Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:54® macek2
-
wallys> asi jsem natvrdlej
ale žádné prohlášení jsem nenašel
pošli odkaz
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:42® wallys
-
macek2> koukni se na fcb stránky GSI .. dali tam dnes prohlášení
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:30® macek2
-
David Havlíček,wallys> to já už nakupuji vláčecí nástrahy, nějaké ůspěchy na vláčku mám ale i přesto se přípravuji na nejhorší
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:23® wallys
-
lasta> hele já jsem po situaci co v Taliansku nastala stou kajutovkou dost na vážkách
asi si pak koupím nějakou jetou když budou k mání
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:23® macek2
-
sidla_napajedla> klidně toho můžeš vyplodit víc
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:21® wallys
-
David Havlíček> jo jeden jsem si v Práglu vyhlídl .. ale s tou Itoškou jsem vytočenej jako spousta kluků z GSI
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 17:48® sidla
-
probírám fotky z léta tak tu jen tak z nudy pár vyplodím
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 17:48® HaD
-
lasta> mno, asi bych ji teď nekupoval
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 15:54® lasta
-
:David, vláčák nemá,ale novou loď chce aby tam měl pohodlí.To jich bude na prodej až to tam zakážou možná vzroste i počet sebevražd.měli by jsme udělat stávku před Italskou ambasádou
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 15:31® HaD
-
wallys> už máš vláčák?
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:56® osprey
-
macek2> Pomazal jsem to, ale potvrzuju, že to bylo 9×. To muselo být tím vztekem.
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:07® wallys
-
macek2> sekl se compl
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:00® macek2
-
ty máš s toho také nervy že sto zmáčkl 9×
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 20:58® wallys
-
macek2> to nás bude víc
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 20:55® macek2
-
wallys> si to asi hodim
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 20:38® wallys
-
Pro tuto chvíli pouze Emilia Romagna pravý břeh řeky, aby Suzzara … pak v 2013/2014 Lombardie a Benátsko regionu uplatňovat stejné právo … To ze zpávy od Yuriho Grisendi
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 20:23® wallys
-
Tak jsem se teď koukal na GSI a Yuri tam psal že do roku 2014 musí všechny provincie schválit zákaz lovu na živou/mrtvou rybu ..je to z důvodu ochrany biologické rozmanitosti . Se máme na co těšit
Jinak včera byl ten zákon o zákazu lovu na živou rybu v Itálii schválen
- Středa 21. listopadu 2012 v 19:09® TondaN
-
wallys> Asi takhle dopadne to úplně stejně jako na ebru tam je podobný zákaz a stejně 90% lidí tam toho candáta nebo okouna na tu vábničku dává a nikdo to nějak moc neřeší.. . takže asi tak.
- Středa 21. listopadu 2012 v 19:00® wallys
-
TondaN> to je fakt,ale dle mého se to stejně bude z lodí porušovat .. ze břehu těžko ale z lodí určitě
- Středa 21. listopadu 2012 v 18:50® TondaN
-
wallys> Máš pravdu, ale s tímto my jako rybáři moc nenaděláme… To co jsem napsal je odůvodnění Italských orgánů, proč tento zákaz udělali… Je to sice absurdní, ale pokud nejsme pracháči, kterým nevadí,že riskují obrovské pokuty tak se budeme muset podřídit ať se nám to líbí nebo ne…
- Středa 21. listopadu 2012 v 18:31® wallys
-
TondaN> ono na jednu stranu stím bordelem je to velká pravda,ale na druhou stranu dolu do laguny jezdí i kapraři ne jen sumcaři .. stím odpadem je to stejné a po Češích jsem jej spoustu vyděl a i uklidil ( svůj nepořádek si vozím domů ) ne že bych byl takovej puntičkář,ale vždy ho dám do lodi a pak jsem línej jej někde hodit do kontejneru .. stím chytáním ze břehu to je fakt,ale na těch místech chytá skoro celá evropa.Dle mého se nedá házet vina jen na nepořádek u vody ,stačí se kouknout jaký bordel plave po hlavním toku
Tento příspěvek byl editován 21.11.2012 17:38:19 uživatelem wallys.ledničky pet lahve a dál a dál , to není problém jen rybářů,ale celé It.společnosti !!! A když to vemu kolem a kolem tak i v Čechách se jednou-dvakrát do roka čistí břehy řek a rybníků,tak proč to nejde i tam ??? ono by stačilo kdyby na sjezdech k ramenům byl kontejner a čas od času se vyvezl . Ale to je jen můj osobní názor . A pokud se nepletu tak na Maistře ten zákaz lovu na živou/mrtvou rybu zatím neplatí .. Dle mích informací je hranicí zákazu pravá strana Gora.
- Středa 21. listopadu 2012 v 18:28® TondaN
-
macek2> Tady nejde, ale vůbec o město celé podmínky co se rybářského řádu týká sestavují ochránci s nějakým ministerstvem, který mi nechce google přeložit a italsky neumím tak nechci lhát.
- Středa 21. listopadu 2012 v 17:27® macek2
-
TondaN> z hlediska ekologického to má logiku,ale stejně by se to dalo řešit jinak,třeba zdražit licenci z 20e na 100e a hned by získalo město prostředky a to mnohem víc než v případě udělení pokuty a určitě by to bylo dost aby mohli párkrát do roka najmout nějakou uklízecí četu,samozřejmě by vše bylo jednodušší kdyby si po sobě každý uklidil,a pro čechy to platí dvojnásob,,foto už jsem tu nedávno dal a klidně ho tu dám znovu aby na to případní bordeláři nezapoměli- na poslední výpravě v IT, nález v křoví,někteří češi jsou prostě prasata:-/
Tento příspěvek byl editován 21.11.2012 16:30:58 uživatelem macek2. - Středa 21. listopadu 2012 v 16:51® TondaN
-
wallys> Tady jde Italům, ale úplně o něco jiného aspoň podle toho co píše Yuri na svém blogu. Italové vždy takhle likvidovali sumce to není nic nového, ale to jak chtějí zakázat lov na živou a mrtvou nástrahu nemá s lovem sumců a jejich likvidací nic společného… Celou dobu tady jde o to, že kolem řeky Po je strašně moc přírodních rezervací… např. jedno z nejznámějších ramen Po di Maistra kde je ptačí rezervace a údajně tam hnízdí plno vzácných ptáku a těm hluk a s prominutím totální bordel co někteří rybáři po sobě zanechávají velice vadí… Ze začátku se problém na tomto ramenu řešil tak, že se zakázalo chytat ze břehu jen z lodě. Bohužel situace se moc nezměnila a břehy podél celé řeky začali pomalu, ale jistě připomínat skládku. A Italským úřadům pravděpodobně došla energie a vyřešili to takto. Se zákazem lovu na živou a mrtvou nástrahu poblíž rezervací pod podmínkou velice vysokých pokut si někteří rybáři rozmyslí jestli jet chytat a riskovat 3000euro pokutu nebo jet jinam. Tím pádem tam bude mnohem menší hluk a čím méně lidí tím menší bordel kolem vody…
- Středa 21. listopadu 2012 v 16:40® alkehol
-
máte někdo zkušenosti s tímhle?http://www.chytapust.cz/durch-sumcova-bojka-150g/d-74701/
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 22:52® MIG-35
-
wallys> Přesně jak píše osprey. Dávno sem věděl, že italáci sou pjasataTěmhle bych přál, když nic tak hlad a bídu! Pak by si vspoměli na ty vyhozený sumejše. To jak se k nim chovaj nou koment…
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 22:32® osprey
-
wallys> Ale to je dobře, že jsi to sem dal.
Realitu je třeba vidět a nezavírat před ní oči.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 22:22® wallys
-
Já nechtěl nikomu způsobit nevolnost či zvýšení tlaku ,ale jen ukázat že na jednu stranu chtějí Italské úřady chránit ryby a na druhou se k nim chovají hůř jak k odpadu
To je to smutné na Italské kauze Zákazu lovu na žívé či mrtvé ryby !
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:27® MIG-35
-
wallys> Že já vůl na to video koukal… Sem akorád nasranej. Taky bych je popotáh gafem. Tohle je fakt neůcta k životu! Říkam furt, že čim víc na jih tim víc pošahaný.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 15:04® cormoran
-
wallys> Tak tohle je jedna z největších prasáren, kterou jsem za poslední dobu viděl. Totální neúcta k živýmu tvorovi z toho videa čpí jak nohy propocený z fáraček.
Hnus..
Tento příspěvek byl editován 20.11.2012 14:07:17 uživatelem cormoran.