Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. ledna 2011 v 19:04® Srneček
-
sidla_napajedla> no máš pravdu. Já bych nechtěl Romea nějak urazit či osočit,to ani náhodou!!!,ale pokud už mají své stránky,na které by teoreticky mohli nějakou tu klientelu natáhnout do ESP tak bych to opravdu proložil pořádnejma fotkama ryb,které mohu já,jakožto klient ,v ESP chytit.Přece tam nepojedu „obecně vzato“ za rybami,který si chytnu tady u nás a nemusím se plahočit za iks stovek ejro někam do světa,když můžu jít tady za buk.Doufám,že mi Romeo nepůjde po krku.To bych nerad.
- Úterý 25. ledna 2011 v 18:50® sidla
-
Fishing Team Romeo> já bych raděj viděl nějaké fota.celkem mě láká po, nebo španělsko, na kapry a nějakého toho sumca. bylo by možné? krom toho co máš na webu?
- Úterý 25. ledna 2011 v 18:32® HT
-
Fishing Team Romeo> Zajímalo by mě, jakou máte klientelu. Jsou to Němci?
- Úterý 25. ledna 2011 v 15:09profil byl smazán
-
pompak> Ahoj… Povolenka na L´Ebre v regionu Catalunya je pro rok 2011 zvýšena o 1 euro a vychází na 16,05 euro. Pochopitelně je to včetně rybolovu na moři. Co se týče dalších věcí, jako pronájem lodí, ubytování a další věci nalezneš na mém webu: www.rybolovvespanelsku.webnode.cz . Je tam i můj český tel. kontakt. Momentálně jsem v ČR. Hezký den. Romeo
- Úterý 25. ledna 2011 ve 12:58® HT
-
pompak> Povolení 10 Eur, Ubytování včetně lodě 250 Eur. Jezdím na horní přehradu od Caspe a skoro až po Escatron.Záleží na stavu vody. Já si vždy vybýrám termín od konce srpna do konce září. Jinak je možnost tam jet kdykoli, záleží na každém, byl jsem tam už i v jiné termíny a bylo to taky OK, ale tato doba se mě zdá být nejlepší. Ještě jsem byl párkrát nad Mequinenzou na Segre, taky dobrý lov, míň záběrů, ale super ryby.
- Úterý 25. ledna 2011 v 11:30® pompak
-
HT> kolik tak stojí nějky povolení k lovu, nejaky ubytování… kdy je nejlepší tam jet do jakejch míst, prostě takoví ty základní věci
- Úterý 25. ledna 2011 v 10:59® HT
-
pompak> Ohledně PO ti neporadím, o Ebru ti můžu podat info, ale je toho moc, záleží na tom, co očekáváš.
- Úterý 25. ledna 2011 v 10:39® pompak
-
ahoj chtěl bych se zeptat na kolik vyjde lov na Ebru nebo na Pádu.shánime něco za rozumnou cenu nebo nemá smysl šetřit???
Tento příspěvek byl editován 25.1.2011 09:40:42 uživatelem pompak. - Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:22® HT
-
sidla_napajedla> V těhle strojích se nevyznám, ale řekl bych že pamatuje ještě čerta, když byl malí kluk. Já když jsem kdysi dávno kupoval echo, chtěl jsem něco pořádného, aby mě to dlouho vydrželo. Koupil jsem Low. 125 a mám ho dodnes a jsem s ním spokojen, nemám potřebu jít do něčeho lepšího. Jezdím s ním i na Ebro a je to OK, GPS do toho nepotřebuju, mám ji externí, tak proto neřeším nic jiného. Na moře nejezdím a proto jsem s ním spokojený. Kdybych si měl znova něco kupovat, tak jdu do Low. Mark 5×, nebo 5× pro. Tu 125 mám už spoustu let a myslím, že ještě hodně vydrží.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:16® sidla
-
HT> http://sport.bazac.cz/…rd-wide-100/ co ty na to? nio radši pošetřím na nový, nějak mi to bazarové kupování nevoní
Tento příspěvek byl editován 24.1.2011 20:21:25 uživatelem sidla. - Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:12® sidla
-
aha takže to je dalších 1 000 navíc,..no uvidíme, co se z toho vyklube. děkuju moc
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:10® HT
-
sidla_napajedla> Bylo zodpovězeno, někdy je to součástí, ale to je uvedeno. K tomu musíš ještě koupit spešl nabíječku.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:07® timbab
-
sidla_napajedla> Většinou zvlášť.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:06® sidla
-
HT> já vybírám, ono kdyby se něco naskytlo, tak to beru hned! jen přemýšlím jesstli nebude rozumnější počkat na sezonu sumců, protože v květnu mám 20tiny a pomalu už by se mi měl rysovat dárek
hehe už při sumcových prutech a navijácích jsem říkal že nebudu zbytečně ivestovat, protože jestli se dostanu 15× na vábničku a na 10dní pod stan na bojku a kapry tak to bude moc
brouzdám bazary,a akční slevy. na výystavu se nedostanu.já vím že to rozzlišení, úhlopříčka displaye atd hraje svou roli, ale na fuknčnost a rozeznání ryby by to vliv nemělo mít,ne? a ještě taková malá doplnující otázka, jak je to s baterkou? kupuje se ke každému zvlášt, nebo je to součástpři koupi?
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:57® HT
-
sidla_napajedla> Co jsi teda vybral? S těma odstínama těžko říct, bude to málo čitelné, už pro to rozlišení.
Tento příspěvek byl editován 24.1.2011 19:58:56 uživatelem HT. - Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:55® sidla
-
jasné, 4 odstíny stačí?
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:43® sidla
-
HT> dobrá děkuju, mě se nechce zbytečně investovat do věci, kterou moc nevyužiju,proto mi přijde zbytečné,jak říkám, čekám od echa zobrazení ryby a její pohyb, pokud to zvládnou i ty levnější, mě to vydrží
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:42® HT
-
sidla_napajedla> Jde o rozlišení a hlavně aby to mělo stínování.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:39® HT
-
Buď něco takového – http://www.maracarps.cz/…ANCE-Mark-5x
Nebo – http://www.forcarp.cz/?…
Do něčeho jednoduššího bych nešel, klidně se podívej i po bazarech, tyto firmi jsou držáky, nebál bych se vzít něco staršího.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:38® sidla
-
HT> proč na prd? co by to chtělo lepšího?
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:33® HT
-
sidla_napajedla> Narovinu – ty levné echa co jsi sem dal jsou na vábku na prd. Slušně řečeno.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:17® Srneček
-
sidla_napajedla> určitě úhel 20°,60° by stačil.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:14® timbab
-
sidla_napajedla> Úhel 20 stupňů by měl stačit.Ty levnější řady stačit můžou-záleží co od toho čekáš.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:10® sidla
-
ještě jsem se nedozvěděl jestli by mi nestačily ty levnější řady
- Pondělí 24. ledna 2011 v 19:58® sidla
-
Srneček> takže když si myslím že by mě taková šunka http://www.carpservis.cz/1/?… stačila na vábničku tak se pletu. id rybiček?? a něco jinčího??nějaké hlavní záchytné body?? paprsek??
- Pondělí 24. ledna 2011 v 19:55® Srneček
-
sidla_napajedla> jj škoda,myslím,že ten Humminbird šel do světa zrovna za ty 4 litry.A byl plně dostačující.Hlavní je stínování.Na ID rybiček se ani nekoukej ,to je bezpředmětné.
- Pondělí 24. ledna 2011 v 19:49® timbab
-
sidla_napajedla> Já mám Humminbird 323 vyjde asi na šestku ale je parádní.
- Pondělí 24. ledna 2011 v 19:43® sidla
-
timbab> 4000 ± jedna se mi o to, že pokud postačí ty níže uvedené v odkazech, pro mě není třeba něco extra, prostě bych potřeboval poradit s tou vábničkou
- Pondělí 24. ledna 2011 v 19:42® sidla
-
Srneček> aha no škoda, já jukal po bazarech i na jiných webech.jojo trochu jsem se překlikl s odkazem
- Pondělí 24. ledna 2011 v 19:37® timbab
-
sidla_napajedla> Co je cenově dostupný echo?Hoď cenu prosím.