Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 5. března 2011 ve 21:10® chosebaits
chosebaits

osprey> Co???? Skoro všechny:-D Nejvíc je tam našich nástrah:-D

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 20:12:46 uživatelem chosebaits.
Sobota 5. března 2011 ve 21:09® chosebaits
chosebaits

hessak>-))) Ty se připrav na vedro a na to ,že není kam zalést. No,chytli jsme celkem prd.Něco se chytlo,ale… Bylo tam krásně a to je hlavní.Ryb je tam jako hnoje,kapru miliony. Tento obrázek ti určitě něco řekne.Je tu uděláno několik fotek a videí s krásnými rybami a tak není pochyb,že tu nejsou.

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41117.jpg
Sobota 5. března 2011 ve 21:02® osprey
osprey

chosebaits> Schovávají se nějaké ryby v těch zatopených stromech?

Sobota 5. března 2011 ve 21:00® hessak

chosebaits> no vypada to krasne, jel bych hned… a jak ste si tam zachytali? mam se na neco pripravit?

Sobota 5. března 2011 ve 20:56® chosebaits
chosebaits

Tak ještě.Co tomu říkáš???

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 19:56:50 uživatelem chosebaits.
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41113.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41114.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41115.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41116.jpg
Sobota 5. března 2011 ve 20:55® hessak

chosebaits> super, dik…

Sobota 5. března 2011 ve 20:49® chosebaits
chosebaits

hessak> To máš pravdu.Něco ti pošlu sem a něco dám do svého fotoalba.Mám udělat to fotoalbum a nebo takto to stačí??? Ať se máš také na co těšit a ať jseš také okouzlen tou nádhernou přírodou.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 19:51:55 uživatelem chosebaits.
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41109.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41110.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41111.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41112.jpg
Sobota 5. března 2011 ve 20:25® hessak

chosebaits> jo urcite rad se podivam, oni na tech strankach nak extra moc fotek nemaj.. Chces mail?

Sobota 5. března 2011 ve 20:19® chosebaits
chosebaits

hessak> Dá se to. Loni čtyři osoby cca 8000 kč.Celkově jsme utratili více,nebo cestou spět jsme to jeli přez Andoru a tam jsme pustili nějaké to euro pro naše těšící se ženy a děti a hlavně jsme zde utratili hodně za levné cigára:-D Jinak až budeš sjíždět dolu do kempu,tak se neboj:-D .Mě chtěli kluci vyskákat z auta,že se nechtějí zabít!!! Už abych tam jel znovu.Chceš pár foteček z okolí???

Sobota 5. března 2011 v 19:49® hessak

Jax> nas by melo vyjit i ebro okolo deseti tisic se vsim. mame pronajatej hausbot pro sest lidi s lodkou za 1400e, a jedem v sesti lidech dodavkou, co sem to tak pocital tak bez jidla se do deseti urcite za jednoho urcite vejdem…

Sobota 5. března 2011 v 19:00® Jax
Jax

Horalcz> No tak to je zhruba polovina nákladů oproti Ebru.Což by mohla i ta moja překousnout každoročně :->

Sobota 5. března 2011 v 16:23® HT
HT

Fishing Team Romeo> Nebudu k ní nic psát a vychvalovat ji, je to jen na tobě. http://sumci.com/vabnicky/

Sobota 5. března 2011 v 16:08® macek2
macek2

Horalcz> já jsem ji uplatnil jinak, dal jsem ji Ozákovi, to je pes mého kamaráda on totiš strašně rád aportuje.:-D :-)

Sobota 5. března 2011 v 15:31® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> http://www.topfish.cz/…bnicka-ebro/?… Pak používám ještě jednu a tu nemohu nikde najít.Na druhou stranu také dobře, nemusíte vědět všechno:-D

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 14:33:24 uživatelem chosebaits.
Sobota 5. března 2011 v 15:12® Horalcz
Horalcz

macek2> jj,tu jsem dostal jednou k vánocům,je opravdu k ničemu.Ale po menších úpravách začala makat,ale hlava je malá,takže to není 100%

Sobota 5. března 2011 ve 14:26® macek2
macek2

Fishing Team Romeo>toto je vábnička kterou jsem si koupil v začátcích,je apsolutně na nic vůbec se sní nedá vábit tak se nenechte zlákat nízkou cenou. http://afcservice.cz/index.php?…

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 13:30:38 uživatelem macek2.
Sobota 5. března 2011 ve 14:16® macek2
macek2

Fishing Team Romeo>já používám tuhle a je supr. http://www.hobby-g.cz/…e-Profi.html

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 13:19:21 uživatelem macek2.
Sobota 5. března 2011 ve 14:12® Horalcz
Horalcz

Jax> my jezdíme ve 3 na 10 dní.Poprvé když jem tam byl,tak s chlapama co už tam jezdí dlouho,od těch jsem získával zkušenosti.Beru si sebou tak 200 eček,nějakej nákup v čechách,no vychází mi to že de vejdu do 8 litrů +/-.

Sobota 5. března 2011 ve 14:06® Horalcz
Horalcz

hrdobec> souhlasím s tebou ,je to přesně jak říkáš.Nemůžeš srovnávat dvě odlišné věci,jako přehradu a řeku,která je každej rok trochu jiná.A pak ten proud,ty stromy(záludně schované pod vodou,kouká kolikrát jen větev)atd.

Sobota 5. března 2011 ve 14:01® Horalcz
Horalcz

hessak> v obchodě co jsem ho koupil mi ho prodali za stejnou cenu(snad) co ho berou od přímého dovozce http://www.vmfish.cz. Pokud ho máš za lepší cenu tak ho ber,asi to bude stará zásoba posledních kusů.Já ho nemohl sehnat od září snad v každém e-shopu.Ta hvězdice mi vůbec nevadila,řekl bych,že je lepší neš jsem zvyklej u mojeho staršího pennu.A ty 4 kila už holt moc neřeším.Stál mě 2200,–.Což si myslím je pořád ještě dobrá cena.

Sobota 5. března 2011 ve 12:26® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo>čauky co vím tak se na trhu oběvila vábnička která fuguje na všech hloubkách osobně jsem ji měl vruce ale nevím co z toho je pravda.Vábnička má kulatou hlavu tak cca 25–30 v průměru a vydkabán do hlavy důlek sám ji nevlastním ale chystám se ji udělat.Stojí okolo 1.000kč a nejsem tak bohatej důchodce abych kupoval něco tak drahého co zvládnu udělat sám akorát je potřeba mít kvalitní matroš a každej trochu šikovnej kutil ji udělá,měla by to být univerzální ale o čem se nepřesvědčím tak neberu.Takže do chytání sumíků je daleko a to ji už budu mít hotovou a to z jednoho kusu nic lepeného mám ji někde v pc tak ji podle toho udělám ať se daří.

Sobota 5. března 2011 v 11:31profil byl smazán

Zdravím vás všechny. Mám na vás dotaz. Z vašich vlastních zkušeností, jakou by jste mi doporučili koupit vábničku? Popřápadě nějaký odkaz na prodejce. Díky a hezký víkend. Romeo

Pátek 4. března 2011 ve 21:43® hrdobec
hrdobec

chosebaits>Moje řeč

Pátek 4. března 2011 ve 21:32® chosebaits
chosebaits

hessak> souhlas,že dravec žere ryby a měl by se chytat na ryby či umělé nástrahy podobné rybě

Pátek 4. března 2011 ve 20:03® hessak

chosebaits> no vedro bude asi dost, to je jedina vec na kterou se tam netesim. Jedou s nama i zensky a ty maj rady teplo, navic se mi na jindy nepodarilo sehnat hlidani pro pesana. Ja chytani na pelety nikomu neberu, ale ja nejradsi chytam dravce a k tomu rybicky proste patri…

Pátek 4. března 2011 v 19:35® chosebaits
chosebaits

hessak> Tak to tam v červenci chcípnete:-D . Tyto dvě přehrady jsou stejné,ale každá je uplně jiná.Zákazy jsou všude stejné,ale tak nějak se to toleruje.Na spodní oproti horní se smí chytat na rybku.Na spodní je spoustu ouklejí a plotic a tak přelstit sumára není sranda,ale když to přijde,tak to stojí zato.Horní přehrada nemá tolik bílé ryby a tak se říká,že ryby jsou tady hladové a chytání na pelety je supr,chytat na rybu je masakr.Jinak spodní i horní přehrada jsou v krásné přírodě.Až to uvidíš,tak se p…Každě přehrada je vjiném rázu. Jinak spodní je plná potopených stromu a živích raku,horní je plná škebliček a docela se tu hejbe hladina.

Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 18:36:15 uživatelem chosebaits.
Pátek 4. března 2011 v 18:17® Jax
Jax

hrdobec> Jo to je pravda tak ať koušou :->

Pátek 4. března 2011 v 18:13® hrdobec
hrdobec

Jax> když vezmeš pruvodce je to o dost dražší ale ušetří ti to spoustu starostí.Prvně jsem byl taky a nejde o to jestli hned nachytáš ale že se dozvíš něco o lokalitě(jak chytat,kde vyřídit papíry atd)a v budoucnu se to vše hodí.

Pátek 4. března 2011 v 18:08® hessak

hrdobec> no ja doufam ze to nako klapne, kazdopadne pristi rok az se budem chystat na pad tak aspon vim z koho budu tahat rady :-D

Pátek 4. března 2011 v 18:05® hrdobec
hrdobec

hessak>Mám stejnej názor..nelákaj mě pelety jinak bych se tam taky podíval ale takhle nevim nevim