Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. října 2010 v 15:59® miroB12

cormoran> aj ja by som bol rad keby to das na web ak to je toto

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 16:04:30 uživatelem miroB12.
foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img38175.jpg
Středa 6. října 2010 v 15:19@ honza.k

marven> nechtel bys to prosimte nekde upnout?dekuju mo­oooc

Středa 6. října 2010 v 11:03® Srneček
Srneček

honza.k> Zdravím tě.Mam to na DVD.Jestli myslíš to s J.V. Natáčeno Kazach,ČR,ESP.IT.Je to to co myslíš?…jo a je to první díl to co mam.

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 11:08:27 uživatelem Srneček.
Úterý 5. října 2010 ve 22:38® cormoran
cormoran

honza.k> Mám originál na VHS a zálohu na DVD, ale kvalita nic moc..

Úterý 5. října 2010 ve 21:01® wallys
wallys

marven> dneska ráno ......ty vádo to jsem měl půlnoc :-D zkusím chytit nějakého v Afghoši ,ale asi tak na nějakou ruskou třpitku ,páč na ofiko nahození v poušťákách a s neprůstřelkou by mě tam asi stálo kejhák … když už lov tam max na 10min jinak to bude smrďět průserem :-D ,Ale jinak jsem nvyděl spot s Afgha. kde jej uspěšně odlovili na RPG7

Úterý 5. října 2010 ve 20:27® marven

honza.k> ja to mam ale je to horší kopie z VHS

Úterý 5. října 2010 v 19:41® czechcarp
czechcarp

honza.k> Taky sem to všude hledal a nikde sem to nenašel.

Úterý 5. října 2010 v 17:34@ honza.k

Zdar chlapi,nevíte prosím někdo kde bych mohl sehnat DVD Ostře sledovaní sumci 2?Dík za odpověd..nejde to nikde sehnat:(

Úterý 5. října 2010 v 16:08® osprey
osprey

Dolly> Je to dobré místo, ale 7 let je dlouhá doba. Může tam být, stejně jako může být někde jinde (povodní a velkých bylo dost) anebo už vůbec nemusí být naživu. Nevracel bych se kvůli konkrétní rybě, ale kvůli dobrému místu.

Úterý 5. října 2010 v 7:27® cormoran
cormoran

Dolly> Jestli tam ta jáma ještě pořád je, tak to za zkoušku stojí. Když tam nebude ten zmiňovanej, bude tam jinej a třeba ne jeden. Podle popisu je to top sumčí flek..

Pondělí 4. října 2010 ve 22:35® ladamaj
ladamaj

Dolly>z mé skušenosti jsem zažil také záplavy a co vím tak sumec i některé větší ryby se dokáží přitlačit ke dnu břehu z různorodým dnem.Takže bych to klidně skusil.Přeji ať to vyjde.:-)

Pondělí 4. října 2010 ve 21:50@ Dolly

ahoj vsichni,chtel bych znat vas nazor na jednu vec.jde o usek reky Dyje dlouhy cca.700m oddeleny dvema splavy.pred asi 7 lety jsem tam byl na dovolene,takze jsem si samozrejme vzal pruty.jen lehke nacini na pobaveni.zkousel jsem bilou rybu,ale bez uspechu,tak jsem zacal zkouset privlac.byl jsem na nezakotvene pramici a jen tak zkousel okouny a mensi stiky.reka zde ma ve vetsine mist jen tak do metru a pul.po jednom nahozu twisteru jsem zasekl neco u dna.ani se to nehlo.myslel jsem ze vaznu o spadly strom.ale po chvili se tento „strom“ rozjel proti proudu a tahl me i s lodi dobrych 50–60 metru nez povolil vlasec.vratil jsem se na misto zaseknuti ryby a zjistil,ze zde je hloubka kolem 5 metru.jsem nazoru ze to byl poradny sumec.zajima me nazor na to,jestli je mozne aby tam ryba do dnes byla.je to takove misto,ze jsem si skoro jisty,ze ji nikdo nevytahnul.nikam odplavat nemohla kvuli jiz zminenym splavum,ale urcite tam za ty roky probehli nejake ty povodne.myslite ze ma smysl se na misto vracet kvuli odvete?:-) …dekuji za nazory.

Neděle 3. října 2010 v 19:15® marven

Malovec> hlavně že jsme se nevykoupali bylo to tudený:-/

Neděle 3. října 2010 v 18:48® Malovec
Malovec

marven> tahle stěhovací je lepší :-)

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img38123.jpg
Neděle 3. října 2010 v 18:45® Malovec
Malovec

marven> samozřejmě tam kde je povolená 24H :-))

Neděle 3. října 2010 v 18:19® marven
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img38121.jpg
Neděle 3. října 2010 v 18:18® marven

czechcarp> dneska4.30h rano labe

Neděle 3. října 2010 v 16:59® osprey
osprey

czechcarp> Teoreticky se dají lovit kdykoli, ale samozřejmě mění se podmínky, ve kterých se ty ryby pohybují i způsoby lovu. Každopádně se dost sumců ulovilo i v prosinci, ale to už jsou na zimovištích, což jsou dost přesně vymezená místa a často tam sumci nejsou ani tak loveni dle obecně uznávaných norem, jako podsekáváni.

Neděle 3. října 2010 v 16:53® czechcarp
czechcarp

Ahoj, mohl by mi někdo říct do kdy se dají úspěšně lovit sumci. A nás má voda okolo 12 stupňů. Má to cenu ještě to zkoušet?

Neděle 3. října 2010 v 11:47® Horalcz
Horalcz

No bohužel to tak letos je a nic s tím nenaděláme.Kamarádi jezdí do itálie už 10 let a to i dvakrát za rok (jaro,podzim).Ale letos taky koukali,že to nebylo nic.Já tam byl po pátý a na svůj životní ůlovek ještě čekám,ale je to k naštvání,když neberou skoro žádný rybky.A můžem jen polemizovat o tom,jestli jsme neměli jet o týden dřív nebo později,nebo na jaře.Jestli měsíc měl být v ůplňku nebo ne,čert ví.Ale jedno vím určitě,že tam pojedu zase a ono to přijde,prostě se to srovná.Prostě jsou takový roky kdy to jde jak po nasazení a roky kdy si říkáš,jestli jsem se na to neměl letos uplně vys......Takže pánové,letos držím palce všem co ještě někam pojedou nebo budou chytat v naších svazovkách.A na příští rok se to snad zlepší.Musíme holt doufat.

Neděle 3. října 2010 v 10:13® tuzka

cormoran> ahoj s tim masovim zabíjenim to určitě má něco společního po letech co tam jezdim tak sem neviděl tolik malích candátu když sme se ptali kde se najednou vzali tak odpověd zněla nebylo tu letos na jaře němcu na candátech a pak se do toho zamotá nestále počasí a je po rybách

Sobota 2. října 2010 ve 22:19® cormoran
cormoran

tuzka> Já tam byl letos prvně a lidi taky nadávali, že je to pořád horšía letos, že je to nejhorší. Když jsem si jim dovolil odvětit, že by taky něco mohli občas pustit, čučeli jak puci. Strašně se tam masilo..

My měli za tejden jednu 190ku, jeden 150 spadlej u lodi a dva netrefený záběry, jinak howno. Pak ještě 9 kaprů a pár candošů..

Tento příspěvek byl editován 2.10.2010 22:20:33 uživatelem cormoran.
Sobota 2. října 2010 ve 20:54® tuzka

Horalcz> ale tet je to na dolní přehradě už od začatku roku jsou tam lidy co jezdej i 5 za rok a řikaj že tohle nepamatujou když sme odjížděli tak tam sou kluci co za 10 dní maj 1 jedno sumička 2 kapry a sou tam v 6 lidech nejvíc zajímaví je že i na bouchání po 10 vyjíždkách se ani neměli chut nějak se zvednou

Sobota 2. října 2010 v 19:20® Jindřich

Horalcz> Ono to až tak neobvyklé není,již se nám taky stalo,že jsme natrefili na týden,kdy to nešlo.Je fakt že to člověka naštve ale není to nic vyjímečného.On se každý raději pochlubí s pěkným úlovkem,ale vybouchlo tam hodně lidí.

Sobota 2. října 2010 v 17:49® Horalcz
Horalcz

tuzka> Tak to je koukám pěknej mazec.Když i tam to nebere.Tak to není v nás,ale nejspíš to bude dělat to počasí nebo nějaký změny.jinak si to nedovedu vysvětlit.

Sobota 2. října 2010 v 17:22® Jindřich

tuzka> Dík za zájem.Odjíždíme v pátek,8.10.Martin se nakonec přece jen ozval,vysvětlil vzniklou situaci,tak mu dám ještě šanci vše napravit.Jedem ale k panu Strakovi,ten se nás ujal.Tak snad bude vše ok.

Sobota 2. října 2010 ve 13:22® tuzka

Jindřich> ahoj už si odjel na Ebro? zjistil že Martin Hupak už nejmín půl roku nejni ve španělsku že byl vyhozén tak jen chci napsat abys ste na to byli připravení

Sobota 2. října 2010 ve 13:07® tuzka

Horalcz>ahoj tet sem se vrátili ze spodní přehrady z Ebra a 6 let nepamatuju takovou bídu ve 4 lidech za 12 dní 9 kaprů 2 sumíci 130 cm 1 sumík 160 cm a nákej candát prostě celo světová krize

Pátek 1. října 2010 ve 20:52® spinos
spinos

Ahoj potřeboval bych poradit s echolotem chci si pořídit Lowrance Mark-5X úhlem záběru do 60° ale mám půjčenej Lowrance Mark-5X PRO úhlem záběru 60°-120 ° od kamoše a když dam rybu dal od sondy tak ji nevidím tak se bojím aby ten s uhlem do 60 stačil .Což by měl co jsem koukal většina z vás má do 60° poradíte.

Pátek 1. října 2010 v 9:01® Horalcz
Horalcz

rizek> Jo bylo to super,jen mě lezli na nervy závodníci na mega lodích,co nebrali ohledy na nic a házeli otočky v naší blízkosti.A v ne­děli,když jsme chtěli vyrazit zase,tak už pršelo jako sviňa a ochladilo se.Tak s toho nebylo nic.Ale jinak dobrý.