Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 11. října 2011 ve 23:25® ladamaj
-
Radek1977>určitě stebou souhlasím,mám totiž uplně stejnou laťku.Sumíka jsem ještě nikdy žádného nepodříz a že jich pár mám ať větší tak i menší ale už sem ho jednou ochutnal z udírny fakt dobré.Přesto jsem každého pustil to musí mít člověk v sobě.Romeo to má zaměstnání jinak sem přesvedčen že být majitelem tak to bude trochu jinak občas si písnem i mě dal supr nabídku na Ebro promne neskutečná dálka ale rád bych jel.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 23:27:23 uživatelem ladamaj. - Úterý 11. října 2011 ve 23:18® zlovu
-
Dalas/Jsi dobrý rybář to je pravda,ale zároveň narcista(jseš si toho vědom)Jak můžeš napsat (Fishing Team Romeo> ne, na lodi jsem s tebou určitě nebyl, to bys tu nejspíš dnes nekrákoral ty svoje jak říkáš slinty)Proč to děláš chlape?Asi by jsi ho utloukl svým Puškvorcem vidˇ?Kolikrát ty zde, jako profík napíšeš něco zde pro začínající mladou generaci sumcařů,nebo dáš instruktážní video mladému světu,ani ťuk.Jen furt píšeš u konkurence,že jsi na šrot z rulandy kolego,tak nechlastej a uvažuj!
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 23:21:29 uživatelem zlovu. - Úterý 11. října 2011 ve 22:46® Radek1977
-
ladamaj> Určitě máš pravdu, jen je mi taky tak trochu líto, že ryba(kapr), který má 1m a něco pamatuje, si prostě už zaslouží lepší a vlídnější zacházení. Já osobně jezdím z 99% na Hracholusky spoustu let a ryby mám také rád, občas si prostě na rybě pochutnám. Ale nikdy jsem neodnesl od vody např.kapra nad 60cm, to je moje pravidlo, které striktně dodržuji. Letos prvním rokem tak trošku fušuju i do cechu sumcařského a mimo pár menších sumíků, jsem dostal v září na Hrachách sumíka 170cm, na tuto vodu již krásná ryba. Fotky mám v mobilu a až bude čas a budu to umět, rád je sem vložím. A neměl jsem potřebu jej nějak trápit, nebo uvazovat, prostě šel ihned zpět tam, kam patří- do vody!!!!
- Úterý 11. října 2011 v 19:41® ladamaj
-
Radek1977>Kdybych sem pustil foto nafocené na orlasu jak zacházej s rybama rybáři aspoň si tak říkaj
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 19:47:59 uživatelem ladamaj..Tak bych doslova bl..
Možná je měl možnost skouknout Ivo ale nejsem si jist ale dopadl bych jako Romeo ztoho důvodu sem foto nikdy nepustím.
Jako pojízdné RS po vodě mám možnost shlédnout mnoho a také padaj povolenky a že se setkám opravdu né s rybáři ale barbary bez komentáře.
- Úterý 11. října 2011 v 15:12® osprey
-
Fishing Team Romeo> Proboha neomlouvej se, mě jsi nic neprovedl a serveru jako takovému jsi taky neublížil.
Konec konců, něco jsi se i dozvěděl – pokud budeš dál propagovat svoji firmu, měl bys klást větší důraz na kvalitu prezentovaných fotek i videí. I to je důležitý poznatek.
- Úterý 11. října 2011 v 15:02profil byl smazán
-
osprey> Míro, tobě se také omlouvám. Je dobře, že jsi zasáh i do této debaty. Andrejka není moje přítelkyně, je to člověk mě hodně blízký a který mě dobře zná. Ake všemu je to rybářka ze severních čech. Nic Chico je zase jeden z mých klientů, kteří mě vyhledali a také mě zná a ví, jak s rybami zacházím. A asi jediný z těchto přítomných, se mnou chytal ryby konkrétně sumce na Ebru, stejně jako tuňáky na moři.
Ještě jednou se Ti omlovám, stejně jako všem ostatním!
Hezký den… Romeo
- Úterý 11. října 2011 ve 14:57profil byl smazán
-
Pánové prosím vás všechny, protože mi neustále někdo volá a už je mi to fakt nepříjemné. UZAVŘETE PROSÍM TUTO DEBATU, která vznikla kvůli mě. Ač si nejsem vědom jediné špatnosti které bych se dopustil, všem se vám omlouvám a krom článku sem již nikdy a nic publikovat nebudu. Podvazování sumců je zcela běžná věc, dělají to i světoví sumcaři. Já nemám videokameru s nočním viděním a protože mi psali lidé, tak jsem natočil pár videí. Následně ten kapr nebyl na žádném sluníčku, video bylo točené jednak pod mrakem a pak v hodně odpoledních, spíše podvečerních hodinách. Uzavřete prosím tento spor, tuto debatu, protože ono to není předmětem této diskuze. Všem se vám ještě jednou omlouvám!!!
- Úterý 11. října 2011 ve 14:48® osprey
-
Andreaqve> Romeo psal něco o přítelkyni, takže tipuji, že asi máme spolu tu čest. Já jsem tady admin a s Romeem žádný konflikt nemám (klidně se ho zeptej).
Potíž je, že zvyklosti v deltě Ebra jsou jiné než je běžné u našich sumcařů. To je holý fakt. Romeo sem dal fotky, které popudily některé lidi, kteří prostě zacházejí s rybami jinak. Pokud s nimi Romeo zachází šetrně, pak tihle ještě šetrněji. Přímo v ČR je třeba uvazování ryby zakázáno a položit rybu, která se má vrátit do vody na suchý podklad, to se taky nevidí rádo – a právem.
Je mi jasné, že klienty si člověk nevybírá, pravidla v místě lovu taky ne, ale fotky se vybrat dají. Romeo prostě vybral takové, že rozpoutaly tuhle diskuzi. Ani já nejsem z některých zrovna nadšený. Snažil jsem se mu to i vysvětlit.
Tvůj zásah nic nezachrání, bude znamenat jen pokračování sporu.
Ale samozřejmě můžeš klidně pokračovat. Svoboda projevu u nás platí a prostor je tu téměř nekonečný.
- Úterý 11. října 2011 ve 14:47® ladamaj
-
ssg.Jimmy Wild>nemá cenu se zde dohadovat.V každém případě Romeo dělá rybařinu jako zaměstnání a není v jeho kompetenci si diktovat je zaměstnanec a né majitel.Myslím že kdyby byl majitelem tak to jde trochu jinak ale takto musí tancovat jak majitel píská,nikdo znás by to jinak asi také nedělal i když je to všem proti srsti a jemu se to určitě také nelíbí.Jde o názor neznám ho osobně jen přes pc ale i tak dokážu rozumě uvažovat a nikdo není dokonalí na 100%.
- Úterý 11. října 2011 ve 14:46® Radek1977
-
Andreaqve> Tak se podívej co dělá ten tvůj idol Romeo ve videu v diskuzi o kaprech!!!!!!!!TADY NEJDE JEN O SUMCE!!!! Kapr tam leží sice na nějaké podložce, ale jakou dobu na suchu a smaží se na slunci! Ten tvůj Romeo tam kecá hovadiny s kuličkou v ruce a kapr trpí. Pak ještě odpoví na otázku Zadara, že ve Špaňelsku jsou kapři odolnější???? Tohle dělá profesionální rybář? Já mysím, že asi NÉÉ co ty chytráku!
- Úterý 11. října 2011 ve 14:35® ssg.Jimmy Wild
-
Andreaqve> Viděl jsi na videu toho uvázaného sumce?
Jinak upozorňuji, že jsem ho nijak neurážel! Nepoužil jsem žádná sprostá slova a podobně!
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 14:41:09 uživatelem ssg.Jimmy Wild. - Úterý 11. října 2011 ve 14:26® Andreaqve
-
ssg.Jimmy Wild----a ty si tam s ním byl?že tak hned vše víš?Já si myslím že za ta léta,on moc dobře ví,jak s nima zacházet,podle fotek to nezjistíš,podle fotek se to nemůže brát,řešíte jak se tady kdo chová k rybám,on se nechová k nim špatně,já si myslím že ty a tobě podobný se chováte vy špatně k lidem,alespon tady,nač urážky,řešte si své komplexe jinde
- Úterý 11. října 2011 ve 14:03® ssg.Jimmy Wild
-
Andreaqve> No je hezké, že si splnil své sny a cíle díky tomu, že zachází se sumci takto. Opravdu to je argument z toho by se jeden… Přemýšlej než něco napíšeš!
- Úterý 11. října 2011 ve 13:38® Andreaqve
-
Vy kteří tady slovně urážíte-Fishing Team Romeo-se nejdřív koukněte do zrcadla a řekněte si,zda jste dosáhli všech svých snů,zda jste svou pílí za něčím šli a něčeho dosáhli,vy ani z poloviny nemáte na Romea alias Fishing Team Romeo,je to profesionální rybář,ví co má dělat a už vidím vás,kteří by ste tahali z vody velkého sumce,že video by ste si též neudělali,ale hlavně on to dělal pro lidi aby viděli a věděli,vaše komentáře jsou ubohé!!!!!!!
- Pondělí 10. října 2011 ve 23:28® sgt.mooody
-
Dalas> TO je přesně ta fotka na kterou se rád podívám a doufám že se jednou taky takovýho dočkám.
- Pondělí 10. října 2011 ve 23:08® Scanix
-
Fishing Team Romeo> sam si zatloukas hrebicky do rakve…
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:54profil byl smazán
-
Dalas> No vidíš to… a asi právě toto mi stačilo. ..
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:29® Dalas
-
Fishing Team Romeo>tak ted sis to vylepšil…blbečku.
- Pondělí 10. října 2011 ve 22:21profil byl smazán
-
Scanix> Já tu fotku nemám, ale Nico s ní skutečně vyhrál nějakou soutěž. Hele, já u netu nesedím, i když dnes jsem se snažil. Mě neposerete! Ani jedeen jako druhý.. Ale znovu vám podotýkým, že se k tomuto vracím, protože mě to fakt mrzí…Už nikdy a prostě vám nepodám jedinou fotografii. Přitom ani jeden z vás....................................??!! Moje přítelkyně za mými zády sedi…a jen kulí oočima! Seru na vás!!!!!!!!
- Pondělí 10. října 2011 ve 21:49® Dalas
-
Fishing Team Romeo> Ještě poslední slint- pokud jsi tvýma videama chtěl dát nějaký návod mladým, začínajícím sumčařům, jak na to, tak jsi šlápl fakt do hovna, protože jsou opravdu špatný. Možná jsi měl zkusit nějaký ruský server.. Fotka vzpomínková- je tam i vaše lodka? (už si to moc nepamatuju) Mám v plánu si cestu lodičkou od přehrady až k mořu zopakovat, už se těším ..-jen já a Puškvorec a voda a ryby)
- Pondělí 10. října 2011 ve 21:48® Dalas
-
Fish
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 21:51:21 uživatelem Dalas. - Pondělí 10. října 2011 ve 21:37® Dalas
-
Fishing Team Romeo> se nasíráš, místo aby ses poučil, případně něco naučil… S termíny jsko slinty jsi začal ty. Škoda- též jsem se těšil na 260 ku od slepičárny. Tak aspon vykopu nějakou fotku z tvýho království. Rybka neměřená, nerýhovaná.. Zduř)
- Pondělí 10. října 2011 ve 21:03® Scanix
-
Fishing Team Romeo> takze nebude ani ta fotka te kamaradovo 260tky, na tu jsem se fakt uprimne tesil.
- Pondělí 10. října 2011 ve 20:55profil byl smazán
-
Dalas> Řeknu to Tobě a všem ostatním. Já jsem tyto videa natáčel řekněme pro příznivce sumcařiny, kteří nemají až takové zkušenosti a kteří mi píší buď na mail nebo na vzkazník. Nicméně jsem tato videa natáčel i s láskou pro vás pro všechny. Pro některé, aby vám něco připomněly (pro vás, kteří jste tam byli) no a pro jiné, abych odpověděl na jejich dotazy atd…Věř mi, že už se budu zabývat pouze články a už nikdy výjma náhod vám sem na chytej.cz neposkytnu ani jednu fotografii. Celá věc se má pouze o tom, že jsem emocionální člověk a ikdyž se snažím zde být nad věcí, věř mi, že nejsem a popravdě lidé, kteří nevědí nebo neznají mě osobně.....mě to za to nestojí. Přál bych si především pro lidi, kteří něco hledají, shánějí a chtějí se dopídit (k čemuž tento server je určen), aby to tu našli a né, aby tady viděli respektivě shlédli pouze hádky, spory a dedukce, přitom jinak nemám žádného sponzora ani chytej.cz není můj sponzor…pouze jsem chtěl přispět jako každý z vás…a všechno špatně..už to dělat nebudu.
Přeji vám všem hodně moc krásných zážitků a ještě více úlovků. Romeo
- Pondělí 10. října 2011 ve 20:16® Dalas
-
Fishing Team Romeo> ne, na lodi jsem s tebou určitě nebyl, to bys tu nejspíš dnes nekrákoral ty svoje jak říkáš slinty )- nepotřebuju průvodce. Jen jednu noc jsem chytal na doslech vaší lodi, kde se mluvilo hlavně pa rusky,chlastačka, bordel,řev,.. (je mi jasný, že za to ty nemůžeš,) pak jsem švihal o kus nahoru. Myslím, že to byla vaše lod, v tu dobu tam dle mých informací žádná jiná na sumce neprovázela. Dej si říct,že způsob tvýho uvazování je pro rybu špatný. Na druhou stranu se asi v rýze, kterou špagát zanechá, dobře vede fileťák..
- Pondělí 10. října 2011 v 17:33profil byl smazán
-
ciko> Aléééé … Tak už jsi to nevydržel?
Nicméně děkuji, ale ujišťuji Tě, že pánům expertům to nijak nevysvětlíš. A když jim napíšeš, že tě sumec kousl, tak tomu taky neuvěří
- Pondělí 10. října 2011 v 17:18@ ciko
-
Velmi se rozčilujete, chápu vaši svatou věc. Ale asi jako jedinej koho tu vidím, jsem tam byl. Pak je třeba si uvědomit , že masový vrah a tyran riskuje pokuty za to, že zdravé a lovem nepoškozené jedince vždy vrací vodě, ačkoliv je to Zakázáno pod pokutou. Sumec je škodná!! Přál bych vám vidět pohledy španělských rybářů, když ho vidí, jak je pouští. Já to viděl, kdo z vás také???
- Pondělí 10. října 2011 v 17:10profil byl smazán
-
uvědom si co děláš> Každý sumec má po uvázání rýhu. Ta rýha mů po chvíli zmízí, protože je to pouze otlačené!!! Ne zařízlé, což na tom videu je jasně vidět. Ani se mu to nemůže zaříznout, protože tam není smyčka, ale několik normálních uzlů,právě proto aby se to nezařezávalo. I to tam uvádím.Co k tomu mám více dodat, vždyť to je stále dokola.
- Pondělí 10. října 2011 v 16:55® uvědom si co děláš
-
Fishing Team Romeo> já proti uvazování nic nemám, jen když se to dělá šetrně, správně a člověk u toho přemýšlí. Ani nemám nic proti tomu, když si člověk od vody veme rybu (když má zákonou míru). Ten tvůj ouvaz je na.. a k šetrnosti má dost daleko.
Nevim no, když se na ty tvoje fotky podívám tak mi to moc normální nepříde a o etice ani nemluvě. Když to takhle prasácky děláš tak jsem ty fotky nedávej akorát se mi z toho zvedá kufr a vim, že nejsem sám!!!!. Ale ty to asi pořád nechceš pochopit, že? - Pondělí 10. října 2011 v 16:20profil byl smazán
-
uvědom si co děláš> http://www.chytej.cz/…-na-uvazani/