Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:15® macek2
-
David Havlíček>před měsícem, na PO
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:10® HaD
-
macek2> kdy kde?
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:44® macek2
-
David Havlíček>tenhle ůlovek je čerstvý,stal zato
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 20:44® HaD
-
macek2> náhod nejaký vzpominkovy foto
- Pátek 30. listopadu 2012 v 18:56® TOMMY CATFISH
-
čaute chalani chcel by som vás všetkých poprosiť o takú maličkosť priateľka sa zúčastnuje súťaže a potrebuje nazbieAť DOSTATOK hlasov tak plss dajte svoj hlas
je to sekundová záležitosť a nič sa vám nestane
stačí otvoriť tento odkaz http://www.kvizmajster.sk/vianoce/?… a stačí to potvrdiť jedným tlačitkom ďakujem pekne
- Pátek 30. listopadu 2012 v 18:04® macek2
-
David Havlíček> určitě by se záběr udělat dal,ale taky se mi moc k vodě nechce to počasí je takové deprimující,raději si ,,zarybařím" tady
- Pátek 30. listopadu 2012 v 16:06® HaD
-
jak tak koukám z okna, pomalu budeme mít po žížalkách. Né že by to nešlo, ale komu by se chtělo
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:18® HaD
-
wallys> už jsem zjistil, kde jsi vzpomínal. Tak dej tu fotku sem
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:39® wallys
-
David Havlíček> Nádherná vzpomínka
a jak píše Libor… Hlavní je pohodička a relax u vody ,úlovky jsou velkej bonus
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 18:42® hrdobec
-
David Havlíček>to je fakt,vidim to podobně,ale ryba je samozřejmě třešničkou na dortu
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 18:33® HaD
-
macek2> jaro to zřejmě jistí
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 18:15® macek2
-
David Havlíček>to je fakt pěkná ryba,tak to bys měl zase někdy vyrazit at nezůstává ,,jen" u tech vzpomínek
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:13® HaD
-
hrdobec> ono ve finále ani tak nejde o tu rybu, jako o tu pohodu, jakou jsme tam zažili. Tak trochu nirvána…
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:08® hrdobec
-
David Havlíček> Super kousek a pěkná fotka
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:20® HaD
-
Dneska jsem zase vzpomínal… Je něco krásnějšího?
- Středa 28. listopadu 2012 v 17:38® HaD
-
wallys> uvidíme
- Středa 28. listopadu 2012 v 16:59® wallys
-
David Havlíček> díky Dejve. .Aspoň bude jasno
- Středa 28. listopadu 2012 ve 14:48® HaD
-
wallys> Pokud je ale taková informace k dispozici, předám ji na Radu ČRS k vyjádření
- Středa 28. listopadu 2012 ve 13:41® HaD
-
Podle zprávy z vedení ČRS se o ničem takovém zatím neví.
- Středa 28. listopadu 2012 v 7:13® wallys
-
David Havlíček> díky,ale chtělo by to zjistit .
- Středa 28. listopadu 2012 ve 3:59® osprey
-
wallys> Dej tomu čas, ono se to vyvrbí.
- Středa 28. listopadu 2012 v 1:50® HaD
-
wallys> nemám žádné informace v tomto směru.
- Středa 28. listopadu 2012 v 0:19® wallys
-
Tak já už nevím
když se za 3 zdrojů za jeden den dozvím zprávu že se ještě na Po od levé strany Gora smí chytat na ryby ,ale pak hned že do roku 2014 musí všechny státy EU zakázat lov na živou /mrtvou rybu tak mi je na zvracení
Prosím Tě Davide .. víš o tom něco víc ? a nebo mě chtěli Italové jen dát brouka do hlavy ? Tato otázka na poli ČR by mě docela zajímala
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:59® ladamaj
-
wallys>chyba mám natočenou kazetu a na 2 čekám a že tam sou otom není pochyb no itoška nebo ebro to není ake 2m tam sou i větší ale sám víš že to je také o štěstí.
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:23® wallys
-
ladamaj> na Nechranky jsem jezdil před pár lety když jsem ještě sloužil v Žatci .. věčinou ze břehu na štiky a okouny ,ale někdy nad tu zatopenou vesnici na štiky .. abych řekl pravdu tak na sumcích jsem tam nikdy cíleně nebyl ..
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:16® wallys
-
Shrnutí .. když ten zákaz má přijít tak přijde a ani My ani Italové s tím nic nenaděláme
a můžeme se aspoň těšit z poslední sezony na dolním toku Po bez omezení .. a co třebas za pár let naučí i Italové žrát pelety jak u nás slepice zní a MY se tam zas vrátíme
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:14® ladamaj
-
wallys>no právě pokud otom vněco člověk ví tak se pak klidí ale takovích debilit tam je spousta já tam přestal skoro jezdit než se tam hádat s blbem kterej získal placku doví jak to mne zato nestojí jedu tam když to je na delší dobu na sumíky.
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 21:49® wallys
-
ladamaj> jj vtom máš pravdu .. na plachetnici můžeš mít pomocný spal.motor ,ale na lodi Ne .. ale vše se dá normálně vyřešit,jen se nebát a vědět fakta
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 21:22® ladamaj
-
wallys>stouhle blbostí sem se setkal jako rs na Necchranicích už před 10 lety a to sem měl přes konstrukci plachtu no jako rs sem jim dal doklady ať tam daj zápis tady vůbec sou divné předpisy zakázané spalováky rs snima jezdí a le i jiní a přitom jde o staré motory tymler ifa a spousta dalších já mám hondu splňuje tu nejtvrdší normu průvodní papíry o kontrolách a už mne vyhrožovali také sem použil placku jak mohou oni jezdit stak starým motorem aby mne předložil doklad jako já smál se tak sem se odporoučel nakop motor a jel pryč ani sem stoho nechytal a co tam dělaj ostatní a chataři nemluvím jedna verbež.Každej si dělá zákony sám ale ejhle když narazí na právníka nebo rs to ani neví že zde nemám pravomoc je zde povolen el.motor který tě ke břehu bezpečně nedostane sou zde až 2m vlny 1m je děžný když začne foukat no blbost skrátka nemaj co dělat nebo to dělá někdo kdo tomu vůbec nerozumí osobně to porušuji stím co mám tak mohu na moře a musí to mít platné osvědčení což mám vždy.
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 21:19® olsak.honza
-
Ahoj chlapi, mám nabídku pro ty z vás, kdo jste z Ostravy a okolí..mám dobrý zdroj na karasy 20–30 cm (i větší), pokud máte třeba zájem, ozvěte se, určitě se domluvíme.. Honza