Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 27. listopadu 2010 ve 20:38® ladamaj
ladamaj

Srneček>neboj budu na vás dyžtak myslet.:-))

Sobota 27. listopadu 2010 ve 20:33profil byl smazán

chosebaits> Také jsem o tom přemýšlel a nějak mi to nesedí. Ale je možné, že nejsou všichni karasi stejní :-D

Sobota 27. listopadu 2010 v 16:32® chosebaits
chosebaits

Stou gumou tedy naděláte příspěvku!Není na tom nic,je to taková závlačka,nic víc.Jinak mě se ještě ani jedna ryba nevyklepala,to znamená že někde něco děláte špatně! Jinak o tom že karas vždy stuhne bych si nebyl až tak jistý,leda že by dostával občas nějaký záchvat.

Pátek 26. listopadu 2010 ve 23:21® Srneček
Srneček

ladamaj> jen aby jsi nevykoupil pneuservis kvůli gumičkám.Přece jen bude teď toho času na stříhání hafo.;-) :-)) :-D :-))

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:53® osprey
osprey

macek2> Je to tak – hrajeme si se živými zvířaty, taháme je z vody a tak. Takže když mají od nás chvilku pokoj, je to jen dobře. Za těch 7 – 8 měsíců dáme další kolo.

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:53® ladamaj
ladamaj

manous,Srneček>už začnu stříhat akorát ta dlouhá doba no snad to přežiju.No najaře do sanatorka no apak trénování se synátorem na závody,pak dostat zase grif na vábničku no a pak už budu stále u vody ohromnej relax 3 měsíce v kuse tak snad něco nalapám přesto vám všem moc děkuji za báječnou radu,no a pak že starýho vol.novím kouskům nenaučíš:-))

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:42® macek2
macek2

osprey>to je pravda, tuhle cenu rád zaplatím:->

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:28® osprey
osprey

macek2> Sumcům se zatím vyhojí šrámy, přezimují, dokrmí se, na jaře vytřou. Má to taky svou cenu.

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:14® macek2
macek2

Srneček> to mi ani nepřipomínej mám už tet depku jak budem ,,pěkně čekat" sedm a půl měsíce:-)

Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:12® pruhac
pruhac

Srneček> Kéž by už bylo léto.

Pátek 26. listopadu 2010 ve 20:57® Srneček
Srneček

ladamaj> :-> okovat,pojistit gumičkou a už jen pěkně čekat

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img39090.jpg
Pátek 26. listopadu 2010 ve 20:38® manous
manous

ladamaj>Však uvidíš.Schválně to zkus doma a dáš za pravdu,jak to jde z háčku špatně i rukou…Taková prkotina a jak to pomůže,no v jednoduchosti je síla:-)

Pátek 26. listopadu 2010 ve 20:35® ladamaj
ladamaj

Srneček>já sem rád že se to zde trošku víc probralo moc rybářů to znát asi nebude.Je to opravdu supr nápad takže nikdo není mistr světa ale také učedník a pokud se nebude zdokonalovat tak muže mít spoustu smůmíků stracených.:->

Pátek 26. listopadu 2010 ve 20:27® Srneček
Srneček

myslel jsem,že gumičky jsou běžná věc.Asi ne.Tak je dobře,že padla tato otázka od ladamaje a trošku se to připomnělo a snad to i pomůže:-1 :-1 :-1

Pátek 26. listopadu 2010 ve 20:24® ladamaj
ladamaj

manous>neznal jsem to no ale hned jak to pujde budu testovat líbí se mě to.:->

Pátek 26. listopadu 2010 v 19:32® manous
manous

Ta gumička je super,letos jsem to viděl poprvé u kluků co jsem s nima byl na zahajovačce a můžu říct,že dá i fušku sundat tu gumičkou rukou z háčku,takže nástražka nemá šanci se sklepat.Můžu jen doporučit,jáko dobrý tip…

Pátek 26. listopadu 2010 v 18:56® ladamaj
ladamaj

chlapi moc děkuji jak to pujde hned provedu moc děkuji,jo a koukám že zde psal ten můj dacan a skomolí i nicku omlouvám se.Jinak ten nákres je plně dostačující a zajímaví.Podobné nákres dobrej také je dělám jednoduché.

Pátek 26. listopadu 2010 v 18:04® pruhac
pruhac

Srneček> Sory měl jsem na mysli obrázek.super líp bych ho takhle na rychlovku neudělal.

Pátek 26. listopadu 2010 v 17:51® Srneček
Srneček

pruhac> ty tví zkratky mě dávaj :-) Přemejšlel jsem co je na ní obr.ovského :-D

Tento příspěvek byl editován 26.11.2010 16:52:33 uživatelem Srneček.
Pátek 26. listopadu 2010 v 17:38® pruhac
pruhac

Srneček> Super obr.

Pátek 26. listopadu 2010 v 17:21® Srneček
Srneček

ladamaj> Sakra teď jsem se teda přemohl :-D .Nejsem žádnej malíř ale zprznil jsem tohle.Snad pochopíš.

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img39084.jpg
Pátek 26. listopadu 2010 v 17:12® pruhac
pruhac

ladamaj> Zdar,podívej se na články tady na chytej v sekci sumcařina.Članek od HaDa Sumčí vychytávky z 25.3.08.je tam foto.

Pátek 26. listopadu 2010 v 16:59® Srneček
Srneček

ladamaj> není co rozkreslovat.Blbě jsem to asi napsal.Na hrot háčku kterej máš píchlej skrz rybu napíchneš kousek gumy a ryba by se ti neměla setřepat.

Pátek 26. listopadu 2010 v 16:44® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo> podídívej se psal o tom Smeček

Pátek 26. listopadu 2010 v 16:42profil byl smazán

ladamaj> Ahoj…já nějak nepochopil o jakou gumičku jde, z té debaty. Taky jsem včera přišel z pivka, takže jsem viděl něco o gumičce a tak jsem blbnul. Nic méně mi to přibliž oč jde… Romeo

Pátek 26. listopadu 2010 v 9:19® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo>ahoj prosímtě nikdy jsem žádné gumy nepoužíval a ani nevyděl jak to použít,určitě budu moc rád když dostanu nějaký nákres abych to vyděl jak to použít moc děkuji.

Pátek 26. listopadu 2010 ve 2:22profil byl smazán

Já s oblibou (pokud je dobré počasí), chytnu mladou děvu pobíhajicí okolo břehu Ebra, a pak do ní tluču takovým způsobem a píchám a píchám, že se mi gumy normálně samovolně vypouští a sumci sami skáčou na břeh. Jo jooo a pak ať mi někdo vyvrací, že rybařina není „latina“ :-D :-D :-D P.S. Ani vábničku z brašny nevytahuji!! :-D :-D

Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:59® ladamaj
ladamaj

Srneček>tu guku jsenikdy nepoužil ani neslyšel.Rád skusím až budeš mít trošku času to rozkreslit tak budu moc rád také to tak dělám a pošlu mejlíkem.Je zde spousta členů kteří se mnou takto komunikují nebo přes skajpík když mohu pomohu také jsem začínal no ale sem ze staré školy.Je fakt že umím to ví i někteří co u mě byly doma,nemám celkem žádné tajnosti něco okoukám no a mám spoustu opravdovích kamarádů proto mohu dělat veškerou rybařinu no a skušenosti člověk už nazbírá lovem.Takže budu rád za každou radu či upozornění tak nebo tak notabene se sejít na rybačce by nebylo k zahození sem pro každou špatnost akorát že nepiju.:->

Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:29® Srneček
Srneček

ladamaj> Tak taky se mi stalo,že se ryba sklepe.Na tom nevydím nic,prostě se stane.Jinak dávám na háky gumičky.cca 1cm kolečko z duše na kolo.To taky určitě používáš.Jestli ne, zkus to.Až teda bude sezóna :-D . Já taky získávám zkušenosti.Jak píšeš.Celej život se učíme.A já osobně se mám dost co učit.

Tento příspěvek byl editován 25.11.2010 21:30:51 uživatelem Srneček.
Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:06® ladamaj
ladamaj

Srneček>proč ta otázka:když jsem nastražil karase tak sem záběr měl to jo ale kolikrát se mě sháků vyklepal což jsem nechápal jestli jsem ho špatně nápích no prostě nevím.Jinak jsem letos použil ty spony jak zde nevím kdo ukazoval přišel jsem o dost pěknejch trofejí ale vem to čert i tak mám spoustu sumíků ale zamrzí to.Proto píšu že v rybařině se člověk učí a učit bude asi stále a proto se i podělím o radu či pomoc.