Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 20. června 2011 ve 13:13profil byl smazán
-
Tohoto necelých 40kg sumečka jsme dostali ještě večer.
- Pondělí 20. června 2011 v 10:11® rychlý franc
-
Srneček> jestli jste ještě na rybách, pošli zas něco na kukandu.
- Pondělí 20. června 2011 v 10:10® rychlý franc
-
Fishing Team Romeo> Souhlas – vercajk Ti rybu nechytí, To je bohudík ještě pořád na rybaříkovi a budiž sláva Všemohoucímu za to. Jo taky jsem se ptal Grisendiho, na Shobak a Leviathan a ten mi řekl, že leviat je primárně vláčecí, tak je lehčí a shob je bojkovej. Ono Milo je totiž původně dělalo podle jejich potřeb. Škoda, že jich neudělali víc, já si myslím, že dneska už se koupit Shobak nedá. Alespoň u nás už jsem je nejmíň 2 roky neviděl v žádné nabídce.
Jinak Romeo díky díky za fotky, aspoň mám co závidět. Ve čtvrtek jdu k dochtoru, tak už mě snad pustí drancovat vody a nebudu tady jen nervozně sedět. - Pondělí 20. června 2011 v 9:29profil byl smazán
-
Včera na L´Ebre za Bitém u Tivenys s klienty.
Romeo
- Pondělí 20. června 2011 v 9:16profil byl smazán
-
rychlý franc> Já jsem s ním jinak spokojený.Na sumce do 60kg je v pohodě.Ale na ty velké,to už není.Taky není těžký na přívlač.Pochopitelně, že jsou lepší.Ale já to zase až tak neřeším.Taky jsem zástance, že luxusní prut za já nevím kolik peněz, ještě z člověka rybáře nedělá.Takových je plné Ebro,výbavy za sta tisíce a ryby žádné.A to není jenom o Ebru, to je všude.
Tento příspěvek byl editován 20.6.2011 09:22:39 uživatelem . - Neděle 19. června 2011 ve 20:08® Renda
-
Ve středu jedu na Dyji 7 nebo Dyji 5,nevíte někdo jak tam teď jdou,nebo nejdou sumci?Díky za odpovědi.
- Neděle 19. června 2011 v 17:44® rychlý franc
-
Fishing Team Romeo> Taky jsem se kdysi rozhodoval mezi leviathanem a shobakem a ten se mi zdál bytelnější, tak mám shobaky a zatím spokojenost, jen mě se**u ty koncový pokličky, z nějakýho blbě přilepenýho materiálu který navíc mají větší průměr než heft a občas je svlíknu jak rvu prut ze stojanu, jinak dobrý.
- Neděle 19. června 2011 v 10:52® timbab
-
petfiku> Za víkend dva záběry ale žádnej fousáč na břehu
- Sobota 18. června 2011 v 16:50® ladamaj
-
Fishing Team Romeo>Díky moc,to stím sumíkem muselo být veselo také jsem to zažil ale na Labi dodnes ho nikdo nedostal.No dneska jsem na sumejše vybaven uplně jinak takže moc šancí bych mu nedal ale 100m sem ještě nikdy ven nedostal.Na 2 straně když vezmu zapřáhnuté sumíky tak kolikrát dá pokouřit i 150 vše zaleží na prostředí a bojovností sumíků někdy jde jak po másle a jinky opak.Přeji spoustu pěkných ůlovků no a zase písni a dej foto.Láďa
- Sobota 18. června 2011 v 16:32® rychlý franc
-
Srneček> Ach jo ach jo
- Sobota 18. června 2011 ve 14:55® Srneček
-
rychlý franc> to je mi líto,že mě nenávidíš
.JJ Ariano.Tak hele.Ještě jednu ti pošlu.Taky taková pohodička.
- Sobota 18. června 2011 v 11:40® nazgul
-
petfiku-uz jsem ti přeci volal tu 91čku
- Sobota 18. června 2011 v 10:19® petfiku
-
3dny na Labi nd Pardubicema a mimo miminek kolem 20 na žížalu ani prd. A nebyl jsem sám, nikdo kolem ani ťuk. Japak to vypadá jinde ?
- Pátek 17. června 2011 v 19:33profil byl smazán
-
ladamaj> Teď jsem se ptal Andise, protože jedeme na sumce, tak stojí do 10eur. Včera v noci jsem se tahal s vousáčem cca 40 minut a nedodostal jsem ho. V jednu chvíli jsem myslel že rupne prut. Mazal ho snad 100m po proudu,pak jsem ho otočil. Asi 30m ode mě se znovu rozjel dolů. Prostě bez šance.Neodvážím si říci kolik měl, protože jsem ho neviděl,byl stále u dna.Ale byl hodně velký.Seru na spining a beru pruty na živé ryby.Tam se toho nebojím.Ale na taková monstra Milo Lewiathan Catfish prostě není stavěný.
Romeo
Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 19:34:00 uživatelem . - Pátek 17. června 2011 v 18:01profil byl smazán
-
ladamaj> Ahoj Láďo. Díky za kompliment. Ten wobler je pod značku Teklon d.n.a. Nemám tušení jestli se prodávají v Čechách. My je kupujeme tady v Sant Carlos de la Rapita. Ani už nevím kolik jsme za to davali. Je to ale zvukovka.Je v ní jeden asi korálek. pokud ji chceš, mužu ti ji tady koupit, to není problém. A buď Ti ji pošlu poštou odsud, nebo až přijedu do ČR, což bude na konci září, nebo v řijnu.Je to vázané podle klientů..
Romeo
- Pátek 17. června 2011 ve 12:00® rychlý franc
-
Srneček> podle toho mostu a vedení možná Ariano?
- Pátek 17. června 2011 v 11:58® rychlý franc
-
Srneček> Podle těch stromů sázenejch do provázku čuchám Itošku, kde přesně jste ?
- Pátek 17. června 2011 v 11:56® rychlý franc
-
Srneček>
Ty pacholku, tohle mi nedělej, bodejť bych se nerozepisoval – už měsíc ležím s haxnou doma a ještě cca 3 týdny budu a Ty mi zmetku pošleš tohle to nemáš v těle kousek citu, jak já teď nenávidím celej svět A hlavně TEBE, no a třeba se někdy potkáme na fishingu a požvýkáme pořádně, Tak ať se daří!! - Pátek 17. června 2011 v 11:02® Srneček
-
rychlý franc> a ze všeho nejlepší je, když ti po takovém dlouhém čekání,kdy je čas na pokec,přijde takovejdle pulec
- Pátek 17. června 2011 v 10:56® Srneček
-
rychlý franc> Tak mě by taky trefil šlak když vidím nedočkafce.Víš ono takové to rozepisování a psaní několika odstavců není někdy od věci.Ale samozřejmě je mnohem lepší pokecat u vody když má člověk zaveženo a čeká na ranec.Někdy je až mraky času na pokec.
.
- Pátek 17. června 2011 v 8:24® sgt.mooody
-
rychlý franc> Svatá pravda,já znám z Orlasu takových případů jak nasrá..
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:22® compaq
-
osprey> Díky koukal jsem super to je přesně to co potřebuju.Akorát vybrat barvy a to bude horor mají velkej výběr
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:18® rychlý franc
-
Srneček> Naopak, já jsem si myslel, že někdo 3dny před zahájením napíchnul karasa na svazový vodě a pak poslal fotku sumíka, tak mne to trochu popíchlo, protože, jak jsem psal dále v tom příspěvku, tak mně míchá, když rybáři dělají takováhle bejkárny.
No a možná jsem taky nepochopil Tvou reakci – já si to vysvětlil tak, že je to jedno a že se čílím kvůli něčemu, co se mne netýká. Ale to snad tak nebylo ne?
Víš, já mám na Trnávce stabilně kocábku, a když k ní přijdu a otočím jí na vodu, tak je pod ní půl pytle bordelu a to by mne čert vzal, kor když vím o člověku, který se na tom taky podílí a kterého znám .
Tak před 3 rokama jsem tam bouchal a přijel ke mně kokot co měl v pramici babu a kámoše s další babou a že prej tohle je tu zakázaný. Zeptal jsem se co a on povídá no tohle chytání (asi nikdy neviděl chytat na tlouk ) a machroval před nima ať se dívají jak mi vezme papíry. Povídám to si vem, já nic neporušil a budu chytat dál, ukaž mi odznak a průkaz ať si na tebe můžu poslat stížnost, že kontroluješ dodržování předpisů, který sám neznáš. No a vrátil mi povolenku se zápisem bez závad.To mi hlava nebere.
Na jednom revíru tady chytal chlap na tyčovku, která tam není povolená, chyt 130ku zabil ho , jeho kolega stáhnul svý pruty a zavezl tam znovu a když ho asi 18 klouček upozornil, tak na něj řval, že kluk málem utek. A teď ta hrůza – ten chlap večer zajel domu ke členovi RS, zeptat se ho co porušil a ten „odborník“ mu řekl, že tyčovka je povolenej způsob lovu a že nic neporušil.
Na Labi na mě řičel nějakej blb těsně před smrtí, že se nesmí chytat z loďky, protože z parníku je to taky zakázaný – vono je to někdy těžký.
Ale to bych tady mlel až do rána, to snad vědí všichni, co se někdy u vody děje.
Spousta rybářů a hlavně členů RS (co by měli být navíc proškolený) buď v lednu nový řády nečte, nebo číst neuměji, já nevím.
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 20:23® osprey
-
compaq> Zadej si heslo Believer. Jsou to americké wobblery, vím, že sumci se na ně chytají a dělá se to i ve velikosti, která do těch 30 cm nemá daleko. Přesně nevím.
- Čtvrtek 16. června 2011 v 18:15® compaq
-
Ahoj nevíte někdo nějakou stránku na netu kde by se dali sehnat woblery tak 30cm?
- Čtvrtek 16. června 2011 v 16:06® ladamaj
-
Fishing Team Romeo>ahoj dávaš sem pěkné foto gratuluji ale pokračuj aspoň se podívam a rád.Jinak písni mě tu značku voblerů teklon kde to najdu dík moc a ať se daří.
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 13:25profil byl smazán
-
Momentálně nejosvědčenější umělé nástrahy na sumce.
Romeo
Tento příspěvek byl editován 16.6.2011 13:28:07 uživatelem . - Čtvrtek 16. června 2011 v 11:56® Srneček
-
rychlý franc> no nevím jak si tvojí reakci na to co jsem napsal o toreadorovi vysvětlit.Nerad bych to vzal za špatný konec.Pochopil jsem to tak,že si myslíš,že bych chlapce „v hájení“ podpořil?Fakt nevím.???
- Čtvrtek 16. června 2011 v 10:23® rychlý franc
-
Jak já Vás všechny nenávidím jste zmetci a zasloužíte exemplárně potrestat protože si všichni pacholci jezdíte na ryby a já chudinka nešťastná mám dvojitou zlomeninu kotníku a moc vycházek asi letos mít nebudu. Do pekla s váma se všema, sebrat vám papíry a utopit vás. Jinak gratulace, krásná noc, jaký tam máte počasí?
- Středa 15. června 2011 ve 23:03profil byl smazán
-
Sumci z delty L´Ebre-včera v noci a to dole je dnešní večeře, chycená dnes odpoledne.
Romeo
Tento příspěvek byl editován 15.6.2011 23:04:34 uživatelem .