Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 4. září 2010 ve 23:16® chosebaits
-
Shimanski> To je teplota vzduchu,voda tak rychle nechladne.Pokud tam ryba má žrádlo,tak tam určitě bude jezdit.Tak dej jednu hulku na mělčinu a druhej někam dál.
- Sobota 4. září 2010 ve 23:12® Shimanski
-
chosebaits>to je mi jasne, akorat v noci vcera bylo 9°C, dnes ma byt jeste chladnej a zitra 5°C, tak jestli budou najizdet v takove zime na melcinu??
- Sobota 4. září 2010 ve 22:03® chosebaits
-
Shimanski> Odpovím ti trochu šalamounsky.Kde se asi bude přez den skovávat-odpočívat sumec???? Až si odpočine a bude mít hlad,tak pojede na lov na velkou vodu kde není rybka a nebo pojede na lov do míst kde je spoustu žrádla?????
- Sobota 4. září 2010 ve 20:55® Shimanski
-
ahoj vsichni , chystam se od nedele do pondeli na suminky a jsem zatim vicemene sumcar teoretik, tak potrebuju trochu poradit. mam vyhlidle 2 mistecka na prehradni nadrzi a nevim, vzhledem k pocasi, kam jit. jedno je tak cca 300m dlouha melcina hluboka kol 2–3m metru s bahnitym dnem bez prekazek, zlomu a je zde celkem hodne cejnu nebo kus za melcinkou je parezovka s kamenitym dnem a hloubkou kol 7m, ale netusim jak je to taky s bilou rybou. v lete jsem chytaval na melcine, ted si nejsem jisty, jestli je to porad dobra volba kvuli ochlazeni. dik za rady.
- Sobota 4. září 2010 v 19:53profil byl smazán
-
slepyc> 100% to poznáš!!
- Sobota 4. září 2010 v 18:50® chosebaits
-
slepyc> Pokud by to vzal opravdu sumec ,tak to poposkočí pořádně,to si buď jist.
- Sobota 4. září 2010 ve 12:47® slepyc
-
zdravím,včera jsem nastražil na sumíka asi 20cm cejna a nějaké poskakování tam bylo tak nevím.musel jsem chytat na odhoz takže jsem použil podvodní splávek a průběžné olovo.dá se poznat záběr od sumce(byť malého) nebo to sumec potáhne podobně jako štika ? dík za každou radu
- Pátek 3. září 2010 v 19:32® macek2
-
Horalcz> jek by řekl kaprař,at ti to jezdí,ale já tuším že jedeš na sumíky tak at ti to zvoní
- Pátek 3. září 2010 ve 13:06® Horalcz
-
Tak už se mi to blíží,za 7 dní vyrážíme směr Itálie – pád.Tak doufám,že to bude brát.
- Čtvrtek 2. září 2010 v 19:49® Jindřich
-
Fishing Team Romeo> Pardon,nenapsal sem adresu,ten dotaz na adresu patřil Vám.
- Čtvrtek 2. září 2010 v 19:45® Jindřich
-
Stejně jako pan Procházka i já jedu k Martinovi.Bohužel nemůžem sehnat adresu campu a Martin je nedostupný,jak na telefon,tak na e-mail.Pokud jste někde poblíž,nemůžete nám s tou adresou pomoct?Děkuji.Jindřich.
- Čtvrtek 2. září 2010 ve 13:50profil byl smazán
-
plechh> Větší na žížalu z jara…v létě a na podzim jedině ryby,nebo calamary.Romeo
- Středa 1. září 2010 v 18:05® macek2
-
plechh> na labi jsem sumce ještě nechytal takže nevím ale když hodím žížalu do moravy,odry nebo dyje ovykle to vezme nějaké miminko takže si myslím že na labi to bude podobné.
- Středa 1. září 2010 v 16:25® plechh
-
Čau všichni, chtěl jsem se vás zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema na laby na rousnice.Dík za odpověď.
- Středa 1. září 2010 v 11:32® filip111
-
cormoran> asi už jsem se zbláznil, ale mě to prostě baví
- Středa 1. září 2010 v 9:59® HaD
-
filip111> kouknu se
- Středa 1. září 2010 v 8:34® cormoran
-
filip111> Ty se z těch sumců zblázníš, vždyť ti ještě ani nestihla vyplajchovat ta červená a už se chystáš na další
- Úterý 31. srpna 2010 ve 23:48profil byl smazán
-
Procházka> Aha…omlouvám se,nepochopil jse.Líbit se vám tam bude,ryby tam jsou slušné.Na můj vkus jen moc rybářů…Romeo
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:20® filip111
-
HaD> potřebuju 600m je to na 2 multíky. Mám možnost za řekl bych docela slušnou cenu cca 3kč za metr 150LB šňůry. Pokud by jsi zařídil něco lepšího, budu rád
- Úterý 31. srpna 2010 ve 21:59® HaD
-
filip111> kolik jí potřebuješ? Možná by to šlo zařídit, aby nezbyla
- Úterý 31. srpna 2010 ve 20:36® filip111
-
budu si kupovat pletenku power pro 150LB (případně i jiný nosnosti) žlutou a kus mi zbyde, bude mít někdo zájem? cena a podrobnosti na osobku.
- Úterý 31. srpna 2010 v 19:35® Procházka
-
Fishing Team Romeo> Dík odjíždím tam 23.9 tak Mě zajímalo jaké to tam je.
- Úterý 31. srpna 2010 v 16:42® Horalcz
-
Tak je to v řiti,tu Okumu cv 55 nemají v celé ČR.Dnes mi volali.Budu muset počkat až budou a koupit si ji později.A do Itálie si pujčit od kamaráda.
- Úterý 31. srpna 2010 v 10:21profil byl smazán
-
Procházka> Dobrý den…Ano znám to tam, byl jsem tam cca 3× nebo 4×. Ale jen na chvíli. I s Martinem jsem se jednou setkal, ale to jsem tam vezl jedny známé z čech, protože chtěli zkusit ryby tam.Romeo
- Úterý 31. srpna 2010 v 8:58® macek2
-
rompeprop> okumu convektor cv55 vlastním už 6 let a šlape mi pěrfektně, takže doporučuji.
- Úterý 31. srpna 2010 v 6:42® Procházka
-
Fishing Team Romeo> Ahoj chci se zeptat jestli znáš kemp u Casspe kde je Martin Hupák?
- Pondělí 30. srpna 2010 v 19:27® Horalcz
-
rompeprop> já jsem pro Okumu,zrovna ji mám objednanou.Docela slušně vypadá,má slušné parametry a cena je taky ok(1750kč).Kamarádi mají Commandera,ale ten se mi moc nelíbí a není to asi taková kavalita jako třeba Gtečka od Pennu.Ale stejně bude záležet na tobě co by ti sedlo.Zkus si je někde osahat.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2010 19:28:14 uživatelem Horalcz. - Pondělí 30. srpna 2010 v 18:27® rompeprop
-
dobrý den prosim o radu jaký zakoupit multíky dosud jsem vystačil se smekáči,ale začal jsem navštěvovt vodu, kde potřebuju zavážet cca 200m a na to nemám kapacitu cívky se šnurou na 70kg.chci kupovat dva aby jsem je mohl podle potřeby prohazovat s navyjáky.Rozhoduji se mezi: OKUMACONVECTOR CV55 OMOTO GTR SPEED a PENN COMMANDER HM30 LW-LH-Děkuji za radu.
- Pondělí 30. srpna 2010 v 17:48profil byl smazán
-
chosebaits> Pouštění sumců je zakázané na všech vodách provincie Catalunya. To je od Barcelony téměř k Valencii.Ebro je kompletní!!!Převoz živých ryb, jakýchkoliv je zakázán…opět zákonem.Mrtvé ryby na jídlo, to nikoho nezajímá!! Ani na Pádu nesmíš vše.Jezdím tam a vím jak to tam chodí. Ani tam sumce nesmíš pouštět..Ale není to tam tak přísně hlídané..Romeo
- Pondělí 30. srpna 2010 v 17:43® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> To pouštění je zákázáno jen v některých částech Ebra,nebo se pletu??? Převoz živích ryb není nic cizího,sem do čech se vozí ryby z Pádu a nikomu to nevadí.Ach jo.....