Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. prosince 2010 ve 20:53® timbab
timbab

sidonius> Hvězdicovka většinou nejde utáhnout na krev.Já bych to jako závadu neviděl.

Úterý 7. prosince 2010 ve 20:48® sidonius
sidonius

Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde bych si mohl nechat opravit multiplikátor Fladen (s měřidlem). Hned po nákupu-asi před 3 roky- mi nějak nejde úplně dotáhnout brzda- tedy utáhnout jde, ale při záseku nebo větším tahu prokluzuje. Nevím vůbec co s tím může být, tak bych prosil o radu. Dal bych to klidně i do opravny, ale v okolí Chrudimi nebo někde ve východních Čechách, žádnou prodejnu nebo opravnu , která by opravovala multíky Fladen nenašel. Nemůžete mi prosím pomoct? Kupoval jsem to v Praze 9, Kyje. Ale do Prahy když jedu tak je to tak na 3 dny, a to nestihnou opravit. Nebo dá se to někam poslat? raději bych to tam dal osobně, ale zase to potřebuju mít v pořádku. díky moc PS: je to ten s počitadlem na obrázku

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img39446.jpg
Úterý 7. prosince 2010 v 19:14profil byl smazán

Calipo1> Jo ták. No já Ti nevím, ale já mám na feedera 0,15mm, na kapry 0,28mm a na sumce 0,76mm a jsou kulaté. Kupoval jsem je tedy ve Španělsku v Tot Pesca v Riumar. Nic méně, toto slyšim po prvé. A osobně jsem s nimi absolutně spokojený. Jsi mě tímto zaskočil, nebo překvapil! Opravdu..

Úterý 7. prosince 2010 v 19:09® Calipo1
Calipo1

Fishing Team Romeo> no čistě kulatý průměr power pro nemá. Pevná jo, o tom žádná ale podle mě je za ty prachy drahá a dělá se kolem ní zbytečně moc humbuku

Úterý 7. prosince 2010 v 19:01® Calipo1
Calipo1

macek2> ty hmotnosti co všichni výrobci uvádí jsou za sucha a bez uzlu. Takže je třeba to brát s nadhledem… a ta ultra cat je fakt dobrá .. navíc co se týče oděruvzdornosti ,tak se může jít tufka o proti ní bodnout. Ale tufku mám taky a co se týče nosnosti ,tak lepší šnuru než je tufka jsem asi z tohoto ohledu neměl

Úterý 7. prosince 2010 v 18:57profil byl smazán

Calipo1> Jak placka? Teď jsem to nepochopil?

Úterý 7. prosince 2010 v 18:53® Calipo1
Calipo1

pruhac> mám ji v tom silnějším provedením a je super. Myslím že za ty prachy paráda.. A je dobré,že to není placka jako třeba komerční power pro

Úterý 7. prosince 2010 v 18:51® macek2
macek2

pruhac> s touhle šnůrou skušenost nemám ale zdaj se mi ty udávané hmotnosti nadsazené už proto že žádná šnůra nevydrží to co udává výrobce třeba tufka na 91kg mi udržela 55kg takže tu ultra cat na 75kg tipuji do 40kg.

Úterý 7. prosince 2010 v 18:48profil byl smazán

pruhac> Já ne…a taky se mi zdá předražená. Ale kdosi tady (níže v diskuzi) o ní psal, že je prý dobrá! Romeo

Úterý 7. prosince 2010 v 18:25® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo> taťka spí pak vám napíše

Úterý 7. prosince 2010 v 18:24® pruhac
pruhac

Chlapi nemáte někno ykušenosti se sumcovou šňůrou od BERKLEY Ultra Cat?Viděl jsem ji v letáku od Braunstaru a zdá se mi že nosnost 75KG je na průměr 0.50 docela dost?Ale za cenu 500KČ/100m bych si ji pořídil?

Úterý 7. prosince 2010 v 18:09profil byl smazán

ladamaj> To je i můj problém! Na druhou stranu mi to připadá jako dobrý busines, protože ve Španělsku a Francii, jsou lodi fakt drahé. Někde dole v této diskuzi, jsem odeslal foto kde jsem na lodi Hurican s klientem. Taková loď tam nová stojí 270.000 euro. A takové lodi, jako nabízí tento pan Novák, tam stojí přes 7000 euro. Jsou to skutečně pálky! Takové lodi co tady probíráte, by se tam moc neuchytily. Jasně, netvrdím na zavážku, nebo vyvážku a nebo nahoře na přehradě!! Ale na lov z lodi na Deltě, to by asi byla terapie! Ke všemu je zapotřebí silnější motor. Voda někdy umí táhnout, hlavně z jara a na podzim.

Tento příspěvek byl editován 7.12.2010 17:11:11 uživatelem .
Pondělí 6. prosince 2010 ve 23:41® Bubla
Bubla

Malovec> to by bylo fajn.dik za zpravu.hlavne aby si nemusel do Prahy

Pondělí 6. prosince 2010 ve 21:52® ladamaj
ladamaj

Malovec>prosímtě na kolik by přišel ten komplet pro případ když by vyšlo uskladnění mužeš klidně písnout na osobku díky moc.Láďa:->

Pondělí 6. prosince 2010 ve 21:49® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo>vůbec si s toho nedělej hlavu pokud bych sehnal 100% uskladnění tak to bude otázka času a sem zase v lodi.To co nabízí Malovec je supr a já už dneska mám 15l. syna kterej semnou jezdí od 2 let takže se potati a už dnes má spoustu trofejí no a já hodně cvičím mám 90kg v pazourách takže dost zvládnu sem v pohodě.Jinak bych člun stejně neprodal a loď bych využil i na přepravu cajků a že toho není málo:-)) to opravdu není no chytáme dva a jezdí se mnou i kámoši a pejsačci-(miláčci);-)

Pondělí 6. prosince 2010 ve 21:23profil byl smazán

ladamaj> Já vím, mě to později napadlo, že takto budeš reagovat. Já jen chtěl zmínit, že prostě taková loď je na celý život, a můžeš s ní jet i na moře… v rámci motoru! Omlouvám se..vážně jsem si to uvědomil, jak to vyznělo.. Romeo

Pondělí 6. prosince 2010 ve 21:15® Malovec
Malovec

Bubla> dneska jsem to zase zkoušel popohnat tak to snad do konce roku dopadne

Pondělí 6. prosince 2010 ve 21:12® Malovec
Malovec

ladamaj> zaplachtovat samozřejmě taky umíme :-)

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img39419.jpg
Pondělí 6. prosince 2010 ve 20:28® chosebaits
chosebaits

marven> Toto nevypadá věru zle,tak že až budu potřebovat loďku,tak jdu po tobě.9-)

Pondělí 6. prosince 2010 ve 20:23® macek2
macek2

marven> pěkná lodka ale na zavážku mám gumák spíše plánuji koupi nějaké lodi.To co vyrábíš ty je opravdu supr vypadá dost stabilně,lami­nát,rovné dno přesně to co bych si přál,jde o to že jsme čtyř členná parta a proto bych pozřeboval něco delšího okolo 5m.kdybys někdy v budoucnu vyráběl lod v délce 5m,5.2m,5.5m to by netrvalo dlouho a bral bych ji.

Pondělí 6. prosince 2010 ve 20:05® marven

macek2>na zavážku 210×115,266×115 na fotce ta delší

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img39411.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2010/th-img39412.jpg
Pondělí 6. prosince 2010 ve 20:03® sidla
sidla

tak brouzdám netem a co takhle tento?? o 1000 levnější než ten tica gg1000 ,..sice kvalita bude někde jinde,ale jak už jsem psal,..na občasné sumcování??

Pondělí 6. prosince 2010 v 19:35® ladamaj
ladamaj

marven>to právě nemám ale stejně by šla zaplachtovat ale je fakt supr to dokáže posoudit opravdu člověk kterému už něco prošlo pod rukama a něco o tom ví.

Pondělí 6. prosince 2010 v 19:32® osprey
osprey

ladamaj> A co kamarád se zahradou?

Pondělí 6. prosince 2010 v 19:31® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo>no jo ale když sem v paneláku už bych barák nemoch udržovat a zahradu zde prodávaj okolo 150.000kč to je kurňa drahé uskladnění.Proto jsem musel prodat lodě předešlé a jít do toho člunu je to mořák sem sním spokojen ale loď je loď.:-((

Pondělí 6. prosince 2010 v 15:46® marven

ladamaj> pokud maš zahradu tak ji otočíš dnem na horu podložíš tramkama a nemusíš nic řešit

Pondělí 6. prosince 2010 v 10:56profil byl smazán

ladamaj> Láďo, mrkni na inzeráty… To stojí za koupi-myslím loď! Je to v PRODEJ…

Tento příspěvek byl editován 6.12.2010 09:57:38 uživatelem .
Pondělí 6. prosince 2010 v 10:22® ladamaj
ladamaj

marven>moc pěkná loď akorát problém kde to skladovat jinak bych asi koupil také moc pěkná.

Pondělí 6. prosince 2010 v 9:16® macek2
macek2

Sumík> jak radí calipo1 to že se pokazí řadič se tak často nestává ani mě se to ještě nestalo a to mám multíky už 5 let a multík s řadičem má jednu velkou výhodu vždycky se sněho dá udělat multík bez řadiče:-)

Pondělí 6. prosince 2010 v 8:30® Jindřich

Sumík> To že se někde píše že je vhodný na lov z lodě,souvisí více méně s kapacitou,Na ten penn,co sis vybral,tak namotáž okolo 200m šňůry(0,70mm) což může být při lovu ze břehu někdy málo.Na lodi můžeš jet za rybou,proto tolik metů nepotřebuješ.