Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:22® HaD
HaD

macek2> tak nějak. Mě je 36 a myslím si, že i z mizernýho platu bych si svůj cajk našetřil, kdybych si od huby utrhl něco jinýho. Ale i na škole sem byl samá brigáda a špatně jsem se neměl. Je to jen o tom, zda člověk tráví čas zábavou nebo pro to něco i udělá.

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:20® pruhac
pruhac

wallys> Nenech se vytáčet:-D .Asi ti tu Tvou výbavu závidí tak rejpe.:-D .

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:20® wallys
wallys

Raf> no to asi tobě .. pořádně čti a pak suď .. u vody jsem docela často a chytám to co chytám .. Je mě jedno kdo jsi a co děláš a jaké máš o mě dlouhodobé informace :-)

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:20® macek2
macek2

sgt.mooody> bud v klidu já když studoval byl jsem věčně švorc, až začneš vydělávat tak na tom budeš líp.

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:19® HaD
HaD

Raf> já myslím, že je salám cajk (i když mě osobně taky těší pěkná věc v ruce), hlavní je být na rybách :-)

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:18® wallys
wallys

HaD> no nic nechám toho a i toho že mě tedy loni vercajk ukradli .. Když je někdo chytrej a hold mě i delší dobu sleduje :-) tak natom něco bude :-P .. jo že mám radost z toho že si něco koupím a dám to sem tak to je taky špatně .. Raf – no myslel jsem že to jsou stránky o rybařině a tak a né otom že se zde někdo lustruje a pak se to na něj vybalí .. Takové to bylo a někdy i je na MRKu a hádky taky na denním pořádku .. Abych to zhrnul .. Každému může být u P… jakou výbavu mám ( pokud mu ji nevnucuji a nechci prodat .. ) kde,jak a jak velké ryby chytám a hlavně zda se snima nekde prezentuji .. Až budu mít pocit že ta ryba stojí za to tak to třebas i udělám .

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:17® HaD
HaD

sgt.mooody> kolik Ti je?

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:17® Raf
Raf

HaD> Stačí mi, když přizná, že mu jde víc o ten cajk než o ryby a je to v pohodě :-)

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:14® sgt.mooody

Já používám jen jednu sestavu,asi jde i o to kdo je na tom finančně dobře :-)

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:09® HaD
HaD

Raf> na tom, že je Radek fanda do cajku a má ho jak čtyřčlenná skupina přece nic není. Já zdaleka takovej blázen nejsem a mám taky 4 multíky, asi 5 prutů a jeden smekáč. Ale chytám stejně jen na dvě, resp. tři sestavy s multíkama a zbytek je spíše pozůstatek ze začátků.

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:06® wallys
wallys

hrdobec> jj kouknu nato a řekni Peti že držím palce :-D Jo to já uvidím ,ale nejspíš pojedu s mladou na Po (pokud mě daj v práci volno ) a pak určitě Morava .. No jo no hold su nahowno rybář co si jen doma prohlíží pruty nebo se zde o něčěm hádá :-D a k voďě se ani nepodívá ,tak to budu tedy muset napravit :-)

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:06® HaD
HaD

Calipo1, macek2> tak to je věc, nad kterou jsem nikdy nepřemýšlel. Je ale pravda, že ti zmiňovaní španěláci jsou dost „hlavatí“ a ta šíře tam asi skutečně o 10 – 20% být může. Geny to ale podle mě nebudou, spíše to bude ovlivněno rychlostí růstu a délkou vegetačního období. Je to ale spíš otázka pro ichtyologa…

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:03® Raf
Raf

wallys> Konstatoval si, že si NÁM půjčil pruty, a že jsme ti je MY vrátili v bordelu. To neni pravda, půjčil si je Tomášovi a vracel ti jenom a pouze on. O to ale nejde.

Pozoruju už delší dobu tvoje příspěvky tady i na Mrku. Velká část z nich se týká výbavy. Jednou prodáváš, někdy kupuješ, jindy se chlubíš. To je snadno ověřitelné. Projdi si svoji historii příspěvků. Tvoje předchozí fotka pro mě byla jenom spouštěcí reakcí. Třeba ti jednou dojde, že tahle cesta je slepá. Toť ode mě k této záležitosti vše…

Čtvrtek 10. února 2011 v 18:00® hrdobec
hrdobec

wallys> Cus je mezi 12holkama co jsou ve finále miss sympatie forfishing.Napřed na Po až to pujde a v květnu asi na Dyji.Koukni tady na videjko z minulé sezony z Itálie.Sestrihal to muj mladej

Čtvrtek 10. února 2011 v 17:58® Calipo1
Calipo1

HaD> ano,při stejné velikosti mají větší tlamy.

Čtvrtek 10. února 2011 v 17:50® macek2
macek2

HaD>pokud můžu reagovat, osobně si myslím že sumci ze španělska mají znatelně širší tlamy než v CR jsem o tom přesvědčen asi je to dáno geny,když jsi spomenu na španělské sumce první čeho jsem si všiml byla širší čelist než u sumců v CR.

Čtvrtek 10. února 2011 v 17:41® wallys
wallys

Raf> no netuším zda s byvalím nebo jak to teď máte .. jen konstatuji fakta a že jsi byl sní a udajně i naně chytal .. toď vše .. nevím kdo ti co může říkat ,ale co vím já,tak krom této fotky sem se ničím nepezentoval a fotky od vody sem dával .. No je to jedno potkali jsme se spolu na T. narozkách a ani tam se oničem nebavili .. proto nenarážej na nic do čeho nevydíš .

Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 16:46:01 uživatelem wallys.
Čtvrtek 10. února 2011 v 17:35® Raf
Raf

wallys> Narážim pouze na to, že mam z tvých příspěvků dojem, že je pro tebe mnohem důležitější tvoje výbava, než to co chytneš. To je věc, která mi přijde v rybařině úplně postavená na hlavu. Tvoje osobáky neznam, soudim jen podle toho, jak se prezentuješ a toho co jsem o tobě slyšel.

Jinak jsem od tebe nikdy nic půjčenýho neměl, takže jsem ti to nemohl ani vracet v žádnym bordelu. Jestli si byl v bordelu s mym bejvalym parťákem, tak si to musíš s nim vyřešit sám :-)

Čtvrtek 10. února 2011 v 17:29® wallys
wallys

hrdobec> čau Libore v čem Peťa soutěží na For fishingu ? Jo jinak kdy se mrkneš na Moravu :-D

Čtvrtek 10. února 2011 v 17:13® HaD
HaD

Calipo1> myslíš, že mimo ČR rostou sumcům větší tlamy?

Čtvrtek 10. února 2011 v 16:27® hrdobec
hrdobec

Calipo1> Já jedu vždy v pondělí a cca do středy je tam klid tak si to užiju a pak ten dav kolem už do neděle nějak překousnu.Jinak jsem měl podobný uspěch až loni jsem vybojoval z tama 135cm ten mě už dost potěšil.Jezdim tam ale hlavně na kapry.Kamoš tam drapl 109cm a 23kilo a to mě nedá spát.Letos jsem tam podobnýho na prutu měl ale nechtěl se fotit tak snad letos.Oprava na prutu byl loni

Čtvrtek 10. února 2011 v 16:05® sgt.mooody

Calipo1> Řád máš sebou nosit pořád :-) Já když jezdím na nákou takovouhle výpravu vždycky se raději podívám,co tam o tom daném místě píšou pěkného.

Čtvrtek 10. února 2011 v 15:57® Calipo1
Calipo1

hrdobec> čau.Moc tam nejezdím Byl jsem tam asi pětkrát.Něco se nám tam podařilo,ale jen sumečci kolem metru. Ty papíry nám sebrali přímo v obci .. Já jsem ani nevěděl,že se tam nesmí zavážet,kámoš mi samozřejmě nakecal,že se tam může,já neměl u sebe řád ,tak jsem se nepodíval. První noc to prošlo a to mi tenkrát zabral pěkný sumec.. špička se začala pomalu ohýbat,bez náznaku cinknutí rolničky,tak jako to dělají velký sumci. Jenže chytám jen s jedním jednohákem za hubu a jedním trojhákem visícím pod prsní ploutví a ten vypdl,tak se neseknul,jen zabil rybu.Ale otisk zubů pěkný,na to že u nás sumci mají malé tlamky,oproti zahraničí.No a druhou noc už to neprošlo a vzal nám papíry :-) . Od té doby jezdím do toho lesa, ale je tam obrovský tlak rybářů.. Už několikrát jsme se zbalil a jel raděj domů,když jsem to kolem sebe viděl.

Čtvrtek 10. února 2011 v 15:51® sgt.mooody

wallys> Tak to je pěkné nářadíčko,kolik to stálo proboha? :-)

Čtvrtek 10. února 2011 v 15:47® wallys
wallys

Raf> a pokud se dobre pamatuji tak jste ty me klacky meli pujcene s Tomchamikem na Po a vratili je v peknym bordeli. . Takze nevim nevim.

Čtvrtek 10. února 2011 v 15:43® wallys
wallys

PRaf>no tak ten cajk je za tech X let co chytam. . No no peknej sumec je kazdej jak velkej tak i malej. A jestli narazis na to zda jsem chytl mejakou dvojku ci 100 kg tak ne ale nekolik sumcu kolem 150 – 160 jo . Staci ti to?

Čtvrtek 10. února 2011 v 15:19® bjucek
bjucek

DoudaF> sice nejsem had, ale snad ti to nevadí http://www.rybarstvo-saenger.sk/…-system.html

Čtvrtek 10. února 2011 v 15:14@ DoudaF

HaD,co je Pull Out Bracket.Můžeš prosím popsat funkci jak to maká.díky.

Čtvrtek 10. února 2011 v 15:04® Raf
Raf

wallys> Radku, máš taky chycený nějaký pěkný sumce, nebo tě uspokuje hlavně ten cajk?

Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:56® wallys
wallys

Srneček> tohle je něco z věcí co jsem měl či ještě mám tak a pak řekni zda jsem smekačovej šílenec :-D polovinu z tohmo mě loni ukradli :-((

Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 13:58:54 uživatelem wallys.
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img40757.jpg