Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. října 2011 ve 23:01® chosebaits
-
mako> fešák
- Sobota 15. října 2011 ve 22:57® ladamaj
-
mako>natom orlasu to fakt je neskutečnej hnus a uhlídat to to nejde.
- Sobota 15. října 2011 ve 22:57® mako
-
chosebaits> Něco letošního z CZ…
- Sobota 15. října 2011 ve 22:51® mako
-
Andreaqve, chose > Myslim normál debata … Romeo by si jen měl uvědomit, kam píše a kdo si to čte … Tady v Čechách by mu za podobné zacházení s rybama kde kdo „nakopal zadek“ … ( ale jsou tu taky paka, viz Ladamaj a Orlík – potvrzuji !! ) Tady těch sumců tolik není a musíme se k nim chovat podle toho. A myslím, že i jeho nadřazený a pohrdavý postoj k cz sumcařům mu kladné body nepřidal. Je tu spoustu lidí, který by se k Vám třeba i rádi podívali a vůbec nemusí být problémový, ale když je pro Vás lepší věšet na háky návnady vožralejm rusům a nadávat na naše sumcaře, je to Vaše volba, ale asi nečekej, že Vás za to tady někdo bude chválit.
PS: Lepší zdravej sumík, než super fotka …
Tento příspěvek byl editován 15.10.2011 22:52:39 uživatelem mako. - Sobota 15. října 2011 ve 21:59® chosebaits
-
Andreaqve> Co ti na to mám napsat?? Někdo to chápe a někdo ne .Téměř všichni to chápou a tak ..... … … … … Necháme to plavat,nebo toto nikam nevede . Já jsem toto už uzavřel a ROMEO dostal už osobku na toto téma.
- Sobota 15. října 2011 v 18:54® Andreaqve
-
Andreaqve> Plnit si cíle tím že z ryb udělám kurvy a já dělám pasáká je opravdu ubohost!!! Uspěch,raspekt a ucta se buduje trochu jinak.Neboj,neléčím si zde své neduhy nebo méněcenost!!! Já jsem člověk spokojený a celkem se mi i daří a to nedělám pasáka.
chosebaits> co to tady meleš opravdu nechápu,taková slova sem nepatří!!!!Andrea
Tento příspěvek byl editován 15.10.2011 18:56:21 uživatelem Andreaqve. - Sobota 15. října 2011 v 18:53® Andreaqve
-
chosebaits> co to tady meleš opravdu nechápu,taková slova sem nepatří!!!!
- Sobota 15. října 2011 ve 14:29® chosebaits
-
hrdobec>
- Sobota 15. října 2011 v 0:06® hrdobec
-
chosebaits>No já snad letos ještě smočim,ale nevim jestli teda na sumce)))))))))))
- Pátek 14. října 2011 v 19:58® chosebaits
-
Horalcz> Já už letos asi nesmočim,nebo mám moc práce.Věřím tomu že by se dal ještě nějakej lapnout.
- Pátek 14. října 2011 v 17:51® Horalcz
-
Zdarec sumcaři,koukám,že letos to není nic moc,co.Před 2 hodkama jsem mluvil s klukam co jeli na Slapy,bohužel bez mne,mám zítra jiné povinosti.Tak dnes ráno,4 záběry,jeden proměněn v pažouta 85.No nic velkého,ale aspoň nějakej.Tak,že by se to trochu v tom konci ještě polepšilo.No uvidíme.
- Pátek 14. října 2011 v 16:46® chosebaits
-
ssg.Jimmy Wild> Asi pravdu máš.
- Pátek 14. října 2011 ve 12:47® ssg.Jimmy Wild
-
chosebaits> No spíš bych řekl, že doteď to tu hodně jelo kvůli Romeovi a tak ti to teď přijde málo
- Pátek 14. října 2011 ve 12:18® chosebaits
-
Tady to nějak leklo.Sumci přestávaj žrát a tak sumcaři přestávaj asi psát.
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 14:25® chosebaits
-
hrdobec> Won si holomek zase jede na jih?? A pak má bejt na duchody, když tu nikdo nedělá a ještě vozí peníz do světa
Tento příspěvek byl editován 13.10.2011 14:27:11 uživatelem chosebaits.Jojo,první nachytat ryby a na hlídání nějakej čas zustane.Hlavně když je co hlídat
Jedu k vodě,nebo jsem už pracoval dnes hodně .
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 14:15® hrdobec
-
chosebaits> Ještě šoupnu jednu,Petra když zrovna nehlídáme))
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 14:08® hrdobec
-
chosebaits> Tak takhle by to mohlo vypadat ne?Pádíkovi dává spíš zabrat sobotní odjezd na jih,moc se s tim nemazlí))) Teda aspon myslim že jede
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 13:15® chosebaits
-
hrdobec> No,neuděláš nic.
Tak jsem hoďte pár pěkných fot ať to tu vypadá jak u sumcařu
ALE POZOR!!!! Jen pěkné ,nebo budete také masírováni
. Pádík povídal že dlouho nebyl na chytej a že bude muset sem zabrousit,ale … Asi malá mu dává zabrat,bo co
- Čtvrtek 13. října 2011 ve 12:18® hrdobec
-
chosebaits> Tak koukám že po tom tvém odhalení je pomalu po diskuzi a vše se vrací k normálu)))
- Čtvrtek 13. října 2011 v 9:34® chosebaits
-
Dobré ráno.Hlídání dopadlo dobře a tak dopijem kávu a jdeme něco dělat.
- Středa 12. října 2011 ve 23:32® sgt.mooody
-
mako> Přes den se mi to osvědčilo právě spíš u dna,a na noc to stahuju k hladině. A záběry jsou. Ale jak říkáš pokaždý je to tam jinak,ale nejlepší doba tam kam jezdím je po zahájení a když se vychytá tření cejnů tak je to uplně ideální.. Jinak na všem pořád koumám co dělám špatně,co je třeba dopilovat a takhle pořád dokola znáš to.
- Středa 12. října 2011 ve 23:11® ladamaj
-
Dalas>moc děkuji za radu i pomoc určitě bych vše nejdříve pořádně zvážil.Jinak na tom dvd myslím že z MZ to byl pěknej mazeczdolávat ho s rozhašeným multíkem ale už sem měl možnos skouknout multík totálně rozhašenej.Jinak vlastním spousty cd o rybařině nakonec je to moje krédo které mě zůstalo a synátor ho přebírá a to mě těší že má úctu ke každé rybě.
- Středa 12. října 2011 ve 22:58® mako
-
sgt.mooody> dával bych ty rybu výš nade dno. v létě vyloženě k hladině. Já volím tuněnku alá HaD … na ty volné vysící trojháky se obvykle něco pověsí … ale je to i tom, že na to musí jít odspodu, tedy to nemůže být u dna řekl bych ..... ale znáš to, nic není 100% a když si na to přijdeš sám, je to o to cenější … a po 8 letech si tam přijdu jak poprvé a nepřijdu si oprávněn radit. Někdy to loví u břehu, někdy nad korytem … moc velká voda 100 merů sem, 100 metrů tam … kdo ví kde jsou a kde budou lovit. Ale mám odpozorované místa, kde se párkrát za léto ukáže pěkný cirkus …
- Středa 12. října 2011 ve 22:47® mako
-
sgt.mooody> jo jo, česká ráj to na pohled … fak to tam mám moc rád. A ryby super až na su,ce, moc velká voda a malá koncentrace ryb. Ale vím, že tam na mě čeká albín přes 100kg … -o))
- Středa 12. října 2011 ve 22:25® sgt.mooody
-
mako> Závist,také bych si rád takového povodil.
To já jsem rád když se alespoň něco děje i od těch menších. Montáž klasika trhačka,kačena nástražku dávám tak metr nade dno 150g olovo,60cm návazec, jednohák,trojhák bud jeden nebo dva.
- Středa 12. října 2011 ve 22:18® sgt.mooody
-
mako> Jojo Orlas je skvělá záležitost
omlouvám se za kvalitu
- Středa 12. října 2011 ve 22:18® mako
-
sgt.mooody> U Podoláku se chytaj i sumci. Minulý víkend známej 170 … Já dávám cejny nebo kapříky tak okolo 40 … tloušť se mi na Orlajzu nějak neosvědčuje, dost s tim lítá a párkrát ho sumejš minul a vyletěl do hladiny … Jakou máš montáž ?
- Středa 12. října 2011 ve 22:15® sgt.mooody
-
mako> U Podoláku jsem slyšel že prý chytaj pěkný candáty. Taky jsem si to myslel ale potom jsem dal na trhajdu hezkýho tlouště cca 30cm a byli to furt hezký razantní záběry jako na skaláky co jsem tam měl předtím,nevím bud to nějak špatně drželi v tlamě nebo je chyba z mojí strany.
- Středa 12. října 2011 ve 22:05® mako
-
sgt.mooody> ale fakt je tam hezky, ne ?
- Středa 12. října 2011 ve 22:02® mako
-
sgt.mooody> Operuju na červený, takže od podoláku, přes železničák až ke Zvíkovu … střídám to podle osazenstva lidí v kempech atd … Podle mě to jsou záběry prcků. Já už dávám jen větší nástražky, ale výsledek je nádherný ticho a celonoční klidný odpočinek na čerstvém vzduchu … ale kuli tomu tam chodíme ne ? -o))