Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. května 2011 v 16:24® Bazalbub1922
-
Zdravím, chtěl bych v červenci na sumce.Loď nemám a nejblíž to mám na Moravu.Chci tam strávit asi týden tak jsem se chtěl zeptat jestli se tam dá zachytat nebo je lepší radši jet na Dyju.Popřípadě jak chytat na řece, jestli nějakou bójku(kaču a rybu), nebo spíš podvodní splávek(ryba,žížala) nebo žížalu na dno?A nebo nějak jinak
Díky za radu.
- Úterý 10. května 2011 v 15:17® HaDová
-
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA!!!!
4 denní letecký zájezd – Lofoty (město Offersoy) – Norsko
Termín: 20 .5 .- 23. 5. 2011
Odlet: Praha Ruzyně – 20. 5. 2011 v 05.00 hod Přílet: Evenes – 23. 5. 2011 v 23.30 hod. Letecká společnost: Travel Service – speciál charterový let pouze s rybáři!!!
Skvělá parta 140 rybářů – to musíte zažít!
Cena: 14 000 Kč Cena zájezdu je konečná a zahrnuje: • leteckou dopravu tam i zpět • transport z letiště a zpět • ubytování v luxusních a plně vybavených chatkách přímo u moře • pronájem lodí • možnost dovozu ryb.
Informace: Martin Chmelík – tel.:420 604 579 459
Přihlášky nejpozději do 13. 5. 2011
Info o cílové destinaci: www.offersoy-feriesenter.no/sider.asp?…
- Pátek 6. května 2011 ve 20:18® osprey
-
Fishing Team Romeo> Četl jsem, že když skočí do lodi velký tarpon, tak posádka skáče ven. Prý může i zlomit nohu o bort.
Každopádně mě zatím jen dvakrát pokousala štika – myslím schválně. Pořezané prsty jsem měl mockrát.
A pokud jde o ta videa s tolstolobiky, zadej si do googlu „asian carp“, ono se jich pár najde. Hezky se na to kouká, ale když si pak člověk uvědomí, že 95% toho, co v té vodě plave, jsou tyhle nepůvodní potvory, tak je to vlastně smutné.
- Pátek 6. května 2011 ve 20:13profil byl smazán
-
osprey> Já jsem na to čuměl fakt jak pučměloun. Párkrát se nám stalo, že nám do lodě skočil chycený tallams-blue fish.To člověk je totálně v šoku z toho co ta ryba fokáže v lodi předvést za „cajmrsk“. No ale přistát taková ryba někomu na hlavě, tak nevím, nevím!!
Myslím, že by dotyčný měl asi skažený večer
- Pátek 6. května 2011 ve 20:08® osprey
-
macek2> Teď se snaží nepustit ten druh do Velkých jezer. Elektrické zábrany, trávení a já nevím, co ještě. Drží se jen tak tak.
Oni tam moc velcí nevyrostou – v tom počtu nemají co žrát. A původní druhy živoří někde na okraji. Divil jsem se, že to nikdo nejí, ale nějak tam tahle ryba nefrčí. Prý by snad byl zájem v Číně, ale asi je to daleko.
- Pátek 6. května 2011 ve 20:05® macek2
-
osprey> tak jsem to zkouknul,to jsem nevěděl že je to v USA taková pohroma,invaze nebo jak to nazvat no každopádně měli štěstí že ti lobci byli nižší váhově kategorie být to patnáctikiláci a větší tak by netekla krev jen z lobců.
- Pátek 6. května 2011 v 19:51® osprey
-
macek2> Hupni si ještě do videí, dal jsem tam ještě lepší fackovačku. Jak se zdá, dá se to ustát i s úsměvem – byť poněkud unaveným
- Pátek 6. května 2011 v 19:43® macek2
-
Fishing Team Romeo> tak to jsem teda čuměl
to že lobci skáčou když je něco vyruší jsem věděl ale že můžou tak bláznit to jsem netušil,jak psal osprey v uřčitých momentech to bylo i nebezpečné.
- Pátek 6. května 2011 v 19:23® osprey
-
Fishing Team Romeo> Tolstolobici ve Spojených státech. Tam je to hotová pohroma. Těchhle videí jsou kvanta. Liší se jen tím, kolik toho do těch lodí napadá. A někteří borci už si tam dali na lodě ochranné sítě. Ona to není prdel dostat ve čtyřiceti za hodinu desetikilovým tolstojem
- Pátek 6. května 2011 v 19:01profil byl smazán
- NEUVĚŘITELNÉ
:
- Pátek 6. května 2011 v 16:44® pompak
-
Srneček> dává je do Kltovskýho rybářství a ty mu za ně dávají velky kapry
- Pátek 6. května 2011 ve 12:48® Srneček
-
macek2>
kdo hledá,ten najde
- Pátek 6. května 2011 ve 12:46® Srneček
-
ladamaj> asi tak nějak!
- Pátek 6. května 2011 ve 12:40® ladamaj
-
Srneček>co myslíš jak sumejši dopadnou.Jak znám Habakuka tak podle toho jak je vykšeftuje a nebo skončí po hospodách přinejmenším a v horším případě v udírně.
- Pátek 6. května 2011 ve 12:38® macek2
-
Paja73>ahoj pájo,kolega srneček má pravdu ten titus co můžeš koupit za 4000kč je dost drahý,když se podíváš na odkaz co jsem tu dal tak tam je za 4890kč ale když k obědnávce přidáš něco za 120kč máš 15% slevu což znamená ůsporu 750kč a seš na 4250kč a máš ho nový
http://www.tomi-korda.cz/…a-titus-t50/?…
- Pátek 6. května 2011 ve 12:35® Paja73
-
Srneček> Ve dvou shopech jsem ho našel za tu cenu skladem, známý říkal, že by mi nechal Titus za cenu Soltery platil za něj tehdy asi 5500. Takže bych ho ukecal možná asi i na nějakých 3600–3700, ale to je zřejmě pořád lepší vzít novy ze zárukou. Díky za reakci.
Tento příspěvek byl editován 6.5.2011 12:35:35 uživatelem Paja73. - Pátek 6. května 2011 ve 12:23® Srneček
-
Paja73> teď jsem se všiml,že na soutokushop je vyprodán,ale říkám, nehledal jsem.Snad když pohledáš tak najdeš.Radši bych si připlatil a měl bych 2 roky záruku.Jen můj názor.
- Pátek 6. května 2011 ve 12:05® Srneček
-
Paja73> osobně,novej titus 50L „s řadičem“ pokud ho chceš,seženeš za 4350kč „cca“,a máš na něj 2 roky záruku.Tak proč kupovat 2 roky ač nejetej,ale bez záruky za 4000??!! http://www.nasoutokushop.cz/…s-50l--d2825
a nehledal jsem nejlevnější…
- Pátek 6. května 2011 v 11:41® Paja73
-
ahoj, měl bych dotaz na zdejší odborníky, mám možnost koupit Okumu Titus 50L za cenu Soltery 50L /cca 4000/. Je dva roky starý, loni nebyl Titus u vody vůbec, předloni asi 6×, nebyla na něj tažená ryba. Šli byste za stejné peníze do toho Tituse, nebo si pořídili novou Solteru. Zajímali by mě vaše názory, co byl jste upřednostnili, dík.
- Pátek 6. května 2011 v 10:09® ladamaj
-
Srneček> dík za informaci.
- Pátek 6. května 2011 v 9:48® Srneček
-
pompak> aha,tak přeji mnoho úlovků.A co chce dělat s těma chycenejma sumejšema?
- Pátek 6. května 2011 v 9:30® pompak
-
Srneček> no má to na 10 let. prej je tam sumců kopa já s tátou sme tam chodily ještě dřív než tam začal Haba, chtí jich co nejvíc vyndat a vyměnit za velký kapry.
- Pátek 6. května 2011 v 9:19® Srneček
-
pompak> no nevěděl jsem ,že ho má v nájmu.Ale jistě to bude gut nájem na gut dloooouhou dobu,když do toho Habakuk jde. Kamarád byl na krámě a bavil se s ním o tom.Tak nás tam pozval a chtěl vyzkoušet vábku.Nevím proč to nezkusí sám.To je jedno…ale i přes to jsme se tam zatím nedostali.Prý to má cca 4ha.Co se týče zarybnění sumci,nevím,ale vím,že rybník není jednoduchej.Jednodušší je řeka.Pokud v ní jsou
.
- Pátek 6. května 2011 v 9:16® pompak
-
Srneček> 15.4. to otvíral
- Pátek 6. května 2011 v 9:11® Srneček
-
ladamaj> nevím přesně jak ho má dlouho,ale jen nějakou chvilku.Otvírají to až od letoška.
- Pátek 6. května 2011 v 8:39® pompak
-
Srneček> jo jo u Radnic já to tam mam tak 10km. no on neni uplně jeho je tam v nájmu, nasipal tam nějaky kapry kolem 10kg tak pujdu zkusit štěstí, sumců je tam dost
- Pátek 6. května 2011 v 8:14® ladamaj
-
Srneček>nemyslel jsem to nijak ve zlém
a odkdy má Habakuk rybník kdysy dávno jsem ho zavážel rybářským zbožím.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 23:57® Srneček
-
pompak> nemyslíš novej Habakukovo rybník?Koukám,že jsi od Plzně.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 23:48® Srneček
-
ladamaj> jsem pochopil
neboj.To se říká snad od Aše až po Hodonín.Ale pár řádků to tu přidalo nemyslíš.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 23:45® ladamaj
-
pompak>Určitě bych volil rybu a podle počasí a teploty vody pak káču či podvoďák.