Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 18:15® Fryw
-
Jde vidět, že je u nás už po sezoně
p.s. takhle nějak se díval kamarádův pes, když jsem po sobě upálil tři navázané udice
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 18:08® ladamaj
-
džigit>takového hnědého sem chtěl kupovat také sou jinak pěkní oba no tak stímhle bych jel i na chánov u Mostu.Né stím kvodě anikdo tě neotravuje no a nic se nestratí.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 16:52® džigit
-
…no nesmějou se pěkně?
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 16:46® džigit
-
Fryw> nebo hejno smějících se psů.Ti potom mohou pomoct při vytahování
Tento příspěvek byl editován 24.11.2011 15:49:29 uživatelem džigit. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 16:02® Fryw
-
Doporučil bych tohle plemeno. Velice výhodné pro sumcaře. Nejen, že dokáže upozornit na příchod cizí osoby, ale též nese výhodu v tom, že pokud dojdou nástražky, lov sumce nemusí nutně končit.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 15:54® ladamaj
-
hrdobec>tak nevím jestli bych ten pas dostal já na tohle štěňátko.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 14:21® hrdobec
-
macek2> Máš pravdu,na tuhle potvoru bych měl mít zbrojní pas)))
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 14:20® hrdobec
-
ladamaj> Tak tahle mrcha dělá že tam neni,bojí se každýho))
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:30® ladamaj
-
hrdobec>ahoj myslím že na plemenu nezáleží,jde o to aby tě pes upozornil když tam přijde cizí člověk a měl z něho respekt
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 8:26® macek2
-
hrdobec> to je jeho hlídací taktika,můj bývalý pes byl taky takový,půjčovat si ho raději nebudu jde znej hrůza a co kdybych nezvládl jeho dravou povahu
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 2:55® hrdobec
-
macek2>Kdybys chtěl tak ti trhače mužu zapujčit,viz foto níže))))))
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 2:54® hrdobec
-
ladamaj> Ahoj.Co tahle,budí respekt?Jezdí se mnou často ale bezpečněji se nějak necítim)))))))
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 1:33® ladamaj
-
Venca Zelenka>to máš pravdu že ten koníček je drahý,mě ukradli novej foťák a spoustu dalších věcí no to bylo naposled už vté době měl můj hafík 3 měsíce.Na další sezóně se nikdo neopovážil mě vlézt na pozemek tam mohla spousta lidí ale jen ty kteří tam za mnou jezdily.Fakt se divím když se potýkáte stakovou cháskou že sebou nevezmete psa není potřeba aby kousal stačí když upozorní.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 1:16® Venca Zelenka
-
No vypadá to, že ty ryby jsou opravdu drahý koníček. Mě šlohli celý vozík, ještě rok a budu ho mít splacený. Taky jsem přemýšlel koho narazím na kůl s cedulkou pro výstrahu kolem krku.
- Středa 23. listopadu 2011 ve 23:34® ladamaj
-
macek2>mám psa no 2 jednoho velkého a druhého menšího ale oba suproví hlídači.No pokud někam jedu pokaždé jedou semnou a mužu ti říct že ten malej tě pustí k autu na vzdálenost 10m a budeš stát ten větší to je horší klidně leží ale raději nanic nesahat pokud sem tam i s kamarády tak je bere jako své takže nějaké uklízení na noc ee to je jejich věc no a kdo tam nepatří má smůlu a cikorky rádi nemaj.
- Středa 23. listopadu 2011 ve 21:28® ladamaj
-
macek2> to máš nejjistější můžu ti poradit a doporučit
- Středa 23. listopadu 2011 ve 21:04® macek2
-
Horalcz> díky,mě bylo jasné že jsme nebili první koho vykradli,místní slovenka která už 7 let v IT žije nám tvrdila že to dělají cikáni nebot mezi stracenými věcmi často bývá jídlo,nám taky ukradli jídlo,oni si tak přilepšují nebot nemaj ani co do huby,je to určitě nějaká skupina hajzlů co se na to specializuje.
- Středa 23. listopadu 2011 ve 20:56® macek2
-
hrdobec>
- Středa 23. listopadu 2011 ve 20:49® macek2
-
ladamaj> psa nemám ale možná si nějakého zlodějožrouta pořídím
- Středa 23. listopadu 2011 v 19:19® ladamaj
-
macek2>proč sebou nevozíš psa no já bych bezněj nikam nejel,není zlej ale brání a hlídá a potom je teda zlej tomu by nikdo nic nevzal.
- Středa 23. listopadu 2011 v 18:38® Horalcz
-
macek2> ahoj,pěkné rybky. Taky máme podobnou zkušenost s krádeží.Kámošům ukradli lehátka,bivak a batoh s věcma,i křeslo.No prostě co nevezmeš sebou nebo neschováš,tak o to přijdeš.
- Středa 23. listopadu 2011 v 18:36® hrdobec
-
macek2>JJ,na jaře jim to naservírujem,až se s toho podělaj)))jak řikal Menšík ve zlatejch uhořích. A nebo se zas něco vys..re a poděláme se my)) Ale to už k rybačce na PO tak nějak patří
- Středa 23. listopadu 2011 v 18:13® macek2
-
hrdobec> zdar,mě povídej,já měl takou zlost ,málem jsem skočil na prvního itala co jsem viděl,ale už jsem to hodil za hlavu,přes zimu dokoupím co je potřeba abych na jaro byl připraven,a dáme jim.
- Středa 23. listopadu 2011 v 17:43® hrdobec
-
macek2>zdar kámo,tak to je pech.Mě už taky jednou v IT vybrali,ale naštěstí nešlo o rybařinu,to by mě taky sejmulo jak píše Osprey.Nám vzali kameru,foták,brejle a hadry ale byla to taky potíž bo mladá tam zbytek výpravy pobíhala v mejch trenclích))Tak aspon že jste chytli pěkný rybky,175 a 152 jsou už krásný sumci co udělaj radost.No a na jaře jim dáme na prdel))) už aby to bylo
- Středa 23. listopadu 2011 v 17:09® ladamaj
-
macek2>No to si dovedu představit kor když seš venku,já měl to štěstí že se vše stalokousek od domu ale to lítání okolo čekal sem až mě pošlou novou nápravu no a jinak sem vše dšlal sám takže tě plně chápu no hlavně že vše dopadlo dobře.
- Středa 23. listopadu 2011 v 16:48® macek2
-
ladamaj> bylo to celkem depresivní stalo se nám to ve dvě hodiny ráno,takže nekonečné hodiny čekání na to něž se otevřou obchody a potom dvě hodin hledání vhodného servisu kde nám nakonec prodali celou nápravu,celkem jsem si oddychl když jsme to spravili a vše bylo OK.
- Středa 23. listopadu 2011 v 16:43® macek2
-
osprey> díky,už jsem celkem vychladnul,nezbývá mám než všechny věci oželet,nejhorší je že to těm hajzlům projde,italská policie si nedělala zádné starosti s naší strátou,dala nám na stanici formulář který jsme měli vyplnit a tím to pro ně skončilo,přes zimu to musíme dát aspon trochu dokupy,
- Středa 23. listopadu 2011 v 16:35® ladamaj
-
macek2>No tak to ti vůbec nezávidím vím co to je sám sem to zažil ale mě smet náklaďák a také uražené kolo naštěstí 7km od domu takže sem razil o 14dní později.
- Středa 23. listopadu 2011 v 16:25® osprey
-
macek2> Upřímnou soustrast, to nepotěší. Mně by taková ztráta na materiálu vrátila o pěkných pár let zpátky. Syslím to roky.
Jinak je vidět, že ty velké ryby z Pádu bývají často tvrdě zasloužené.
- Středa 23. listopadu 2011 v 15:26® macek2
-
ranní teploty šly do mínusu