Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:19® SimBlack
-
ladamaj> no ten bivak to je problém no. já ho používam teda všude a ještě jsem nemel problém tak uvidíme. já taky chytam kapry teď jsem nachytali asi 40 kaprů za 3 dny ale nic moc vše okolo 50. ale sumci vůbec nic. už nevim kam na berounku vyrazit aby se poved nějakej větší. :/
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 22:59® Calipo1
-
sidla_napajedla> Zima byla,to jo .. Tak na činky taky chytám.. jak jinak? Když jdeš na chvilu do půlnoci k vodě.. bez lodi. I když máš loď a nechceš chytat přímo zní,tak to taky není výhra.. O protější břeh vyvázat nemůžeš a na svém nemáš o co,bo strom na Moravě nad vodou je vzácnost. A dávat pomocnou bojku,když jedeš o půlnoci domů se mi nechce. Když to dost proudí stačí normální kača ukotvená olovem jak činka a nezamotá se to,ale jak to takto stojí, tak beru činky. Ale je to na houno,to jo.. kolikrát vidíš na čince i menší záběr a rolnička na prutu ani nehlesne..
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 20:46® ladamaj
-
SimBlack>sem sumcař ,kaprař jinak se zabívám veškerou rybolovnou technikou.Určitě budu ještě mapovat hlavně abych mohl použít bivak.
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 20:39® sidla
-
Calipo1> já byl s čistou nulou
měl jsem tam v metrové hloubce cejna a u hladiny kapra 46, a vůbec nic, byla zima jak prase, 12 stupnu myslím, a zvedla se v pul 10 mlha nad hladinu. ale u vody jsem byl, to je hlavní. jinak od té doby jsem na sumce nebyl, jen dneska s pickrem na kapříky, a odpoledne smáčkovat, zítra půjdu na feeder na štěrk do spytáku.
ty chytáš na klasickou činku jo?? nedáváš trhačku a rybu blíž ke dnu?
- Čtvrtek 28. června 2012 v 16:45® SimBlack
-
ladamaj> aha já jezdim veš no. Spíš ten Zvíkovec, liblín atd. až po Plzeň no.
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 14:26® Calipo1
-
sidla_napajedla> Zdar.V dřevce moc sumců není,to je fakt
počasí v úterý ideální nebylo,jak říkals ale byl jsem u řeky a dva záběry jsem udělal. Ale při druhém mi akorát strhl rybu a bojku pak pustil .. ještě za světla. Byl jsem i včera ale obě ryby se mi zamotaly,bo morava vůbec neteče a stojí. Plotice jezdily s metrovou činkou a 150gr olovem proti proudu,celkem sranda … Měl jsem je holt píchnout jinak, za takové situace ale den před tím se to ještě dalo. Jestli nezaprší, tak to bude o ničem .. Co ty,bylo něco? Jdu ponatírat kotvy a dodělat nějaké věci na loďce a když bude čas,vyrazím i dnes..
- Středa 27. června 2012 v 19:19® Black11
-
Super, díky za radu
- Středa 27. června 2012 ve 14:17® ladamaj
-
SimBlack>jo cystám hodlám jet od soutoku nahoru ale zatím ještě nevím jedou se mnou kluci z hondy tak budu ještě vidět na soutoku budu poučtět člun ale jěště nevím kde a jak je vše průjezdné tu musím ještě do map takže 10%to zatím není.Jinak potom orlas ale vše záleží na počasí.
- Středa 27. června 2012 ve 14:07® SimBlack
-
ladamaj> zdravim chystáš se na berounku jo? Kam jezdíš? Já teď přijel po 3 dnech a nic moc
- Středa 27. června 2012 v 11:31® Jax
-
Black11> Jak říká David rousníce ti rozcupujou za 5 minut.Chce to rybu a to čím živější tím lepší.I když naposledy přišlo mimčo na polomrtvou plotici
- Středa 27. června 2012 v 10:52® HaD
-
Black11> rousnice Ti většinou rozcupujou cejni a jiná „havěť“. Musel bys to tak každou půlhodinu až hodinu kontrolovat.
- Úterý 26. června 2012 ve 20:04® Black11
-
Ahoj, jak psal Jax, tak se u nás na louži začali chytat ve větší míře sumci, tak bych se rád šel pokusit celkově o jakéhokoliv dravce. můj dotaz souvisí s tím, jesli je na sumce lepší chomáš rousnic nebo nástražní rybky (popř. jesli mrtvá nebo živá). Budu chytat na položenou.
- Úterý 26. června 2012 v 15:10® ssg.Jimmy Wild
-
sidla_napajedla> Každá minuta u vody, byť bez záběru, je skvělá… Tak ať něco lapneš…
- Úterý 26. června 2012 ve 14:55® sidla
-
tak jsem navařil 2,5kg řepkay, obilí a konopí, k tomu nějaký šrot a hůrá na ně, snad nějaké nástražky lapím a do 7–7.30 budu mít vyvezené. počasí dneska není ideální ale od pc toho moc nechytnu
- Úterý 26. června 2012 ve 14:34® HaD
-
Nesháníte někdo dva navijáky OKUMA SOLTERRA SKR-15LX na levou ruku s pákovkou? Omylem jsem dva objednal. Nechal bych je se slevou. Jsou nové, dnes mi přišly…
- Úterý 26. června 2012 ve 13:00® HaD
-
cormoran> Geniální způsob, zejména na velké trofejní ryby. Jisté, šetrné, sportovní…
Tento příspěvek byl editován 26.6.2012 13:01:19 uživatelem HaD.)
- Úterý 26. června 2012 v 11:27® HaD
-
Rybapych> Která část Lužnice?
- Úterý 26. června 2012 v 7:11® sidla
-
Calipo1> jak budete bydlet sami někde blízko vod, proč ne
jooo zlín je na prd, krom dřevky která ale není ideální na sumce
. dusno bylo šílené, a ani potáhnutí, pech,..možná dneska zkusím ale nevím co na to počasí
- Pondělí 25. června 2012 v 16:52® Rybapych
-
Ahoj všem. Rád bych se zeptal,máte někdo zkušenosti s lovem sumců na Lužnici? Lovím v místě,kde je hloubka 100–150cm. Ve většině je dno kamenité,nebo písčité,bahno je tam hodně málo a to většinou v 40–70cm.hloubce.Díky
- Neděle 24. června 2012 v 19:55® skwor
-
Jax> Asi první nad 220 z téhle strany rybníka, ty ostatní chytili na druhé konci té vody.
- Neděle 24. června 2012 v 19:38® EBOLA
-
HOSI kdo chytne letos většiho sumce ale v u nás v česku ok ?
- Neděle 24. června 2012 v 18:38® Jax
- Sobota 23. června 2012 v 1:03® ladamaj
-
hrdobec>na labko se chystám o prázdninách tak doufám že se zadaří.
- Sobota 23. června 2012 v 1:01® hrdobec
-
ladamaj> já zas na Labe od neděle na tři noce.
- Pátek 22. června 2012 ve 23:36® ladamaj
-
hrdobec>ani jáne ječtě sem neměl člun na vodě chystám se ale na Berounku.
- Pátek 22. června 2012 ve 23:13® hrdobec
-
chosebaits>Tak to je zahájená jak má bejt. Já ještě u nás nezahájil
- Pátek 22. června 2012 ve 23:07® Calipo1
-
sidla_napajedla> Zdar. Do Španěl né
.. Zpět do rodného domu i s přítelkyní .. Ve Zlíně je pro mě málo vody
.. Škoda,zrovna včera jsem tomu věřil .. počasí na to bylo super. Já půjdu asi zítra..
- Pátek 22. června 2012 ve 22:56® sidla
-
Calipo1> přehradu plnou sumců? se stěhuješ do španěl?
jinak já byl včera, 3 udice a 1 na candáta, uplně bez záberu, škoda. ale mám až do 2,7 volno, tak třeba se něco povede
- Pátek 22. června 2012 ve 22:54® sidla
-
hrdobec> trpělivost mám, kdybych tu měl napsat co jsem chytl min. rok, dlouho se rozepisovat nebudu
- Pátek 22. června 2012 ve 22:54® sidla
-
chosebaits> poděl se