Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. ledna 2013 v 17:01® macek2
macek2

TondaN> tak to musí být babrák když se mu se sumci na ebru nedařilo

Pondělí 7. ledna 2013 v 16:50® HaD
HaD

sidla_napajedla> To taky bylo v dobách, kdy tyhle ryby byly výjimečné, ne? Dnes už jich je loveno přeci jen trochu víc…

Pondělí 7. ledna 2013 v 16:43® sidla
sidla

David Havlíček> vzpomínám si na tu jeho 240 nebo kolik měl tady od nás, jednou jsem šel do ryb. potřeb a mluvilo se tam o něm,jako o člověkovi z jiné planety :-D samozřejmně ve špatném slova smyslu jak je to u Čechů zvykem

Pondělí 7. ledna 2013 v 16:40® TondaN
TondaN

macek2> No ono je průvodce a průvodce jsou průvodci jako je Stara,Valošek,Tomi nebo Plzák a jsou průvodci co se jim s lovem sumců nedařilo, lidi asi nadávali tak začal s mořem a tam to je podle všeho podobné…

Pondělí 7. ledna 2013 v 16:37® HaD
HaD

sidla_napajedla> mno logicky, patří ke špičce.

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:46® sidla
sidla

ono se o dalasovi mluví snad všude

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:29® HaD
HaD

chosebaits> No nedivil bych se.

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:29® HaD
HaD

macek2> psal. Ve finále někde prý psal, že mi pojede dát přes držku. Ten svět se definitivně zbláznil…

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:21® macek2
macek2

David Havlíček> a to ti řekl do telefonu? nebo ti to psal a nebo rovnou do očí.

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:19® chosebaits
chosebaits

David Havlíček>Jo ten dotyčnej je pod nickem Romeo??? Tak to jsem už naprosto vklidu co z toho vyleze.Dalas si tu sním už jednou dopisoval a povídal že se klidně za ním cestou na Ebro jednou zajede podívat na kus řeči:-D

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:14® HaD
HaD

dam> to se mi vesměs daří :-D

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:14® HaD
HaD

macek2> jj, to je on. Jen jsem nechápavě kroutil hlavou…

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:09® macek2
macek2

David Havlíček> asi máš namysli ,,Romea" co dělá průvodce na ebru,osobně ho neznám ani jsem sním nechytal, ale asi dělat průvodce na ebru může mít negativní vliv na povahu člověka, asi má pocit povýšenosti nad obyčejnými rybáři z česka,jinak si to nedokážu vysvětlit

Pondělí 7. ledna 2013 v 15:02® dam
dam

David Havlíček> poslouchej, jsme v ČR a tady je to denní praktika vymýšlet si a stěžovat ostatním normální život…hlavně nebuď nikdy v ničem dobrej9-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:58® HaD
HaD

dam> taky mě to šokovalo tak, že jsem to vložil sem.

Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:54® dam
dam

David Havlíček> Dejve, tobě přece nemusím povídat, co je závist…a že zavidí někdo Dalasovi, se vůůůbec nedivím…:-)

Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:43® milfej

macek2"" koukni na Forum SPY- Vágner podvádí,ted jsem tam psal co o tom vím

Pondělí 7. ledna 2013 ve 13:02® chosebaits
chosebaits

David Havlíček>Tohoto pána neznám a ani jsem sním nechytal.No,abych pravdu řekl už opět raději chytám víceméně sám.To že když někdo něco umí se hned stane blbcem je tak v našich končinách normální.

Pondělí 7. ledna 2013 ve 12:45® HaD
HaD

Chlapi, dotaz, právě jsem se dozvěděl od Romana Sýkory dozvěděl, že tady v ČR jsme blbci a např. že Dalas je nicka, co sumce jinými slovy chytat neumí. Byl jste s ním někdy někdo na rybách?

Pondělí 7. ledna 2013 v 11:27® TondaN
TondaN

macek2> A ještě z toho mít prachy… :-D A pak pózovat s rybou, kterou jsem takhle chytne pro televizi a vyprávět jak to bylo složité.

Neděle 6. ledna 2013 ve 23:40® macek2
macek2

chrami>nevím co na to říct,leda toto-vyváška a lov nonstop dokázu skousnout,to je možné vyžádat ale co je pro mě apsolutně nepřípustné lov na tucet prutů,tomu říkám výsměch všem poctivím rybářům,nemluvje o tom že loví z ostrovu v chráněné oblasti:-(( :-/

Neděle 6. ledna 2013 ve 22:59profil byl smazán

macek2> to se nekdo ma chytat na deset klacku bejt v rezervaci kde je vstup zakazan zavazeni zakazano non stop taky a nic nepustit z toho maj mistni sumcari urcite radost

Neděle 6. ledna 2013 ve 22:22® macek2
macek2

tak už jsem zjistil kde dělám chybu,chytám jen na dva pruty,zítra jedu do krámu dokoupit ještě deset kompletů http://www.stream.cz/…trochu-jinak

Neděle 6. ledna 2013 v 19:28profil byl smazán

TondaN> ne chytam s brachou. Ten spodni de do sveta vrchni je kousek za petset nebezpecne v nem krupalo pri 140 na ten nechytam jeden na vabku a ctyri na bojky

Neděle 6. ledna 2013 v 16:59® TondaN
TondaN

Perry> Pokud chceš mít velkou šanci na velkou rybu tak konec března začátek dubna nebo září/říjen.

Neděle 6. ledna 2013 v 16:24® Perry

Ahoj, chystám se letos na pád s fishingholiday, poradíte který měsíc je nejnadějnější? Dík

Neděle 6. ledna 2013 ve 12:26® ladamaj
ladamaj

TondaN>to je fakt.

Neděle 6. ledna 2013 ve 12:21® TondaN
TondaN

macek2> feeder je základ bez toho se na sumce skoro nedá jít…

Sobota 5. ledna 2013 v 19:18® macek2
macek2

TondaN> tak to máme ůplně stejně,mel jsem dva na bojku ale kvůli IT jsem dokoupil ještě jeden komplet a samozřejmě vláčák víc toho není potřeba,ještě mě napadlo že by se dal nepřímo zařadit mezi sumcařské pruty i feeder bez něj bych si výpravu na sumce nedokázal přectavit:-)

Sobota 5. ledna 2013 v 19:10® TondaN
TondaN

macek2> Já mam 3 na bójky nebo pelety 1 na vábničku a vláčák a to mi zatím stačí…