Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. března 2011 v 17:08® Srneček
Srneček

Calipo1> promiň,že to tak napíšu:-) …ty vole, to je dobrej nápad, ušít si na to futrál a pěkně i s okama!!!No ještě ,že ty bojky Tvůj kamarád má!To mi zase roba požene ,až jí řeknu,aby mě to ušila:-D :-D :-D Fakt dobrej TIP!Konec pytlíkům od cibule!!Jí žeru už po kilech:-D

Středa 9. března 2011 v 16:54® Srneček
Srneček

jirka10> jednoduše..změř mi vyfouklej míč!Kolik má cm?10×10×30?To už se můžem dohadovat u vody.V RŘ nikde není o naf,bojkach psáno,natož kolik smí mít nafouklá či vyfouklá.Vždy máme pro pána náhodu po ruce nějaká háčka,ale jsme bez problémů i při samotné kontrole.Takže jsem to zatím nikdy neřešil.;-) hlavně se dá i méně nafouknout a dát takové závaží ,aby se ti přitopila a nad hladinou ti vykukovala pouze a jen tak jak potřebuješ.To co je pod hladinou už nikdo neřeší.

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 15:56:52 uživatelem Srneček.
Středa 9. března 2011 v 16:05® macek2
macek2

Calipo1> Díky,ještě to promyslím.

Středa 9. března 2011 ve 14:37® jirka10

Calipo1> To je 10 euro

Středa 9. března 2011 ve 14:32® Calipo1
Calipo1

macek2> ahoj. Kámoš je má a je s tím spokojený.Uvnitř je normální nafukovací balon.. když hu rupneš,vyměníš. Co se mi na to nelíbí je to ,že ten balon má klasický ventil ,který začne tak jak na každém obyč balonu ucházet. Já měl kvůli lodím velké plastové boje,ale letos to budu řešit jinak (zabýrá to moc místa v autě) Nechám si ušit podobný pouzdro,jak má to black cat ,akorát do toho dám takový ty nafukovací míče z pevné gumy co má ventil jak kopačák. Dá se to u vody nafoukat pumpou na kolo se špicí na kopačáky. Nebude to ucházet a nepraskne to.Bude se to dat vyfouknout,tudíž skladné. Ten balon se dá pořídit i za 30 kč,takže jedna bojka se dá do 50 kč udělat. Ten black cat je předražený (na to ,že uvnitř je nafukovací míč za 10 kč)

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41170.png
Středa 9. března 2011 v 11:39® jirka10

Srneček> Ahoj, možná se zeptám blbě, ale letos chci sumcařinu vyzkoušet a tak se o to trochu zajímám a mám takovej dojem, že v řádu je napsáno, že bojka může být 10×10×30 a nebo tak nějak to tam je. Můžeš tedy používat balón o průměru 40cm? Nebo jak to je? Díky?

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:40:33 uživatelem jirka10.
Středa 9. března 2011 v 10:05® macek2
macek2

ahoj,zaujale mě tahle bojka chtěl bych ji koupit ,tak jestli máte někdo sní skušenost dejte vědět. http://www.hobbymalacky.sk/…o-black-cat/

Úterý 8. března 2011 ve 22:40® HT
HT

Fishing Team Romeo> na ten Raptor jsem slyšel klady i zápory, ale osobně to ohodnotit nemohu. Já používám jedině tuto, myslím, že když ju hned objednáš, tak ti ještě stačí dojít, když tak to zkus telefonicky. http://www.sumcaruvsvet.com/…0-60mm-1000m

Úterý 8. března 2011 ve 22:34profil byl smazán

Zdarec všem…kluci, vybouchla mi objednávka na pletené šňůry.Není to snad vina člověka od kterého jsem to měl, ale od dodavatele.Měl jsem objednány Power Pro…na sumce. A teď , mám nabídku toto:„Co mohu nouzově nabídnout jsou šňůry RAPTPOR od firmy ESOX v 300 m návinech v průměrech 0,5 a 0,6 mm s nosnostmi kolem 70 kg. Nejsem nyní na prodejně, ale v případě zájmu bych Vám to zítra upřesnil. Cena za návin 990 Kč.“ Znáter tu šňůru někdo a je k něčemu?Já už příští týden odjíždím a tohle mi skočilo nehorázně přes rozpočet! Díky za každé info!! Romeo

Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 21:38:56 uživatelem .
Úterý 8. března 2011 ve 22:02® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Calipo1> Než jsem to stačil domotat tak to vypliv, ale byl to starý známý dobrých 190 jeden z mých 4 srdcových ryb, kterým dám každý rok aspoň 3 dny, ten už zná všechny finty, zkoušel jsem na něm novinku co jsem si udělal v zimě a nechal se zlákat, ale sklamala výbava no byl jsem na vývrat. Ale už mám nový prut a novou nástrahu, tak si to zas letos rozdáme už se těším, 6 nebo 7 let to už je vážná známost.

Úterý 8. března 2011 ve 21:00® Srneček
Srneček

Zde je třeba jedna stránka na nafuk. míče. Objednávka je možná pouze po objednaném zboží v hodnotě 400kč. http://shop.dela.cz/index.php?…

Úterý 8. března 2011 ve 20:39® Srneček
Srneček

hessak> když budou chtít najít problém,najdou ho, tomu věř.Je to všude po světě stejný.I u nás!Ale zajímavý ,že u nás jsem „zatím“ s těmato bojkama problém neměl.A kontrola nám přijela i po vodě.

„Pokud budeš mít na místě bordel,tak tě natřou i za lízátko v hubě“ Pokud bude vše OK ta se dá taková maličkost přehlédnout.Ale jde o samotnou kontrolující osobu.Buď to bude b.lb nebo ne

Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 19:43:57 uživatelem Srneček.
Úterý 8. března 2011 ve 20:16® chosebaits
chosebaits

Srneček> tak tak

Úterý 8. března 2011 ve 20:16® hessak

Srneček> no jestli tam s tim nejsou problemi tak je to pohoda… my mista budeme mit snad dost, spis de o to aby tam s tim nebyli naky problemi…

Úterý 8. března 2011 ve 20:16® Srneček
Srneček

Venca Zelenka> mam je ve 2,40 a ve 2.85 délce a jsou v cajku.Možná jsi trefil zrovna ten TOP,že se zlomil.Ale zlomit se dá každej klacek.

Úterý 8. března 2011 ve 20:13® Srneček
Srneček

hessak> hlavně je to skladný!Což je s místem v autě,když jedeme třeba ve třech někdy problém.:-D

Úterý 8. března 2011 ve 20:01® Srneček
Srneček

hessak> používám plážovej nafuk. míč průměr cca 40cm v síťce od cibule,brambor.Míče stojí 29kč kus.Když ho píchnu,ne.sere mě to.

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41155.jpg
Úterý 8. března 2011 v 19:55® osprey
osprey

marven> Když nic jiného, tak je stylová a optimistická:-)

Úterý 8. března 2011 v 19:54® marven

a co říkate na tyhle nafukovací bojky stojej par kaček a když ryby neberou tak si mužeš zaplavat.:-)

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41154.jpg
Úterý 8. března 2011 v 19:42® chosebaits
chosebaits

hessak> konrtola ani žádná zamotaná loď v bojce nebyla.Ty pytle od cibule jsou červený a nebo žluty a jsou dost vidět

Úterý 8. března 2011 v 19:26® HT
HT

macek2> Já mám ještě ty z Extremefishingu a jsou stále OK. Škoda že už se nedělají.

Úterý 8. března 2011 v 19:21® hessak

macek2> no ten bych si fakt nekoupil, ten je na ho… uz od pohledu :-D

Úterý 8. března 2011 v 19:14® macek2
macek2

hessak> ten polštář o LOVY je stejně ne hov… kamoši si je kupili a po sezoně je vyhodily nebot se vyfukovaly.

Úterý 8. března 2011 v 18:22® hessak

chosebaits> a zazil si s tim nakou kontrolu? ja ji beztak vyrobim aby vypadala ja kupovana a myslim ze mi nemuze nikdo nic rict.. myslim ze vyrobim stokrat lepsi nez nakej polstarek :-D

Úterý 8. března 2011 v 17:10® chosebaits
chosebaits

hessak> já to tam takto měl

Úterý 8. března 2011 v 17:02® Calipo1
Calipo1

Venca Zelenka> zlomit se dá všechno,ale když to povolí při záseku,to je průser. A jak byl velký sumeček?

Úterý 8. března 2011 v 15:24® hessak

chosebaits> no me by to stacilo, ale tam by z toho moc nadseny nebyli…

Úterý 8. března 2011 ve 14:29profil byl smazán

macek2> Díky za typ a radu. Ta mě je sympatická a už jsem si jí obědnal! Uvidíme.. ladamaj> Láďo moc děkuji a samozřejmě že bych se s Tebou vyrovnal.Odjíždím 17.3. takže bych kecal, že už jsem myšlenkami na řece.Jak se bude, či nebude dařit dám vědět. chosebaits> Díky…máme stejnou :-)) HT>Na závěr i Tobě dík za info…;-)

Úterý 8. března 2011 ve 13:26® chosebaits
chosebaits

hessak> Pytel od cibule a do něj třeba kopačák a máš bojku joko fík.Když ryby neberou,tak mužeš hrát kopanou-))

Úterý 8. března 2011 ve 12:42® jb

Venca Zelenka> co bylo za problémy?