Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 30. března 2011 v 16:58® Srneček
-
regulus> údajně to nebyl Erik,ale prý jeho klient.Ale to je fakt fuck.V každém případě to je ryba velká jako kráva ,kterou si neumíme ani představit.To musel bejt mazec!!!!!!!!
.......lovci, ať to byl kdokoli
- Středa 30. března 2011 v 16:48® džigit
-
HaD> říkal mi to nerybář,tak jsem to vypustil…
- Středa 30. března 2011 v 16:10® Srneček
-
HaD> no páni to je macík!My razíme jakmile se kámošovi zotaví družka po operaci.
- Středa 30. března 2011 v 15:05® HaD
-
regulus> ano, jméno vím
- Středa 30. března 2011 ve 14:10® regulus
-
HaD> je otázka jestli to byl vůbec sumec, třeba zatoulaná velryba …
Lovec je údajně Erik Zbiňovský
- Středa 30. března 2011 ve 14:05profil byl smazán
-
HaD> Stryc mi to volal take, takze asi je to fakt.
- Středa 30. března 2011 ve 13:58® skwor
-
HaD> Lovec byl Čech?
- Středa 30. března 2011 ve 13:40® HaD
-
džigit> kdo kde?
- Středa 30. března 2011 ve 13:20® džigit
-
HaD> ahoj,kde jsi to četl? Mně se o tom snažili přesvědčit předevčírem…
- Středa 30. března 2011 ve 12:08® HaD
-
Podle neověřených zpráv byl dnes v noci v Itálii uloven sumec o váze 149 kg!!!
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 12:15:14 uživatelem HaD. - Úterý 29. března 2011 ve 21:06® timbab
-
R-a-d-e-k> A chceš chytat na bójku,podvoďák,vábnička?
- Úterý 29. března 2011 ve 21:01® R-a-d-e-k
-
timbab> především montáží, výbavy a nástarah…
- Úterý 29. března 2011 v 9:36® mako
-
Fishing Team Romeo, Strof,… > nechci Vám do toho zasahovat, ale loni jsme to taky řešili. A v podstatě celá Riba Roja je Aragon. Vyjimka je kus spodku od Fayonu na hráz a potom část břehu od přečerpávačky k cementce ( tedy přejed z Rancha na druhou stranu znamená mít i liceni na Catalunya ! ). Horní přehrada je Aragon a od spodní dolu samo Catalunya. Zároveň ty řeky jsou různě rozkouzkovaný pod jednotlivý vesnice a čert aby se v tom vyznal, kde co koupit… Hranice Aragon / Catalunya je ale jasná …
Tento příspěvek byl editován 29.3.2011 09:38:38 uživatelem mako. - Pondělí 28. března 2011 v 17:55® Stroft
-
Fishing Team Romeo> Tak tam máte (mají)asi pěkné zmatky
- Pondělí 28. března 2011 v 17:34profil byl smazán
-
Stroft> Bohuzel se mylis a nebo si pletes regiony. Prehrada napr. nespada do regionu Catalunya, ale a ted to nevim presne do regionu bud Lleida, nebo Aragorn. Nicmene tyto zmeny jsou pro letosni rok, cili rok 2011 a plati pro vsechny vody, vcetne Ebra v regionu Catalunya.A pokud vam to dotycni, kteri vam licence vyrizovali nerekli, tak to bud nevedeli a nebo nerekli. Ja se to dozvedel az tady pred cca 12-ti dny na oficine Forestal, kde se licence vydavaji. Hezky den. Romeo
- Pondělí 28. března 2011 v 16:31® Stroft
-
Fishing Team Romeo> Mě, žádné fotky posílat nemusíš, já jsem jen psal, že od loňské sezóny, žádné změny v povolení nebyly. Občanky jsem posílali emailem tak jako vždy.
- Pondělí 28. března 2011 v 8:58® Bandog
-
Fishing Team Romeo> ja ti taky nepřeji nic špatny a at ti koušou,ale nenecham po sobě vozit se,nato už mam něco za sebou a nejsem s těch co se musi tahat za ručičku někam,mněj se fajn. Jinak s tebou souhlasim chovat se jak lidi a dodržovat určity pravidla at si nedělame problemy a ty pak se odraži na všechny v cizině,taky tam za tu dobu mam nejaky zazemi a čoraz vic se objevuji signaly že češi a slovaci tam dělaji si sami problemi,jinak na druhou stranu oni sami nevědi jak nastolit system aby byl vyhovujici a měni ho jak na běžicim pase.
Tento příspěvek byl editován 28.3.2011 09:01:05 uživatelem Bandog. - Neděle 27. března 2011 ve 22:32profil byl smazán
-
Bandog> Nebudu to s Tebou resit, delej si tam co chces a co uznas za vhodne.Dospeli jsi.Jen kdyz jsem o tom tak dnes na rybach premyslel, tak me napadlo,proc si zbytecne nabiham na smec.Jsem pro priste rozhodne ponauceny a mohu se vykaslat na to,abych pro dobrou vuli a snahu,nekomu delal terc na chztracke reci.Ono je velkym rozdilem nekam jednou za cas jezdit,nebo tam zit.At se ti dari…Romeo
- Neděle 27. března 2011 ve 21:00® osprey
-
Ahoj lidi. Poprosil mě Fishing Team Romeo, abych vložil následující fotky, prý má problémy s jejich odesláním kvůli slabému připojení.
Týkají se zdejší diskuze, detaily asi Roman vysvětlí sám.
- Neděle 27. března 2011 ve 20:30® Venca Zelenka
-
Pánové nechcete si to vyříkat osobkou, ještě, že jezdím sólo a nemusím se takhle dohadovat.
- Neděle 27. března 2011 v 16:32® obrisek
-
HT> ne, jen sem jel okolo.Strom je jasně žlutej, ryba v měkkých partiích do modra.
- Neděle 27. března 2011 v 16:31® Bandog
-
Fishing Team Romeo> a pro tvou info jsem tak každej rok min.2× akurat loni jsem nebil kvůli narozeni synka jinak každej rok od O3 2× a 05/O6 3×,chachare …:)))
- Neděle 27. března 2011 v 16:17® Bandog
-
Fishing Team Romeo> chlape maš špatny info,moji prvni vyprava byla totiž spachtovana po přečteni članku v jednom z časaku a organizoval jsem ji ja woe a ty keci kolem mne nezajimaj,už jsem se obrnil takovyma podobnyma jak jseš ty a spol.že lidi plaši a davaj zaměrne zavadějici info.jediny krat co jsem se nechal naverbovat průvodcem/Pompo/někdy 08 a to do časti pod přehrady tu čast jsem nemněl vůbec projdenou a to mi stačilo,jinak vezu sebou lidi ja a ne mne.
Tento příspěvek byl editován 27.3.2011 16:20:47 uživatelem Bandog. - Neděle 27. března 2011 v 15:55profil byl smazán
-
Bandog> Protoze mi neslo sem vlozit fotografie, poslal jsem je mailem Mirovi {osprey} aby je sem vlozil specialne pro tebe a pro nick Stroft.A zde mas cislo na klienta Mirka,kterz se dnes z Ebra vratil do CR a byl malem pokutovan policii za to,ze chztali na nastrazni ryby a za to, ze meli chycene kapry 608975812..Cabron…me cantas mucho
- Neděle 27. března 2011 v 15:50profil byl smazán
-
Bandog> Me je zase naopak rekneme spatne {ted budu citovat primo tebe}z dementu, kteri byli na Ebru 2× za cely zivot a zde se tvari, jak jak jsou Ebra znali. To se tyka konkretne Tebe, protoze o Tobe vim vse primo od cloveka, ktery te tam pred nekolika lety vzal po prve ve Tvem zivote!!Shodou nahod jel na zacatku brezna na Ebro a chtel nejake typy na mista.Takze si zamet nejdrive pred vlastnim prahem a pak sud druhe.Me totiz zadny financni prinos tyto informace,ktere jsem vam dal neprinesou. A na lhani, jsem myslim uz dost stary.A az budes mit odsezeno a odchztano to, co ja za 8 let co tu jsem, tak se bezpecne naucis mluvit,cist a psat jak castellano, tak catalan jako ja! P.S
- Neděle 27. března 2011 ve 14:47® Srneček
-
to je vohnout
- Neděle 27. března 2011 v 11:01® Srneček
-
Stroft> asi tak nějak
- Neděle 27. března 2011 v 1:59® Stroft
-
Už jsem byl letos na Ebru a žádné novoty, co píše Romeo, se nekonaly. Nevěřte všemu, neb v neposlední řadě jde o peníze
- Neděle 27. března 2011 v 0:55® Bandog
-
Srneček> občas tu nahlednu ale s některych dementů je mi špatně,ještě nedavno brečeli že by chtěli na sumce a ted jsou z nich mistry a davaj rady jak stary vlci…)))a některy smrdi strachy i přes pc…zachvili vyražim někam,pak dam vědet jak jsem dopadl.jinak jsem u vody stale,kapři zatim berou jen v neděli tak zitra jim poličim opět.
- Neděle 27. března 2011 v 0:05® Srneček
-
sváři> řekl bych ,že je pro praváky.Prut držíš v pravačce a navíjíš levou.