Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 19. ledna 2011 v 8:34® cormoran
cormoran

pruhac> Aha, tak to je fajn:-) Já zkoušel několikrát dobrušovat Ownery a hlavně 41ky (šedý) jdou kouřit hodně rychle.Je to otázka fakt 2, nebo tří vycházek..

sidla_napajedla> Já bych se tomu nebránil, ovšem slizouni jsou častěji jinýho názoru:-)

Středa 19. ledna 2011 v 6:28® sidla
sidla

Srneček> nene nerezne. v práci toho hodně černíme, nebo spíš to necháme voziz na černění, myslím že existuje černění suchou parou apod. čistě ze zvědavosti, co je to vůbec zač? je to povrchová úprava na bázo oleje?? protože dílce co přivezou jsou mastné jak hajzl

Středa 19. ledna 2011 v 6:26® sidla
sidla

osprey> jojo chápu a vím že je na P stranu. díky tobě jsem si v tom udělal konečně jasno

Středa 19. ledna 2011 v 0:22® Srneček
Srneček

jó ty rolny…já mam též tyhle a se-ru tam ty plasty fakt opatrně aby nerupli.Ale ta blbá kobercofka :-) mě taky nenapadla a při tom to je taková číčovina.No pakec.Jak je člověk jednoduchej :-D :-D :-D

foto/diskuze/sumcarina/2011/th-img40345.jpg
Středa 19. ledna 2011 v 0:13® Srneček
Srneček

sidla_napajedla> to počernění nerezne? Vím jak to vypadá,jezdil jsem do Škodovky v Plzni do černění pro naše výrobky co putovali pro zákazníka,ale fakt vím prd jestli to chytá lišku nebo ne.Ale vypadá to super!

Úterý 18. ledna 2011 ve 23:20® Bubla
Bubla

sidla_napajedla> okuma BTL 907 je za ty penize dobra a hlavne ma pakovku http://www.naryby.eu/_oku029907.htm

Úterý 18. ledna 2011 ve 23:15® osprey
osprey

sidla_napajedla> Za tu cenu je ten, co sis vybral, dobrý. Bytelnější mají celokovovou konstrukci. A pak je tu otázka požadované kapacity – na řeku nemusí být moc, někam na Mušov třeba ano.

Připomínám, že pravoruký znamená, že prut držíš v levé ruce a pravou točíš. Ujisti se o tom, že je to tak dobře. Ten na tom odkazu, co jsi vložil, je pravoruký.

Nedávno si to tu zrovna někdo koupil obráceně, i když jsem ho na to upozorňoval.

Tento příspěvek byl editován 18.1.2011 22:16:33 uživatelem osprey.
Úterý 18. ledna 2011 ve 22:54® sidla
sidla

mohl by mi někdo z Vás poradit nějaký multík kolem 1200–1500,nejlépe pravoruký. Už v tom mám díky dobrákům celkem jasno.mám namysli něco typu- http://www.carpproduct.cz/…lx-452l-7530 děkuju

Tento příspěvek byl editován 18.1.2011 21:55:44 uživatelem sidla.
Úterý 18. ledna 2011 v 19:17® wallys
wallys

osprey> :-D :-D

Úterý 18. ledna 2011 v 19:11® osprey
osprey

wallys> Asi bych tam měl být. S tím raděním opatrně. Nejsem zas taková hvězda a moc sumců jsem nevyvláčel. Je sice fakt, že pokud nespadl, šel ven ať se dělo co se dělo (za jedním jsem plaval řekou, měl jsem slabý cajk). A když jednou nějakým omylem zabral velký, šel z vody taky…

Ale může to být jen klika, třeba to vůbec neumím:-)

Úterý 18. ledna 2011 v 19:03® wallys
wallys

osprey> pojedeš taky na For fishing ? jestli ano tak si tam pokecáme :-) a popř mě poradíš

Úterý 18. ledna 2011 v 19:01® osprey
osprey

wallys> Prut si nech na výstavu, je dobré to osahat. Pak je otázka, jestli budeš chtít bytelný držák jako Penn Charisma nebo nějaký nadupaný blank, co při slušném výkonu moc neváží.

Úterý 18. ledna 2011 v 18:57® wallys
wallys

osprey> jo bude to asi adroš ,ale jak jsem na to videjko koukal tak to zvládaj bezproblémů :-) jinak toho Stardika mám už doma a teď hledám přívlačovej prut k němu …je to krasavec ta 5000Fi

Úterý 18. ledna 2011 v 18:55® osprey
osprey

sidla_napajedla> Proto vážně uvažuju o sit on top kajaku. To je odlitek a potopit se to nedá. Jen ty peníze…

Zdolávačka sumce z kajaku už je ve videích taky.

Úterý 18. ledna 2011 v 18:51® sidla
sidla

osprey> bereš mi myšlenky které jsem měl na klávesnici, musí to být super zážitek ale představa že mi ujde ,,duše,, 30m od břehu někde,. snad by to šlo zachránit

Úterý 18. ledna 2011 v 18:48® osprey
osprey

wallys> Jo, to je vono!

Ideální – jen být tam sám a chytat na woba, bál bych se, že mi ho zapíchne do toho boatu. Takže radši něco pevnějšího.

Dám to do videí.

Úterý 18. ledna 2011 v 18:47® sidla
sidla

chosebaits> na háčkoch se neoplácí šetřit,..taky je mám a jsou chytlavé pěkně :-)

Úterý 18. ledna 2011 v 18:34® wallys
wallys
něco pro Ospreye
Úterý 18. ledna 2011 v 18:33® wallys
wallys

chosebaits> no já jsem si ty alarmy doupravil podle Yuriho :-) takže je již mám a jsou super

Úterý 18. ledna 2011 v 18:31® chosebaits
chosebaits

wallys> Pěkné,už jsem to viděl.Jen by mě zajímalo,kde sehnali ty poh.čidla.Kurňa,to by bylo kanárku podel vody:-)

Úterý 18. ledna 2011 v 18:27® chosebaits
chosebaits

pruhac> Jo , nedělám si srandu.Mam ownery,jsou drahý,ale stojí za to po všech stránkáh,jen snad by mohly nechat napokoji moje ruce :-93; http://www.tomi-korda.cz/…el/-2/0-5/0/?…

Úterý 18. ledna 2011 v 18:21® pruhac
pruhac

wallys> Pěkný video,a v některých pasážích jsem i zasmál.:-D

Úterý 18. ledna 2011 v 18:09® sidla
sidla

wallys> zajímavé, na můj vkus hodně záběrů, málo ryb.a občas mě to i pobavilo :-) dobré, lepší jak mnoho komerčních sraček kterých je net plný

Úterý 18. ledna 2011 v 17:55® wallys
wallys
Úterý 18. ledna 2011 v 17:55® pruhac
pruhac

sidla_napajedla> pivo

Úterý 18. ledna 2011 v 17:15® sidla
sidla

cormoran> nesmí zreznout, musíš na ně furt tahat ryby aby se leštily :-D

Úterý 18. ledna 2011 v 17:10® sidla
sidla

Srneček> mooc pěkné!! a děkuju za pěkný vzor, už dlouho si chcu něco podobného udělat a pořád jsem nacházel složité a složitější typy stojánků, hned zitra se na to v práci vrhnu :-D ale necám to počernit, aby mi zinek nevypálil slunekm oči :-)

Úterý 18. ledna 2011 v 17:08® sidla
sidla

osprey> já jako naprostý lajk si neumím představit m. bez řadiče,.ale jak jsem četl 10lidí, 10 názorů

Úterý 18. ledna 2011 v 16:50® osprey
osprey

sidla_napajedla> Nevím, já mám jen vrhací multíky a ty mají řadič všechny. Takže si jen špatně představuju, jak to chodí bez něj. Možná si člověk musí nechat nějaké místo kvůli různým nepravidelnostem.

Prostě mě to zajímalo.

Úterý 18. ledna 2011 v 16:29® sidla
sidla

osprey> abych řekl pravdu jsem v sumcařině jako úplný nováček, to se týče i multiplikáto­rů.Zatím nemám žádný, nějak mi nepřirostl k srdci,ale to se možná v sezoně změní.Takže nemám vůbec potuchy, ale jen tak ze zvědavosti by měla být stejná nebo alespoň podobná jak s řadičem,ne? tak mě napadá i fakt, že když si nechám namotat v obchodě vlasec na cívku, tak se tam vleze víc než je udávaná kapacita, a to neberu v potaz utahování,ale to,že většina navijáků nenavíjí vlasec až do uplné hrany cívky,takže podlě mě bude stejná :-)