Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 23:50® hrdobec
hrdobec

chrami> Zdar,uvidíme,třeba to nebude tak horký a bude se chytat dál

Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 22:37profil byl smazán

hrdobec> ahoj sem tu novej doufam ze se tam stihnu taky podivat

foto/diskuze/sumcarina/2012/th-img90244.jpg
Čtvrtek 6. prosince 2012 v 19:58profil byl smazán

zkouska

foto/diskuze/sumcarina/2012/th-img90234.jpg
Čtvrtek 6. prosince 2012 v 18:53® hrdobec
hrdobec

Tak tomu v roce 2013 teda naložim co to pujde:-) Letos sem byl 9krát takže přitvrdíme o))

Čtvrtek 6. prosince 2012 v 15:56® Srneček
Srneček

macek2> obarvenej bílák :-) .Jo smějeme se ale…kurňa

Středa 5. prosince 2012 ve 20:58® mašety311
mašety311

macek2>Vypálily a přitomž jsme ho taky neviděli.

Středa 5. prosince 2012 ve 20:47® macek2
macek2

mašety311> http://cs.wikipedia.org/…goj_chorchoj nevím jestli se nám ho podaří někdy vypátrat,už proto že jsme ho mnohokrát spolu ,,vypálilypivo

Středa 5. prosince 2012 v 19:14® mašety311
mašety311

Srneček>Orgoj chorchoj.To by byl ideální červ na pěknýho sumika.

Středa 5. prosince 2012 v 17:30® Srneček
Srneček

David Havlíček> když seženeš bíláčka tak aby měl cca 40 cm tak řekni.Pojedu s tebou.A ani mi nebudou nástražky chybět.

Úterý 4. prosince 2012 ve 22:11® Srneček
Srneček

wallys> tak toho musíme teda využít a máknout. Je to k hovnu.No jo EU je EU. Chlapi díky za „nedobré“ info.

Úterý 4. prosince 2012 ve 21:49® HaD
HaD

wallys> tak budeme chytat na bílé červy, co se dá dělat :-((

Úterý 4. prosince 2012 v 19:46® wallys
wallys

Srneček> Ahoj .. jj Delta je volná,ale do roku 2014 se k zákazu musí přidat jak Venezie tak Lambrusko ..To má už Itálie nařízene od EU a nikdo stím nic nenadělá :-(( Buďme rádi za ten rok navíc

Úterý 4. prosince 2012 v 18:27® Srneček
Srneček

macek2> Teď jsem zmrazenej!!!No snad nechají tu deltu „zatím“ volnou!!!!!!!SAKRA Díky za odpověď

Úterý 4. prosince 2012 v 18:09® macek2
macek2

Srneček>kde jsi byl,na marzu:-) toto tema se řeží už asi dva měsíce a ne jen tady na chytej,tento zákaz platí jen v regionu Emilia Romagna,delta je zatím v pohodě,ale všichni se modlí aby se to nepo.ralo i v celé IT:-((

Úterý 4. prosince 2012 v 18:05® Srneček
Srneček

Ahoj…sakra co to tu čtu!!!To si chlapci děláte p.rdel s tím zákazem v IT?!Letos jsem vypadl z tempa a mám naplánovanej březen a teď tu sedím,čtu a nevím co dodat!!!!

Úterý 4. prosince 2012 v 15:54® HaD
HaD

wallys> no to bude

Úterý 4. prosince 2012 v 15:43® mašety311
mašety311

wallys>Mě nevadí rybáři co loví podle řádu ikdyž bych ho trochu upravil.Vadí mě však ti co rabujou.Bohužel je to o lidech.

Úterý 4. prosince 2012 v 15:25® wallys
wallys

mašety311> no dvounohých kormoránů je dost a dle řádů na to mají právo. .. Takže to je každého svědomí a nenažranost :-((

Úterý 4. prosince 2012 v 15:22® wallys
wallys

David Havlíček> pokud se tam podívám ještě tak se pokusím. . Ono na tak velké přehradě několikahlavé hejno asi moc neuďelá ale jak Vír zamrzne tak mám spíš obavu o pstruhovou Svratku co je hned pod přehradou. . Aby to v zimě nebyla menší jatka :-((

Úterý 4. prosince 2012 ve 14:44® mašety311
mašety311

Vidět dvěstěhlavý hejno kormorána jak plundruje ostroretky,parmy aj.je k pláči.Jsou to pomalurostoucí ryby a škoda se nedá nahradit tak rychle jak třeba u kapra kterého je také škoda.Mě však šlo oto že sumec jako predátor není hlavní viník devastace našich vod a paradoxně největší škodá-masaři to naněj svádí.Sumec uloví jen pro svou potřebu,kormorán spoustu ryb zmrzačí než se nažere ale někteří lidi kdyby se měli zblít tak berou vše.

Úterý 4. prosince 2012 ve 13:59® HaD
HaD

wallys> tak to příště zkus. Fotky těhle lovců mě zajímají.

Úterý 4. prosince 2012 ve 13:51® wallys
wallys

David Havlíček> no chtěl jsem,ale jak jsem se přiblížil tak odlétli na druhou stranu přehrady :-((

Úterý 4. prosince 2012 ve 13:14® truhlář
truhlář

wallys> AHOJ DOČETL JSEM SE O TVÉ SKUŠENOSTI S ELEKTRONICKOU HRAČKOU NA VOUSÁČE DLOUHO O NICH UVAŽUJI A IKDYŽ MÁM RÁD ZVUK ROLNIČKY A KLASIKU RÁD BYCH JE POŘÍDIL PORADÍŠ KDE SE DAJÍ KOUPIT?

Úterý 4. prosince 2012 v 11:42® HaD
HaD

wallys> udělal jsi nějakou fotku?

Úterý 4. prosince 2012 v 11:28® wallys
wallys

mašety311> no já byl o víkendu s rodinkou u nás na Vysočině kouknout se na upuštěnou Vírskou přehradu. .Sice se na ní už 30let chytat nesmí, ale když jsem i tam viďel hejno kormoránů jak se krmilo tak mě málem mrdlo :-((

Úterý 4. prosince 2012 v 9:15® mašety311
mašety311

Wallys>Sohlasím stebou.Navíc sumcům jsou přičítány škody které nespáchali.Masařky knˇučí že jim žerou kapry,ale na tekoucí vodě má sumec spoustu snadnější kořisti.tedˇ jsou vypuštěný chovný rybníky,plůdkož­routi nahání vysazený kapry a ponich největší škodná kormorán se s vypuštěných rybníků přestěhoval na řeky.to oni nevidí.Já chodím na Moravu i v zimě.Vlétě se mě chce zvracet s plůdkožroutů a nyní s kormoránů.Sumec jako škodná je břídil.

Úterý 4. prosince 2012 v 0:12® HaD
HaD

wallys> já vím. Co naplat, už čas nevrátím. Aspoň se teď snažím o osvětu, aby si lidi těch ryb vážili.

Úterý 4. prosince 2012 v 0:04® wallys
wallys

David Havlíček> jako čest Tvé práci co děláš pro nejen začínající rybáře a nejenom Ty , ale nechci bejt skeptickej :-(( Myslím že toho ta třetina co vůbec sumce ze začátků chytne hned zneužije a pak pár let pojede v kolejích než si uvědomí že je to třebas škoda,tedy pokud si to uvědomí .. se jen koukni kolik lidí má rybářský lístek a vlastně ani nepoznají ryby ..

Úterý 4. prosince 2012 v 0:00® ladamaj
ladamaj

wallys> to máš pravdu nehledě ktomu že sumíci do 1m jezdí dost v hejnec viz Hněvkovická sami sme necápali nevidět to na sonu.

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:58® HaD
HaD

wallys> jojo, taky si občas říkám, že jsem vlastně spoustu lidí ochudil o to „krásno“ při objevování, hledání, zkoušení, tápání a nalézání. Asi jako když budeš vyndavat ježka z klece podle návodu. Prostě už to přestane být hlavolam.