Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 12. října 2011 ve 21:59® mako
mako

Dalas> Jo prut v lodi byl taky … zrychlení procesu ..... -o))

Středa 12. října 2011 ve 21:58® mako
mako

Dalas> Moje šla taky zrovna do vany, tak asi budu taky hlídat .. -o))

Středa 12. října 2011 ve 21:57® mako
mako

chosebaits> chápu, dobrou a ať to jde od ruky …

Středa 12. října 2011 ve 21:46® Dalas

chosebaits> )) já hlídal chvilku včera..- a zas na měsíc pokoj))

Středa 12. října 2011 ve 21:45® Dalas

mako>)) proč to zavážíte tak jak zavážíte?. Já opačně- jedu na vodu s prutem, jinak to ani neumim.

Středa 12. října 2011 ve 21:40® sgt.mooody

chosebaits> Proč na bednu? :-))

Středa 12. října 2011 ve 21:40® sgt.mooody

mako> Tak stane se.Kam jezdíš na Orlas

Já jsem si tam ted našel novej flek,jak jsem psal záběrů dost ale nejspíš umim hovno nebo to jsou ňáký mrchy vychcaný.. Pár fousků se teda povedlo ale většinou s to motá okolo 80cm přál bych si už také něco většího,nad příště. ;-)

Tento příspěvek byl editován 12.10.2011 21:41:06 uživatelem sgt.mooody.
Středa 12. října 2011 ve 21:39® chosebaits
chosebaits

mako>Snad to klapne. Přátelé,děti šli už do hajan a tak já musím jít hlídat mou paní domácí.Právě vylezla z vany a tak hlídání je duležitější než PC.Ráno budu muset normálně makat,nebo okolo baráku si paní domácí vymyslela zámkovou dlažbu a jiné pí.Dobrou noc.

Středa 12. října 2011 ve 21:32® mako
mako

chosebaits> jo to dáš, … a šup s ním na vábku .. -o))

Středa 12. října 2011 ve 21:32® mako
mako

sgt.mooody> Tak tak … to zrovna dělám. Já na Orlasu posledních 8 let pravidelně tak 20 večerů a letos poprvé ani jeden fous … ani jeden …

Středa 12. října 2011 ve 21:30® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody> Červen??? To už do klávesnice neťukej! Nejdřív v dubnu,nebo to je na bednu.

Středa 12. října 2011 ve 21:30® mako
mako

Dalas> my to došlo, když jsem to odklep .. -o))) … zeptej se Ferra, jak to má rad .. -o))

Né, zavážel jsem pelety a když jsem tam měl plnej, tak se šňůra chytla za kličku a než jí Feero uvolnil 400g olovo mě fláklo do ruky ( hák pohladil přes hlavu – né jak Michala rovnou do ruky .. ) no a pak ta zátěž a to byl výsledek .. -o))

Středa 12. října 2011 ve 21:26® sgt.mooody

chosebaits> Zdar,s tím článkem jsi mi připoměl zas tu mojí mizérii z Orlasu 12 záběrů a z toho jedna ryba :-D to byl poděl.. Ale lepší je nechat rozumbradu být dát si pivko a aspoň popřemýšlet jak příště na ně,už aby byl zas červen. :-)

Středa 12. října 2011 ve 21:24® chosebaits
chosebaits

mako>Snad se také vyřádím.Jedu hlavně na sumejše,ale Dalas mě vedle navnadil na pěkný okouny a tak snad také nějakého lapnu.Snad-nejsem tak dobrej:-)

Středa 12. října 2011 ve 21:24® Dalas

mako> až tak ? na který ruce- na obou ?)

Středa 12. října 2011 ve 21:21® mako
mako

chosebaits> Já se aspoň vyřádil v tom Spa … zánět šlach v zápěstí hovoří za vše …

Středa 12. října 2011 ve 21:16® mako
mako

Dalas> Já taky zastávám heslo, že s blbostí se musí bojovat, ale když je to předem ztracený ......

Středa 12. října 2011 ve 21:13® chosebaits
chosebaits

Dalas> jen se snažím,aby na to přišel a neřezal si pod sebou tu větev ještě víc.To otázka,jestli není pozdě.

Středa 12. října 2011 ve 21:10® Dalas

chosebaits> )) obdivuju tvoje nervy mu furt dokola vysvětlovat po dobrým, že je ocas)

Středa 12. října 2011 ve 21:05® chosebaits
chosebaits

Dalas> Pozor na Cévku.To chce klid.

Středa 12. října 2011 ve 20:59® Dalas

Fishing Team Romeo>))). ty v tom hovně Romeo přešpapuješ čím dál víc)) ty to nevnímáš ?- jakýho jsi ze sebe udělal debila ?? Jsi Romeo opravdu velký lovec, že držíš všechny rekordy delty (včera jsi říkal, že 260ku chytl kamoš- tvůj rekord je tedy zřejmě ještě o kus větší- ale ty to nefotíš- hnusně páchl, že ?)))nehodlám se s tebou Romeo přetahovat, ani ti dokazovat, jestli mám vůbec nějaký ryby nachytaný. Já tě poznal sice velmi letmo ,ale osobně – byt si to nemůžeš asi vybavit. Jsi nespolenlivý, vyčuraný tlučhuba, žádný profík, ale obyčejný pohunek, který za peníze podrží cokoliv komukoliv. Nemám nejmeší obavy, že bych mohl tvoje služby potřebovat, spíš se pomodli, abych náhodou nejel v dohledný době okolo a radši už potrénuj plavání ve tvojí speciální sumčí smyčce. Víc s tebou nehodlám tady přes klávesnici marnit čas, dospěl jsem v debatě s tebou do stádia, kdy je lepší řešit věci osobně, stručně, ručně. Zduř.

Středa 12. října 2011 ve 20:57® chosebaits
chosebaits

mako> Jo,neuděláme vubec nic.To že byla tato sezona špatná není jen mé tvrzení.Klučina co za rok nachytá spoustu pěkných sumcu skončil jen u tří!! Tomu říkám velká nouze o sumce či záběry. Asi se podepsalo špatné léto,ale tem sumec přeci něco musí žrát!

Středa 12. října 2011 ve 20:49® mako
mako

chosebaits> JJ, to si pamatuju, moc hezké čtení pro nezaujatého .. -o)) já letos na bójku jedinej záběr v té příšerné letní bouřce jak padali stromy. Na vábku pár šmudel a spoustu zklamání nad poznáním, kam všude se už nováčci probojovali .....-o))

Středa 12. října 2011 ve 20:44® mako
mako

Dalas, ladamaj>> Tak tak. A je tam teplo … A nemusíš jen autem, dá se i letět a buď se necháš přivést z letiště až na místo a nebo půjčíš auto. Vyjde to i podstatně levněji něž auto a cajk Ti ve slušným podniku půjčej. Dalas by ti poradil přímo ke komu jet, případně bych taky věděl. A k rybám se tam chovaj slušně …-o))

Středa 12. října 2011 ve 20:43® chosebaits
chosebaits

mako>Jj ,mlčeti a moc neproflakovat sumcařinu v ČR je to pravé ořechové. Přesně jak píšeš- na vody či useky kam jsem chodíval téměř sám jsem od letoška bojoval o místo.Nakonec jsem to vzdal a změnil flek.Doufám,že příští rok nebudu zase hledat nový.Letošní sezona byla opravdu hrozně špatná.Něco jsem ven dostal jak na vábku ,tak i na bojku,ale žádná sláva.O dvě fakt velký ryby jsem přišel a pak spoustu záběru dopadlo http://www.chytej.cz/…sumci-brani/

Středa 12. října 2011 ve 20:39® Shrek
Shrek

ladamaj> můžu kdykoliv :-)

Středa 12. října 2011 ve 20:39® Dalas

ladamaj>o.k, beru.. Pěkný sumec se dá chytit ale i doma. Pokud už se vydáš do Španěl, určitě je nejlehčí a nejpohodovější k ulovení velmi pěkných ryb horní přehrada, zázemí i s českým personálem je tam defakto na každým kroku. Splň si svůj sen a jdi do toho- hodně štěstí. Pro případnou radu mě kdykoliv kontaktuj. D.

Středa 12. října 2011 ve 20:35® mako
mako

chosebaits> Jo, letos jsme zas tady dopadli .. -o(( V létě i občas čas byl, ale všude bójky a sumcaři, dokonce jsme i na „našich“ flecích narazili na vábničkáře … no spíš paka, bušili do toho jak hluchý do vrat … A to je přesně proč je lepší nepublikovat, nefotit a nechat ten sumcařskej bum zas odeznít ..... Ale taky bych ještě rád letos smočil topůrko… Co Ty, povedlo se něco letos ?

Středa 12. října 2011 ve 20:34® ladamaj
ladamaj

Alivio>Tome až budeš moct tak dáme pokec.Láďa

Středa 12. října 2011 ve 20:27® chosebaits
chosebaits

A pozor!

Tento příspěvek byl editován 12.10.2011 20:28:51 uživatelem chosebaits.