Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. ledna 2012 ve 14:38® sidla
sidla

Calipo1> byl jsem tento rok jen jednou, trochu bezedné,tam mám lod, neumím to moc,jen jsem tento rok trochu zkoušel. spíš chodím na bojky na ty slepé ramena. jojo na řece ten klid není, na slepých je jen někde, kde to není atraktivní pro koupáče a ,,turisty,, :-) pár takových míst tu naštěstí máme

Neděle 29. ledna 2012 ve 12:16® Calipo1
Calipo1

sidla_napajedla> šak to je jasné .. o tom to neni. Já chodím raděj na řeku,protože mám rád klid u vody,ale poslední dobou bych věřil spíš tomu,že větší klid bude na těch ramenech. Chodíš klepat dřevem na řeku?

Neděle 29. ledna 2012 v 11:33® sidla
sidla

Calipo1> já se sumcům věnuju jen okrajově, tak nebudu vrážet všechno co ,,nemám,, do sumců :-) ne, od doby co ho vytáhl jsem tam nebyl, raděj chodím na slepé ramena moravy. když jsem chodím na nástražní ryby a ryby pro sumca, tak jsem chodil přes chmelničák, lávka nad mostem u fatry proti proudu a na vodě bylo šíleně moc člunů, to tam 2 roky zpět nebývalo

Neděle 29. ledna 2012 v 11:29® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

serwiste sumcaži veľký :-D nemate skusenosti s týmto prutom ? : mivardi fanatic catfish 300 200–400 g

Neděle 29. ledna 2012 v 11:07® Calipo1
Calipo1

sidla_napajedla> Dělal sem si srandu,neber to tak vážně:) Aspoň nekdo, od té doby co se tam ta ryba vytáhla to tam vypadalo hrozně. taky jsem musel dat část pryč, už na to nebylo místo,ani jsem to nepoužíval.
Je to šetrné na uchování,já když tam něco hledám,tak mě to vždycky popadá a pak je to omlácené.
V dnešní době loděk a cest kolem vody se tam chydá všude. To si nevybereš. Je jasné,že jsou místa lepší a horší. Morava plná ryb je, ale né vždycky záleží úspěch na rybářovi (naštěstí).Právě že „letos“ na tom úseku nic moc .. ale třeba výš i níž to šlo. Loni to bylo zas naopak.. těžko říc.

Neděle 29. ledna 2012 v 10:51® sidla
sidla

Calipo1> nene, je to můj první ,,kolovrátek,, a určitě na žádnou dalasovu 250tku nepůjdu :-) z vícero důvodů, a rozhodně to není v cajku

já neříkám že lozí po cyklině, jen že morava je plná ryb, a chodit jen tam kde se chytá je uplná pitomost, jak s kaprama, tak dravcama a sumcama.

držáky jsou paradní věc, ve sklepě to nechávat nechcu, a doma to mám na očích aspon, ale stěny jsou malé, takže půjde něco aj pod strop, nedávno jsem daroval staré, škoda jsou pryč

Neděle 29. ledna 2012 v 10:24® Calipo1
Calipo1

sidla_napajedla> čoveče ty furt mluvíš, jak kdyby ti sumci na té moravě lozili po břehu :-) . Já tam su celkem často ( tam kde myslíš),ale eště žádného jsem na té cyklostezce lozit nepotkal :-) . Kdyby to bylo tak jednoduché,jak píšeš .. Máš pěkné držáky udic na zeď,co sem sa díval. Neco takového si taky udělám,tos mě inspirovál.. Mám to opřené o zeď a furt o to packuju. Ale na nejlepší sumcobijce z toho co tam máš zavěšené nemáš kolovrátek, to si ju necháváš na daliborovu 250tku :-) ?

Tento příspěvek byl editován 29.1.2012 10:24:53 uživatelem Calipo1.
Neděle 29. ledna 2012 v 9:40® sidla
sidla

cormoran> lidi jsou svině, a je to horší a horší, já vím že to není vše, jen prostě sumci jsou, teda aspon u nás, takřka uplně všude, a je už na rybáři jak se s tím vyrovná a postaví se k tomu :-)

Neděle 29. ledna 2012 v 9:37® sidla
sidla

Char> mám taky, koupil jsem 2×, 2 jsem zlomil, jeden jsem vyměnil za straý model siluro a jeden jsem vyreklamoval za stejný z jiné serie.

tím nechcu říct že jsou špatný, mám od esoxu všechny pruty pomálu a je to taová srdcovka pro mě. jen píšu co se mi stalo,jeden dokonce při záběru, pocit který bych nepřál nikomu z vás

Tento příspěvek byl editován 29.1.2012 09:38:47 uživatelem sidla.
Neděle 29. ledna 2012 v 9:15® cormoran
cormoran

sidla_napajedla> No jo, to k úspěchu asi už patří. Někdo ti ho přeje, ale taky nemalá část závidí a hledá důvod ke zpochybnění..

Mikyška> Hlavně že nějaká ta parta vůbec je, nebo aspoň kolega..Ona se pak ta klasická sedavá sumcařina praktikuje jednotlivci těžko. Místa na fotkách vypadají velice dobře. Člověk by snad ani nevěřil, že už se v tom povoďáci neštourají a nenechají to regulovat..

Neděle 29. ledna 2012 v 7:42® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Char> može byť :-) a ináč dobré ránko :-)

Sobota 28. ledna 2012 ve 23:11® timbab
timbab

Char> Celkem slušnej prut :-)

Sobota 28. ledna 2012 ve 22:53® Char
Char

Dnes jsem rozšířil řady sumcařů ikdyž se tomuto lovu asi budu věnovat jen okrajově, pořídil jsem prut Esox Taurus 2,7m 200–400gr.

Sobota 28. ledna 2012 v 11:52® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

ras2ta> :-) a to vo všetkých technikách :-)

Sobota 28. ledna 2012 v 11:48® ras2ta
ras2ta

TOMMY CATFISH> svata pravda:)

Sobota 28. ledna 2012 v 11:13® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

ras2ta> rybár musí byť vynaliezavý v každej situácii :-)

Sobota 28. ledna 2012 v 11:00® ras2ta
ras2ta

souhlasim s vama.vse zalezi jen na rybarovi

Sobota 28. ledna 2012 v 10:12® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

sidla_napajedla> sumci su aj tam kde by ich ludia ani nečakali :-)

Sobota 28. ledna 2012 v 10:01® sidla
sidla

sumci jsou všude, jen někde se na ně chodí víc, nebo míň. Morava jich je plná, a pokud nejsi upplné jelito a víš kde je aspoň trochu hledat, máš nakročeno k dobré cestě

Sobota 28. ledna 2012 v 9:40® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

dobre sobotňajšie ránko :-)

Sobota 28. ledna 2012 v 0:50® ras2ta
ras2ta

ladamaj> diky

Sobota 28. ledna 2012 v 0:43® ladamaj
ladamaj

ras2ta>většino když se začíná má člověk štěstí pak už se opravdu učí a zdokonaluje,držím palce aby ti to šlo a kousali.

Pátek 27. ledna 2012 ve 23:51® ras2ta
ras2ta

ladamaj> dehuji.uz se tesim

Pátek 27. ledna 2012 ve 22:47® ladamaj
ladamaj

ras2ta>myslím že uspěješ je to dobrá voda.

Pátek 27. ledna 2012 ve 22:41® ras2ta
ras2ta

ladamaj> no to ja jeste nevim jestli je dobra.letosto budu skouset poprve

Pátek 27. ledna 2012 ve 22:39® ras2ta
ras2ta

Mikyška> no ale na Dyji se chcu podivat taky:)prece jen je to voda na ktere sem zacinal rybarit

Pátek 27. ledna 2012 ve 22:38® ras2ta
ras2ta

Mikyška> jo jo.sem puvodne z Drnholce aDyje mi tece za barakem.kamostam loni zecal choditna fousace a nejaky kousek dostal.druhykamos tam i pri chytl albina,ale nevim co jena tom pravdy.ja ted bydlimv Hodonine,takze me ted spis bude zajimat Morava

Pátek 27. ledna 2012 ve 22:16® ladamaj
ladamaj

ras2ta>v Hodoníně sem vojákoval ale otom nemohu mluvit ale chytal sem ve vojenském pásmu:-D no za komančů šlo vše a já byl o spec. jedno.víc nemohu.Jinak taky dobrá voda.

Pátek 27. ledna 2012 ve 22:02® ras2ta
ras2ta

ladamaj> no uz ad je sezona:)

Pátek 27. ledna 2012 ve 22:02® Mikyška
Mikyška

ras2ta> Koukám že seš z břeclavska. Tak to budeš mít kousek na Dyji a tam sumíci sou.

Tento příspěvek byl editován 27.1.2012 22:02:42 uživatelem Mikyška.