Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. června 2012 ve 23:21® TOMMY CATFISH
-
ladamaj> no chodim na ne niekedy cielene
a mam otáyku mimo tuto temu chcel som dať fotky do súťaže rybárske nádobičko a nejako ma stále prehadzuje do súťaže boleň ak dám pridať fotky ? nechápačka
- Pátek 1. června 2012 ve 23:15® ladamaj
-
TOMMY CATFISH>neboj přijde ale když to zrovna nečekáš pokud se na něj přímo nespecialuješ.
- Pátek 1. června 2012 ve 23:01® TOMMY CATFISH
-
och ja by som sa už rád na tých fúzačov vybral
a už aj by som chcel nejakého chytiť
- Pátek 1. června 2012 ve 21:23® sidla
-
hrdobec> no to snad jo, já s tím problém mít nebudu, páč budu chytat do 100m, u nás v okolí se ani dál nehodí, takže by vyschnout měla v pohodě. …bude mít ten článek v kajmanu pokračování?že bych ho koupil i v červenci
- Pátek 1. června 2012 v 18:00® hrdobec
-
sidla_napajedla> Tak snad na ni něco vytahám,než stihne shnít
)
- Pátek 1. června 2012 v 16:48® sidla
-
hrdobec> jako o nosnosti nepochybuji, jen tu kdysi David psal něco o hnijících šňůrách, tak snad to ten problém nebude
- Pátek 1. června 2012 v 16:14® hrdobec
-
sidla_napajedla> Ani ne,díky,budu ji věřit. Už mám recenzi z mrku že je super a vytáhla dost pěknejch ryb
- Čtvrtek 31. května 2012 v 15:18® Milano
-
sidla_napajedla> ty tuňákový mi přijdou dobrý tak akorát na pelety a na ty nechytám. Přijde mi, že je to tvar samozasekávacího háčku. Nedovedu si představit napichovat na ně úhoře
- Čtvrtek 31. května 2012 v 15:17® Milano
-
David Havlíček> nad těma jsem také přemýšlel, ale je problém je sehnat. Možná někde z německa nebo tak. V ČR je to trochu problém. Do teď jsem chytal na CAT-Linq, ale rychle se tupí a hroty reznou. No vyzkoušim ty z USA a pokud budou dobrý tak jich objednám bednu ať mám do zásoby.
- Čtvrtek 31. května 2012 v 15:06® sidla
-
David Havlíček> myslíš něco takového? http://www.rybarovypotreby.cz/…le-hook.html chytáte na ty ,, tuňákové,, háčky?
- Čtvrtek 31. května 2012 v 15:01® sidla
-
hrdobec> nejsi první kdo se tu na nu ptá, před časem tu byl taky jeden dotaz, ale nikdo na něho nereagoval. tu šnuru jsem ted kupoval, tu silnější 0,75. ve vodě ještě nebyla, ale 16 bude
můj dojem je,že se jen konce šnury po ustřihnutí víc třepí oproti power pro co mám na druhém multíku a smekacím, dělám na konci uzlíky takže si z toho nedělám těžkou hlavu a není to taková hrůza!! na omak je celkem utažená, ale ta power pro se mi zdá být víc.
za ty peníze, vyšla mě na myslím 960kč 300m, tak snad nějakou sezonu vydrží. pár metru mi zbylo, chceš poslat poštou kousek?
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 14:25® HaD
-
A co jednoháčky od Sängeru? Prodávají se ještě? Já jich mám ještě slušnou zásobu, takže nedokupuju, ale ty mě vyhovovaly velmi.
- Čtvrtek 31. května 2012 v 10:12® Calipo1
-
hrdobec> jo,to jsem četl,někde poblíž ferrary. Tak to je jasné, stejně by se ti furt třepala rolnička,ani bys pořádně nepoznal záběr,tak co tam ..
- Čtvrtek 31. května 2012 v 10:10® Calipo1
-
hrdobec>
- Čtvrtek 31. května 2012 v 7:55® Milano
-
tak jsem to včera objednal. Balíček za 50 USD je na cestě. Snad to nebudou nějaký ohnutý špendlíky. Na stránkách ownera píšou, že v Oceánu neplave ryba, která by jejich hák ohnula. To ovšem ještě neznají vychytralého evropského sumce! Kam se na něj hrabe nějakej Merlin nebo Tuňák
Tento příspěvek byl editován 31.5.2012 07:55:35 uživatelem Milano. - Středa 30. května 2012 ve 21:26® hrdobec
-
cormoran> Taky do nich pujdu,jsou stříbrný a maj stejně vytuněnej hrot jako ty v odkazu od Milana,jen maj delší ramínko takže se mi víc zamlouvaj na lov s úhořem
- Středa 30. května 2012 ve 21:11® cormoran
-
hrdobec> Ok, díkys
Další výpravu už asi prubneme nějakej flek kolem hlaváku, tak se tam po nich podívám a kdyžtak bych vzal do foroty
- Středa 30. května 2012 ve 21:10® cormoran
-
Milano> Já měl taky období, kdy jsem hrozně rát chytal na dva jednoháky, ale pak jsem si nějak zvyknul na trojháky a u nás dávám na bojku jen je. Jen občas když je malá ryba, tak dám trojhák a pod něj jednohák. Jinak s tím uříznutím, sumák sice větší šanci se zbavit jednoháku má, ale většinou když už někde zůstane viset na zamotaný šňůře, tak mu asi nic nepomůže. Dneska ty háčky jsou samá chemie a než vyreznou, tak je, myslím si, po rybě..
- Středa 30. května 2012 ve 21:01® hrdobec
-
Calipo1> Nejedu bo se nerad třesu a tam je to ted samý zemětřesení
Tento příspěvek byl editován 30.5.2012 21:01:26 uživatelem hrdobec.Ne,spíš nás odradili hlášený silný bouřky,ale brzy pojedem,hned jak bude lepší předpověd
- Středa 30. května 2012 ve 20:57® Calipo1
-
sidla_napajedla> gumák jsem už prodal .. mám loďku 3,5×1,45 .. nic velikého ale zatím stačí
- Středa 30. května 2012 ve 20:55® Calipo1
-
hrdobec> zdar.. tak to je jiný level,to bych se ohnul i já
.. Zkusím se po nich mrknout,až se tam dostanu.. možná za dva týdny,když bude situace příznivá. Ale ty teď jedeš, né? Tak přeju hodně štěstí
- Středa 30. května 2012 v 19:51® Milano
-
hrdobec> chtělo by to jí mít v ruce a pak by se vidělo. Myslím, že špatná nebude!
- Středa 30. května 2012 v 16:30® hrdobec
-
Chlapi zná někdo bílou šnuru Giants Fishing Master Catfish Strong 0,75mm nosnost 88kg? Za recenze díky předem
- Středa 30. května 2012 v 16:14® Milano
-
tak myslím, že jsem našel to co chci. Teď ještě vymyslet jak to dostat do ČR
- Středa 30. května 2012 v 15:49® hrdobec
-
cormoran> zdar,nevim,ale hned je poznáš,je to fakt skvost už napohled,stejnej matroš jak 5/0 trojhák. Kluci od Fisingholiday nic jinýho už nepoužívaj
- Středa 30. května 2012 v 15:39® Milano
-
jinak docela přemýšlím nad objednáním něčeho přímo od ownera
http://www.ownerhooks.com/…terhooks.htm
dost se mi líbí tyhle tipy:
OFFSHORE, AKI TWIST
ty můžou lepit a držet hodně dobře!!!
- Středa 30. května 2012 v 15:33® Milano
-
cormoran> maximálně s tebou souhlasím. Taky jsem byl minulý rok u ohnutýho 3 háku owner a koukal jsem na to jak z jara. No pořádně se v tom prohrabu a vyzkouším co se dá. Nějak mě už prostě přestává bavit chytat na 3 háky. Přijde mi, že sz nich sumec častěji padá a navíc pokud mi to náhodou o něco uřízne tak na 1 háku má prostě větší šance na přežití.
Tento příspěvek byl editován 30.5.2012 15:34:48 uživatelem Milano. - Středa 30. května 2012 v 15:30® Milano
-
TondaN> podobný tip háčku používám. Mám na něj i tu 100kg co jsem chyt nedávno, ale háček byl ohnutej. Proto mě to trochu vyplašilo. Nerad bych v budoucnu přišel o podobnou rybu kuli tomu, že jsem na něčem šetřil. Ale dík za tip!
- Středa 30. května 2012 v 15:28® Milano
-
hrdobec> no až pojedu znova do Itošky tak se u dědka stavím a koupím si je!
- Středa 30. května 2012 v 15:15® cormoran
-
hrdobec> Ahoj, nevíš přesnej název těch Ownerů, co jsi o nich psal? Řeším ten problém s tupěním háčků docela často a kdyby se našlo něco, na co bych se mohl spolehnout minimálně tu jednu sezónu, tak by to bylo fajn