Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 27. ledna 2011 v 9:59® revoke
revoke

Dnes ve 21 hodin bude na kanálu National Geographic zajímavý pořad Vetřelec sumec (Biologové se obávají, že sumec velký by mohl zničit místní ekosystém. Zeb se vydává do Španělska vyzvědět fakta o tomto nemilosrdném dravci).

Středa 26. ledna 2011 ve 22:40® Srneček
Srneček

Bandog> věšácí?((taky se měj

Středa 26. ledna 2011 ve 22:35® Bandog
Bandog

Srneček>nebojim­..)))letos na zahajeni poberu papiry a bude od vas klid…))))si dělam prdel.letos/loni vim i o většich vyndanych a …(((((tak někdy u vody čus.

Středa 26. ledna 2011 ve 22:19® Srneček
Srneček

Bandog> na kaču si počkám.O toho macíka se neboj.:-D Jestli ho nechytl někdo jinej po nás,co si myslím ,že ne,to by se vědělo,tak si tam plave spokojeně dál ;-) …a nejen on

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img40509.jpg
Středa 26. ledna 2011 ve 22:10® Bandog
Bandog

Srneček> už jsem se lekl,že daš na každou kravinu…)))))maš u mně tu kaču tak se někdy stav a toho sumce jak ste mi vytahli pod ostrovem to si ještě vyřidime pacholek jeden…)))

Středa 26. ledna 2011 ve 22:07® Srneček
Srneček

Bandog> jj mrkni o pár příspěvků níže od Romea.Vím,že se tam dá levněji!!!To co jsem psal bylo adresováno Romeovi směrem na jeho příspěvky.

Středa 26. ledna 2011 ve 22:04® Bandog
Bandog

Srneček> nevim kde bereš takovy palky,vždyt se tam da jet za par šlupek jak psal někdo..((( a bivy v pohodě ale nesmi bejt podlažka!!!!a nepotřebuješ niči povoleni jak Aragon tak Catalan.

Středa 26. ledna 2011 ve 21:55® Srneček
Srneček

Bandog> To si můžu vysvětlit dvěma způsoby tu tvojí reakci,protože psané a mluvené slovo vyzní jinak.Ale.Kdybych si mohl doopravdy vybrat jak ty prachy utratit,„cca se jednalo o částku 21–36 táců“ rozhodně by to nebylo za výpravu.Má 5ti členná rodina je mi taky dost milá.A v takovém počtu je to pro mě už hafo hafo šlupek.:->

I když se nejedná o částku pro jednoho za to ubytování…hlavně jedu na ryby tak nechci spát někde v penzionu,ale pěkně na vostro pod plachtou.To pak není rybačka,ale dovolená.

Tento příspěvek byl editován 26.1.2011 20:59:47 uživatelem Srneček.
Středa 26. ledna 2011 ve 21:41® Bandog
Bandog

Srneček> kež by Vas bylo s takovym to myšlenim vic,že pudeš radši na Šumavu :-)) )ale opak je pravdou :-(( ((

Středa 26. ledna 2011 ve 21:10® sidla
sidla

Fishing Team Romeo> jojo děkuju, četl jsem zhlídl jsem, děkuju.

Středa 26. ledna 2011 ve 21:09® sidla
sidla

HT> já nemám většího jak 90 z bezedného, a to ještě nebyl na vábku:-) u nás mám vytipované jinde sumce.kdybys plánoval někdy přijed, rád bych se přiučil od zkušenějšího(na bezedném máme lod,stále a není rpoblém ju hodin na moravu,a k jezu)

Středa 26. ledna 2011 ve 20:39® HT
HT

sidla_napajedla> Byl jsem jednou i U jezu, ale moc mě ta voda neoslovila, je tam sice krásnější prostředí, ale voda je plýtká, špatně se tam hledá ryba, něco menšího jsem tam zvedl, ale toť vše. Bezedné je na tohle lepší, je tam větší hloubka a sem tam nějaká díra. Lapnul jsem tam ryby jen metr a míň. Jednou se mě tam podařil na šedesátku úhoře lapnout sedmdesáku sumíka.

Středa 26. ledna 2011 ve 20:00profil byl smazán

sidla_napajedla> Máš na vzkazníku i na mailu odkaz…nebo vzkaz. já nejsem momentálně doma!! Romeo

Středa 26. ledna 2011 v 19:00® sidla
sidla

HT> jojo jsem. bezedné jsem taky párkrát provábničkoval. letos tomu dám víc, ještě je tam ,,u jezu,, o něco větší než bezední, štěrkopískovna. byls úspěšný?

Středa 26. ledna 2011 v 18:54® HT
HT

sidla_napajedla> Ty jsi z Napajedel? Byl jsem tam několikrát na bezedném na vábku, jinka po Moravě to tam brázdím celkem často.

Středa 26. ledna 2011 v 16:40profil byl smazán

Srneček> Nooooo:-)) To jsou těžcí psychouši, to je normálně „nářez“!:-|

Tento příspěvek byl editován 26.1.2011 15:41:17 uživatelem .
Středa 26. ledna 2011 v 16:12® Srneček
Srneček

Co takhle si s sebou vzít 8 stanů? Na každý den jeden.A můžou si Esquadra de Mossos fotit vo sto péro :-D

Středa 26. ledna 2011 ve 12:32profil byl smazán

Srneček> No a to je další problém, o kterém se tady bohužel nemluví-byvák! Nechci tvrdit, že po celém Španělsku, ale v regionu Catalunya je zákaz stanování mimo areály Campingů! Jednou přijede např. Esquadra de Mossos, vyfotí byvák. Nařidí ho sbalit. Chytnou člověka podruhé, už je to za pokutu cca 300euro. Opět nařídí byvák sbalit. Nachytají člověka potřetí, zatknou ho a jde k soudci. Ten mu dá pokutu např. 1000 euro a pokud to na místě nezaplatí, jde za „katr“! Díky Enriquemu, jsem získal pro moje klienty povolení od Ayudamento (což je něco jako u nás Magistrát) povolení ke stanování u břehu řeky. Ale jednak za to ročně platím a pak, pokaždé to musím nahlásit (na jak dlouho a v kterém konkrétním místě s nimi budu). Stejně tak je to i s pouštěním ulovených sumců zpět do vody (na svobodu)! Přísný zákaz!! Je to smutné, ale je to tak.. Romeo

Tento příspěvek byl editován 26.1.2011 11:33:35 uživatelem .
Úterý 25. ledna 2011 ve 22:16® Srneček
Srneček

Fishing Team Romeo> jj to je drahý.Vo tom žádná.Za ty prachy bych nestrčil ani klíčky do zapalování.Já mam nejradši bivak.A ten mi bohatě stačí.Kdybych NEMĚL JINOU MOŽNOST než si zaplatit v ESP takovej ranec za ubytování kvůli mé úchylce, tak bych radši v životě do ESP na ryby nejel!Radši bych udělal radost mé rodině,manželce kterou miluji a dětem které miluji.Týden bych mohl výletnit po krásné Šumavě,a pak po příjezdu,a utahán od rodiny ,bych zbalil klacky a šel bych si dáchnout k vodě :-D

Úterý 25. ledna 2011 ve 21:42profil byl smazán

Srneček> Já Ti to řeknu zcela otevřeně, nebýt Enriqueho, tak toto nedělám. On si mě najal, postupem let jsem se na půl trhl, ale stále jsem s ním. S tím, že moji klienti, jsou moji, Ti které jsou jeho, jdeme na půl. Ke všemu jsem úplně dole, přímo v deltě Ebra, v přírodní rezervaci. Z jedné srany moře, z druhé řeka, v centru kus pevniny a pak nic, jen laguny a dále velká voda. Takže tady se preferuje mořský rybolov. Ale sumci a kapři, jsou tady v hojném kvantu. Pouze kvůli čechům, jsem otevřel tyto webovky a snažím se ceny strhnout co nejníže jak jen to jde. V létě tady pronájem domu stojí od 900 do 1500 euro na týden. A to je hodně peněz. Musím podotknout na české poměry! Tak to prostě je… Romeo

Tento příspěvek byl editován 25.1.2011 20:43:38 uživatelem .
Úterý 25. ledna 2011 ve 21:10® chosebaits
chosebaits

sidla_napajedla> Ebro se dá jed od 8 tisíc na osobu,stím že si v bivaku.Nic není drahé,povolen­ky,pelety atd. je moucha,drahá je jen cesta.Ebro je velká voda plná očekávání,ale také sklamání. Většinou nachytaš,ale nepřízeň počasí a jiné věci které nemužeš ovlivnit dokážou své.PS- Pravda je taková,každý píše jen když uspěje,o neuspěchu se přeci nepíše,neuspěch se nefotí a ani netočí na video.Jinak je tam nádherně a za to to stojí.

Tento příspěvek byl editován 25.1.2011 20:15:28 uživatelem chosebaits.
foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img40489.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2011/th-img40490.jpg
Úterý 25. ledna 2011 ve 20:39® sidla
sidla

Srneček> to já taky, ale rád bych se podíval za hranice, do tepla v jiných měsících než u nás, prostě poznaz něco víc. spojit dovolenou s pořádnou rybačkou

Fishing Team Romeo> pokud bys byl tak hodný,..děkuju

Úterý 25. ledna 2011 ve 20:34profil byl smazán

hrdobec> Přesně!!!! Souhlasím… do posledního názoru a termínu:-> !

Úterý 25. ledna 2011 ve 20:34® Srneček
Srneček

Fishing Team Romeo> tím jsem tě nechtěl nějak podtrhnout jak píšeš,to ani náhodou.Zcela jistě máš odchytáno své.Jen tu „reklamu“ bych řešil jinak.Nebo Tvůj kolega?Spíš se to ale týká „reklamy“ zde.Pro lidi co se zeptají a jsou zvědaví co a jak,ryby podmínky a vše co je s tím spojené.Klientelu máš zcela jistě bohatou jak píšeš takže zase „ta reklama“, není pro tebe tak důležitá.Už jsi se chytl,tak proč chtít víc.Přeji ti bohatou a seriózní klientelu.Nic víc jsem v tom opravdu nehledal. Jak píšeš přijeď a uvidíš.Víš jsem člověk kterýmu když to nevyjde ,finance,rodina to je fuk,tak to přes koleno nelámu a rozhodně se z toho nezblázním.I u nás jsou krásné vody ať plné či poloprázdné od ryb.U vody je krásně i s malými rybami.Dobrá parta či kamarád vše nahradí.Co se teda týče výpravy.Jinak si chodím sám.Feeder,přívlač a podobně.Měj se.

Úterý 25. ledna 2011 ve 20:32profil byl smazán

sidla_napajedla> Samozřejmě, to není problém… Mrknu na Tvůj profil, na tvůj mail!! Romeo

Úterý 25. ledna 2011 ve 20:17® hrdobec
hrdobec

j.Co se Pádu týče tak je mnohem blíž než ebro a proto jsou samozřejmě podstatně nžší náklady na cestu.Ale vyrazit na Pád poprvé je lepší s někym kdo ví co a jak to znamená pruvodce a to je pak dražší ale vyplatí se. Ovšem i s nejlepším pruvodcem je možnost neuspěchu pravděpodobnější než na Ebru.Na Pádu jsou při stejne délce sumci mohutnější a tak je vždy šance na rekord ale ve Spanělsku nejspíš nachytáš víc kusu. pompak>

Úterý 25. ledna 2011 v 19:37® sidla
sidla

Fishing Team Romeo> to já přece taky ne, jen mě to spíše odradí třeba na ty sumce. každý mi dá za pravdu že v cizině jako je italie nebo španělsko se uplně jinak chytá ,,životní,, úlovek sumce a kapra. hodně by mě to zajímalo a weby jsem prošel celé, bylo by možné poslat mi na mail z pár, třeba ze 5fotek klienteli se sumcama?jestli bys byl hodný,..

Úterý 25. ledna 2011 v 19:34profil byl smazán

Srneček> Vůbec ne… proč bych měl! Jeden důvod už jsem napsal do komentáře níže pro nick HT. Dalším důvodem je, že mě to až zase tak nebere řešit nějaké webovky, nebo fotky. Já Ti asi rozumím, zřejmě by mělo! Nepopírám!! Přijeď ..a uvidíš… :-) To že popřípadě „je to jinak“ můžeš napsat sem a tím podtrhneš moji reputaci. Hezký večer Romeo

Úterý 25. ledna 2011 v 19:28profil byl smazán

sidla_napajedla> Mám dělané stránky přes webnode, a tam je stanovená kapacita pro uložení fotek. Takže ty nové jsem opět měnil tím způsobem, že staré jsem mazal.Jinak mě to nepustilo dále kapacitově! Na webu nalezneš odkaz na Enriqueho, se kterým jsem sloučený a tam jsou fotky mnohem rozsáhleji uvedené.. Hezký večer Romeo

Úterý 25. ledna 2011 v 19:24profil byl smazán

HT> Ahoj… Je to celoevropská směs + rusové. Ale nejvíce holanďané, francouzi, němci,italové a zmiňovaní rusové..Ale také zavanou z Irska, Maďarska, nebo Polska, či Bulharska.. Každý rok je to jiné…ale výše jmenované národy, nejvíce. Neopomenu samotné španěli, ale to je věc o něčem jiném.. Hezký večer. Romeo