Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 31. ledna 2012 v 0:21® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Teda, už jsem chytl kdeco všecko, racka ondatru, volavku, želvu,labuď, kačenu,škeblu, občas aj rybu, ale bobra ještě ne, už vím na co se letos budu specializovat, to bude chtít asi nějaké vrbové lísty, nebo jinou laskominu.

Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:26® cormoran
cormoran

sidla_napajedla> když jsi tak zmínil vláčku a toho bobra, tak mě hned napadnul kolega Prutos a jeho legendární příběh o uvláčeným bobrovi:-D

Mikyška> Noo, tak to má vypadat, parádní divočina:-> Snad to tak vydrží co nejdéle..

Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:18® sidla
sidla

Mikyška> problém je, že nemám krajskou povolenku, mám tady na slepé ramena, napajedla-spytihněv, takže na řeku jen s někým :-) nebo mě to stojí 300 na den, 700 na týden a 5000 na rok, jen proto že jsme samostatně hospodařující spolek. 300km není žádná dálka :-D :-D :-D

Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:16® sidla
sidla

Mikyška> ano ano máš pravdu, byl jsem se ptat :-)

Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:04® Mikyška
Mikyška

sidla_napajedla> A nepleteš si tu ondatru s nutrijí?

Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:03® Mikyška
Mikyška

sidla_napajedla> No závidět bych měl spíš já tobě. Nemáš to tam tak daleko. Já to tam mám cca 300 kiláků.Byl sem tam na pár dní v létě.

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:54® sidla
sidla

osprey> to bud rád že nejsou, u nás se to na zimu stahuje z řeky na stojáky, a je to děs, někteří z RS chodí a omotávají stromy pletivem, jinade na to serou a bezesrandy každý druhý stom (velké plně vzrostlé topoly) je nakousaný. no a malé už jsou pryč.

zahrádkářům to likviduje jabloně a u nás drahocenné trnky :-)

určitě bych ochutnal, ondatru jsem měl, ale je to už 5–8let zpátky.nemusely by být špatné, pokud se to namíchá s hovězím,vepřovým jak beraní, …

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:51® osprey
osprey

sidla_napajedla> Já jen slyšel, ani už nevím kde. Ale zaujalo mě to. Lidová tvořivost nezná hranic.

U nás zatím nejsou, ale uložil jsem si to do paměti pro případ, že by nastaly hladový časy.:-))

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:37® sidla
sidla

osprey> :-D heh to ještě popravdě ne, neslyšel.

jen vím, že jak tata chodí na obcházky svojeho revíru,co má na starost, tak to tam zahrádkáři likvidujou, jenom pak plavou nafouklí jak kopačák,takže klobásky nic moc :-D když to nechcou

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:33® osprey
osprey

sidla_napajedla> A o bobřích klobásách už jsi slyšel? :-))

Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 20:34:05 uživatelem osprey.
Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:32® sidla
sidla

Mikyška> jinak tiše závidím ten pěkný tok :-) nezregulovaný, u nás to ty kurvy všude ,,rovnají,, jak morava, tak dřevka

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:31® sidla
sidla

Mikyška> přesně jak je ta foto, třeba pro znalce tady okolí, jak je rekreační středisko pahrbek, tak je tam cyklostezka, a z jedné strany Morava, z druhé pole turkyně, a ty kurvy to tahají přes tu cyklostezku, jsou to tak 20kg mrchy, a ty škody co napáchaly přes zimu jsou neuvěřitelné!! rok od roku horší a horší

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:03® Mikyška
Mikyška

Bery> Jak píše chosebaits. Mám taky tu 125 a spokojenost. Ten co ti dával na odkazu je jeho nástupní řada a už má i češtinu.

Jinak sem někde slyšel že ůdajně Lowranci lépe zpracovávaj signál zachycený ve sloupci a oproti tomu Humminbirdi lépe zpracovávaj signál ode dna. Ale nemám stím žádnou zkušenost.

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:58® Mikyška
Mikyška

sidla_napajedla> Myslíš tyhle přerostlý myši?

foto/diskuze/sumcarina/2012/th-img47088.jpg
Pondělí 30. ledna 2012 v 19:56® Mikyška
Mikyška

cormoran> Jj. Povoďáci dokážou věci. Tady je to naštšstí CHKO.

foto/diskuze/sumcarina/2012/th-img47086.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2012/th-img47087.jpg
Pondělí 30. ledna 2012 v 19:38® sidla
sidla

cormoran> hehe :-D ale bez prdele, když chodím na vláčku u moravy, tak ty svině bobři lozí přes cyklostezku, a neuhnou, sumci zatím s nadhledem :-D

Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:28® timbab
timbab

Bery> Já mám 323 a nemůžu si stěžovat.

Pondělí 30. ledna 2012 v 10:37® cormoran
cormoran

sidla_napajedla>

Calipo1> Klucí, abychom si rozuměli, co znamená, že sumci lozí po cyklině?:-D

Pondělí 30. ledna 2012 v 9:41® chosebaits
chosebaits

Bery>Tak muj názor jsem ti napsal a celkem dle mého jsem se ti trefil pod fous:-) Ten echo co jsem ti dal odkaz bude ještě o chlup levnější,nebo tam maj novoroční slevu 6–20 procent.Třeba ti doporučí někdo něco jiného.Tak šťastné rozhodování.

Pondělí 30. ledna 2012 v 9:28® Bery

chosebaits> Sehnal jsem ho za cca 5600 ale to není úplně nejdůležitější rozdíl 1000 asi nehraje roli hlavně si nechci koupit echolot a pak litovat že jsem si nevzal trochu jiný, právě v těch detailech se moc neorientuju a proto se ptám zde moc radám prodavačů nevěřím.

Pondělí 30. ledna 2012 v 9:06® chosebaits
chosebaits

Bery> A co toto. http://www.chytapust.cz/…-5x/d-73669/ Mám lowrence 125-téměř to samé a spokojenost.Věř,že nebudeš už koukat po žádném jiném echu.Tento má oproti tvému větší rozlišení a to na vábku je duležité a ta cena už není o moc větší.To otázka za kolik si ten tvuj sehnal.

Pondělí 30. ledna 2012 v 8:34® Bery

Ahoj kolegové, chtěl bych si pořídit echolot Humminbird Fishfinder 323× a tak bych se rád zeptal jestli nemáte někdo s tímto nějaké zkušenosti používat bych ho chtěl na vábničku převážně na vodě do max 30m hloubky. Díky za Vaše názory

Neděle 29. ledna 2012 v 16:48® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

timbab> tak tak niežeby som jej povolovoloval uplne ale ked sprawi výpad nech si potiahne a neroztrhne pletenku :-) rybáry robia tu chybu že newedia narábať s udicou a zlomia ju ale môže sa to stať každému :-)

Neděle 29. ledna 2012 v 16:38® timbab
timbab

TOMMY CATFISH> Tak sumcům zas tak moc nepovoluju :-D Ale jo když se u toho přemýšlí tak by neměl být problém-prut většinou zlomí rybář,ne ryba.

Neděle 29. ledna 2012 v 16:36® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

timbab> :-) tak stál 33 eur :-D ale je na to stavaný tak niečo musí vydržať ide o to ako vie človek rybu zdolávať :-) proste vie kedy musí povoliť a tak a aký uhol nesmie udica zvierať :-)

Neděle 29. ledna 2012 v 16:18® timbab
timbab

TOMMY CATFISH> Prasknout by snad neměl nebo aspoň doufej :-D

Neděle 29. ledna 2012 v 16:14® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

timbab> lebo ho vlastním a chcem wedieť či hned pri zábere veľkého sumca nepraskne ako trieska :-)

Neděle 29. ledna 2012 ve 14:57® timbab
timbab

sidla_napajedla> aha,tak to jo.

Neděle 29. ledna 2012 ve 14:55® sidla
sidla

timbab> myslím že tu psal že ho má, ale nejsem si jist

Neděle 29. ledna 2012 ve 14:41® timbab
timbab

TOMMY CATFISH> Proč zrovna tenhle prut?