Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 21. února 2011 ve 22:14® chosebaits
-
Mě takové foto stačí,to že není na podložce je věc druhá.
Tento příspěvek byl editován 21.2.2011 21:16:29 uživatelem chosebaits. - Pondělí 21. února 2011 ve 22:04® Srneček
-
tony.bobo> proto jsem psal „vezírek s gumou“ bez uvozovek myšleno, uvázat,když to řeknu na plnou hubu.
sgt.mooody> lepší foťák na focení v noci+nasvítit baterkou
?To je ftip? Dobrý fotky v noci uděláš zrcadlovkou,kterou každej nemá že jo!Digitálem to prostě nedáš.Věř mi.Vozíme 2 digi + 1 zrcadlo za 25 klacků a rozdíl je více než patrnej!
Chlapi,je iks lidí,kteří fotky nemají žádné, tak nechtěj kolem ryby tmu,ale fotku pěkně ve dne!Sáhněme si do svědomí. Tak proč jim říkat,vyfoť si to při baterce.Vždyť to je k hovnu.To udělam s malou rybou.Ale velkou bude chtít mít ten kdo nemá nic či pramálo zdokumentovanou ve dne.Samozřejmostí je bezchybné uvázání.Ale to je na dlouhé téma,které každému není při chuťi,však víte.Mějte se
Tento příspěvek byl editován 21.2.2011 21:09:12 uživatelem Srneček. - Pondělí 21. února 2011 ve 21:21® sgt.mooody
-
jb> Já si myslím že když si rybu trošku nasvítíš nějakou lampou či baterkou což u sebe určo budeš mít.A vezmeš to s nákym lepšim fotákem bleskem tak by to také nemuselo být špatné ne? I když je pravda že je u toho v noci většinou zmatek a fotky potom stojí taky za prd.
- Pondělí 21. února 2011 v 19:49® tony.bobo
-
Srneček> Ale jo v tom máš pravdu.Já to beru z té stránky že uvazování je u nás zakázáno a abych kupoval velkej vezír se můžu z vysoka.Navíc když ho do vezíru strčíš tak sis ho defakto přivlastnil a musíš ho mít zapsaného.Pokud ho nemáš zapsaného dopouštíš se přestupku no a na druhou stranu zas když ho zapíšeš tak stejně musíš ukončit lov jelikož s 50 – ti cm sumcem se málo kdo vyfotí a metrovej má kolem 7 kg tudíž taky končíš lov.
- Pondělí 21. února 2011 v 15:13® Srneček
-
tony.bobo> jb chce fotky ve dne,tak mu nekaž radost.Když máš na „vezírku“ gumu tak tím přenocováním rybě neublížíš.Furt je lepší ho nechat vyspinkat „v případě jb“ než mu dát po palici a chlubit se fotkama s nějakým věšákem.A takovejch je dost.Co si budem povídat.
- Pondělí 21. února 2011 ve 12:29® tony.bobo
-
jb> 3× ,,V". Vylovím,Vyfotím,Vypouštím a je jedno zda je noc či den.
- Pondělí 21. února 2011 ve 12:12® jb
-
HT> denní fotka se mi líbí víc
- Pondělí 21. února 2011 v 11:44® HT
-
Nechápu, proč nefotit i v noci. Dnešní foto to musí zvládnout i bez přivícení.
- Neděle 20. února 2011 ve 23:24® jb
-
To je taky k zamyšlení-chceš si rybu jen fotit a pak pustit a máš problém se zákonem
- Neděle 20. února 2011 ve 23:10® jb
-
macek2> DO VODY
- Neděle 20. února 2011 ve 23:08® jb
-
macek2> Byl jsi rychlejší.Vrátil jsem se z RZ a nestíhám.Nic méně můžeš mi to poslat do osobky?Asi něco vim,ale Ty máš určitě Zkušenosti.Až ho chytnu chci aby trpěl co nejméně než pomaže domu.
- Neděle 20. února 2011 ve 23:04® macek2
-
jb> vyudím????? snad vypustím.
- Neděle 20. února 2011 ve 23:00® jb
-
macek2> žádného velkého sumce jsem ještě nečap,ale jednou snad přijde,tek aby trpěl co nejméně.Než ho vyudim.
- Neděle 20. února 2011 ve 22:57® macek2
-
jb> ale abych si nedělal jen srandu tak tady v CR vyjímečně použiju určitou metodu kterou záměrně nebudu prozrazovat ale určitě všichni vědí co myslím.
- Neděle 20. února 2011 ve 22:51® macek2
-
jb> já ho dám ke břehu do mělčí vody a zařvu-ZUSTAN no a ráno si ho vyfotím
- Neděle 20. února 2011 ve 22:43® jb
-
Pozdravy!!Jak ladíte většího sumce chyceného večer pro rannní focení?/u nás/
- Neděle 20. února 2011 ve 22:42® sgt.mooody
-
sidla_napajedla> Psal jsem průměr né nostnost.
- Neděle 20. února 2011 ve 22:13® hrdobec
-
bigdawe>Vyhořet tam jde uplně všude.Spousta lidí zažila 10dnu bez zaběru na kanále nebo na řece to je jedno.Já tam např.jezdim s tim že si nejedu zachytat abych nebyl zklamanej ale užit si výpravu a někdy to klapne a povede se super chytačka.Každopádně počítej že šance budou zhruba 50 na 50 víc se od PO nedá čekat,neni to Ebro
- Neděle 20. února 2011 ve 22:08® hrdobec
-
macek2>Tak to bude paráda,třeba by to stejně nebralo a zbytečně by jsme se nudily)))))
- Neděle 20. února 2011 ve 22:06® bigdawe
-
hrdobec> priorita je nevyhoret jak papir,jdo o to si zachytat,ale na hlavni tok se asi urcite vybodnem a v kazdym pripade si necham poradit,a jak jsi rikal ten kanal bianka tam je to v dobry?? pac jak rikalm budu radsi kdyz vytahnu vic mensich nez cekat celej tejden na jednoho vetsiho
- Neděle 20. února 2011 ve 22:02® macek2
-
hrdobec>taky budu chytat na trojh., možná budem mít společnou celu,práce nám půjde pěkně od ruky,já budu nanášet lepidlo a ty to budeš lepit
- Neděle 20. února 2011 ve 22:01® hrdobec
-
bigdawe> Sumcu je na kanálech halda ale spíš menších.Zaleží na tom jaký máš priority.Na kanálech nejspíš bude hodně zaběru a muže se podařit i velká ryba dejme tomu 160 až 200cm ale asi ne třeba 90kilová 230tka.Něco jinýho je kanál Bianko ten je velkej jak naše řeky a mame odtamtud sumce 205cm a budou tam i větší.Kdyžtak koukni na motivační videjko,je to asi tejden tady na chytej a je tam i ten sumec z kanálu
- Neděle 20. února 2011 ve 21:57® bigdawe
-
macek2> ja jsem prave rikal ze by jsme se jeli podivat nekam kolem porto tolle
- Neděle 20. února 2011 ve 21:52® macek2
-
bigdawe> na hlavní tok raději ne,je tam silný proud,kanál po di goro má mírnější průtok nebo po di meistre,těško poradit ryby jsou tam všude.
- Neděle 20. února 2011 ve 21:47® hrdobec
-
macek2> Tak to sme dva.tolik sem snad nikdy sebou ani neměl.Vozim tak do dvěstě éček a počítám že snad max. 100euro by jim stačilo a jestli ne tak tam asi zustanu jako lepič pytlíku v lochu:))
- Neděle 20. února 2011 ve 21:41® bigdawe
-
no ty voe,dostat takovou pokutu tak se muzu sebrat a jet do haje:) tak jelikoz jedu do itosky poprvi tak se radsi pokusim zadny zakony neporusovat abych se tam jeste nekdy podival:) a jeste bych se chtel zeptat na neco,ty kluci co tam s nima jedu jsou kaprari a chtej jet chytat na ty zavlazovaci kanali,ja jsem rikal ze bych se klidne vidal i na neco sirsiho,ale jak rikam nikdy jsem tam nachytal,tak aby to nebyl hovezi napad
Tento příspěvek byl editován 20.2.2011 20:45:04 uživatelem bigdawe. - Neděle 20. února 2011 ve 21:38® macek2
-
hrdobec> otázka zní-jak bude asi vysoká,mě říct 300euro
, tak jsem asi v hajzlu
- Neděle 20. února 2011 ve 21:36® hrdobec
-
bigdawe> Já to třeba porušuju ale počítám radši finančně pro jistotu s pokutou
- Neděle 20. února 2011 ve 21:35® macek2
-
bigdawe> hodně se kontroluje pořádek u vody a pojištění plavidla,co jsem se dočetl tak při kontrole je trojháky nezajímaly ale jak psal hrdobec,pokud budou chtít vyšikanují tě za všechno.
- Neděle 20. února 2011 ve 21:25® bigdawe
-
no jasny,dik kluci,ja jen ze jsem to zaslech pac se tam v dubnu chystame tak abych vedel,stejne radsi pouziju jednohaky aby nebyl pruser