Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 23:50® hrdobec
-
chrami> Zdar,uvidíme,třeba to nebude tak horký a bude se chytat dál
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 22:37profil byl smazán
-
hrdobec> ahoj sem tu novej doufam ze se tam stihnu taky podivat
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 19:58profil byl smazán
-
zkouska
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 18:53® hrdobec
-
Tak tomu v roce 2013 teda naložim co to pujde
Letos sem byl 9krát takže přitvrdíme o))
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 15:56® Srneček
-
macek2> obarvenej bílák
.Jo smějeme se ale…kurňa
- Středa 5. prosince 2012 ve 20:58® mašety311
-
macek2>Vypálily a přitomž jsme ho taky neviděli.
- Středa 5. prosince 2012 ve 20:47® macek2
-
mašety311> http://cs.wikipedia.org/…goj_chorchoj nevím jestli se nám ho podaří někdy vypátrat,už proto že jsme ho mnohokrát spolu ,,vypálily
- Středa 5. prosince 2012 v 19:14® mašety311
-
Srneček>Orgoj chorchoj.To by byl ideální červ na pěknýho sumika.
- Středa 5. prosince 2012 v 17:30® Srneček
-
David Havlíček> když seženeš bíláčka tak aby měl cca 40 cm tak řekni.Pojedu s tebou.A ani mi nebudou nástražky chybět.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 22:11® Srneček
-
wallys> tak toho musíme teda využít a máknout. Je to k hovnu.No jo EU je EU. Chlapi díky za „nedobré“ info.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:49® HaD
-
wallys> tak budeme chytat na bílé červy, co se dá dělat
- Úterý 4. prosince 2012 v 19:46® wallys
-
Srneček> Ahoj .. jj Delta je volná,ale do roku 2014 se k zákazu musí přidat jak Venezie tak Lambrusko ..To má už Itálie nařízene od EU a nikdo stím nic nenadělá
Buďme rádi za ten rok navíc
- Úterý 4. prosince 2012 v 18:27® Srneček
-
macek2> Teď jsem zmrazenej!!!No snad nechají tu deltu „zatím“ volnou!!!!!!!SAKRA Díky za odpověď
- Úterý 4. prosince 2012 v 18:09® macek2
-
Srneček>kde jsi byl,na marzu
toto tema se řeží už asi dva měsíce a ne jen tady na chytej,tento zákaz platí jen v regionu Emilia Romagna,delta je zatím v pohodě,ale všichni se modlí aby se to nepo.ralo i v celé IT
- Úterý 4. prosince 2012 v 18:05® Srneček
-
Ahoj…sakra co to tu čtu!!!To si chlapci děláte p.rdel s tím zákazem v IT?!Letos jsem vypadl z tempa a mám naplánovanej březen a teď tu sedím,čtu a nevím co dodat!!!!
- Úterý 4. prosince 2012 v 15:54® HaD
-
wallys> no to bude
- Úterý 4. prosince 2012 v 15:43® mašety311
-
wallys>Mě nevadí rybáři co loví podle řádu ikdyž bych ho trochu upravil.Vadí mě však ti co rabujou.Bohužel je to o lidech.
- Úterý 4. prosince 2012 v 15:25® wallys
-
mašety311> no dvounohých kormoránů je dost a dle řádů na to mají právo. .. Takže to je každého svědomí a nenažranost
- Úterý 4. prosince 2012 v 15:22® wallys
-
David Havlíček> pokud se tam podívám ještě tak se pokusím. . Ono na tak velké přehradě několikahlavé hejno asi moc neuďelá ale jak Vír zamrzne tak mám spíš obavu o pstruhovou Svratku co je hned pod přehradou. . Aby to v zimě nebyla menší jatka
- Úterý 4. prosince 2012 ve 14:44® mašety311
-
Vidět dvěstěhlavý hejno kormorána jak plundruje ostroretky,parmy aj.je k pláči.Jsou to pomalurostoucí ryby a škoda se nedá nahradit tak rychle jak třeba u kapra kterého je také škoda.Mě však šlo oto že sumec jako predátor není hlavní viník devastace našich vod a paradoxně největší škodá-masaři to naněj svádí.Sumec uloví jen pro svou potřebu,kormorán spoustu ryb zmrzačí než se nažere ale někteří lidi kdyby se měli zblít tak berou vše.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:59® HaD
-
wallys> tak to příště zkus. Fotky těhle lovců mě zajímají.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:51® wallys
-
David Havlíček> no chtěl jsem,ale jak jsem se přiblížil tak odlétli na druhou stranu přehrady
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:14® truhlář
-
wallys> AHOJ DOČETL JSEM SE O TVÉ SKUŠENOSTI S ELEKTRONICKOU HRAČKOU NA VOUSÁČE DLOUHO O NICH UVAŽUJI A IKDYŽ MÁM RÁD ZVUK ROLNIČKY A KLASIKU RÁD BYCH JE POŘÍDIL PORADÍŠ KDE SE DAJÍ KOUPIT?
- Úterý 4. prosince 2012 v 11:42® HaD
-
wallys> udělal jsi nějakou fotku?
- Úterý 4. prosince 2012 v 11:28® wallys
-
mašety311> no já byl o víkendu s rodinkou u nás na Vysočině kouknout se na upuštěnou Vírskou přehradu. .Sice se na ní už 30let chytat nesmí, ale když jsem i tam viďel hejno kormoránů jak se krmilo tak mě málem mrdlo
- Úterý 4. prosince 2012 v 9:15® mašety311
-
Wallys>Sohlasím stebou.Navíc sumcům jsou přičítány škody které nespáchali.Masařky knˇučí že jim žerou kapry,ale na tekoucí vodě má sumec spoustu snadnější kořisti.tedˇ jsou vypuštěný chovný rybníky,plůdkožrouti nahání vysazený kapry a ponich největší škodná kormorán se s vypuštěných rybníků přestěhoval na řeky.to oni nevidí.Já chodím na Moravu i v zimě.Vlétě se mě chce zvracet s plůdkožroutů a nyní s kormoránů.Sumec jako škodná je břídil.
- Úterý 4. prosince 2012 v 0:12® HaD
-
wallys> já vím. Co naplat, už čas nevrátím. Aspoň se teď snažím o osvětu, aby si lidi těch ryb vážili.
- Úterý 4. prosince 2012 v 0:04® wallys
-
David Havlíček> jako čest Tvé práci co děláš pro nejen začínající rybáře a nejenom Ty , ale nechci bejt skeptickej
Myslím že toho ta třetina co vůbec sumce ze začátků chytne hned zneužije a pak pár let pojede v kolejích než si uvědomí že je to třebas škoda,tedy pokud si to uvědomí .. se jen koukni kolik lidí má rybářský lístek a vlastně ani nepoznají ryby ..
- Úterý 4. prosince 2012 v 0:00® ladamaj
-
wallys> to máš pravdu nehledě ktomu že sumíci do 1m jezdí dost v hejnec viz Hněvkovická sami sme necápali nevidět to na sonu.
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:58® HaD
-
wallys> jojo, taky si občas říkám, že jsem vlastně spoustu lidí ochudil o to „krásno“ při objevování, hledání, zkoušení, tápání a nalézání. Asi jako když budeš vyndavat ježka z klece podle návodu. Prostě už to přestane být hlavolam.