Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. března 2012 v 11:04® osprey
-
mako> Prohlížel jsem si to všechno na výstavě, něco snad i někde na krámu, ale už nevím kde.
Největší obchodník se SPRO a Gamakatsu (u nás spojeno) co má tady na serveru e-shop je nějaká firma Milan Klatovy. Třeba by se tam dalo domluvit.
Mikyška> Tady moc sumců není, takže překovávám to, s čím na ně opravdu chodím. Loni to bylo asi 5 vycházek, chytl jsem dvě koťata.
- Úterý 6. března 2012 ve 22:12® Mikyška
-
mako>A nebo se zkus poptat tam od kud si měl ty jednoháky jestli by ti nesehnali vzorek.
- Úterý 6. března 2012 ve 22:11® Mikyška
-
mako> Zatím sem moc nehledal. Něco je tady. http://obchod.blackbass.cz/?…. Chce to pohledat, třeba ještě něco najdeš.
- Úterý 6. března 2012 ve 21:55® Mikyška
-
TondaN> Jde taky o velikost háčků. Nemůžu na relativně maleho woba dát nějakou kotvu. Chce je to vidět na živo, už jen kvůli tomu že každeho výrobce se liší velikos a číslování.
- Úterý 6. března 2012 ve 21:51® Mikyška
-
osprey> No já po zkušenostech s kvalitou háčků preventivně překovávám skoro všechno.
- Úterý 6. března 2012 ve 21:40® mako
-
osprey> Hoj, my uz loni zkoušeli sumcovy jednohaky a super. Kde jsou k mání trojhaky prosím ?
- Úterý 6. března 2012 ve 20:24® osprey
-
TondaN> Gamakatsu už tu jsou, ale zatím to obchodníci moc neodebírají.
Snad se to během letoška změní.
Některé ty jejich offseťáky nebo háčky na softbaitjerking jsou z toho nejlepšího, co jsem zatím viděl.
Trojháky jsem viděl taky, ale nikdo je kvůli mě nevybalil, takže o těch toho moc nevím.
- Úterý 6. března 2012 v 19:47® TondaN
-
osprey> JJ podle toho co jsem četl a slyšel tak všichni si je velice chválí, ale s jejich sehnáním je hodně velkej problém ptal jsem se tady v okolí v prodejnách a maj jen kaprařské a nikde na netu jsem je taky nenašel jen na jedné německé stránce, ale platit 300 poštovné za pár balíčků hačků kde jeden stojí necelejch 13euro mi přijde zbytečné a zatím zůstanu u ownerů… Snad se to časem k nám do Čech taky dostane..
- Úterý 6. března 2012 v 19:40® osprey
-
TondaN> Předpokládám, že tam máš překlep. Háčky Gamakatsu jsou obecně výborné. Já se teď chci dostat k jejich offsetovým háčkům (na Drop Shot), ale málokde se to dá sehnat. Ale do sezóny času dost.
- Úterý 6. března 2012 v 18:17® TondaN
-
osprey> Ono velice dobře vypadají i trojhářky od Gainakatsu ty TREBLE 18, ale nikde jsem je nenašel jen jsem na ně koukal v rybářství a pak na jednom videu je doporučuje na přívlač sumců Yuri Grisendi…
- Úterý 6. března 2012 v 11:05® osprey
-
Mikyška> Byly doby a zdroje, kdy Daiwa vycházela cenově líp. Každopádně je třeba koupit pár kousků, osahat, vyzkoušet a uvidí se.
Na podzim jsem si nechal k jednomu nákupu gum přihodit balení Ownerů ST41, když přičtu, co mám, tak mi to na překování pár nástrah stačí.
Spíš bych potřeboval kvalitní jigové hlavy. Na posledním fousáčovi jsem sekal pod nohama nahoru, asi jsem se trefil do kartáčů a společnými silami jsme ten háček rozevřeli – a to to byl jeden z nejsilnějších na trhu (pokud opomenu mořské hlavy).
- Pondělí 5. března 2012 ve 22:34® Mikyška
-
osprey> Jo, vypadaj téměř stejně. Jenom ta cena je o něco vyší, ale pokud by i kvalita byla vyší, tak bych v tom problém neviděl. Jinak ty ownery sem viděl ve více barvách tuším v katalogu z Ravenu.
Třeba na ně časem někde narazim a pár jich vemu na zkoušku.
- Pondělí 5. března 2012 ve 22:11® osprey
-
Mikyška> V praxi jsem je netestoval, ale jako by z oka vypadly Ownerům. U některých sérií jsem měl i pocit, že jsou to Ownery s pozměněnou povrchovou úpravou.
Dokonce sháním kompatibilní háky s Ownerem ST41, abych si to mohl doma porovnat. Nechce se mi psát někam do e-shopu o šest trojháčků, třeba je teď potkám na výstavě.
- Pondělí 5. března 2012 ve 21:47® Mikyška
-
Netestoval ste někdo trojháky od daiwy? http://www.daiwa-fishing.cz/…p-14500.html , http://www.daiwa-fishing.cz/…p-14501.html , http://www.daiwa-fishing.cz/…p-14502.html . Zajímalo by mě porovnání hlavně menších velikostí s ownerama St 41. Koukám po něčem bytelnějším na překovávání wobů na sumcovláčku.
- Pondělí 5. března 2012 v 17:17® nnnap
-
Ebrolov team> pěkné modelky. Asi na mušák. Současně. Jak jinak.
- Pondělí 5. března 2012 v 15:58® Ebrolov team
-
Jedna fotka z loňského podzimu. Uloveno v campu Buena Vista (www.ebrolov.cz). Oba dva sumci měli přes 210 cm.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 16:00:27 uživatelem Ebrolov team. - Pondělí 27. února 2012 v 19:12® pruhac
-
Srneček> Dík.
- Pondělí 27. února 2012 v 18:28® Srneček
-
pruhac> Jestli to navineš bez řadiče,tak už ho tam nevracej!Stane se ti to,že ti řadič půjde jinam než šnůra a pápá…Vymotej to,udělej několik omotů př. 10, pak to přelep kobercovkou aby se ti to neprotočilo a pak to znovu namotej.Třeba někde na louce.A pořádně to dotáhni.Opři se do toho a namotávej namotávej namotávej.Jestli ti i tak bude řadit k jedné straně,tak máš multík na hovno a dej reklamku!!!
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 18:30:55 uživatelem Srneček. - Pátek 24. února 2012 ve 20:55® chosebaits
-
pruhac> Pak dej vědět
- Pátek 24. února 2012 ve 20:47® pruhac
-
chosebaits> To mě nenapadlo,zapřáhnu kolegu a uvidíme.Dík.
- Pátek 24. února 2012 ve 20:41® chosebaits
-
pruhac> Také mi to dělá.Skus to namotat pořádně utažené a nemělo by to být tak markantní.
- Pátek 24. února 2012 ve 20:40® pruhac
-
timbab> Zkoušel a se stejným výsledkem.Jen mě ještě napadlo dát ten řadič doprostřed,ale nevím.
- Pátek 24. února 2012 ve 20:33® timbab
-
pruhac> Zkoušel jsi to znova přemotat?
- Pátek 24. února 2012 ve 20:29® pruhac
-
ladamaj>To už mě taky napadlo,ale třeba jsem udělal nějakou chybu,nemám s nima moc zkušeností.Šňůru jsem namotával tak,že jsem si dal řadič na jednu stranu,uvázal š¨nůru na cívku a navíjel,v domění že to bude stejnoměrné,ale nahromadilo se to na druhej straně než byl řadič na začátku.Tak nevím.Reklamace je až ajako poslední.Dík.
- Pátek 24. února 2012 ve 20:11® ladamaj
-
pruhac>z mého hlediska bych to reklamoval řadič by měk šňůru rovnat stejnoměrně a pokud tak není tak jak potom bude řadič fugovat při zdolávání.Můj názor mě řadič chodí suprově.
- Pátek 24. února 2012 ve 20:00® pruhac
-
Ahoj chlapi,prosím o radu.Koupil jsem si nový multíky s řadičem,ale skládá mi to šňůru na jednu stranu víc.Kde může být chyba či mám zkusit tu šňůru vymotat a zkusit ji natočit bez řadiče a jestli se mi to pak při stahování nebude hromadit zas na tu jednu stranu.Dík.
- Středa 22. února 2012 v 8:09® chosebaits
-
TondaN> No tak tento model je plně dostačujcí a i to vykreslené dno ti ukáže krásně.Nikdy nevíš co ještě budeš chytat.
- Úterý 21. února 2012 ve 22:47® Mikyška
-
TondaN> Mám taky 125 a spokojenost. Ten Mark je nová verze 125. Má už menu v češtině a trochu jinak tlačítka.
- Úterý 21. února 2012 ve 20:56® TondaN
-
chosebaits> Já jsem ještě nikdy echolot nevlastnil takže by to byl můj první jen jsem vždy chytal s kamarádem, ale ten má nějakej Garvin a dal za něj snad 25 000Kč a to se mi do echolotu dávat nechce. Já od echolotu očekávám jen to, aby mi ukázal ryby a bylo tam nějak rozumně rozpoznatelné když se mi zvedá sumec na vábničku jinak nějaky gps, ukládání souřadnic, dokonalé vykreslování dna jako jsou trávy a podobné vychytávky nepotřebuji..
- Úterý 21. února 2012 ve 20:15® chosebaits
-
TondaN> Já mám toho Lowrance a jsem stím spokojen.Mám předchudce tohoto modelu x125.Tento echolot je plně dostačujcí ke všemu co potřebuješ jen hold nemá barevnej monitor.