Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. března 2011 v 18:07® timbab
timbab

pompak> Mě se ta délka 2,7 zdá lepší.No kovová,bez keramiky nebo co se tam teď všechno dává.

Středa 2. března 2011 v 18:03® pompak

timbab> no chtěl bych ho jako univerzální prut tak řikáš vzít radši 2,70. a očka bez výplně??

Středa 2. března 2011 v 17:54® timbab
timbab

pompak> Parťák ho má v 2,7m.Je to tužší prut a ta délka 2,4 není moc na bójku-podle mě.A lepší by bylo kdyby měli tu variantu co nemá očka s výplní,ale je to doprodej tak asi mít nebudou.

Středa 2. března 2011 v 17:48® pompak

ahoj nemáte někdo zkušenosti s tímto prutem??? http://www.sportcarp.cz/…00-400g.aspx?… chtěl bych na něj smekáč. Chtěl bych ho na zavážení tak na vábničku a tak…

Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 16:49:17 uživatelem pompak.
Středa 2. března 2011 v 17:40® hessak

Jax> toho ze bych ji nesehnal se nebojim, spis me zajimalo jesli mi nekdo neporadi neco lepsiho za tu samou cenu…

Středa 2. března 2011 v 17:37® Jax
Jax

hessak> tak teď už možná jo ,ale před vánocema když sem ji sháněl tak nikde nebyla jen ta 45

Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 16:38:21 uživatelem Jax.
Středa 2. března 2011 v 17:36® hessak

timbab> jo tak to je mozny :-)

Středa 2. března 2011 v 17:35® timbab
timbab

hessak> Je možné že ji na shopu nemaj,já ji viděl přímo v krámě.

Středa 2. března 2011 v 17:33® hessak

timbab> sportcarp ji ma docasne vyprodanou, tam je nejlevnejsi co sem nasel…

Středa 2. března 2011 v 17:31® timbab
timbab

Jax> Jo to nevím,tady v ryb.potřebách ji mají a ve Sportcarpu myslím taky.

Středa 2. března 2011 v 17:30® hessak

Jax> na netu jich je dost a u nas v rybarskejch potrebach ji ma taky…

Středa 2. března 2011 v 17:28® Jax
Jax

timbab> jenže je problém že tu 55 těžko sežene

Středa 2. března 2011 v 17:18® timbab
timbab

hessak> Ta Okuma je slušnej multík,klidně ho vem.

Středa 2. března 2011 v 17:13® hessak

jeste kdyby ste mi poradili nakej multik tak do dvojky ja bych chtel tenhle http://www.sportcarp.cz/…-cv-55l.aspx mam presmykaci okumi skoro na vsech prutech a sem s nima maximalne spokojenej, ale nevim jak sou na tom s multiplikatorama… Jinak kdyz sem tak koukal na multiky v tyhle cenovi relaci, tak na malokterej by se veslo 200m poradny snury…

Středa 2. března 2011 v 17:08® hessak

HT> jj vypadaj fakt pekne, skoda ze bude chvili trvat nez je konecne vyzkousim, ebro prevladlo nad povolenkou tady, tak si asi budu muset pockat do leta…

Středa 2. března 2011 v 16:45® HT
HT

hessak> Jo to je OK, časem se to trochu opotřebuje a pujde to zasunout více, ale ne až do konce. Máš ty Esox Catfish?

Středa 2. března 2011 ve 12:55® hessak

jj trnova, tak pohoda. Dik

Středa 2. března 2011 ve 12:48® timbab
timbab

hessak> Trnová?Ta nikdy nejde,kdyby šla tak by to bylo špatně.

Středa 2. března 2011 ve 12:47® hessak

tak pruty uz mam doma, vypadaj dobre, akorat te spojka nejde zasunout az do konce. Je to normalni?

Pondělí 28. února 2011 v 19:53® HT
HT

Horalcz> Tento prut je určen na něco jiného. Ta spodní rukojeť je přispůsobena jako opěrka o předloktí. Tudíž bych to zařadil do mořského rybolovu(pilkro­vání)

Pondělí 28. února 2011 v 19:21® Horalcz
Horalcz

hessak> tady máš jeden.Mám starší verzi aje velice dobrej http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…

Pondělí 28. února 2011 v 17:49® hessak

uz sem objednal esoxy catfish, koupil sem 270 a 300. Diky za rady!

Pondělí 28. února 2011 v 17:39® HT
HT

hessak> Co se týče délky, stačí určitě 2,70m. Já mám taky tuto délku a používám je jak na lodí tak na bojkovačku a to vyvážím přes třista metrů. Záseky sedí většinou vpohodě. Co se týče toho esoxu, tak ten Catfish je kopie WKDF od Sangeru. V době kdy se přestali vyrábět se na trhu objevila tato novinka, mají stejnou akci jen barva je jiná. Co je nejdůležitější, tak to, že mají očka bez keramiky. Já bych si už prut na sumce s keramikou nekoupil, bo jsem tak už několik proutků skur..l. Šlahnu s ním někde o kámen, nebo v loďce a oko je našrot. Preferuju oka bez výplně a to ten Catfish má a to je důležité.

Pondělí 28. února 2011 v 17:31® Calipo1
Calipo1

hessak> není to esox spider? Jestli jo ,má ho kamoš,taky docela dobrý citlivý prut. Ale je to spíš na naviják. Já byt tebou,šel bych spíš do mulťáku.. narveš tam hodně pevné šňůry,což se ti na daleké vyvážky bude hodit,nekroutí šňůru a nahodit se s ním dá taky.

Pondělí 28. února 2011 v 16:53® hessak

znate nekdo esox fss? nasel sem to jenom v jednom e-shopu http://www.chytspravnoucenu.cz/…sox-fss-270/ a nikde jinde, tak jestli to neni nakej podvrh…

Pondělí 28. února 2011 v 16:41® hessak

Calipo1> super, presne tohle me zajimalo. nahazovat se nechystam, takze pudu do tech esoxu nasel sem je jeste za lepsi cenu, maj tam vyprodany catfishe ale maj fss. tak bych zkusil ty.

Pondělí 28. února 2011 v 16:26® Calipo1
Calipo1

hessak> Tak u toho esoxu by s navijákem problém ,nebyl. Ale becně to není prut na nahazování .. má hodně oček a při nahazování to tření šňůru hodně brdí. Na vyvážku a splavávanou v pohodě. Co se semy týče ,možná by na něj multák šel dat,nevim ,nezkoušel jsem.Ale určitě bys nemohl tahat rybu s otočeným prutem ,tak jak se to s těma poutkama s více očkama a s mulťákem dělá. Je to lepší,že si nahoře přibrzduješ šňůru palcem při zdolávání , ale jinak by ta sema šla možná taky použít s mulťákem.Všechno jde

Pondělí 28. února 2011 v 16:01® hessak

Calipo1> a dam do ty semi i multik nebo je to vylozene jenom na presmykac? to sami i obracene? ja je mam hlavne do toho spana kde chci zkusit oboje, ale spis si myslim ze budem chytat na bojky. Chtel sem na prut se kterym bych chytal z lode dat presmykaci navijak a na bojku multik. Ty pruty bych chtel koupit nejlepe od jedny znacky.. jinak dik za info

Pondělí 28. února 2011 v 15:42® Calipo1
Calipo1

hessak> ty dvě krajní jsou semy ,uprostřed je SPRO, na druhé fotce jsou dva esoxy,ale moc nejdou vidět

Tento příspěvek byl editován 28.2.2011 14:45:51 uživatelem Calipo1.
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41032.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img41033.jpg
Pondělí 28. února 2011 v 15:21® Calipo1
Calipo1

hessak> čau, záleží k jakému účelu je budeš nejvíc používat. Ty sema therapy na které se ptáš mám dvě. Je to prut,na který si vychutnáš i rybu v ČR,ale zároveň jsou pevné a vydrží hodně..ale je to proutek vhodný na naviják. Ty esoxy ,co ti poradil HT mám tři a za ty prachy jsou to super proutky a vydrží hodně .. jsou o něco tužší a jsou vhodnější na multiplikátory. Ani s jedním neuděláš chybu.Někde ti vyhrabu i fotky a hodím je sem. Do toho shimana bych nešel