Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. července 2012 v 15:24® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> no ve dvou se to vždycky lépe táhne

Úterý 24. července 2012 ve 14:33® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

David Havlíček> Byl jsem na Orlíku a jednou na Vltavě u Týna. Jako vím, že tam jsou. Dříve už jsem je na obou místech slišel vždycky v noci lovit.

Ale tak to víš. Učím se chybami a tak to nejde tak rychle :-) Jediný můj učitel je vlastně tvoje DVD, články a tak. Neznám žádného zkušeného sumcaře se kterým bych vyrazil. Takže jezdím sám a jednou jsem byl s kamarádem, který je na tom, ale úplně stejně, jako já :-)

Úterý 24. července 2012 ve 14:26® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> a kde chytáš?

Úterý 24. července 2012 ve 13:19® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

David Havlíček> Ne… Byl jsem tedy jen třikrát, ale nebyly ani záběry. Snad nedělám nic špatně, ale myslím, že ne… Je fakt, že ty noce, co jsem byl je nebylo třeba ani slyšet, že by lovili.

Úterý 24. července 2012 ve 13:05® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> ani záběry nejsou?

Úterý 24. července 2012 ve 12:39® lunimus

David Havlíček> hehe … chces sem zaradit aj ulovky sumceka americkeho? … minuly tyzden som ich za cca hodinku nachytal slusne cez 20 kuskov – priemerna velkost 12cm … zrali vsetko od kukurice, cez kostniaky az po dazdovky, korku chleba a vobec vsetko co som na hacik zavesil … ale okrem toho som vytiahol troch sumcekov 25,25 a 30cm a kedze su na chorvatskom kanali naozaj skaredo premnozeni, vsetci tito americania skoncili v mojom zaludku :-)

Úterý 24. července 2012 ve 12:21® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

David Havlíček> Ne ne… Nic… Nějak se nedaří… :-(( Hold začátky jsou vždycky těžký :-)

Úterý 24. července 2012 ve 12:10® HaD
HaD

nikdo nic?

Neděle 22. července 2012 v 17:05® majkyss
majkyss

Fryw> Hezký :-) Já ještě nic :-((

Středa 18. července 2012 v 10:29® ladamaj
ladamaj

lunimus>tak tosem rád že ti to pomáhá a doufám že pomáhat bude.:->

Úterý 17. července 2012 v 10:16® lunimus

ladamaj> dakujem :-) btw. uzlik na woblera bol naviazany identicky ako je uzlik v zbierke, ktoru si mi poslal … a uzlik to udrzal :o)

Úterý 17. července 2012 v 10:09® ladamaj
ladamaj

lunimus>Ahoj Láďo moc gratuluji,jinak pracuji na tvém zpracování nezapoměl sem jen toho mám trošku víc a pomalu to likviduji ty požadavky je tam i dodávka zboží takže ke všemu musím jezdit a už sem dost unavenej ale to nějak zvládnu.Láďa

Tento příspěvek byl editován 17.7.2012 10:10:50 uživatelem ladamaj.
Úterý 17. července 2012 v 9:42® Fryw
Fryw

lunimus> Tak gratuluju :-) Je to dobrá motivace. Člověk ví že tam jsou, že tam má šanci chytit většího.

Úterý 17. července 2012 v 8:44® lunimus

Fryw> tiez mam zo vcera prveho svojho sumca, len o kusok väcsieho – mal takmer meter a uloveny bol na homemade wobler. Bohuzial bez fotky, ale s o to väcsou radostou z prveho takehoto ulovku :-)

Pondělí 16. července 2012 v 16:40® Fryw
Fryw

Sice ne zrovna trofejní, ale udělal velkou radost, protože byl první :-)

foto/diskuze/sumcarina/2012/th-img48943.jpg
Neděle 15. července 2012 ve 21:51® timbab
timbab

SimBlack> http://www.plavba.cz/…991_hl7.html

Neděle 15. července 2012 ve 21:48® ladamaj
ladamaj

SimBlack>záleží vše na okolnostech přivazování ke stromu muže být zakázané vše záleží na daném revíru co tam je povoleno ale převážně se kotví ke dnu,musíš počítat vítr tah vody to vše má ohromnej vliv na chytání z lodě sám jezdím po celé ČR a chytám z lodě máš naprostej klídek a když máš echo tak víš i jaké je dno jestli tam ryby sou ale zase to neznamená že musí brát ale jak říkám máš klídek a pohodu.

Neděle 15. července 2012 ve 21:30® SimBlack
SimBlack

Zdravim mam dotaz když budu chytat z lodě. Loď musí bejt ukotvená. Můžu bejt přivázanej třeba ke stromu? nebo musim bejt ukotvenej ke dnu?

Sobota 14. července 2012 ve 22:07® ladamaj
ladamaj

sidla_napajedla>to je mne jasné spousta lidí si to co já také nedovolí vím že ty to zrovna špatně nemyslíš ale mám pro strach uděláno pár lidí ví o mne hodně ale mluvit nebudou nemám strach ani trochu byť už takovou kondičku nemám ale začal sem znovu blbnout a v 50let. tak je to nášup ale pořád stíhám se ubránit nejsem žádný ořezávátko no nebudu to zde rozebírat třeba dostanu ale dotyčnej bez ujmy neodejde a dostane další paragraf navíc tak řádově vyfasuje cca 10–15let sám sem fukci chtěl položit ale nechtěj ani slyšet tak proč asi.

Sobota 14. července 2012 ve 21:22® sidla
sidla

ladamaj> lidi jsou kurvy, a dřív nebo pozděj ti dá někdo na hubu :-) nic zlého ti nepřeju, to vůbec ne!! ale jen podle toho co jsi tu psal, vím jak by se určití lidi zachovali, a věř že jsou jich tu mezi námi plno

Sobota 14. července 2012 v 17:03® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo pošli mě do osobky tel.už sem ho od tebe měl ale někam sem to založil a nevím kam,jinak sem byl i na zásadě za rudou sme dobří přátelé byl sem u tvojí lodě:-)) byla v pohodě to nejsou nechranky Dík ?Láďa

Sobota 14. července 2012 ve 14:01® ladamaj
ladamaj

chosebaits>kéž bys měl pravdu:->

Sobota 14. července 2012 ve 13:41® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Tak tady toho případu se toho opravdu nebojím.

Sobota 14. července 2012 ve 12:53® ladamaj
ladamaj

chosebaits>a co se stane bude pár dní bez papírů a pak ho zase budeš vidětu vody jak to masí znova to sou lidé kteří vše přepočítavaj kolik vše stojí povolenka benzín krmení a doví co ještě jiný nebudou.8-(

Sobota 14. července 2012 ve 12:32® chosebaits
chosebaits

IVO>Je to hodně smutné co se děje.Když si někdo chce rybu ponechat,tak aspoň nějak dustojně.No, tuto rybu fakt nebrat.
Včera naše RS sebrala papíry za tři ponechaný kapry 40,41,44.Pán rn. 1938 na to že je má zapsané-DDD.

Sobota 14. července 2012 v 7:27® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

chosebaits> Ted tam zrovna nějaký sumčák zase je… ;-)

Pátek 13. července 2012 ve 23:07® ladamaj
ladamaj

timbab> to teprve bude paráda myslel si že odejdu asi zde překážím ale neodejdu a odpovídat více nebudu co dělám vím a jasně sem napsal že to zatím nikomu nevadí tak asi natom něco bude.Jinak jeden den zadržené papíry za pytláctví a během 5 dnů byl zpět na rybách tak kčemu to pak je to tam ani nemusí chodit do 5.000 jde jen o přestupek takže to muže jít dokola!9-)

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 23:08:48 uživatelem ladamaj.
Pátek 13. července 2012 ve 22:42® timbab
timbab

To je zase paráda.

Pátek 13. července 2012 ve 22:26® ladamaj
ladamaj

hraji>buď od té dobroty a neraď mě co mám nebo nemám dělat přečti si pořádně co píšu a nvíc se ktomu nevyjadřuj vím co porušuji ale co děláš ty proto aby mezi náma takoví nebyli to nevím .Jinak MO Jirkov by tě určitě vzala s chleku.Ono je totiž celé vedení zastupitelstva zralé na zrušení předpis jim nic neříká a mě má:-P :-P

Pátek 13. července 2012 ve 21:46® ladamaj
ladamaj

hraji> stebou se o tom to nehodlám vůbec bavit a silácké řeči si do hospody těžko nechám když do ní nechodím