Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 12:24® TondaN
TondaN

Bazalbub1922> Nevím jak tam, ale když byl u nás tak chytal podobně a povolení dostal od rybářství Třeboň jako „ochranu životního prostředí za účelem dokumentu“…

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 12:18® Bazalbub1922

Jsem si pročítal diskuzi o JV pár roků zpět a chtěl jsem se zeptat. Teď mě nejde o JV, ten je mě šumák celkem ale: Třeba zrovna on dostává vyjímky. Jenom by mě zajímalo jestli na to místní organizace má právo jenom tak změnit dobu lovu, počet prutů atd. Jde mě o to , že mám dojem že když se někde dělala vyjímka(třeba chytání v noci atd.) tak se o to snad musí žádat rok dopředu aby to bylo zaneseno v řádu atd. Nebo jak to je? To si může pak teoreticky zítra každá organizace že se chytá nostop atd? díky za odpověď Jenom dodávám, že mě nejde o pana „pohádkáře“ ať se tady zbytečně zas něco nestrhne :-) díky

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 12:04® macek2
macek2

casper>libor to bere postupně,tetka metrovka,v unoru 150 a dubnu už bude na 250cm :-)

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 11:48® casper
casper

hrdobec> už jsem ti ho ohodnotil na fb :-)) ) tak na začátek snad dobrý ne? :-) ale chápu, že jsi zvyklý a větší :-D

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 11:43® hrdobec
hrdobec

casper> :-) Nejde mě vložit fotka,byl to mrnous,ale v lednu fakt zahřál

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 10:05® casper
casper

hrdobec> tak my taky klepem kosu a ty už máš prvního letošního sumíka :-D jak tě znám, tak to bude zas nějakej pulec :-D

Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 3:25® hrdobec
hrdobec

Tak hovnivál je zpátky chlapci :-) První letošní fousáček udělal v lednu velikou radost

Úterý 8. ledna 2013 ve 21:58® Srneček
Srneček

Mikyška> tiše závidím8-(

Úterý 8. ledna 2013 ve 21:58® Srneček
Srneček

sidla_napajedla> myslíš hovnivála nebo hrdobce??:-D

Úterý 8. ledna 2013 ve 21:57® Mikyška
Mikyška

Srneček> Znám, ale momentálně je na něj u nás chladno, tak jel v pátek na jih.

Úterý 8. ledna 2013 ve 21:26® sidla
sidla

Srneček> někde jsem ho už zahlídl, i v letním vydání kajmanu :-D

Úterý 8. ledna 2013 ve 21:11® macek2
macek2

Srneček> :-))

Úterý 8. ledna 2013 ve 20:44® Srneček
Srneček
Nejsem sice Romeo,ale taky si dovolím jednu fakt maličkou „reklamu“ Neznáte někdo tohoto brouka?? :-D
Úterý 8. ledna 2013 v 17:46® HaD
HaD

Já jsem pocit taky dobrý neměl, ale jak jsem psal – dokáži mnohdy tolerovat asi až moc.

Úterý 8. ledna 2013 v 17:11® sidla
sidla

macek2> asi, myslím že s nima 195kg jinak cvičilo

Úterý 8. ledna 2013 v 16:58® macek2
macek2

TondaN> fake to není,jen rusové byli ožralí a uvedli takovou hovadinu,195 liber to snad

Úterý 8. ledna 2013 v 16:45® TondaN
TondaN

http://webcafe.net.hr/…95-kilograma jestli to není fake tak je na světě nový světový rekord…

Úterý 8. ledna 2013 v 16:09® sidla
sidla

Scanix> :-D

Úterý 8. ledna 2013 v 15:44® Scanix
Scanix

David Havlíček> ja na nej mel nejak pifku od zacatku a nebylo to jenom tim, jak tu vystupoval, ale mam trosku odhad na lidi. To, co jsem si precet jinde, jeste pred promazanim, i potom to stacilo, tak minimalne z toho vyplyvalo, ze JV je Julie a on, on porad Romeo. Na muj vkus to otravoval uplnyma nesmyslama, neskryvanou reklamou a dokonalou aroganci, Romeo a Julie, tam to taky konci otravou :-)

Úterý 8. ledna 2013 v 15:31® Bazalbub1922

Romeo je furt stejný. Na MRKu se pohádal se všema a myslím že už nepíše bo se nasral k vůli uvazování sumců na špagát. A když o Dalasovi napšé že je nicka tak to netřeba další komentář. Jenom myslím že jestli bude tak pokračovat tak mu přes tu papulu někdo dá :-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:51® Venca Zelenka
Venca Zelenka

David Havlíček> Vůl rozhodně nejsi. Jestli ty nebudeš ten křesťan, co nastavuje tu druhou tvář :-) Proti Romeovi je MM zlatej kluk, ale u něj je ještě šance, že z toho vyroste :-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:44® HaD
HaD

Venca Zelenka> Jojo toleroval. A když jsem požádal o zbrždění, byl jsem špatnej. Já nejsem dobrák. Ja jsem vůl. :-( (

Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:41® HaD
HaD

ladamaj> dobře :-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:38® ladamaj
ladamaj

David Havlíček>zítra ti pošlu osobku budeš koukat:-))

Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:31® Venca Zelenka
Venca Zelenka

David Havlíček> Ty jsi hroznej dobrák, upřímně jsem se až divil, jak dlouho si vydržel tolerovat ROMEA, měl jsi mu zatnot tipec už dávno a měl bys klid a jistě i mnozí další. On si tu dělal reklamu a ty jsi byl na něj takovej hodňoučkej, jistě se ti to vyplatilo a dostal jsi dobře zaplacené :-) Jak říkla babina, bolíto- to je dobře, aspoň si to budeš pamatovat :-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:03® HaD
HaD

sidla_napajedla> ok

Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:01® sidla
sidla

David Havlíček> jojojojo, je mi po tom hovno,jen jsem se zeptal

Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:57® HaD
HaD

sidla_napajedla> nijak. Jen jsem v tomto ojedinělém případě vymazal příspěvek od psychicky narušených jedinců s nimiž jsem se dostal do sporu někde úplně jinde a dnes mi bylo z jejich strany vyhrožováno fyzickým útokem. Bylo to plné lží a polopravd. Myslím si, ze to tady nemá co dělat, resp. Bych to musel sáhodlouze komentovat a v tom nevidím žádný smysl. A už vůbec ne, když nemá ani koule na to, aby psal sám a nechává za sebe psát svou partnerku. A jestli si skutečně dotyčný má potřebu se mnou něco vysvětlovat, má adresa je známá.

Tento příspěvek byl editován 7.1.2013 21:01:25 uživatelem HaD.
Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:46® sidla
sidla

jen tak pro ujištění, jak je to tady na chytej s nějakou, říkejme tomu cenzura?

Pondělí 7. ledna 2013 v 17:15® TondaN
TondaN

macek2> Ne každý chytá na přehradě a málo kdo průvodcuje až u moře kde se míchá slaná a sladká voda…