Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 26. října 2011 v 8:31® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hrdobec> Tak to je dobrej argument :-) To se mi líbí :-)

Středa 26. října 2011 v 0:38® hrdobec
hrdobec

macek2> Já takovejm většinou řeknu že ten sumec sežere určitě mín kapru než on a jemu podobný a pak už se se mnou nebavěj a mam klíd))

Úterý 25. října 2011 ve 21:58® Srneček
Srneček

macek2> vždyť ty rybáři ani neví ,kolik ten sumec sežere.Nevím proč si všichni myslí,že žere několik kaprů za den a další den znovu.Ach jo:-O

Úterý 25. října 2011 ve 21:18® macek2
macek2

ladamaj,Srneček- těch komentářů už jsem si taky pár vyslechl např.,,ty ho pouštíš? tož mi ho radši dej,já si ho rád vemu vždyt je to škoda,víš co to sežere ryb!" a já mu odpověděl,víte pane,já ho nepouštím proto že bych ho nechtěl ale proto aby v tom revíru zůstal:-) , v ten okamžik jsem byl vůl,debil a já nevím co ještě,ale tak už to prostě bývá nebot někteří sumce nenávidí a další ho milují. Jinač za dva dny vyrážím do IT zakomčit letošní sezonu, jse tak těším že s toho nemůžu spát,tak jsem zvědavý jak dopadnu.

Úterý 25. října 2011 v 19:58® Srneček
Srneček

ladamaj> jako bych ty komentáře slyšel.:-))

Úterý 25. října 2011 v 19:49® ladamaj
ladamaj

Srneček>no jak jinak nemohu přeci slimuoše šálit.:-))

Tento příspěvek byl editován 25.10.2011 19:50:14 uživatelem ladamaj.
Úterý 25. října 2011 v 19:47® Srneček
Srneček

ladamaj> a samozřejmě ,že pozitivních komentářů :-D

Pondělí 24. října 2011 ve 22:20® ladamaj
ladamaj

macek2>vemem slimouše a pojedem na vodu kterou nerad prozrazuji ale vím že máte vztah k sumíkům tak vám něco prozradím tam nikdo bouchat nechodí.Když tam přijedu tak čumněj když to začnu pouštět ale to je komentářů:-))

Tento příspěvek byl editován 24.10.2011 22:22:34 uživatelem ladamaj.
Pondělí 24. října 2011 ve 20:59® Srneček
Srneček

macek2> na Hrachy jezdím.Vím o čem mluvím a nejen já.:-1

Pondělí 24. října 2011 ve 20:50® macek2
macek2

Srneček> to máš pravdu,nejhorší je že téměř všechny vody kde se může s lodkou jsou zkur…

macek2

Srneček> to máš pravdu,nejhorší je že téměř všechny vody kde se může s lodkou jsou zkur…

macek2

Pondělí 24. října 2011 v 19:55® Srneček
Srneček

RuSaKsRo> Hracholuzky se píšou se „S“!!!!

A pokud nevíš jestli tu vábničku za 120kč nebo za 700 vejš,tak si myslím,že to je u tebe s prominutím úplně jedno.Vábit zřejmě neumíš a tím spíše ryby odplašíš.Hrachy jsou tak probouchaný,že pokud to nemáš v ruce „srdce,cit“ tak si klidně kup tu za 120 kč.Nezlob se na mě za ten názor,ale tak to z tebe cítím.Mraky rádobybouchačů kouzelným klacíkem tu vodu totálně zkurvilo!9-)

Pondělí 24. října 2011 v 19:47® Srneček
Srneček

macek2> :-D no to je jasný.:-D

Pondělí 24. října 2011 v 18:59® ladamaj
ladamaj

RuSaKsRo>kdysy jsem dělal rozvoz ryb zboží a vím že v Plzni byl kluk co dělal spoustu vábniček ale fakt suprové cena cca 700kč a dodával je na prodejny byl také v důchodu ale supr maník.

Pondělí 24. října 2011 v 18:20® RuSaKsRo

Ahoj lidi chystáme se na hracholuzky a chtěl bych koupit vabnicku a nevím jestl inejakou tu hodne levnou nebo tu prumernou zase aby to nebyl uplnej kšunt

Pondělí 24. října 2011 v 17:57® macek2
macek2

Srneček> tak tomu říkám hlad,ale spíš si myslím že šli po zvuku který jim připomínal padající krmení,než po chuti piva:-)

Pondělí 24. října 2011 v 15:45® Srneček
Srneček

jak je to jednoduché.Že jsem to nevěděl už mnohem dřív!!!!!

http://www.stream.cz/…perou-o-pivo

Neděle 16. října 2011 ve 21:40® cormoran
cormoran

hrdobec> To jo, on taky tak zajímavě bojuje:-) Tenhle měl kolem pajdy, pak čapnul ještě jednoho maličkýho..Nejsem si jistej, jestli nám za to tahali oni, ale každou noc to něco menšího čaplo a když jsme ráno koukali na ryby, tak byli pokousaný od něčeho menšího, první jsme to tipovali na malý sumáky, ale žádnýho echt malýho jsme načapli. A to tam kluci máchali rousnice a malý ryby skoro každou noc. Takže možná i tyhle potvory občas zakousnou nějakou tu rybu..

Neděle 16. října 2011 ve 21:30® hrdobec
hrdobec

cormoran> pár lidí už je tam laplo a i na řece ale já zatim neměl to štěstí)) škoda že víc nerostou potvory,to by pak byla rybačka))

Neděle 16. října 2011 ve 21:27® cormoran
cormoran

hrdobec> Jojo, když jsme to tak na konci rekapitulovali, tak jsme si říkali, že jsme dopadli na první výpravu dobře. Škoda jen, že to nešlo celý týden jako ty první dva dny. Byli jsme na tom menším zavlažováku, teda jestli nekecám:-) Pošlu ti do osobky název města, u kterýho jsme byli.

Když už se tu flákám, chytáte na řece taky tohle? Podle mě je to sumeček skvrnitej, ještě tu prohlídnu pro ujištění atlas..

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img45518.jpg
Neděle 16. října 2011 ve 21:20® hrdobec
hrdobec

cormoran>Byli jste na kanale Bianko nebo na nějakém menším zavlažováku? Tipuju Bianko podle velkejch ryb))175 je už parádní sumec vo tom žádná.Některý moji kámoši takovýho nelapli 8výprav za sebou a na takovou rybu stále čekaj))

Neděle 16. října 2011 ve 21:11® cormoran
cormoran

hrdobec> Díky, hruhým měřením 175 cm. Gratulaci vyřídím, měl z něj fakt radost. U nás tomu dá jen pár vycházek ročně a největšího měl od nás nějakejch 120 čísel, tak byl v sedmým nebi:-)

A na můj prut proto, že u něj byl rychleji, zabral jsem nějak víc, než jsem si myslel, to asi po tý cestě, vyběhávání povolenky a vybalování. Hned mi cpal prut do ruky, ale nechal jsem ho v tom. Ty ryby tam jsou hrozně bojovný:-)

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 21:12:33 uživatelem cormoran.
Neděle 16. října 2011 ve 20:46® hrdobec
hrdobec

cormoran> Pěknej kousek,kolik měřil? A ten 215 to je super ryba tak že kámošovi gratuluju.Jo a jak to že na tvuj prut,měl ho pučenej nebo si ho prošvihl?

Neděle 16. října 2011 v 19:29® cormoran
cormoran

hrdobec> Tak podávám hlášení, jak jsem slíbil. Nakonec jsme skončili na kanálu. Prostředí nijak oslnivý, víc by mě tankovala řeka, tak aspoň mám(e) nějaký cíle na příští rok..Něco málo jsme pochytali, první dva dny bylo pod mrakem a ryby šly, pak se vyjasnilo, byla zima a už jsme jen paběrkovali. Nej sumík hned první noc, kámoš na můj klacek – 215 cm, fotky na foťáku nemám, tak ještě dodám, až se ke mně dostanou:-)

Jinak tady můj nej..

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 19:30:47 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img45509.jpg
Neděle 16. října 2011 v 10:51® osprey
osprey

mako> Ono by se dalo ledacos vyřešit, ale co se stane člověku, který dejme tomu kope cejna po kamení do vody?

Nedávno mi kamarád popisoval případ, kdy se RS člověku, který hrubě porušil předpisy a přišel o povolenku, ještě musela omluvit. Měl dobrého právníka…

Sobota 15. října 2011 ve 23:55profil byl smazán

mako> Ahoj. Podívej, já nikým nepohrdám. Jsem obyčejný chlap se stejnými starostmi které má kdokoliv z vás a k některým rybářům zde vzhlížím s úctou. Ať už jako k úspěšným rybářům, nebo jako k dobrým lidem. Je ale rozdíl těch sumců chytit za rok 10, nebo 100. Stejně jako podmínky které jsou v SP nebo naopak v CZ, nebo situací ve kterých se člověk ocitne. Jedni kritizují, jiní chválí. Tak to v životě chodí. Ale ať je to tak či tak, vulgarity a nebo vyhrožování by konkrétně v rybařině neměly co dělat. Já jsem smýšlení některých lidí zde pochopil a proto sem již žádné fotografie zasílat nebudu. Ač si nejsem vědomí, že bych s rybami špatně zacházel a v tom si trvám na svém, tak ale i přiznávám, že chápu o co jiným jde. Nepřehlížím názory druhých lidí.Přehlížím pouze ty lidi, nebo určité klienty kteří se chovají u vody, nebo na vodě, nebo ke mě osobně jako hovada.

No a proto, že ani ty mě osobně neznáš, nevíš o mě nic, jak se chovám, jak smýšlím, nebo jak cítím a vnímám věci, tak aby jsi byl alespoň trochu v obraze:
.

Hezký zbytek večera. Romeo

Sobota 15. října 2011 ve 23:34® ladamaj
ladamaj

mako>kdyby se jednalo jen o orlas vím i o spoustě dalších přehradách a lítá v tom i RS a to je moc špatné pár poctivců to nedožene.Kolikrát jsem použil placku i jinde někteří se ani nezajímaj jetli máš právo je kontrolovat to už vůbec nechápu co tam takoví dělaj.

Sobota 15. října 2011 ve 23:09® mako
mako

chosebaits> díky, ale jeden z mála …

Sobota 15. října 2011 ve 23:07® mako
mako

ladamaj> Souhlasím a moc mě to mrzí. Je to otřesné, když to vidíš … Od jara pozavážený šňůry s mnoha hákama s živou rybou. xprutů, boleni pod bójkou … Vytahování ulovených ryb po písku a kamenech a pak kopáním je dostat z háčku a zpět do vody, pokud jsou pod míru atd atd … Hodně místních přepočítává cenu povolenky na ulovené kg ryb a pak bere vše a mele slepicím atd atd. Ale to s jednou lodí na 20km přehrady a pár nadšencema u stráže prostě nejde vyřešit.

Kde chytáš a jak to jde ?

Tento příspěvek byl editován 15.10.2011 23:08:28 uživatelem mako.