Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 6. ledna 2012 v 17:34® TondaN
-
Na bojku a mam na to multik…
- Pátek 6. ledna 2012 v 17:22® timbab
-
TondaN> Na co ten prut chceš?Bójka x loď,multík x smekáč?
- Pátek 6. ledna 2012 v 16:33® TondaN
-
Dobrý den, prosím vás je zde někdo kdo by mi mohl poradit a zdělit mi svou zkušenost s pruty od WFT? Chtěl bych si pořídit nový prut na sumce a mám zkušenosti jen se SPORTEXem a DAM koukal jsem ,že plno lidí chytá na pruty od WFT a co jsem se díval na ceny tak tam je i značný rozdíl rozhoduji se mezi: WFT (PENN) CHARISMA SENSO PILK /2,4m/320–1000g/ a SPORTEX Team Waller Fun Spin 280. Děkuji za odpověď.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 21:05® osprey
-
alf.richtert> Hele, štiky si pamatujou, na co jsem je vyndal loni a letos se po tom ani neotočí. Sumce na vábničku nechytám, ale jestli fungujou stejně, tak buď budeš muset hledat a hledat.
To už tu chlapi psali, jak jsou občas záběry od sumců tak jemné, že se to ani sekat nedá.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 v 16:35® sidla
-
osprey> to máš pravdu, bavil jsem se sumcařama u nás v okolí zlína, morava zlatý důl s vábkou, 93–97 rok. nebyl problém za hodinu s deseti nástražkama v čudu jed dom, nebo na další. rok od roku prej horší a ted? .......
- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 14:16® alf.richtert
-
OSPREJ:čekal sem ze chytnu třeba jednoho z deseti výjezdú na vabničku a ne žadneho za sezonu.Brali mi akorat na trhačku.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:23® osprey
-
alf.richtert> Ryby si postupně zvykají na všechno. Nejsi holt první, kdo tam vábí…
- Čtvrtek 5. ledna 2012 v 9:44® chosebaits
-
alf.richtert> To je normální.Hold nejsou při chuti a jen se jedou podívat co je to ruší.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 v 0:26® alf.richtert
-
muže mi někdo poradit proč mi na vabničku sumci nechtěji dobírat.Labe je tu hluboké 3 až 4metry hluboké.Sumci se mi zvednou ale ješte mi to žádný nezbalil.Zatim sem to ale skoušel jen na rybu.Kde mohu dělat chybu?
- Středa 4. ledna 2012 v 16:53® Venca Zelenka
-
hrdobec> No asi na tom něco bude, já to máčel asi 2 dny, voní to krásně už bylo aj dost chladno, ještě jsem na tuhle nástrahu nezanevřel, následující sezonu mám v plánu stím aj vláčet, no teď je ten správný čas příprav vymýšlení nových míst nástrah strategii, no uvidíme jak to bude fungovat
- Středa 4. ledna 2012 ve 14:36® TOMMY CATFISH
-
osprey> ja nechcem ísť na ebro hneď
to možno tríde časom
len potrebujem pracovať v dobrej robote. Tak ja mám na Slovensku prechytaných len pár riek a to len na východnom slovensku. Tak nabudúce môžme ísť spolu chytať ak budete u nás na sloensku
- Středa 4. ledna 2012 ve 14:30® osprey
-
TOMMY CATFISH> Zarobíš, pojedeš. Není kam pospíchat. Všichni by dneska chtěli všechno hned a ono to nejde.
Mě láká sever – Skandinávie.
No a budeš se divit, moc rád jezdím na Slovensko. Jenom si tam zatím neberu pruty, protože jezdím s rodinou a chci trávit čas s nimi. Ale slovenských řek jsem viděl hromadu a moc se mi líbí. Jednou to bude i s prutem.
- Středa 4. ledna 2012 ve 14:26® TOMMY CATFISH
-
chosebaits> tak tak je to najmä o ľuďoch
samozrejme ak investuješ do rybačky nemalé peniaze tak si chceš zachytať ale tak ak osud ti to nedopraje tak sú pri tebe ľudia s ktorými rád tráviš čas a tie ryby ťa nebudu až tak štvať keď neberú
ja keď sedím pri sumčiarkach a nedostanem záber tak je mi to ľúto ale nič nenahradí viac ako keď sedím pri udiciach a zapadajúcom slnku a s pivečkom v ruke
a kecáš s partiou
- Středa 4. ledna 2012 ve 14:24® hrdobec
-
Venca Zelenka>Já ji testoval na štikodromu v Replicích v unoru a lapnul jsem kudly 75 a 89cm. Ze to nebyla náhoda mi potvrdil candát cca 65 na pískovně a kámošova štička z Vrbenského. Jo a jednou když mi došly červi na feedr tak jsem makrelu nakrájelna pidikousíčky a lapal na ni jednoho cejna za druhym takže věřim že sumec ji taky nepohrdne. Jde o to že to člověk většinou nevydrží a zběhne ke klasice. Když mám dva pruty tak pro experimenty neni moc prostoru
Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 14:25:30 uživatelem hrdobec. - Středa 4. ledna 2012 ve 14:23® chosebaits
-
TOMMY CATFISH>To se podá časem.Jinak věř že ta fajná parta lidí je nejvíc duležitá z celé cesty .Co je platný když berou ryby a nejsi v pohodě.Když ryby neberou,tak slušná parta lidí udělá i tak nevšední vejlet za rybkama.
Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 14:23:56 uživatelem chosebaits. - Středa 4. ledna 2012 ve 14:18® TOMMY CATFISH
-
osprey>
tak to je dosť a kde to bolo ? ja ak budem pracovať tak si budem odkladať a potom ak budem mať dosť tak cesta bude na Ebro
sumčiarina a prívlač
už len potom treba zohnať dobrú partiu ľudí
nepoznám až tak veľa rybárov
- Středa 4. ledna 2012 ve 14:16® TOMMY CATFISH
-
chosebaits> howowow
problem : nezarábajúci 18 ročný chalan
čiže ja
- Středa 4. ledna 2012 ve 13:22® osprey
-
TOMMY CATFISH> Raz sa dostaneš.
Já rybařil asi 18 let, než jsem si poprvé nahodil v zahraničí.
- Středa 4. ledna 2012 ve 13:19® chosebaits
-
TOMMY CATFISH> A kde je problém??? Je to kousek jen přez devatero hor,devatero řek cca 2000 km.Pro tebe jen o jedny humna,tři řeky cca 800 km dál
Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 13:21:07 uživatelem chosebaits. - Středa 4. ledna 2012 ve 13:16® TOMMY CATFISH
-
chosebaits> jeeej tak tam sa chcem dostať
raz
- Středa 4. ledna 2012 v 11:29® chosebaits
-
Dodatečně vše nej. do nového roku Páni sumcaři.
- Středa 4. ledna 2012 ve 3:55® Venca Zelenka
-
hrdobec> Já jsem tu makrelu máčel v loni na moravě a nic.
- Pondělí 2. ledna 2012 v 11:58® TOMMY CATFISH
-
Mikyška> mne tie zábery nejako neprichádzajú
- Pondělí 2. ledna 2012 v 11:57® TOMMY CATFISH
-
Fryw> tak niekedy to prísť musí
ja verím len živým rybám
- Pondělí 2. ledna 2012 v 11:54® TOMMY CATFISH
-
ladamaj> tak tak
- Neděle 1. ledna 2012 ve 22:20® hrdobec
-
Mikyška> Už je mam zbalený
- Neděle 1. ledna 2012 ve 22:19® hrdobec
-
macek2> JJ,taky nerad chytám se šnůrou na položenou takže asi na jaře vítězí zas klasika
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:22® cormoran
-
Mikyška> Ve Španělsku si na těch mršinách asi sumáci pochutnávají. Předloni jsme byli v kempu u Hupáka a jak tam chlapi filetovali ryby a skelety házeli do vody, tak to tam jezdili ke břehu vždycky k ránu ti menší sumáci žrát. Osobně jsem je teda neviděl, ale kluci se kterýma jsem byl na ně párkrát koukali
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:14® Mikyška
-
Je fakt, že když sem byl ve španělsku tak to šlo skoro na všechno. Akorát nástražky nešly. Tak se chytalo i na mršiny. Jako sou na fotce.
- Neděle 1. ledna 2012 v 19:56® cormoran
-
Letos jsme v Taliánsku, když už sumci bojkotovali i ryby, zkoušeli sépie na podvoďáku, ale bez záběru. Tak tam hned ráno šla znovu živá..Ryba je ryba
Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 19:57:23 uživatelem cormoran.