Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. prosince 2010 v 0:44® Calipo1
-
pruhac> s tím spiderem jsem kdysi začínal,ale asi dvakrát mi praskla při stahování trhačky.. už ji dávno nepoužívám .. spíš se hodí tak na sumčí přívlač. S tou ultra cat chybu neuděláš ,ale když už ,šel bych do té 0,65 mm .. na takovou ticu cybernetic se té tlustější vleze 200 m ,ale dej tam o pár mtrů míň, jak to bude nacucané vodou,tak at to nepřepadává z cívky. 185 m ideál
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:45profil byl smazán
-
Radek1977> Moje řeč!!!
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:42® Radek1977
-
cvarák> Rozhodně jdi do Penn Spinfisher, je to zaručená kvalita a myslím, že i doživotní. Mám dva kousky 850 a pořídíš je na netu dnes již za 2000kč. Jestli chceš opravdu robusní kolos, pak se nabízí velikost 950, ale ta 850 bohatě stačí.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:37® ladamaj
-
timbab>dík moc o tomto vím ale už se zde objevili padělky.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:34® ladamaj
-
osprey>Míro to je v pořádku jenom sem se to to dověděl včera u něj sem je kupoval tak mě řek že už žádnou Ticu nebere kvůli opravě,proto jsem reagoval.Jinak je mám 3rok a supr.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:33profil byl smazán
-
osprey> Přesně!! Ale Tica…co vím od kluků..spokojenost sama!!
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:32profil byl smazán
-
cvarák> Na sumce na spining…jedinečný naviják!!!
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:05® timbab
-
ladamaj> Pokud to není šmejd tak servis je,viz: http://cadoxfishing.cz/upozorneni.htm
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:00® osprey
-
ladamaj> Já se snažím jen trošku radit. Sám sumce na rybu moc chytat nechci a když už bych musel, pořídil bych asi multík. Jsem s nima docela kamarád, i když je používám na přívlač. (občas)
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:56® ladamaj
-
osprey>Míro Tica je opravdu supr mám ji a spokojenost.Jinak u této značky zde není žádný sevis to jsem se dozvěděl včera u známého na prodejně.To neznamená že bych tímto Ticu zrazoval naopak ale pokud není opravna tak to pro spoustu může být problém.Takže se raději pořádně zaměřte na případné opravy tuto správu mám od prodejce tak bacha ať si nenaběhnete.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:53® pruhac
-
cvarák>Ta Tica je super,kamoš je teď kupoval a asi do nich taky pujdu.Jinak ja používam AWA-SHIMI CATERPILLARY.Foto a popis je asi o pět stan zpátky.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:46® pruhac
-
Calipo1> 5íkáš teda že stojí zato ji vyskoušet?asi ji prubnu.Mam SPIDEWIRE 0.40 a taky neni špatná,jen mám občas strach že prdne,tak chci vyzkoušet nějakou jinou.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:42® osprey
-
cvarák> Ta Tica je dobrá volba. Tvoje velikost je opravdu vhodná tak na přívlač, zejména na menší vody.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:29® timbab
-
cvarák> Tica cybernetic
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:26® cvarák
-
timbab> Děkuji za nároz já se pohohlédnu po nejakém jiném s větší civkou.Neměl byste nejaký tip?
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:18® timbab
-
cvarák> Olda má pravdu.Možná na vláčku ale ani tam bych mu nevěřil.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:16® olda
-
cvarák> není to malé na sumce Kapacita cívky: 180m/0,30mm .
- Úterý 7. prosince 2010 ve 22:05® cvarák
-
Dobrý den,chtěl bych se zeptat sem začínající sumcař a potřeboval bych poradit se smekacím navijákem PENN CAPTIVA II 4000. Máte sním nekdo nejakou skšenost ? Děkuji za odpověď
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:29® ladamaj
-
Fishing Team Romeo>Romeo to s tebou souhlasím mohu dát motor 20hp ale to zde u nás neviužiju.Jinak ven bych rád jel ale zdr. důvody to je problém.Takže ven cestovat nemohu stačí Slovensko a mám toho na 2 dny plné kecky sem rád když se mnou jede další šofér už aby měl synátor papíry to bude veselejší.Proto jsem prodal i karavan to nemuže kočírovat kde kdo kor když nemá žádné skušenosti.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:24® timbab
-
sidonius> No v servisu by to udělat měli ale o ceně nemám ponětí.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:21® sidonius
-
timbab> a tu výměnu mi udělají? na kolik to tak výjde peněz? odhadem ±
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:13® timbab
-
sidonius> Když to ta brzda nedá sama tak to jen tak nepůjde.Maximálně mě napadá nějaká další podložka do brzdy.Nebo vyměnit lamely-můžou bejt plastový a ty kloužou.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:10® sidonius
-
timbab> já vim, myslel jsem si, že by to třeba mohlo pomoct, ale nepomohlo to
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:08® timbab
-
sidonius> To kolečko jen přibržďuje cívku.Vlastně odpor cívky např. při zavážení nebo nahazování.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:06® Calipo1
-
Fishing Team Romeo> nevim ,slyšel jsem samou chválu ,tak jsem se rozhodl namotat je do multáků v 0,89 mm ,ale když jsem přijel do brna do prodejny a vzal to do ruky ,tak jsem byl docela zklamaný.Prostě to byla uplna placka. ale totalni. Možna jak to tam měli namotné ,nevim. Nakonec sem tam dal radši tufky. Za nedlouho mi je vymotal motorový člun ze dvou multáků ,tak jsem tam dal ty berkley. Mám doma čtyři mulťáky a čtyři smekáče na sumce a v nich asi 5 různých šňůr. Chytám sumce i s přítelkyní,tak těch krámů doma mám plno. Taky jsem furt nad různýma šňůrama špekuloval,ale většina těch šňůr je hnána komerčně a potom ta skutečná kvalita je někdy za očekáváním. Ale co se mi na power pro líbilo,tak byla krásně zavoskovaná proti oděru a dokonce to vypadalo ,že by ten ovlak na tom mohl i chvilku zůstat ,narozdíl od většiny šnur
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:05® sidonius
-
timbab> no ta Okuma CV55L má taky hvězdicovou brzdu a ta jde krásně utáhnout, ale tahle nejde vůbec, nejde třeba něco udělat s tím kolečkem, jak je ta šipka na obrázku? nějakou podložku nebo tak? ted tam jedna je, ale je v ní vybroušený důlek
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:02® sidonius
-
marven> ahoj, myslim, že tam jsem to kupoval, ale scháním opravnu někde ve východních čechách, abych nemusel jezdit z Chrudimi do Prahy-120 km a posílat, to asi nebudu, protože si myslim, že by bylo lepší to ukázat co s tím je, a po opravě to taky zkusit
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:02® timbab
-
sidonius> Právě že spousta hvězdicovek se utáhnout nedá.Proto je lepší pákovka.
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:00® sidonius
-
timbab> ahoj, na Okumě to jde utáhnout uplně na krev a ještě můžu utahovat, ale ten fladen, když utáhnu na max, tak se stejně protočí, štve mě to kvůli tomu, že v létě, když byl záběr na ten prut s fladenem, tak jsem to nikdy nezasekl, protože se to vždy protočilo
- Úterý 7. prosince 2010 ve 20:59® marven