Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. února 2012 v 19:57® TondaN
-
chosebaits> našel jsem ještě jeden, který je podle mne lepší, ale docela se podivuju té ceně ve většině obchodech stojí kolem 13 000Kč a tady ho mají za polovic http://www.pene.cz/…t565---.html a ta stránka nevypadá moc věrohodně a bojím se, že to zboží nebudé uplně nové… Nemáte někdo s tímto obchodem zkušenosti?
- Úterý 21. února 2012 v 10:27® chosebaits
-
TondaN> Ten vem a určitě nešlápneš vedle.Za ty prachy asi nic lepšího neseženeš.
- Úterý 21. února 2012 v 9:57® TondaN
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi někdo nemohl poradit nějaký použitelný echolot pro vábničku, který za něco stojí a je do 7 000Kč zatím co jsem četl a díval se po echolotech tak se mi zalíbil http://www.e-rybarske-potreby.cz/…mark-5x.html Děkuji za radu.
Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 09:57:55 uživatelem TondaN. - Sobota 18. února 2012 v 19:07® TOMMY CATFISH
-
niečo na oživenie
sumik môjho otca
- Sobota 18. února 2012 v 10:47® Mikyška
-
TondaN> Přímo v Porto Viru funguje tato. http://www.fishingtravel.cz/ Ještě tam někde mají něco němci, ale nikdy sem se o ně nějak víc nezajímal.
- Sobota 18. února 2012 v 7:37® TOMMY CATFISH
-
dobre prajem ránkdúfam že to tu dnes už bude žiť pánowe
- Sobota 18. února 2012 v 1:01® TondaN
-
Ahoj chtěl bych se zeptat zda někdo nezná ještě nějakou firmu, která půjčuje loďe na Italském Pádu za rozumnou cenu krom http://fishingholiday.cz/index.php Děkuji za odpověd.
- Čtvrtek 16. února 2012 v 9:05® TOMMY CATFISH
-
cormoran> no jej dávam papať ale tak ona má taký organizmus že jej to rýchlo strávi
noo treba skúšať a raz príde
- Středa 15. února 2012 ve 20:26® hrdobec
-
Pavell> Kámoš jezdí ale chytá jen s kajutovky bo za bivak pokuta 2000éček bez milosti,případně zabavěj auto dokud nezaplatíš. Frantíci to dělaj dobře,nechtěj tam mít hordy cizinců u každý louže jako je tomu v Itálii.
- Středa 15. února 2012 v 19:17® Pavell
-
Ahoj všichni, chytal jste někdo na Rhóně? Pomůže někdo s radou? Děkuju moc Chci tam vyrazit a smočit ..
- Středa 15. února 2012 ve 14:29® cormoran
-
TOMMY CATFISH> Tak jí netrap hlady a občas jí nakrm, 45 kilo není moc
Ona je to jen otázka času, než se nějakej povede. Jen vydržet a zkoušet to dál
- Středa 15. února 2012 ve 13:45® TOMMY CATFISH
-
cormoran> no už nech je leto
tak tá moja fishka má cca 155 cm a cca 45 kg
Tak ja by som uniesol aj takého nad 180 cm ale kedy sa chytí na udicu tak to netuším – v tomto prípase myslím už sumca
:):)
- Středa 15. února 2012 ve 13:41® TOMMY CATFISH
-
Pavell> paráda kto mi bude robiť sponzora ?
- Středa 15. února 2012 ve 13:39® TOMMY CATFISH
-
Mikyška> tak to by som bol aj ja
nechcel by som sa s ním rozlúčiť
- Středa 15. února 2012 v 7:26® cormoran
-
TOMMY CATFISH> V létě je hned všechno krásnější…
hrdobec> Tak tak
Mně by stačila i 160ka, většího už neunesu
Pavell> Parádní fiš
- Středa 15. února 2012 v 0:22® hrdobec
-
Mikyška>
to zas ne,ale jezdit často tak to jo
- Úterý 14. února 2012 ve 21:12® Pavell
-
Mazlík fousatej
215cm listopad 2011
- Úterý 14. února 2012 ve 21:04® Pavell
-
Ahoj všichni, prosím máte někdo zkušenosti s Rhónou?
Pád Ebro mám za sebou, tak chci vyrazit někam, kde jsem ještě nebyl. Chci se podívat někam jinam.. Prý je to tam složitější.. Kam a jak? Prosím a děkuju
- Úterý 14. února 2012 ve 20:50® Mikyška
-
TOMMY CATFISH> Tady sem byl asi taky zamilovanej.
- Úterý 14. února 2012 ve 20:44® Mikyška
-
hrdobec> Jj. Neni nad tu pohodičku u vody. A nechceš se tam rovnou odstěhovat?
- Úterý 14. února 2012 v 9:04® hrdobec
-
cormoran> Tak s tim jsem smířenej že už nejspíš většího nechytnu a nijak mi to nevadí.Když se mi povede ryba kolem 180ti tak jsem vždycky nadšenej a cokoli většího je jen bonus navíc. No a když nic nebere tak mi to taky náladu nezkazí,hlavně že sem u vody
- Úterý 14. února 2012 v 7:41® TOMMY CATFISH
-
ináč dobré ránko prajem všetkým a aj krásny deň prajem
a veľa úspechov v tomto zamilovanom dni
- Úterý 14. února 2012 v 7:33® TOMMY CATFISH
-
cormoran> ja také miesta poznám ale je ich veľmi málo a sú krásne v lete
samá príroda
- Úterý 14. února 2012 v 7:03® cormoran
-
hrdobec> To zní hodně dobře, tak to se těším, že nás tu zavalíš fotkama
S takovou četností výprav to nebude jen útok na tenhle rekord, ale i na ten sumčí. I když ty to budeš mít sakra těžký
- Pondělí 13. února 2012 v 15:03® hrdobec
-
cormoran> JJ, v koncem března na pár dní,pak týden doma a zas na 14dní a když to pujde tak bych rád letos jezdil až do listopadu každej měsíc
Zaůtočim na lonskej rekord sedmi výprav v sezoně
- Pondělí 13. února 2012 ve 14:46® cormoran
-
hrdobec> Díky, snad se to povede aspoň tak, jako loni
Letos jedeme asi o osm kiláků jinam, podle map to vypadá na solidní flek, tak se těším o to víc. Při nejhorším skončíme na ozkoušeným fleku..A když to ani tam nepůjde, tak pojedeme cestou domů aspoň smočit lulánky do moře, když už budeme v tý Itošce. Přeci jen, ono je pak aspoň co vyprávět nezasvěceným do rybařiny. Když pak říkáš, jak se koupeš ve špinavým kanále a za zády máš moře, tak to moc nepobírají
Kdy vůbec razíš ty, už to máš nějak naplánovaný?
- Pondělí 13. února 2012 ve 14:34® hrdobec
-
cormoran>Dík,to samé přeju i já tobě. Na jaře jim v IT dej na prdel
- Pondělí 13. února 2012 ve 14:25® cormoran
-
TOMMY CATFISH> Nezbývá než nechat auto doma a zašít se někam, kam páchne lidská noha jen minimálně. Ale spátky do reality, moc takových míst v okolí neznám..
hrdobec> Ono celkově si klást nějaký cíle, je naprd. On totiž kolikrát ani nevyjde pokus o jejich dosažení a pak je z toho člověk akorát mrzutej. Tím netvrdím, že jít si za něčím a snažit se toho dosáhnou je na škodu, ale osobně tomu v poslední době nechávám, jak jsi psal ty, volnej průběh
Tvá skromnost je mi sympatická a takovýho sumáka ti přeju, zasloužil sis ho.
- Pondělí 13. února 2012 ve 14:20® TOMMY CATFISH
-
hrdobec> o jedného sa snažím 2 roky ale raz príde
- Pondělí 13. února 2012 ve 14:19® hrdobec
-
TOMMY CATFISH> Tak to se ti povede určitě brzo,toho bych se nebál