Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 30. března 2011 v 16:58® Srneček
Srneček

regulus> údajně to nebyl Erik,ale prý jeho klient.Ale to je fakt fuck.V každém případě to je ryba velká jako kráva ,kterou si neumíme ani představit.To musel bejt mazec!!!!!!!!:-D .......lovci, ať to byl kdokoli pivo

Středa 30. března 2011 v 16:48® džigit

HaD> říkal mi to nerybář,tak jsem to vypustil…

Středa 30. března 2011 v 16:10® Srneček
Srneček

HaD> no páni to je macík!My razíme jakmile se kámošovi zotaví družka po operaci.

Středa 30. března 2011 v 15:05® HaD
HaD

regulus> ano, jméno vím :-)

Středa 30. března 2011 ve 14:10® regulus
regulus

HaD> je otázka jestli to byl vůbec sumec, třeba zatoulaná velryba … :-))

Lovec je údajně Erik Zbiňovský

Středa 30. března 2011 ve 14:05profil byl smazán

HaD> Stryc mi to volal take, takze asi je to fakt.

Středa 30. března 2011 ve 13:58® skwor
skwor

HaD> Lovec byl Čech?

Středa 30. března 2011 ve 13:40® HaD
HaD

džigit> kdo kde?

Středa 30. března 2011 ve 13:20® džigit

HaD> ahoj,kde jsi to četl? Mně se o tom snažili přesvědčit předevčírem…

Středa 30. března 2011 ve 12:08® HaD
HaD

Podle neověřených zpráv byl dnes v noci v Itálii uloven sumec o váze 149 kg!!!

Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 12:15:14 uživatelem HaD.
Úterý 29. března 2011 ve 21:06® timbab
timbab

R-a-d-e-k> A chceš chytat na bójku,podvoďák,váb­nička?

Úterý 29. března 2011 ve 21:01® R-a-d-e-k
R-a-d-e-k

timbab> především montáží, výbavy a nástarah…

Úterý 29. března 2011 v 9:36® mako
mako

Fishing Team Romeo, Strof,… > nechci Vám do toho zasahovat, ale loni jsme to taky řešili. A v podstatě celá Riba Roja je Aragon. Vyjimka je kus spodku od Fayonu na hráz a potom část břehu od přečerpávačky k cementce ( tedy přejed z Rancha na druhou stranu znamená mít i liceni na Catalunya ! ). Horní přehrada je Aragon a od spodní dolu samo Catalunya. Zároveň ty řeky jsou různě rozkouzkovaný pod jednotlivý vesnice a čert aby se v tom vyznal, kde co koupit… Hranice Aragon / Catalunya je ale jasná …

http://maps.google.cz/maps?…

Tento příspěvek byl editován 29.3.2011 09:38:38 uživatelem mako.
Pondělí 28. března 2011 v 17:55® Stroft
Stroft

Fishing Team Romeo> Tak tam máte (mají)asi pěkné zmatky:-)

Pondělí 28. března 2011 v 17:34profil byl smazán

Stroft> Bohuzel se mylis a nebo si pletes regiony. Prehrada napr. nespada do regionu Catalunya, ale a ted to nevim presne do regionu bud Lleida, nebo Aragorn. Nicmene tyto zmeny jsou pro letosni rok, cili rok 2011 a plati pro vsechny vody, vcetne Ebra v regionu Catalunya.A pokud vam to dotycni, kteri vam licence vyrizovali nerekli, tak to bud nevedeli a nebo nerekli. Ja se to dozvedel az tady pred cca 12-ti dny na oficine Forestal, kde se licence vydavaji. Hezky den. Romeo

Pondělí 28. března 2011 v 16:31® Stroft
Stroft

Fishing Team Romeo> Mě, žádné fotky posílat nemusíš, já jsem jen psal, že od loňské sezóny, žádné změny v povolení nebyly. Občanky jsem posílali emailem tak jako vždy.

Pondělí 28. března 2011 v 8:58® Bandog
Bandog

Fishing Team Romeo> ja ti taky nepřeji nic špatny a at ti koušou,ale nenecham po sobě vozit se,nato už mam něco za sebou a nejsem s těch co se musi tahat za ručičku někam,mněj se fajn. Jinak s tebou souhlasim chovat se jak lidi a dodržovat určity pravidla at si nedělame problemy a ty pak se odraži na všechny v cizině,taky tam za tu dobu mam nejaky zazemi a čoraz vic se objevuji signaly že češi a slovaci tam dělaji si sami problemi,jinak na druhou stranu oni sami nevědi jak nastolit system aby byl vyhovujici a měni ho jak na běžicim pase.

Tento příspěvek byl editován 28.3.2011 09:01:05 uživatelem Bandog.
Neděle 27. března 2011 ve 22:32profil byl smazán

Bandog> Nebudu to s Tebou resit, delej si tam co chces a co uznas za vhodne.Dospeli jsi.Jen kdyz jsem o tom tak dnes na rybach premyslel, tak me napadlo,proc si zbytecne nabiham na smec.Jsem pro priste rozhodne ponauceny a mohu se vykaslat na to,abych pro dobrou vuli a snahu,nekomu delal terc na chztracke reci.Ono je velkym rozdilem nekam jednou za cas jezdit,nebo tam zit.At se ti dari…Romeo

Neděle 27. března 2011 ve 21:00® osprey
osprey

Ahoj lidi. Poprosil mě Fishing Team Romeo, abych vložil následující fotky, prý má problémy s jejich odesláním kvůli slabému připojení.

Týkají se zdejší diskuze, detaily asi Roman vysvětlí sám.

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41534.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41535.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41536.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41537.jpg
Neděle 27. března 2011 ve 20:30® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Pánové nechcete si to vyříkat osobkou, ještě, že jezdím sólo a nemusím se takhle dohadovat.

Neděle 27. března 2011 v 16:32® obrisek
obrisek

HT> ne, jen sem jel okolo.Strom je jasně žlutej, ryba v měkkých partiích do modra.

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41519.jpg
Neděle 27. března 2011 v 16:31® Bandog
Bandog

Fishing Team Romeo> a pro tvou info jsem tak každej rok min.2× akurat loni jsem nebil kvůli narozeni synka jinak každej rok od O3 2× a 05/O6 3×,chachare …:)))

Neděle 27. března 2011 v 16:17® Bandog
Bandog

Fishing Team Romeo> chlape maš špatny info,moji prvni vyprava byla totiž spachtovana po přečteni članku v jednom z časaku a organizoval jsem ji ja woe a ty keci kolem mne nezajimaj,už jsem se obrnil takovyma podobnyma jak jseš ty a spol.že lidi plaši a davaj zaměrne zavadějici info.jediny krat co jsem se nechal naverbovat průvodcem/Pom­po/někdy 08 a to do časti pod přehrady tu čast jsem nemněl vůbec projdenou a to mi stačilo,jinak vezu sebou lidi ja a ne mne.

Tento příspěvek byl editován 27.3.2011 16:20:47 uživatelem Bandog.
Neděle 27. března 2011 v 15:55profil byl smazán

Bandog> Protoze mi neslo sem vlozit fotografie, poslal jsem je mailem Mirovi {osprey} aby je sem vlozil specialne pro tebe a pro nick Stroft.A zde mas cislo na klienta Mirka,kterz se dnes z Ebra vratil do CR a byl malem pokutovan policii za to,ze chztali na nastrazni ryby a za to, ze meli chycene kapry 608975812..Ca­bron…me cantas mucho ;-)

Neděle 27. března 2011 v 15:50profil byl smazán

Bandog> Me je zase naopak rekneme spatne {ted budu citovat primo tebe}z dementu, kteri byli na Ebru 2× za cely zivot a zde se tvari, jak jak jsou Ebra znali. To se tyka konkretne Tebe, protoze o Tobe vim vse primo od cloveka, ktery te tam pred nekolika lety vzal po prve ve Tvem zivote!!Shodou nahod jel na zacatku brezna na Ebro a chtel nejake typy na mista.Takze si zamet nejdrive pred vlastnim prahem a pak sud druhe.Me totiz zadny financni prinos tyto informace,ktere jsem vam dal neprinesou. A na lhani, jsem myslim uz dost stary.A az budes mit odsezeno a odchztano to, co ja za 8 let co tu jsem, tak se bezpecne naucis mluvit,cist a psat jak castellano, tak catalan jako ja! P.S

Neděle 27. března 2011 ve 14:47® Srneček
Srneček

to je vohnout :-))

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41497.jpg
Neděle 27. března 2011 v 11:01® Srneček
Srneček

Stroft> asi tak nějak :-D

Neděle 27. března 2011 v 1:59® Stroft
Stroft

Už jsem byl letos na Ebru a žádné novoty, co píše Romeo, se nekonaly. Nevěřte všemu, neb v neposlední řadě jde o peníze:-)

Neděle 27. března 2011 v 0:55® Bandog
Bandog

Srneček> občas tu nahlednu ale s některych dementů je mi špatně,ještě nedavno brečeli že by chtěli na sumce a ted jsou z nich mistry a davaj rady jak stary vlci…)))a některy smrdi strachy i přes pc…zachvili vyražim někam,pak dam vědet jak jsem dopadl.jinak jsem u vody stale,kapři zatim berou jen v neděli tak zitra jim poličim opět.

Neděle 27. března 2011 v 0:05® Srneček
Srneček

sváři> řekl bych ,že je pro praváky.Prut držíš v pravačce a navíjíš levou.;-)