Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 10. září 2010 v 0:29® osprey
osprey

Radek1977> Za mě jenom tolik, že oba dva jsou celkem v pohodě. Nakonec se možná stejně budeš rozhodovat podle osobních sympatií.

Jestli ti to pomůže, viděl jsem mrňavého Spinfishera s plastovým tělem, co má na kontě desítky uvláčených sumců včetně ryb přes 160 cm a pořád dobrý.

Čtvrtek 9. září 2010 ve 23:45® Radek1977

Zdravím kolegové, můžete mě poradit ohledně navijáku na sumce? Rozhoduji se mezi Tica Cybernetic (momentálně se k nám nedováží a je v mnoha prodejnách zcela vyprodaný) a nebo Penn Spinfisher 850SSM, který se dá pořídit již někde kolem 2000kč běžně? Dávám přednost smekacímu navijáku před multíkem.

Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:36® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Však se nic nestalo. Lidi se dohodnou. A po osobkách můžete plánovat třeba třetí světovou:-))

Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:14profil byl smazán

osprey> Ahoj… ano už jsme to se stáhli a omlouvám se. Romeo

Čtvrtek 9. září 2010 v 17:19® osprey
osprey

Kluci – dál tu výpravu dořešte po osobkách, tohle už je byznys:-)

Čtvrtek 9. září 2010 ve 13:06profil byl smazán

Jindřich> Právě jsem Vám odeslal mailem dopis, včetně cen, našich služeb a fotografií. Romeo

Čtvrtek 9. září 2010 v 9:08® Jindřich

Fishing Team Romeo> Dobrý den.Pokoušel sem se s vámi spojit telefonen a nedaří se,Nemáte vypnutý mobil?

Čtvrtek 9. září 2010 v 8:58profil byl smazán

tuzka> Musím uznat, že jenom zírám jak se tu toto téma rozjelo a co se dozvídám. Já toho Martina viděl jednou, možná dvakrát, na druhou stranu jsem asi typ chlapa který toho více napíše, než namluví, takže jsem ho neměl ani šanci odhadnout, poznat a během té chvilky, nevím no je to těžké. Jen mě tak napadá, že deset tisíc korun v případě tady p. Jindry nejsou peníze které sice člověk jen tak nalezne na ulici, ale není to až zase taková suma, aby si někdo dělal zlou krev.Je jiná doba, dnes je člověk tady a druhý den téměř na opačném konci Světa a to si myslím uvědomuje i Martin, stejně jako každý jiný. Jinou věcí jsou zálohy. Mě to je někdy vážně trapné, brát je od lidí. Enrique ten v tom umí chodit a je takový nekompromisní řekněme na tyto věci. I když ho chápu. Ani nevím co jsem chtěl vlastně říci, fakt mě toto překvapilo. Na druhou stranu je skutečně možné, že se něco stalo a proto Martin neodpovídá. Romeo

Tento příspěvek byl editován 9.9.2010 09:00:43 uživatelem .
Čtvrtek 9. září 2010 v 7:20® Horalcz
Horalcz

Koukám na ty příhody s Ebra,Moc se mi to nelíbí a toho člověka bych s prominutím asi zmastil.Jak říká Jindřich nejhorší je poshánět lidi,navykládat jim plno plánů,poshánět prašule,hlavně v dnešní době a ono po přájezdu na místo,nic.Tak to bych vraždil.Asi bych jel rovnou k Romeovi.TAk vám držím palce,ať je to ok. Já dneska odjíždím na Pád avše si organizujem sami.

Čtvrtek 9. září 2010 v 6:25® tuzka

Vitta> dobrej byli sme přesně ten čas a tu dobu tam jak píšete

Čtvrtek 9. září 2010 v 0:14® Vitta

tuzka> Nestala se Vám ta drobná laškovná příhoda vloni v říjnu a nebyli jste pak u borovic proti cementárně..?

Středa 8. září 2010 ve 22:54® Jindřich

Fishing Team Romeo> Dobrý večer.Dnes je již dost pozdě,zítra zavolám.

Středa 8. září 2010 ve 22:50® Jindřich

tuzka> Víš,mně ani tak neserou ty peníze,i když taky,ale horší je,že to připravuješ víc jak půl roku,dáš dohromady partu a pak tě někdo takhle vypeče.Kdyby alespoň na rovinu řekl,dík za sponzorink a víc na vás seru,tak víš na čem seš a zařídíš se podle toho,ale takhle?Nu což,uvidíme.

Středa 8. září 2010 ve 21:35® tuzka

Srneček> ono je težký někoho poznat když ho vidíš jednou za rok a jenom 14 dní ale na druhou stranu někdy se taky moc ferově nechoval i když byl dole s tátou

Středa 8. září 2010 ve 21:12® Srneček
Srneček

tuzka> takže vám nestačili 4 roky na to,aby jste poznali člověka.Tohle je smutná věc a horší je to o to,když je to jméno profláklí a spoléhá se na to hned několik lidí..No jo,někdy někoho poznáváme celí život.

Středa 8. září 2010 ve 20:10® tuzka

Jindřich> dobrej den nechci moc strašit z martinem ale minulej rok to pronás skončilo špatně.Jezdíme každej rok na dolní přehradu tam ještě Martin pracoval s tátou a když martim přešel na vrchní tak sme domluvily že skusíme jec nahoru.I když se Martinem známe čtyři roky tak po nás chtěl 400 eček.Když sme přijeli tak Martin nikde nic nepřipraveno tak sme to řešily přes telefon tak dlouho že k večeru sme se sebrali a jeli k tátovi na spodní a peníze ani vrácená kačka tak vám přeju at vám vše dobře dopadne než nám

Středa 8. září 2010 v 11:15profil byl smazán

Jindřich> Dobrý den. Pokud chcete využít mých služeb jako průvodce ať už na rybách, po památkách, nákupech,nebo překladatele,není z mé strany jediný problém, ale je to celé na domluvě mezi námi. Což ale myslím není dobré rozebírat zde, ale spíše po telefonu. Před 14-ti dny jsem přijel do ČR, protože i zde mám nějaké aktivity. Romeo

Středa 8. září 2010 v 9:52® Jindřich

Fishing Team Romeo> Vaše tel.číslo sem si uložil a poslední dotaz.Budete začátkem října ve Španělsku?

Úterý 7. září 2010 v 18:31profil byl smazán

Jindřich> Spíše to vidím, že se skutečně něco stalo. Svět je příliš malý, dělat takovéto hlouposti. Uvidíte…Kdyby něco, tak víte co dělat.. Romeo

Úterý 7. září 2010 v 11:44® Jindřich

Fishing Team Romeo> Tak za tohle Vám opravdu děkuji.Bylo by dost nemilé jet 2000 km a pak si nemoct ani zachytat.Já sem Martinovi poslal vše co požadoval,skeny na vyřízení povolenek,zálohu a výpravu připravujem víc jak půl roku.Já ho nepodezřívám z nějaké levárny,to by mu těch 10.000 kč za to určitě nestálo ale mohlo se mu třeba něco nemilého přihodit.No máme ještě čas,tak třeba se ozve.Každopádně pojedem a kdyby bylo nejhůř,obrátím se na Vás.Ještě jednou DÍK.

Úterý 7. září 2010 v 8:57profil byl smazán

Jindřich> Zkoušel jsem hledat jejich webové stránky, ale nikde jsem je nenašel. Volal jsem i Paole, protože jsem měl zafixované, že měl reklamu hned nade mnou na jejím blogu misspaja-Já a moje Španělsko. Ale ta reklama je smazaná a ona nemá už kopii. Nicméně se nemusíte bát, v Caspe jsou směrové tabule na camping. A také místní, ho bez pochyby znají a navedou vás. Vůbec se toho nebojte!! Číslo na Martina, ani jiný kontak nemám a nikdy jsem neměl. Byl jsem tam jestli 3×, možná 4× a to vždy s klienty. Osobně tam je na mě moc lidí, takže jsem tam chytat ani nejezdil. Jak jsem vám již psal, kdyby nastal jakýkoliv problém,ať už při hledání, nebo s policií, bez problému mi zavolejte. A kdyby se nedej-bůh něco s Martinem stalo a vy neměli kde být a chytat, není problém aby jste sjeli níže, navedu vás a ubytování, včetně nájmu lodí okamžitě zařídím. To je to nejmenší.. Romeo

Úterý 7. září 2010 v 6:20® Jindřich

Vitta> Ahoj kolego,dík i tobě.Každá dobrá rada se cení.

Úterý 7. září 2010 v 6:18® Jindřich

Fishing Team Romeo> Děkuji za odpověď.Mně šlo hlavně o tu lokalizaci campu.Martin se nějak odmlčel a není možné se s ním spojit.Ani e-mail,ani telefon.No snad se ještě ozve.Ještě jednou dík.Jindřich.

Úterý 7. září 2010 v 0:26® Vitta

Jindřich> Jenom drobná poznámka. V rámci úspor bych se vyhnul AP2 a najel na A2. Na kilometry a kvalitu skoro nastejno, jen s tím rozdílem, že na A2 se nic neplatí .....

Pondělí 6. září 2010 ve 21:40profil byl smazán

Jindřich> Tak vás v tom přeci jenom nenechám! :-) Přejedete francouzsko-španělské hranice. Jedete směr Barcelona, přes Gironu. V Barceloně se držte směr Zaragoza, po autopista (dálnici), budete projíždět Hospitalet de Llobregat což je část Barcelony. Z Barci směrem na Zaragozu budete míjet město Lleida/Lérida. Stále pojedete směrem na Zaragozu a cca 240km od Barcelony bude sjezd (exit3) z dálnice AP-2 v pravo, na dálnici A-230 do puebla Bujaraloz. Tam už jsou cedule na Caspe. Camping je to Lake Caspe. Tam se musíte zeptat. Souřadnice do Caspe jsou: Loc: 41°14'8.055"N, 0°2'39.794"W. Pokud nemluvíte španělsky, zavolejte mi odtamtud na tel.číslo 774 842 415, dejte mi tam na ucho nějakého španěla a já s s ním už domluvím a vás navedu. Přeji Vám šťastnou cestu a hodně rybářských úspěchů.. Romeo

Pondělí 6. září 2010 ve 20:33profil byl smazán

Jindřich> Mimochodem, protože tu mám akorát známého, nemám v navigaci ani Španělsko nahrané, je to pro mě řekněme zbytečné, protože to tam docela znám.. Romeo

Pondělí 6. září 2010 ve 20:27profil byl smazán

Jindřich> Dobrý den…řeknu vám to takto, jsem totální „jelito“ na takovéto věci. Navigaci sice v autě mám, ale hledat pro mě souřadnice je nad lidský výkon. Doporučuji hledat jejich web,zadejte třeba rybolov ve Španělsku, určitě ho mají!! Romeo

Pondělí 6. září 2010 ve 20:06® Jindřich

Fishing Team Romeo> Dobrý den.Měl bych na Vás prosbu.Jedu za měsíc na Ebro k Martinovi Hupákovi.Nemáte náhodou GPS souřadnice kempu kde je Martin? Kdybych si je mohl dát do navigace,lépe bych to hledal.Děkuji.

Pondělí 6. září 2010 v 8:44® kiwi1
kiwi1

Kluci nabízím nevyužité 4ks Yellow Bird, viz. bazar

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img37425.jpg
Neděle 5. září 2010 v 17:37profil byl smazán

Shimanski> Toť dilema…Ale přes den bych ho vyhledával v hlubší vodě, tam kde jsou nějaké překážky a kde se skryje před sluncem. Večer blíže k mělčině, kde se nacházejí menší ryby. Musíš zkoušet… a pokud máš více času, zaručeně si je vytipuješ kde jsou přes den a kde v noci. Stejně tak i hloubku… Romeo