Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 1. ledna 2012 v 19:50® macek2
macek2

Mikyška>já na ty kalamáry ještě nechytal,spíše to beru jako nouzovku kdyby nebyly klasícké nastrahy, v krámu v Porto Viru to prodávaj,pokaždé jsem ale koupil ůhoře, možná by nebylo marné je v IT zkusit.

Neděle 1. ledna 2012 v 19:39® macek2
macek2

hrdobec> nejhorší je že když dám na dno montáž třeba podvodák tak dřív to začne strhávat proud nebot se na šnůru nahytí bordel,častokrát jsem musel podvodní montáž vytahoval dřív než jsem chtěl,proud dělal problémy,jak sám píšeš nakonec jsem to dal k hladíně na živou rybu,takže ta makrela se asi dá použít nejefektivněji na tu přívlač ale na to ty moc nejsi:-)

Neděle 1. ledna 2012 v 19:09® Mikyška
Mikyška

macek2> Ve španělsku sme na ty kalamáry nebo co to bylo taky něco nachytali. Stačí zažít to jak dokážou šílet při tahu cípalů. Ta makrela by mohla vyvolat něco podobneho.

Neděle 1. ledna 2012 v 19:06® Mikyška
Mikyška

hrdobec> No tak to mu už pěkně pofrčí. Až s nim pojedeš tak si vem i lyže.

Neděle 1. ledna 2012 v 17:04® hrdobec
hrdobec

macek2> Já myslim že taková celá makrela na těžko nebo lehce nadlehčená by mohla dost překvapit i na Pádu. Problém je že to zkusim jednu noc a když nic tak se na to vyfláknu a dám radši další prut s rybou ale přitom v skrytu duše tomu fakt hodně věřim.Na štiky to funguje,to mám vyzkoušený tak proč ne na sumce,navíc nevidim velkej rozdíl mezi mořskou rybou a kalmárem

Neděle 1. ledna 2012 v 16:58® macek2
macek2

Mikyška>no kdo ví,mohou být mořské, sumec se dá chytat na ledacos třeba štiky se dobře chytají na makrely a sumce se dá chytat na kalamáry,z toho videa jsem nepoznal co to bylo za rybku,za uvahu to ale stojí.

Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 17:00:15 uživatelem macek2.
Neděle 1. ledna 2012 v 15:16® hrdobec
hrdobec

Mikyška> Jo a motor 75kobyl

Neděle 1. ledna 2012 v 15:15® hrdobec
hrdobec

Mikyška> Hele já sem na lodě negramot takže vim jen že je to lod od Qick Silveru

Neděle 1. ledna 2012 v 15:06® Mikyška
Mikyška

hrdobec> A do čeho teda de?

Neděle 1. ledna 2012 v 15:04® Mikyška
Mikyška

macek2> Vábky si dělám sám. Pro mě to zas tak složitý neni. Je to moje profese a sem na to vybavenej. Nejtěší je udělat šablony a promyslet postup výroby. Velkou část udělám strojně a pak už si stím jen hraju.

Neděle 1. ledna 2012 v 15:03® hrdobec
hrdobec

Mikyška>říkal že je rozhodnutej,byli jsme to projet na vltavě a dobrý jen je to vysoký ale to neva páč velký sumce tahat do lodi neni nutný a stačí je zdolat a uvázat na ráno

Neděle 1. ledna 2012 v 15:01® Mikyška
Mikyška

macek2> Jj. mít Pád za humny tak bych tam byl taky pořád. Já pohádkám moc nedávám. Radši koukám na netu na videa třeba od Yuriho. A stím mě napadla jedna věc. Jestli ty rybky co on používá nejsou třeba mořský. Mohli by pak být i pachově pro sumce zajímavější a tím pádem i ůspěšnější nástrahou.

Neděle 1. ledna 2012 ve 14:57® Mikyška
Mikyška

hrdobec> A už má vybráno? Mluvili sme spolu asi před čtrnácti dny a zatím nevěděl. Dával sem mu typ na šestkovej WOR. Vašek by ho tam měl mít od března a počítá s kajutou pro čtyři. A co ten Fisingholiday? Bude tam dál fungovat? Já tam kotvim pod Fishingtravelem. Tak se mě na to právě Honza ptal.

Neděle 1. ledna 2012 ve 14:51® Mikyška
Mikyška

Rovněž přeju všem v v novém roce pevné zdraví, aspoň kapku štěstí a hodně pohodovejch chvil nejen u vody.

foto/diskuze/sumcarina/2012/th-img46634.jpg
Neděle 1. ledna 2012 ve 14:20® hrdobec
hrdobec

slimak>Já ne ale ten kámoš jak jsem ti řikal že chce koupit kajutu tak to vypadá že má vybráno a chce ji tam parkovat celoročně. Takže bych ji tam s nim v únoru na otočku hodil. Jdou tam ted candáti,kluci od Fisingholiday jich pár nalapali.Hned bych se přidal

Neděle 1. ledna 2012 v 11:59® ladamaj
ladamaj

slimak>myslivost a rybaření nejde nějak dohromady.Již sem to skoušel také ale oba koníčci jsou náročné a pokud je chceš dělat pořádně tak to asi nelze takovích bylo spousty a schodli jsme se že buď jedno nebo druhý ale obojí tak napůl.Já chodím střílet ale jen občas když mě to zdraví dovolí nějaké trofeje mám zrovna nedávno jsem dělal lebku ze srnce ještě musím dodělat podložku už ji mám rozdělanou 3 měsíce ale ubívá sil a chuť no snad to dokončím už aby ta zima skončila ta mě deptá zatím a dyžtak někdy písni.Láďa

Neděle 1. ledna 2012 v 11:19® slimak
slimak

ladamaj> ja jsem se zblaznil jeste i do myslivosti,tak proto se ptam..zatim se ale marne zkousim nacpat nekam do sdruzeni, kde bych se tomu mohl venovat…

Neděle 1. ledna 2012 v 11:17® slimak
slimak

hrdobec>Ty tam budes mit lod?to jsou mi noviny…:-O

Sobota 31. prosince 2011 v 19:35® hrdobec
hrdobec

Připojim se k přáním. Hodně zdraví,štěstí a zajímavejch oulovku přeje všem správnejm rybářům hrdobec

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img46622.jpg
Sobota 31. prosince 2011 v 19:12® macek2
macek2

.

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img46617.jpg
Sobota 31. prosince 2011 ve 14:42® osprey
osprey

Všem sumcařům přeju v příštím roce pořádný fousy:-))

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img46588.jpg
Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 23:40® hrdobec
hrdobec

Mikyška> Muže se stát že tam povezem už v unoru lod tak by jsme to 2 až tři dny rovnou zkusily :-)

Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 21:56® macek2
macek2

Mikyška> ten systémek jsem taky zkoušel a to každou výpravu,několik hodin za ten týden jsem se tomu věnoval ale ani tuk,jak říkáš je to o znalostech revíru a o času,mít to 20km od pádu jako Yuri tak asi celé vánoce nesedím doma a nežeru cukroví a nečumim na pohádky:-|

Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 21:54® ladamaj
ladamaj

slimak>ahoj nejsem jenom když to trochu jde tak jedu s klukama střílet.No a na slovači mám strejce nimroda a stím jezdím rovněž střílet.Když sem onemocněl tak mě odebraly zbroják na všechny zbraně.Takže dnes mám několik pynovek atd. no na obranu mám spoustu věcí to raději nebudu rozvádět.

Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 21:46® macek2
macek2

Mikyška>:-) tak to tě čeká náročný víkendpivo ,to já letošní silvestr oslavím vklidu a doma, louskáš si vabničky sám? to jseš teda zručný.

Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 21:40® macek2
macek2

hrdobec> schoval jsem ho,ale do žaludku:-)

Čtvrtek 29. prosince 2011 ve 20:37® slimak
slimak

ladamaj> ty jsi i nimrod?pivo

Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:54® Mikyška
Mikyška

hrdobec> A co vyrazit ještě dřív. Koukal sem na videa od Yuriho a ten lape i přes zimu. Hlavně teda na jakousi obdobu drop-shotu. Oťukává dno rybou na systémku. Ale má výhodu že ví kde chytat v tomhle období. A nemusí hlavně chrápat v tý kose pod stanem, ale doma v teple.

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img46562.jpg
Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:45® Mikyška
Mikyška

macek2> No vidíš. A já se mordoval v práci. Nástražky je dobrý mít v pohotovosti. Já dneska dodělal novej typ vábky a měl sem v plánu jí ještě otestovat, ale už to asi nestihnu. Večer du na třicetiny, zítra musim vyudit a večer prozměnu du pomoct kamarádovi zapít synka. A pak už zbejvá jen ten sobotní silvestr. Tak se asi proberu aš příští rok.

Středa 28. prosince 2011 v 1:16® hrdobec
hrdobec

macek2> schovej ji na březen)))