Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 20:30® marven
-
sidla_napajedla> ona je poměrně slabá ber tu nejsilněší
- Neděle 5. prosince 2010 ve 20:28® sidla
-
marven> líbí se mi ta power line zelená,..Průměr: 0.50mm — Pevnost: 65.20 KG pěkná cena za 300m
- Neděle 5. prosince 2010 ve 20:24® marven
-
sidla_napajedla> příplatil bych si za tufku mam žlutou 91kg nemá chybu
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 19:24:47 uživatelem marven. - Neděle 5. prosince 2010 ve 20:23® marven
-
sidla_napajedla> http://rybarske-potreby.colmic.cz/…59-91kg.html?…
- Neděle 5. prosince 2010 ve 20:19® marven
-
sidla_napajedla> http://www.gigafish.cz/…mm_luta.html
- Neděle 5. prosince 2010 ve 20:00profil byl smazán
-
sidla_napajedla> Power PRO:0,56mm-75kg-1m/5.00 Kč. Odkaz: http://www.rsp-fishing.cz/…a-od-3-kc-1m
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 19:01:02 uživatelem . - Neděle 5. prosince 2010 v 19:56® sidla
-
takže fajn,..skusím to volbu té okumy a esoxu,.. a co takhle šnůru??kolik m?? nosnost a průměr?? skušenosti?? hodně muziky za málo peněz?? poradí mi někdo??
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:27profil byl smazán
-
macek2> Zkus jí, já jsem s ní vážně spokojený a na kapry, ji mám na navijácích už necelé 4 roky + -!
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:22® marven
-
sidla_napajedla> je to jen na tobě 100lidí 100nazoru okuma není špatná i ten prut esox měl jsem ho a v poho multík od okumi jsem měl taky taky vdržel zaleží jen kolik chceš investovat a jestli pakovou nebo hvězdu taky jsem skusil obojí ale vratil jsem se k hvězdě každému doruky padne něco jiného jsetli budeš chytat jen občas mžeš koupit i třeba něco staršího a pak se rozhodneš jestli setomu budeš věnovat nadále a zainvestuješ do kvalitního vercajku ale muj nazor je: nejduležitěší je šnura a navazec pokud tě zradí prut nebo navijak maš nějakou šanci rybu zdolat ale když praskne šnura tak je to v p…i
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:18® macek2
-
Fishing Team Romeo> no já jsem ji chtěl na smekáč penn na takové to domácí žvíkání,teda chytání
kouknu na tu POWER PRO.
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:16® Sumík
-
Horalcz> Ta Okuma vypadá dobře.Kdybych byl rozhodnutej pro hvězdici a řadič určo bych šel do ní.Ale co jsem měl tak šanci slyšet od sumcařů,třeba tady od Davida Havlíčka tak jsou lepší bez řadiče a s pákovkou.Ale možná jak píše Romeo,třeba je to jen jeho pocit.Na Labe to stačí na Pád asi ne…
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:10profil byl smazán
-
macek2> Přesně tak… Mě se na Ebru (protože tam převážně chytám), šíleně třepila. Používám pouze Power PRO. A to mám i na navijácích na kapry. Ale to je mnou, toto celé a tento názor. Tobě třeba vyhovovat bude!
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:05® Calipo1
-
macek2> je strašně měkká a třepí se.. přejedeš s tím o kořen stomu a adios
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:03® macek2
-
Calipo1> Romeo- Důvod? nemáte dobrou skušenost?
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 16:04:33 uživatelem macek2. - Neděle 5. prosince 2010 v 17:01profil byl smazán
-
Calipo1> Moje řeč!
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:00® macek2
-
sidla_napajedla> V aukční síni ryb.potřeb je podrobný popis multíku,na tu okumu ti nic moc neřeknu nebot sním nemám skušemost ale pokud chceš chytat sumce příležitostně myslím si že by měla stačit.
- Neděle 5. prosince 2010 v 16:59® Calipo1
-
macek2> čau .. na tu hamingwayku se vyprdni..
- Neděle 5. prosince 2010 v 16:50® sidla
-
Horalcz> mě je to fuk,..jestli multík nebo normální,..jak říkám na odhoz chytat nebudu,vůbec!kaprové mám,takže že bych to spojil o tom neuvažuju, a prostě ta okuma se mi líbí,popisek taky nezní špatně a věc s pákovou či hvězdicocou brzdou je věc názoru,ne??každému vyhovuje neco jinčího no,.. takže bych rád slyšel kdo ho má (OKUMA Classic Pro XT CLX 452L),aby se smenou podělil o skušenosti,jinak moc děkuju těm co napsali
- Neděle 5. prosince 2010 v 16:47® sidla
-
macek2> prosím tebe co je zač?? něco k němu?? já chtěl stejně něco nového a se zárukou,..a ještě jsem neslyšel názor na tu okumu – http://www.carpproduct.cz/…lx-452l-7530
- Neděle 5. prosince 2010 v 16:32profil byl smazán
-
Sumík> A nebo tento…to je mazlík: http://www.tomi-korda.cz/…rie-a-taska/?… . Ale „trošililinku“ dražší, pravda!
- Neděle 5. prosince 2010 v 16:21® Horalcz
-
Sumík> já osobně nevím.Mě pořád říkají,že paková brzda není dobrá,tak jsem si objednal i s řadičem.Přijde mi to lepší,když ti to sřadí šnůru pravidelně na cívku.Objednal jsem si tenhle:
http://www.nasoutokushop.cz/…cv-55l-d2821
Mrkni na něj.
- Neděle 5. prosince 2010 v 16:14® Sumík
-
Koukněte na tenhle multík, má pákovku bez řadiče,cena do 2tis. Uvažuji také o něm,ale nikdy jsem ho v ruce neměl.Tak jaký na něj máte názor? http://www.tomi-korda.cz/…-old-20-25-/?…
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 15:15:00 uživatelem Sumík. - Neděle 5. prosince 2010 v 16:01® Horalcz
-
sidla_napajedla> ten cybernetic GG100 je dobrej,sám ho mám.Ale ten multík za tu cenu co tam nabízí Macek2 je dost slušná.Záleží jen na tobě.
- Neděle 5. prosince 2010 v 15:03® ladamaj
-
sidla_napajedla>v tom multíku je akorát nevíhoda že mužeš jen zavážet nic jiného u odhozáku najdeš více uplatnění.Jinak to co tinabízí macek2 je dost slušnej multík a o ceně nemluvě vše je na tobě kolik a jak často ho využiješ cena je supr a řekl bych že se jedná o Okumu.
- Neděle 5. prosince 2010 v 15:01® Srneček
-
sidla_napajedla> já osobně multík bych volil s pákovkou.Hvězda je taková…no prostě nic extra.Ale to bys poznal až bys ho měl.Takže bych se nebál cybernetica GG100 což je normálně používanej navi v sumcařině.Myslím,že se na ní vejde „teď bych nechtěl kecat“ 180m 0.70mm.Což by ti mohlo při zavážení s délkou prutu 270cm. stačit.Jen když zavážíš tak odklopíš překlapěč a frčíš na vodu.A hlavně ta brzda je oproti hvězdicofce na multíku lepší.A jde i dotáhnout dost na krev. Toť můj názor.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 14:45® macek2
-
sidla_napajedla> pokud nechceš moc investovat tak mrkni do aukce, prodávám tam multík který vůbec nevyužívám je sice na levou ruku coz mě osobně nevyhovuje, dám ti ho za 400kč zas takový šrot to není stál mě 2330kč ale nepoužívám ho tak se ho zbavuji tak kdybys měl zájem?
- Neděle 5. prosince 2010 ve 13:30® sidla
-
ladamaj> já odhazové nepotřebuju,..jak říkám občas vábnička z lodě,nebo na bojku a s tou se nahazovat nedá
proto si myslím že zbytečné vrážet do navijáku,když mužumít za slušnou cenu tu okumu. ale nějaké skušenosti s ním?? a pro prut jsem více méně plně rozhodnut,..
- Neděle 5. prosince 2010 ve 13:08® ladamaj
-
sidla_napajedla>já osobně bych šel do kvalitnějšího odhozáku tica se dá pořídit okolo 2.000 možná méně(pozor na kopie)Sander,Greys,Penne jinak cormorán má multík slušnej okolo 1.800kč proleť net a hned zjistíš co stojí,Do prutu bych šel do kvality skus písnout Ivo Sláma ten mě sehnal spoustu prutů naprostá spokojenost supr chlap a vyzná se také se sním radím určitě nezklame.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 13:02® sidla
-
taky bych se chtěl zeptat jakou šnůru,.. průměr,min nosnost a typ,..za dobrou cenu
- Neděle 5. prosince 2010 ve 13:01® marven
-
sidla_napajedla> ty očka jsou nachylný třeba při lovu na vybničku se stane při zaseku že vyletí olovo a vyrzí tu keramuku nebo při neopatrné manipulaci stím moultík smekáč bych to vyděl právě neopak než píšeš a mulík ma větší kapacitu to oceníš při zavážení na bojku nekroutí vlasec prostě k sumcařině patrí multík