádně trénovat, za pár dní začne odběr
- Středa 22. května 2013 ve 20:54® bjucek
-
macek2> u mě je to tak 1 za sezonu
- Středa 22. května 2013 ve 20:09® casper
-
bjucek> dyt jsme domluvený že pojedu
minimálně budu chytat nástražky
- Středa 22. května 2013 ve 20:05® macek2
-
stačí když se pichne aspon jeden za víkend
- Středa 22. května 2013 v 19:50® HaD
-
bjucek>
))))
- Středa 22. května 2013 v 19:45® bjucek
-
David H.> Tak to jsem naprosto klidnej. To se nepopíchá ani za měsic
- Středa 22. května 2013 v 19:21® HaD
-
bjucek> na druhou stranu lepší než kdyby se to první den všechno popíchalo
- Středa 22. května 2013 v 18:54® bjucek
-
casper> to si piš, jestli párkrát pojedeš tak pochopíš
- Středa 22. května 2013 v 18:39® casper
-
bjucek> ty se zas těšíš vole
- Středa 22. května 2013 v 18:37® bjucek
-
Tak já myslim, že zahájení bude jako každej rok. Dřina jak prase s žádnym výsledkem. A Jestli k tomu bude humus počasí a zvedlá voda, tak to nebude mít chybu. Ale co, stejně pojedem…
- Středa 22. května 2013 v 17:58® HaD
-
macek2> spíš jsem realista
- Středa 22. května 2013 v 17:32® macek2
-
David H.> nestraš,věřím že se rozmnoží ale asi se to posune