Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 3. května 2011 ve 12:06® osprey
osprey

hrdobec> Myslím, že jo, že ta nalevo by měla být Bluefish.

Rád bych si někdy takovouhle rybu zdolal, ale ze stoje a s prutem z volné ruky. Tak velkou, abych to dokázal a pak padnul na zadek a do večera nechtěl chytat.

Úterý 3. května 2011 ve 12:03® hrdobec
hrdobec

macek2> zdar.Ted koukám že sem poplet strany.Tunáka poznám ale vlevo ta ryba je asi bluefish,je to krásnej dravec co se tam vyskytuje.Jinak snad v neděli vyrážim směr PO

Úterý 3. května 2011 v 11:59® hrdobec
hrdobec

Fishing Team Romeo> Ahoj. Bluefishe jsem myslel v levo nahoře samozřejmě,tu­náka poznám

Úterý 3. května 2011 v 11:28® osprey
osprey

Tuňák je krásná ryba. Pokud jde o to masení – po tom souboji nevím, v jakém by to zvíře bylo stavu, takže ono je kolikrát lepší ho vzít.

Celý svět žere ryby. Jediné, co je nutné, je dohlédnout na to, aby jejich stavy zůstaly zachovány na slušných úrovních. S tím má celý svět pro změnu problémy. Zatracené problémy. Naši zemi nevyjímaje.

Úterý 3. května 2011 v 8:49® macek2
macek2

Fishing Team Romeo> co se týče toho tunáka,aspon myslím že je to tunák,tak toho bych si taky vzal na koštovačku samozřejmě že né tak velkého stačil by do 70cm aby bylo dost pro celou partu,jinak ryby super, musí to být bomba lovit takové ryby na moři.

Pondělí 2. května 2011 ve 23:04® hrdobec
hrdobec

Fishing Team Romeo> Pěkný ryby.V pravo nahoře to je bluefish?

Pondělí 2. května 2011 v 18:04profil byl smazán

Rádoby průvodci z delty Ebra,zmasené úlovky a spokojení klientipivo

Tento příspěvek byl editován 2.5.2011 18:06:51 uživatelem .
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42234.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42235.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42236.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42237.jpg
Neděle 1. května 2011 v 0:00® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Chytat se dá pokud si nebudeš nechávat hájené ryby, od 15 je ale zákaz chytání na obilniny a kukuřici v četně derivátu a nesmíš s nimi ani vnadit, můžeš chytat na larvy, žížaly a vnadit s nimi,ale mam takový dojem, že je tam omezení na 2kg larev na den. Od 15 je hájený lín, kapr, v tu dobu je již hájená parma, okoun, celoročně jeseter, viza, vrankaježdík. Bez omezení uhoř, plotice, jelec, cipal,hořlavka, cejn, střevle východní, v B a C jsou někde rozdílné lovné míry a drobné odlišnosti jsou na některých přítocích.

Sobota 30. dubna 2011 ve 22:45® hrdobec
hrdobec

Bandog> Dobřes udělal,je to dneska už i u tý vody samej ksindl.Myslíš jednohák plus trojhák?Dva trojháky se nesměj? Jsem trochu natvrdlej tak to omluv))

Sobota 30. dubna 2011 ve 22:40® Bandog
Bandog

hrdobec> dnes jsem byl na kontr.na hrachach a rusonemci začinaj jezdit na maso,hned jsem jim to zabavil a vykazal…:))jinak 1+3-hak je povoleno v zone C

Sobota 30. dubna 2011 ve 21:16® hrdobec
hrdobec

Bandog>To je pravda,taky by me nebavili dejme tomu ukáčka na každym fleku na moji oblíbený řece co by tam jestě ke všemu dělali a hlavně nechali po sobě bordel.Pravidla se já osobně snažim respektovat a k tomu abych po sobě uklidil ani žádný nepotřebuju,jen ty trojháky porušuju to musim přiznat

Sobota 30. dubna 2011 ve 21:06® Bandog
Bandog

hrdobec> pak se nemůže člověk divit,že to mistnim začina vadit kord na Biancu samy odpad čechů a slovaku nevinimaje..:(a dopadne to jak na Casienu vyrabovany auta,zapaleny auta atd.a budem jezdit leda do prdele zachvili.

Sobota 30. dubna 2011 ve 20:58® hrdobec
hrdobec

Bandog>Mělo by to být jak píšeš to hájení.Měl jsem zatim kliku a kontrolu za cca 10výprav neměl ale je mě jasný že to přijde

Sobota 30. dubna 2011 ve 20:28® Bandog
Bandog

hrdobec> ja mam info že od 1.5.-30.6. ono je třeba občas zjistit řad jestli se nezměnil,vždyt uvidiš až tě vyberou..:) a na některych kanalech hajeni vůbec neni,na některych se chyta jen přes den atd./v pond.budu mit přesny info ohledně kaprů přimo od kluka co žije v Talošce/

Tento příspěvek byl editován 30.4.2011 20:31:27 uživatelem Bandog.
Sobota 30. dubna 2011 v 19:28profil byl smazán

Srneček> Rádoby Ti rozumím, včetně Tvého postřehu i názoru … :-1

Tento příspěvek byl editován 30.4.2011 19:29:08 uživatelem .
Sobota 30. dubna 2011 v 19:18® hrdobec
hrdobec

Bandog> Zdar.O hájení vim ale je až od 15týho května tak to mam akorát tejden.Taky se ted víc těšim právě na kapry

Sobota 30. dubna 2011 v 19:01® Bandog
Bandog

Srneček> tak to jsme byli současně ale ja v Esp.tedka,Italii pojedu až po hajeni kapra některy jedinci ani nevědi že je kapr květen červen hajeny.a jenom na sumary tedka nejedu,těch mam dost ted z Ebra.

Sobota 30. dubna 2011 v 17:14® hrdobec
hrdobec

Srneček> Jedu s kámošem co jede prvně tak mě překecal ale moc práce mu to nedalo))

Sobota 30. dubna 2011 v 16:44® Srneček
Srneček

hrdobec> za týden o5 razíš? Ty se máš.Tak ať ti to vyjde s rybkama ale i s počasím.Hned bych jel taky. :-( JJ pelety jsou tady u nás ""zatím"" pasé. Možná,že někdy,ale nejspíš otázka několika let.

Sobota 30. dubna 2011 v 16:34® hrdobec
hrdobec

Srneček> Zdar.Tak za tejden zas vyrážim na Pád tentokrát víc na kapry.Jinak ty pelety považuje dost lidí za zázrak ale je to jen kšeft.Kdysi sem někde četl že je třeba poslat do vody cca 25kilo denně aby sumce zblbli a stejně myslim že i tak bys chytal víc kapru jak sumcu

Sobota 30. dubna 2011 v 16:12® Srneček
Srneček

hrdobec> ahoj.Vzal jsi mi to z úst.

Sobota 30. dubna 2011 v 16:12® Srneček
Srneček

svery> už to bylo řečeno mnohokrát!Ryby u nás pelety více méně neznají,nejsou na ně zvyklí!Netvrdím,že se na peletu nechytne „kapraři“ ,ale jsou to spíše náhodné úlovky než cílené.Ušetříš mraky peněz a času když okováš rybu nebo nastražíš rousnice.;-)

Sobota 30. dubna 2011 v 16:12® hrdobec
hrdobec

svery> Ahoj.Je to ztráta času a peněz protože pelety nejsou klasickou nástrahou na sumce a ulovky na ně bejvaj náhodný.Cíleně lovit na pelety se vyplatí jen ve Spanělsku kde je sumcu extremní počet a na pelety si navykli protože se jich tam sypalo tuny na kapry.Možná na stojatejch soukromácích to muže u nás taky fungovat ale na svazovce je to vždy náhoda.Při lovu kapru se uloví poměrně dost menších sumíku ale na to kolik je dnes kaprařu to neni žádná sláva.Myslim že je to spíš dobrej kšeft,někomu vsugerovat že jsou pelety supernástraha a potom prodávat a vydělávat

Sobota 30. dubna 2011 v 16:08® Srneček
Srneček

Bandog> už jsem po chystání.Jsem doma už 14 dní.„itálie“ Pohořeli jsme na počasí.Zůstali jsme u 2 malých fousech.Jinak to bylo super,kdyby nás to nevyhnalo 3 dny před.Ale nelituji.Není všem dnům konec.;-)

Romeo> to co jsem napsal je můj názor.Nejde o to jestli umíš či neumíš fotit.Každý na to vlohy nemá.Ale sumíci vypadaj dost oschle a i ta krev na trávě a na těle tomu moc nepřidá.Nikomu to nevyčítám.Ani tobě jsem nic nevyčetl jestli sis nevšiml. Názor na to nezměním a už mě o tom asi nikdo nepřesvědčí.Píšu pouze za sebe. Můj názor je ten ,že ne každý rádobyprůvodce je průvoce.To ,že někdo někde žije,z něho nedělá dobrého průvodce.Ač může být úspěšný rybář.Nic ve zlím.

Sobota 30. dubna 2011 v 16:00® svery
svery

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo chytáte sumce cíleně na pelety i na našich vodách? Chtěl bych to zkusit. Poradíte někdo vyzkoušenou montáž? Díky :-)

Pátek 29. dubna 2011 v 17:43profil byl smazán

Srneček> :-)) A co je na nich jako „zmaseného“? Ty víš jak a kde Ti sumci skončili, nebo pouze dedukuješ jako Bandog? Jestli jsi si u mých fotech všiml, tak nepatřím mezi ty, kteří umí fotografovat a kteří jsou schopni nafotit ryby v takovém úhlu, že pak připadají jako nadpřirozené monstra.:-D

Pátek 29. dubna 2011 v 17:36® Bandog
Bandog

Srneček> hlad je hlad..už se chystaš někam nebo jen slintaš po fotkach…:)

Pátek 29. dubna 2011 v 15:47® Srneček
Srneček

Fishing Team Romeo> řekl bych,že ti 2 sumíci vedle sebe byli lehce zmaseni. Ale řád se musí dodržovat ,že.

Pátek 29. dubna 2011 ve 12:45® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo>moc pěkné foto.

Pátek 29. dubna 2011 ve 12:06profil byl smazán

28.4.2011 Los siluros al río El Ebro.

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42199.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42200.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42201.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img42202.jpg