Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. září 2010 ve 23:16® chosebaits
chosebaits

Shimanski> To je teplota vzduchu,voda tak rychle nechladne.Pokud tam ryba má žrádlo,tak tam určitě bude jezdit.Tak dej jednu hulku na mělčinu a druhej někam dál.

Sobota 4. září 2010 ve 23:12® Shimanski

chosebaits>to je mi jasne, akorat v noci vcera bylo 9°C, dnes ma byt jeste chladnej a zitra 5°C, tak jestli budou najizdet v takove zime na melcinu??

Sobota 4. září 2010 ve 22:03® chosebaits
chosebaits

Shimanski> Odpovím ti trochu šalamounsky.Kde se asi bude přez den skovávat-odpočívat sumec???? Až si odpočine a bude mít hlad,tak pojede na lov na velkou vodu kde není rybka a nebo pojede na lov do míst kde je spoustu žrádla?????

Sobota 4. září 2010 ve 20:55® Shimanski

ahoj vsichni , chystam se od nedele do pondeli na suminky a jsem zatim vicemene sumcar teoretik, tak potrebuju trochu poradit. mam vyhlidle 2 mistecka na prehradni nadrzi a nevim, vzhledem k pocasi, kam jit. jedno je tak cca 300m dlouha melcina hluboka kol 2–3m metru s bahnitym dnem bez prekazek, zlomu a je zde celkem hodne cejnu nebo kus za melcinkou je parezovka s kamenitym dnem a hloubkou kol 7m, ale netusim jak je to taky s bilou rybou. v lete jsem chytaval na melcine, ted si nejsem jisty, jestli je to porad dobra volba kvuli ochlazeni. dik za rady.

Sobota 4. září 2010 v 19:53profil byl smazán

slepyc> 100% to poznáš!! :-)

Sobota 4. září 2010 v 18:50® chosebaits
chosebaits

slepyc> Pokud by to vzal opravdu sumec ,tak to poposkočí pořádně,to si buď jist.

Sobota 4. září 2010 ve 12:47® slepyc
slepyc

zdravím,včera jsem nastražil na sumíka asi 20cm cejna a nějaké poskakování tam bylo tak nevím.musel jsem chytat na odhoz takže jsem použil podvodní splávek a průběžné olovo.dá se poznat záběr od sumce(byť malého) nebo to sumec potáhne podobně jako štika ? dík za každou radu

Pátek 3. září 2010 v 19:32® macek2
macek2

Horalcz> jek by řekl kaprař,at ti to jezdí,ale já tuším že jedeš na sumíky tak at ti to zvoní:-)

Pátek 3. září 2010 ve 13:06® Horalcz
Horalcz

Tak už se mi to blíží,za 7 dní vyrážíme směr Itálie – pád.Tak doufám,že to bude brát.

Čtvrtek 2. září 2010 v 19:49® Jindřich

Fishing Team Romeo> Pardon,nenapsal sem adresu,ten dotaz na adresu patřil Vám.

Čtvrtek 2. září 2010 v 19:45® Jindřich

Stejně jako pan Procházka i já jedu k Martinovi.Bohužel nemůžem sehnat adresu campu a Martin je nedostupný,jak na telefon,tak na e-mail.Pokud jste někde poblíž,nemůžete nám s tou adresou pomoct?Děkuji­.Jindřich.

Čtvrtek 2. září 2010 ve 13:50profil byl smazán

plechh> Větší na žížalu z jara…v létě a na podzim jedině ryby,nebo calamary.Romeo

Středa 1. září 2010 v 18:05® macek2
macek2

plechh> na labi jsem sumce ještě nechytal takže nevím ale když hodím žížalu do moravy,odry nebo dyje ovykle to vezme nějaké miminko takže si myslím že na labi to bude podobné.

Středa 1. září 2010 v 16:25® plechh
plechh

Čau všichni, chtěl jsem se vás zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema na laby na rousnice.Dík za odpověď.

Středa 1. září 2010 v 11:32® filip111
filip111

cormoran> asi už jsem se zbláznil, ale mě to prostě baví :-D

Středa 1. září 2010 v 9:59® HaD
HaD

filip111> kouknu se

Středa 1. září 2010 v 8:34® cormoran
cormoran

filip111> Ty se z těch sumců zblázníš, vždyť ti ještě ani nestihla vyplajchovat ta červená a už se chystáš na další:-D

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:48profil byl smazán

Procházka> Aha…omlouvám se,nepochopil jse.Líbit se vám tam bude,ryby tam jsou slušné.Na můj vkus jen moc rybářů…Romeo

Úterý 31. srpna 2010 ve 22:20® filip111
filip111

HaD> potřebuju 600m je to na 2 multíky. Mám možnost za řekl bych docela slušnou cenu cca 3kč za metr 150LB šňůry. Pokud by jsi zařídil něco lepšího, budu rád ;-)

Úterý 31. srpna 2010 ve 21:59® HaD
HaD

filip111> kolik jí potřebuješ? Možná by to šlo zařídit, aby nezbyla

Úterý 31. srpna 2010 ve 20:36® filip111
filip111

budu si kupovat pletenku power pro 150LB (případně i jiný nosnosti) žlutou a kus mi zbyde, bude mít někdo zájem? cena a podrobnosti na osobku.

Úterý 31. srpna 2010 v 19:35® Procházka
Procházka

Fishing Team Romeo> Dík odjíždím tam 23.9 tak Mě zajímalo jaké to tam je.

Úterý 31. srpna 2010 v 16:42® Horalcz
Horalcz

Tak je to v řiti,tu Okumu cv 55 nemají v celé ČR.Dnes mi volali.Budu muset počkat až budou a koupit si ji později.A do Itálie si pujčit od kamaráda.:-(

Úterý 31. srpna 2010 v 10:21profil byl smazán

Procházka> Dobrý den…Ano znám to tam, byl jsem tam cca 3× nebo 4×. Ale jen na chvíli. I s Martinem jsem se jednou setkal, ale to jsem tam vezl jedny známé z čech, protože chtěli zkusit ryby tam.Romeo

Úterý 31. srpna 2010 v 8:58® macek2
macek2

rompeprop> okumu convektor cv55 vlastním už 6 let a šlape mi pěrfektně, takže doporučuji.

Úterý 31. srpna 2010 v 6:42® Procházka
Procházka

Fishing Team Romeo> Ahoj chci se zeptat jestli znáš kemp u Casspe kde je Martin Hupák?

Pondělí 30. srpna 2010 v 19:27® Horalcz
Horalcz

rompeprop> já jsem pro Okumu,zrovna ji mám objednanou.Docela slušně vypadá,má slušné parametry a cena je taky ok(1750kč).Kamarádi mají Commandera,ale ten se mi moc nelíbí a není to asi taková kavalita jako třeba Gtečka od Pennu.Ale stejně bude záležet na tobě co by ti sedlo.Zkus si je někde osahat.

Tento příspěvek byl editován 30.8.2010 19:28:14 uživatelem Horalcz.
Pondělí 30. srpna 2010 v 18:27® rompeprop
rompeprop

dobrý den prosim o radu jaký zakoupit multíky dosud jsem vystačil se smekáči,ale začal jsem navštěvovt vodu, kde potřebuju zavážet cca 200m a na to nemám kapacitu cívky se šnurou na 70kg.chci kupovat dva aby jsem je mohl podle potřeby prohazovat s navyjáky.Roz­hoduji se mezi: OKUMACONVECTOR CV55 OMOTO GTR SPEED a PENN COMMANDER HM30 LW-LH-Děkuji za radu.

Pondělí 30. srpna 2010 v 17:48profil byl smazán

chosebaits> Pouštění sumců je zakázané na všech vodách provincie Catalunya. To je od Barcelony téměř k Valencii.Ebro je kompletní!!!Převoz živých ryb, jakýchkoliv je zakázán…opět zákonem.Mrtvé ryby na jídlo, to nikoho nezajímá!! Ani na Pádu nesmíš vše.Jezdím tam a vím jak to tam chodí. Ani tam sumce nesmíš pouštět..Ale není to tam tak přísně hlídané..Romeo

Pondělí 30. srpna 2010 v 17:43® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> To pouštění je zákázáno jen v některých částech Ebra,nebo se pletu??? Převoz živích ryb není nic cizího,sem do čech se vozí ryby z Pádu a nikomu to nevadí.Ach jo.....