Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. ledna 2012 ve 14:58® sidla
-
já mám taky sumca, od 2cm, ted má dobrých 25cm, a jak psal osprey,má rád klid, tmu. ale je paráda vidět jak loví atd
taky se mu chystám dát svobodu,.
jinak nejlepší je okoun, ale rád se nažere až k zdechnutí, pozor na to, štika je fajn, ale jen jedna, dvě se nesnesou. kapr je bordelář, všechno rozryje
- Úterý 10. ledna 2012 ve 12:31® osprey
-
TOMMY CATFISH> Měl jsem. Hodně žere, rychle roste a naučí se někde povalovat, takže se s ním moc zábavy neužije. Tak jsem ho pustil.
Úhoř se navíc rád zahrabává a utíká z akvária, mník je super, ale potřebuje hodně studenou vodu, duhák je magor – projdeš kolem akvárka a rozbil by si pomalu hlavu o sklo. Candát moc nevydrží.
Z dravců je dobrá štika, ale žere jako nezavřená (> spotřeba krmení + nároky na filtraci), prima jsou okouni a ježdíci, ale občas mezi nimi dochází k nečekaným úhynům.
Celé jsem to vyřešil tím, že dnes už akvárko nemám a chodím se dívat do vody.
- Úterý 10. ledna 2012 v 10:44® TondaN
-
TOMMY CATFISH> Já ho tam mam a pokud ti mohu poradit dávej si tam jen sumečky do 15cm jakmile jsou větší tak ostatní obyvatelé akvária pomalu ale jistě mizí..
- Úterý 10. ledna 2012 v 10:14® TOMMY CATFISH
-
má z vás niekto sumca v akváriu ?
- Pondělí 9. ledna 2012 ve 21:20® chosebaits
-
MatesKGB> Rř nezakazuje do jaké hloubky dáš trhačku.Vše je jen na tobě a to je ta správná rybařina.Pojede sumec k hladině??Má tam co hledat?? Pokud se tu ryba nahladině neukazuje tak pravděpodobně sem sumec nepojede na večeři!Na druhou stranu tam dole muže ležet a ty ho chceš podráždit a lapnout. To je vše už jen na tobě.
- Pondělí 9. ledna 2012 ve 21:18® timbab
-
MatesKGB> A jak hluboko chceš tu rybu dát? Omezeno to není ale počítej že délka trhacího vlasce mezi bójkou a pomocnou musí být stejně,nebo ještě lépe větší než je hloubka v jaké je nastražena ryba.
- Pondělí 9. ledna 2012 ve 21:13® MatesKGB
-
chosebaits> To mi je jasné, že nikdo nemůže vědět kde sumec zrovna bude lovit. Nikde sem se nedočetl jestli je vhodnost trhací bójky omezena hloubkou vody nebo jestli je to jedno?
- Pondělí 9. ledna 2012 ve 20:54® chosebaits
-
MatesKGB> Tak to chce jen a jen skoušet.Nikdo ti nemuže přeci říci jestli ten sumec bude šmejdit u dna,ve sloupci či u hladiny.
- Pondělí 9. ledna 2012 ve 20:40® MatesKGB
-
Skromný dotaz
hodí se nastražovat trhací bójku i na vodu kde je hloubka i 15m+? Nebo se na takových vodách hodí chytat spíše na podvodní splávek? Díky
- Neděle 8. ledna 2012 v 18:09® TOMMY CATFISH
-
chosebaits> pozriem
- Neděle 8. ledna 2012 v 18:07® chosebaits
-
TOMMY CATFISH> Všude.Právě jsem byl a něco jsem lapl-Z lovu
- Neděle 8. ledna 2012 v 17:50® TOMMY CATFISH
-
chosebaits>
a kde beru ?
ja už nemam rybarsky som už musel odovzdať
- Neděle 8. ledna 2012 v 17:37® chosebaits
-
TOMMY CATFISH>Ryby žerou neustále,jen to chce vědět kam na ně a mít na to ten správnej cajk.
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:05® TOMMY CATFISH
-
chosebaits>
ta čo ryby kušu ? či ich kormoši kušu ?
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:03® chosebaits
-
TOMMY CATFISH> zdar hochu-))
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:31® TOMMY CATFISH
-
nazdar hoši
- Sobota 7. ledna 2012 ve 13:39® chosebaits
-
Horalcz> Tak to určitě! Z jednoho povedeného odchovu není možné dělat závěr.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 13:22® Horalcz
-
chosebaits> No neříkej hop dokud si nepřeskočil.Jednou neznamená pořád,uvidíme zase na podzim.Taky bych chtěl aby to vyšlo,ale je to jen naše přání.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 13:09® chosebaits
-
Horalcz>Už se vám kulej ti malí fousáčci a povolení bude taky.Už se těším na další výlov.
- Sobota 7. ledna 2012 v 11:32® Horalcz
-
chosebaits> Ále máme jen pár set metrů dál,přes potok,je jen německej.A ski mám,ale jiné značky.
- Sobota 7. ledna 2012 v 11:17® chosebaits
-
Horalcz>Ty máš tak sky a né Penny-))) Penny tam také nemáte,nebo ten supermarket někdy zavážím a začíná na B. Ahoj Horale.
- Sobota 7. ledna 2012 v 9:54® Horalcz
-
TondaN> Ahoj,já mám ještě PENNy,jeden mám Milenium 240 50lbs je to pevný a přitom i pružný prut a je bez problémů.A druhý mám Never Creck – http://www.tomi-korda.cz/…00g/d-70716/ a můžu říct,že je to super prut.Ale je stejně na každém jak si vybere a co mu sedne.
- Pátek 6. ledna 2012 ve 23:20® Venca Zelenka
-
TondaN> Mam WFT aj Penn a jsou to držáky, zatím jsem nezlámal ani jeden narozdíl od jiných jsem snima spokojený, otázka který vybereš některé jsou docela bydla, ty oceníš když zlámeš v proudu veslo
- Pátek 6. ledna 2012 ve 22:14® Mikyška
-
TondaN> Zlomit se dá každej prut. S WFT zkušenosti nemám. Měl se je v ruce jenom na výstavě. Sportexe mám jednoho. Team waller boat a nemůžu si stěžovat. Až na tu cenu. jinak celkem zajímavě vypadaj tyhle klacky. http://www.mlsnastika.cz/?… Ale ještě sem je neměl v ruce.
- Pátek 6. ledna 2012 ve 20:48® ladamaj
-
timbab>osobně ji vlastním také a naprostá spokojenost.
- Pátek 6. ledna 2012 v 19:36® timbab
-
TondaN> Já mám Charismu do 420 a nemůžu si stěžovat.Ale na multík není vhodná.
- Pátek 6. ledna 2012 v 19:33® TondaN
-
Je to se omlouvám takže lepší bude Sportex Team Waller Fun Drift… Mně by spíše ale zajímalo jak ty wft vydrží ,protože se mi hodně stávalo sice s DAMama ,že při záseku jsem 2 pruty zlomil tak ,proto koukám po těch sportexech ,který jsem ještě nezlomil jsou sice za hnusnou cenu ,ale pořád tam mam 10 let na blank. A co koukám tak hodně lidi chytá na ty wft a ta cena tam je docela rozdílná.. proto jsem se ptal zda s těmi pruty nemá někdo zkušenosti…
- Pátek 6. ledna 2012 v 18:15® timbab
-
Mikyška> Vidíš,ani jsem se nepodíval co to dal za prut.
- Pátek 6. ledna 2012 v 18:10® Mikyška
-
TondaN> Ten sportex co si uvedl je vláčák.
- Pátek 6. ledna 2012 v 17:36® timbab
-
TondaN> Tak to vem určitě ten Sportex pokud vybíráš z těch co jsi uvedl.Ještě lepší by byl delší prut cca 3,0 až 3,3m.