Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. července 2012 ve 21:45® kajman60
-
hraji> …tak.
- Pátek 13. července 2012 ve 21:27® hraji
-
ladamaj> zase píšeš blbosti. Nic a nikdo tě neopravňuje komukoliv trhat povolenku. Silácké řeči si nechej do hospody. Každý by se měl chovat podle zákona a kontrolní orgán tím spíš.
- Pátek 13. července 2012 v 17:53® ladamaj
-
IVO> dobře mu tak já bych muje roztrhnul a v životě by papíry nedostal takhle jestli má známé se mu nic nestane a papíry má zpět ještě ze zlatým padákem.Jestli si tohle nezačnou fukcionáři brát k srdci tak to bude ještě horší,přetržená povolenka je proti předpisům ale jinak to nejde proč já je trhám a sem pořád fukční asi natom něco bude jeto smutný že to musí dojít tak daleko ale jinak se těhletěch rádoby rybářů nezbavíme jdou jen po kšeftech tak ať si nekupují povolenky a sedí doma když je to proně tak drahé já povolenku platit nemusím řadu let a nikdy sem toho nevyužil (trouba)
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 17:55:34 uživatelem ladamaj. - Pátek 13. července 2012 v 17:16® IVO
-
chosebaits> už je prodaný. Té ryby je škoda. Poslední dobou se dějou fakt zvěrstva. Minulý týden jeden frája tahal za lodí přivázného sumce – cca 150 cm. Naštěstí přišel o papíry.
- Pátek 13. července 2012 v 17:01® chosebaits
-
IVO> Ahoj.Ten sumčák co byl nedavno v bazaru je už fuč??? Kamarád by rád něco pořídil,ale nechce nic nového a drahého a to co bylo k mání by mu stačilo. Jinak sumce velká škoda.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 17:02:08 uživatelem chosebaits. - Pátek 13. července 2012 v 15:24® IVO
-
ssg.Jimmy Wild> snad …
- Pátek 13. července 2012 v 15:09® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> Byla to opravdu zajímavá diskuze s tím lovcem. Tak nějak se snad i ospravedlnil, ale určitě to šlo i šetrněji. Snad si příště dá pozor a dalšího sumíka tohle nepotká.
- Pátek 13. července 2012 ve 14:42® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> Co na to říct… Je to smutné, ale takové to už v životě je. Jsou věci se kterými člověk nic nenadělá…
- Pátek 13. července 2012 ve 14:37® IVO
-
ssg.Jimmy Wild> přesně tak . Bohužel – ten můj kamarád před rokem zemřel. Ten sumec už nejspíš taky asi nežije, tak ta fotka je pro mne momentálně spíš zdrojem smutku
- Pátek 13. července 2012 ve 14:34® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> Jde přece především o ten zážitek
A pak stačí jedna jediná fotka. Protože ta slouží jen k tomu si ten zážitek opět vybavit. K ničemu jinému třeba ty fotky nejsou.
- Pátek 13. července 2012 ve 14:28® IVO
-
ssg.Jimmy Wild> trochu nás povozila po Labi
Souboj tak na 15 minut, pár fotek a rychle s ní do vody. Neměli jsme s sebou kameru ,a tak zbyly v uvozovkách jen fotky. Ale zážitek to byl famózní.
- Pátek 13. července 2012 ve 14:23® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> Nádherná ryba… Snad se mi někdy podobná povede… Klidně i o půl metru kratší pro začátek
Je to fajn pocit pouštět, jakoukoliv rybu, ale u takového sumíka to musí být prostě perfektní.
- Pátek 13. července 2012 ve 14:18® IVO
-
ssg.Jimmy Wild> nejsem si stopro jist, zda šlo o shodnou rybu. Ale šlo o shodné místo (byť z lodě a na opačném břehu) a s obdobnými proporcemi. Tehdy jsme rybu samozřejmě pustili.
- Pátek 13. července 2012 ve 14:13® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> Ivo, jestli jsem z té diskuze správně pochopil, tak ty už jsi tohoto sumce nějakou dobu před ním chytil a vrátil ho zpět?
- Pátek 13. července 2012 ve 14:10® IVO
-
ssg.Jimmy Wild> souhlasím
- Pátek 13. července 2012 ve 13:55® ssg.Jimmy Wild
-
cormoran> Jasný… Díky
- Pátek 13. července 2012 ve 13:51® cormoran
-
ssg.Jimmy Wild> Jasně, jde o odkaz na sousedy, tak nechci veřejně
- Pátek 13. července 2012 ve 13:45® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> Jako, že se objevuje ve většině takových případů… Já bych ho nezabil, ale ten člověk na to měl právo to je bez diskuze. Ale nemusel. A hlavně ho tam neměl takovou dobu trápit na břehu. To je vše.
- Pátek 13. července 2012 ve 13:40® IVO
-
ssg.Jimmy Wild> jak tradiční …
- Pátek 13. července 2012 ve 13:28® ssg.Jimmy Wild
-
cormoran> Poslal bys mi tu diskuzi také, prosím?
- Pátek 13. července 2012 ve 13:22® cormoran
-
IVO> Našel jsem diskuzi, kde se kolega vyjadřuje k různým komentářům, tak si můžeš ve volný chvíli počíst. Pošlu Ti to do osobky. Novináře prý nevolal on sám a jeho snem je mít na zdi hlavy z trofejních ryb doma na zdi, jinak vše pouští. Ostatně, to už si počteš sám
- Pátek 13. července 2012 ve 13:19® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> Jo jo obhajoba požíráním kapříků a vlastně čehokoliv je tradiční
Ale čím se budou hájit ti lidé před námi, že oni naopak žerou sumce, co my máme rádi?!
- Pátek 13. července 2012 ve 13:16® IVO
-
ssg.Jimmy Wild> naprostý souhlas.
- Pátek 13. července 2012 ve 13:15® IVO
-
cormoran> právě jsem dočetl i tu diskusi pod tím článkem. Obhajoba toho divadla už se o požírání kapříků sumci zmínila..
- Pátek 13. července 2012 ve 13:15® ssg.Jimmy Wild
-
IVO> No co se na to dá říct… Ryba krásná, ale její konec smutný a určitě ne ten nejhumánější. Taková ryba by přece měla plavat dál… A pokud už ji tedy nějaký masař chce zabít a sežrat, tak by to měl provést co nejrychleji, aby se netrápila a ne dělat s ní takové divadlo. Chudák sumík…
- Pátek 13. července 2012 ve 13:11® ladamaj
-
IVO> Ahoj chlapáku moc pěkné až budeš mít čas tak mě brnkni na skajpíka budu moc rád pozdravuj doma.
1***
- Pátek 13. července 2012 ve 13:09® cormoran
-
IVO> Vypadá pěkně doje*aně, musel dostat slušnej kouř než zařval. Jinak ryba je to pěkná, ale proč k tomu volat novináře? Ve článku o egohoničství a propalování fleku už chybí jen nejčastější důvod zabití takové ryby – je to škodná a žere všemi milovaného kapříka.
Nicméně lovec má podle řádu si rybu ponechat, budiž mu přáno. Já bych jí ale osobně přál jakýkoliv jiný masařce, která by s ním nenedělala takovej poprask..
- Pátek 13. července 2012 ve 12:57® IVO
-
Co vy na to ? http://ustecky.denik.cz/…il-labe.html
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 13:49® Michal.Pat
-
Ahoj Davide,kam jezdis na Lužnici?
- Středa 11. července 2012 v 16:12® mako
-
David Havlíček> Čau, Červena nad Vltavou, kousek nad železničákem … Ale dnes to balim … Moc vody, nestale pocasi a ryby moc nejdou. Zbytek dovolene presouvam na srpen … Co Ty, dostaneš se na Lužnici, jde to ?