Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 5. března 2011 ve 21:10® chosebaits
-
osprey> Co???? Skoro všechny
Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 20:12:46 uživatelem chosebaits.Nejvíc je tam našich nástrah
- Sobota 5. března 2011 ve 21:09® chosebaits
-
hessak>-))) Ty se připrav na vedro a na to ,že není kam zalést. No,chytli jsme celkem prd.Něco se chytlo,ale… Bylo tam krásně a to je hlavní.Ryb je tam jako hnoje,kapru miliony. Tento obrázek ti určitě něco řekne.Je tu uděláno několik fotek a videí s krásnými rybami a tak není pochyb,že tu nejsou.
- Sobota 5. března 2011 ve 21:02® osprey
-
chosebaits> Schovávají se nějaké ryby v těch zatopených stromech?
- Sobota 5. března 2011 ve 21:00® hessak
-
chosebaits> no vypada to krasne, jel bych hned… a jak ste si tam zachytali? mam se na neco pripravit?
- Sobota 5. března 2011 ve 20:56® chosebaits
-
Tak ještě.Co tomu říkáš???
Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 19:56:50 uživatelem chosebaits. - Sobota 5. března 2011 ve 20:55® hessak
-
chosebaits> super, dik…
- Sobota 5. března 2011 ve 20:49® chosebaits
-
hessak> To máš pravdu.Něco ti pošlu sem a něco dám do svého fotoalba.Mám udělat to fotoalbum a nebo takto to stačí??? Ať se máš také na co těšit a ať jseš také okouzlen tou nádhernou přírodou.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 19:51:55 uživatelem chosebaits. - Sobota 5. března 2011 ve 20:25® hessak
-
chosebaits> jo urcite rad se podivam, oni na tech strankach nak extra moc fotek nemaj.. Chces mail?
- Sobota 5. března 2011 ve 20:19® chosebaits
-
hessak> Dá se to. Loni čtyři osoby cca 8000 kč.Celkově jsme utratili více,nebo cestou spět jsme to jeli přez Andoru a tam jsme pustili nějaké to euro pro naše těšící se ženy a děti a hlavně jsme zde utratili hodně za levné cigára
Jinak až budeš sjíždět dolu do kempu,tak se neboj
.Mě chtěli kluci vyskákat z auta,že se nechtějí zabít!!! Už abych tam jel znovu.Chceš pár foteček z okolí???
- Sobota 5. března 2011 v 19:49® hessak
-
Jax> nas by melo vyjit i ebro okolo deseti tisic se vsim. mame pronajatej hausbot pro sest lidi s lodkou za 1400e, a jedem v sesti lidech dodavkou, co sem to tak pocital tak bez jidla se do deseti urcite za jednoho urcite vejdem…
- Sobota 5. března 2011 v 19:00® Jax
-
Horalcz> No tak to je zhruba polovina nákladů oproti Ebru.Což by mohla i ta moja překousnout každoročně
- Sobota 5. března 2011 v 16:23® HT
-
Fishing Team Romeo> Nebudu k ní nic psát a vychvalovat ji, je to jen na tobě. http://sumci.com/vabnicky/
- Sobota 5. března 2011 v 16:08® macek2
-
Horalcz> já jsem ji uplatnil jinak, dal jsem ji Ozákovi, to je pes mého kamaráda on totiš strašně rád aportuje.
- Sobota 5. března 2011 v 15:31® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> http://www.topfish.cz/…bnicka-ebro/?… Pak používám ještě jednu a tu nemohu nikde najít.Na druhou stranu také dobře, nemusíte vědět všechno
Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 14:33:24 uživatelem chosebaits. - Sobota 5. března 2011 v 15:12® Horalcz
-
macek2> jj,tu jsem dostal jednou k vánocům,je opravdu k ničemu.Ale po menších úpravách začala makat,ale hlava je malá,takže to není 100%
- Sobota 5. března 2011 ve 14:26® macek2
-
Fishing Team Romeo>toto je vábnička kterou jsem si koupil v začátcích,je apsolutně na nic vůbec se sní nedá vábit tak se nenechte zlákat nízkou cenou. http://afcservice.cz/index.php?…
Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 13:30:38 uživatelem macek2. - Sobota 5. března 2011 ve 14:16® macek2
-
Fishing Team Romeo>já používám tuhle a je supr. http://www.hobby-g.cz/…e-Profi.html
Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 13:19:21 uživatelem macek2. - Sobota 5. března 2011 ve 14:12® Horalcz
-
Jax> my jezdíme ve 3 na 10 dní.Poprvé když jem tam byl,tak s chlapama co už tam jezdí dlouho,od těch jsem získával zkušenosti.Beru si sebou tak 200 eček,nějakej nákup v čechách,no vychází mi to že de vejdu do 8 litrů +/-.
- Sobota 5. března 2011 ve 14:06® Horalcz
-
hrdobec> souhlasím s tebou ,je to přesně jak říkáš.Nemůžeš srovnávat dvě odlišné věci,jako přehradu a řeku,která je každej rok trochu jiná.A pak ten proud,ty stromy(záludně schované pod vodou,kouká kolikrát jen větev)atd.
- Sobota 5. března 2011 ve 14:01® Horalcz
-
hessak> v obchodě co jsem ho koupil mi ho prodali za stejnou cenu(snad) co ho berou od přímého dovozce http://www.vmfish.cz. Pokud ho máš za lepší cenu tak ho ber,asi to bude stará zásoba posledních kusů.Já ho nemohl sehnat od září snad v každém e-shopu.Ta hvězdice mi vůbec nevadila,řekl bych,že je lepší neš jsem zvyklej u mojeho staršího pennu.A ty 4 kila už holt moc neřeším.Stál mě 2200,–.Což si myslím je pořád ještě dobrá cena.
- Sobota 5. března 2011 ve 12:26® ladamaj
-
Fishing Team Romeo>čauky co vím tak se na trhu oběvila vábnička která fuguje na všech hloubkách osobně jsem ji měl vruce ale nevím co z toho je pravda.Vábnička má kulatou hlavu tak cca 25–30 v průměru a vydkabán do hlavy důlek sám ji nevlastním ale chystám se ji udělat.Stojí okolo 1.000kč a nejsem tak bohatej důchodce abych kupoval něco tak drahého co zvládnu udělat sám akorát je potřeba mít kvalitní matroš a každej trochu šikovnej kutil ji udělá,měla by to být univerzální ale o čem se nepřesvědčím tak neberu.Takže do chytání sumíků je daleko a to ji už budu mít hotovou a to z jednoho kusu nic lepeného mám ji někde v pc tak ji podle toho udělám ať se daří.
- Sobota 5. března 2011 v 11:31profil byl smazán
-
Zdravím vás všechny. Mám na vás dotaz. Z vašich vlastních zkušeností, jakou by jste mi doporučili koupit vábničku? Popřápadě nějaký odkaz na prodejce. Díky a hezký víkend. Romeo
- Pátek 4. března 2011 ve 21:43® hrdobec
-
chosebaits>Moje řeč
- Pátek 4. března 2011 ve 21:32® chosebaits
-
hessak> souhlas,že dravec žere ryby a měl by se chytat na ryby či umělé nástrahy podobné rybě
- Pátek 4. března 2011 ve 20:03® hessak
-
chosebaits> no vedro bude asi dost, to je jedina vec na kterou se tam netesim. Jedou s nama i zensky a ty maj rady teplo, navic se mi na jindy nepodarilo sehnat hlidani pro pesana. Ja chytani na pelety nikomu neberu, ale ja nejradsi chytam dravce a k tomu rybicky proste patri…
- Pátek 4. března 2011 v 19:35® chosebaits
-
hessak> Tak to tam v červenci chcípnete
Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 18:36:15 uživatelem chosebaits.. Tyto dvě přehrady jsou stejné,ale každá je uplně jiná.Zákazy jsou všude stejné,ale tak nějak se to toleruje.Na spodní oproti horní se smí chytat na rybku.Na spodní je spoustu ouklejí a plotic a tak přelstit sumára není sranda,ale když to přijde,tak to stojí zato.Horní přehrada nemá tolik bílé ryby a tak se říká,že ryby jsou tady hladové a chytání na pelety je supr,chytat na rybu je masakr.Jinak spodní i horní přehrada jsou v krásné přírodě.Až to uvidíš,tak se p…Každě přehrada je vjiném rázu. Jinak spodní je plná potopených stromu a živích raku,horní je plná škebliček a docela se tu hejbe hladina.
- Pátek 4. března 2011 v 18:17® Jax
-
hrdobec> Jo to je pravda tak ať koušou
- Pátek 4. března 2011 v 18:13® hrdobec
-
Jax> když vezmeš pruvodce je to o dost dražší ale ušetří ti to spoustu starostí.Prvně jsem byl taky a nejde o to jestli hned nachytáš ale že se dozvíš něco o lokalitě(jak chytat,kde vyřídit papíry atd)a v budoucnu se to vše hodí.
- Pátek 4. března 2011 v 18:08® hessak
-
hrdobec> no ja doufam ze to nako klapne, kazdopadne pristi rok az se budem chystat na pad tak aspon vim z koho budu tahat rady
- Pátek 4. března 2011 v 18:05® hrdobec
-
hessak>Mám stejnej názor..nelákaj mě pelety jinak bych se tam taky podíval ale takhle nevim nevim