Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. března 2011 v 16:18® nurse02
nurse02

Nemá někdo zájem o říjnovou cestu na Ebro? Nejlépe řybáři z okolí Kroměříže a Zlína ale není podmínkou. Více na tel. 777 26 01 83 Honza

Pátek 11. března 2011 ve 13:14® Ficak
Ficak

macek2> Díky za odpověď.P.

Tento příspěvek byl editován 11.3.2011 12:17:44 uživatelem Ficak.
Pátek 11. března 2011 v 9:42® macek2
macek2

Ficak> jistě že půjdou vidět sumci,sonar můsí byt v režimu stínování a toho dosáhneš jednoduše tím že vypneš ikony rybiček (ID-fish)

Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:06® Srneček
Srneček

petfiku> osobně používám 3 druhy.A to spiderwirku ,tuflajnu „která je dost pužívaná,ale cenově vyjde dráž!“ a dynnemu del 1000. http://www.milobrno.cz/…ema-del-1000 ,cenově srovnatelnou s tou co se na ní ptáš.A nemam s ní „zatím“ nejmenší problém.

Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:42® Ficak
Ficak

Ahoj lidi,má někdo echolot HUMMINBIRD – FISHFINDER 717? Zajímalo by mě zda už jsou na něm vidět sumíci. Díky za info,mějte se Pepa.

Čtvrtek 10. března 2011 v 19:59® petfiku
petfiku

Nazdar borci, chci se zeptat na váš názor, nebo zkušenosti s pletenkou Master Catfish Strong – http://www.hobby-g.cz/…mm-300m.html?…

díky za odpověď

Čtvrtek 10. března 2011 v 16:42® ladamaj
ladamaj

Calipo1>zatím vše stálo kde to bylo ponecháno tak to tak bylo i ráno mám dobré pejsky.Takže zastaví i RS na vzdálenost cca10m pak bohužel lituji kdo se hodlá o takovou věc.:-D

Čtvrtek 10. března 2011 v 15:50® tony.bobo
tony.bobo

regulus> Jednoduchá odpověď.Ano byl bych ochotnej.Jsou to jednoduché počty.Koupíš obyč solární světlo za 75 kč ale si nespokojen jelikož vydá slabé světlo.Pokud si koupíš lampu na baterky tak za 2 hodiny ti přestane svítit jelikož se vybijí baterky.Při dnešních cenách baterek 4 ks za 86 kč mluvím o tužkovích jsou to jednoduché počty.1 lov non stop tě na baterkách vyjde na něco přes 200 kč.Tudíž 500 kč za solární světlo je pakatel který se ti mnohokrát vrátí.

Čtvrtek 10. března 2011 v 10:27® wallys
wallys

Zdarec chlapi .. nevíte náhodou kde by se na Vysočině dali sehnat Líni kolem 20–35cm ? Potřebuju něco do rybníčku.. Dík

Čtvrtek 10. března 2011 v 10:09® Calipo1
Calipo1

ladamaj> maximálně toho,že na místě co večer stál člun s motorem,tak ráno už tam stát nic nebude :-)

Čtvrtek 10. března 2011 v 9:39® ladamaj
ladamaj

regulus>toto světlo používám běžně i tam kde není 24hod. chytání a vyjde na daleko levnější cenu osobně jich mám 4ks mám takto označeny všechny nahozené pruty.Jinak naprosto souhlasím pokud neprovádím nějakou nekalost tak se není čeho bát používání takovíchto světel.

Čtvrtek 10. března 2011 v 8:29® chosebaits
chosebaits

regulus> Máš to ve všeobecné

Čtvrtek 10. března 2011 ve 3:25® regulus
regulus

Mám takovej dotaz, byli by jste ochotni dát okolo 500 Kč za bílé neoslnivé světlo kterým se má označit místo při 24 hodinovém lovu (alespoň to tak má být v MRS, ČRS jsem neštudoval, ale asi to bude stejný). Jednalo by se o LED světlo s akumulátorem a solárním článkem, přes den by se akumulátor nabil a vydrželo by to celou noc svítit, pochopitelně v létě. Zásadní výhoda, při vícedenní výpravě není mutné se starat o zdroj energie, akumulátor se dobije světlem. Výdrž akumulátoru standartní cca 1000 cyklů (možnost výměny), výdrž solárního článku 20–30let.

Středa 9. března 2011 ve 22:29® chip

mel by nekdo zajem o penn millenium wells

Středa 9. března 2011 ve 20:46® Scanix
Scanix

pruhac> nz

Středa 9. března 2011 ve 20:45® pruhac
pruhac

Scanix> Jo jo už je to tak,dík za info.:-)

Středa 9. března 2011 ve 20:43® Scanix
Scanix

pruhac> blbe hledas ;-)

Středa 9. března 2011 ve 20:43® Scanix
Scanix

pruhac> 230m/0,45mm

Středa 9. března 2011 ve 20:40® pruhac
pruhac

Zdar chlapi,nevít někdo jakou má kapacitu naviják Penn Spinfisher metal 750SSM?Nikde to nemůžu najít jen převod a návin na otočení kličkou.Dík.

Středa 9. března 2011 ve 20:18® Calipo1
Calipo1

Srneček> rozmyšlený jsem dávno ,ale furt jsem to odkládal,že je na to čas :-) … já jsem ten člověk,který vše nechává na poslední chvilku :-) .Tento týden se hrabu v člunu.. rozmrzla morava,vykouklo slunko,tak plánuju v sobotu první letošní projíždku po řece .. dodělávám novou podlahu a musím vyměnit olej v motoru a trochu to pročistit,aby to v tom chladu nechcípalo,abych se dostal zpět z vody:)

Středa 9. března 2011 ve 20:00® timbab
timbab

Srneček> JJ matroš to je dobrej.

Středa 9. března 2011 v 19:55® Srneček
Srneček

timbab> ta by taky šla.Nemám strach,že bych na to něco nesehnal.Ale dobrej nápad to je taky.;-)

Středa 9. března 2011 v 19:53® timbab
timbab

Srneček> Sežeň si nádražáckou pláštěnku.

Středa 9. března 2011 v 19:50® Srneček
Srneček

Calipo1> myslím ten kterej je na to nejideálnější:-D . To se rozmýšlíš od léta? Sakra já si to přečetl a je rozhodnuto.Když to nezkusím tak to nepoznám…taky by byl dobrej matroš jak se z něho dělaj klasický zelený ryb.pláštěnky.Ale zelená je na prd.

Středa 9. března 2011 v 19:43® Calipo1
Calipo1

Srneček> nevim,který myslíš..látek na ubrusy je hodně :-)

Středa 9. března 2011 v 19:18® Srneček
Srneček

Calipo1> no jasně,bez popruhu to nejde,Ten popruh,když se dá krížem,by měl podle mě zabránit tomu ,aby se celkově futrál nezformoval podle balónu.Oka,to je to nejmenší je sehnat.O tom ubrusu neuvažuješ?Tam se barva nevymeje.

Středa 9. března 2011 v 19:08® Calipo1
Calipo1

Srneček> Tak samozřejmě pod vodu nevidím ,tak jeslti je to pravda určitě nevím :-) . Poradil mi to známý,říkal,ať je raděj nepoužívám,že cibule je pro ryby odpuzující.Tak raděj používám od brambor.Ale do těch bojek pujdu.Už nad tím uvažuju od léta ale ještě jsem se nerozhoupal. Z jaké látky to udělám ještě nevim.Nejlépe nějaká aby se ta barva nevymyla.Každo­pádněpřes ten futrálek přešit popruh,ať není takový tah na švy a na ten popruh oka .. ty se dají taky sehnat v každém železářství

Středa 9. března 2011 v 18:46® Srneček
Srneček

Calipo1> s tím načichnutím od cibule a odpuzením slyším poprvé.No,je to možné,proč ne!Na futrálky ,aby byli omyvatelné by mohl stačit obyčejný ubrus na stůl"třeba žlutej v metráži".Sa­mozřejmě ten s podšívkou,aby nepraskali švy.Plastové bojky zaberou až moc místa.To máš recht!

Středa 9. března 2011 v 18:01® Calipo1
Calipo1

Srneček> na pytle od cibule mám dodavatele :-) kamošova mamka má obchod se zeleninou,tak odebírám ve velkém :-) ..já do toho zas dávám šutry jako zátěž. Ale už začínám používat síťky od brambor,bo síťka načichlá od cibule odpuzuje jakékoliv ryby. Ty futrály na balony mě ušije babka od mojí a je to v cajku. Já sem s sebů tahal do itošky plastové boje a když sem jich naložil do kufra,nic jiného už sa tam nevešlo :-) . Balon vyfůkneš a je to.A když sa zvedne voda a půlku ti jich pobere bordel,taky sa nemosíš jít za ty prachy pověsit :-) Teď mají ty balony s kopačákovým ventilem v kiku za 29 kč..reklamní.. v týdnu jedu na ně :-)

Středa 9. března 2011 v 17:51® Calipo1
Calipo1

jirka10> Je to 12 euro. Bojek potřebuju aspoň 8 (chytám i se ženskou v zahraničí na víc prutů) to už je 96 euro. A dva a půl tisíce za obaly na nafukovací balonky opravdu nedám :-) .