Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 16. července 2010 v 10:58® DJ
DJ

Virtuoz> jo jo, čekat až jim dojde která bije by asi přišlo draho. Navíc já za těma stanovištěma projížděl po děravý polňačce rychlostí tak 20–30km v hodině a měl jsem dost času prostudovat reakce rybářů. U karavanů okamžitě světla, duté rány do podlahy, hledání kliky a klus k prutům, bivakáři hledali zipy a jeden člověk utíkal na tučňáka – gatě u kolen:) snad se mi to nevrátí :-)

Čtvrtek 15. července 2010 ve 21:18® Virtuoz
Virtuoz

DJ>No to by mě fakt nenapadlo ale jako kanadskej žertík fakt dobrý asi -spíš určitě bych reagoval stejně doufám že jsi rychle zvednul lajnu a ujel!!! :-)

Čtvrtek 15. července 2010 ve 14:08® gadasnik

DJ> ......kua humor je moje parketa,ale todle bych se stopro poscal smíchy,dost dobrý!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čtvrtek 15. července 2010 ve 13:04® Srneček
Srneček

DJ> tak to bych se chytal smíchy za pupek :-)

Čtvrtek 15. července 2010 ve 12:31® DJ
DJ

gadasnik> Jo jo, uplně nej je, když vidíš sumcařský ležení s vyvázy k bojkám a projedeš po cestě za nim s rolničkou na anténě auta kolem třetí ráno :-) Jednou jsem to udělal na Probosťských jezerech kde bylo asi deset skupinek sumcařů a cca padesát bojek a prutů – škoda že to nikdo netočil. Najednou se všichni tlustí, hubení, malý i velcí – prostě všichni pokušeli co nejdřív zajistit své pruty. Ten chaos a ospalá koordinace všech byla k popukání. Vim bylo to podlé, ale Ftip je Ftip :-)

Čtvrtek 15. července 2010 v 10:51® gadasnik

DJ> já to bral s nadhledem,neprskl jsem tam smajla,moje chyba.Je rybář a rybář,tohle platí fšude.S ženskýma máš recht,není nad krev a mlíko robky z moravěnky,k tomu sumcařina,kua na světě je krááááásně.

Čtvrtek 15. července 2010 v 8:38® DJ
DJ

gadasnik> Jistě víš jak jsem to myslel. Nehážu vás všechny z z Orientu do jedno pytle. Naopak, mám u vás spoustu dobrejch známejch a okusil jsem i ovoce v podobě krásnejch žen z vašeho kraje :-) Nicméně u vody je podle SPZ spousta lidí od vás, co se neumí chovat.

Čtvrtek 15. července 2010 v 8:35® DJ
DJ

Jaká je pravděpodobnost, že na místě s výskytem spousty malejch sumců kolem metru bude i jeden až dva nad 180cm – 2m

Středa 14. července 2010 v 18:06® gadasnik

takhle nějak to za chvíli dopadne na našich vodách.......­.............­..

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img35985.jpg
Středa 14. července 2010 v 18:00® gadasnik

Přemnožený,kua slizounci tu byli vždycinky,až nějakej trouba plácne,že jsou přemnožený a už se po nich jede.Tahle věta,že jsou přemnožený,je teď už morem na každé vodě,je to hnus velebnosti.Nic proti braní konzumáků jakéhokoliv druhu ryby,ale tohle doslova vybíjení trofejních ryb mi pod nos jaxik nejde.

Středa 14. července 2010 v 17:56® gadasnik

džigit> tak to je f prdeli,ještě že nejsem trapet víc „opálenej“,to bych už asi nerozchodil.

Středa 14. července 2010 v 16:42® novako
novako

jiris> No to je hrozný…prej jsou přemnožený :-D jako příroda si s tim poradí sama…tak krásnou rybu a sežrat jí že se nestyděj…

Středa 14. července 2010 v 15:34® džigit

gadasnik> když fšecky,tak fšecky!!! Už sme v jednym pytlu :-))

Středa 14. července 2010 v 15:29® gadasnik

DJ> kua.......já su taky moravák!!!!!!!

Středa 14. července 2010 ve 14:57® DJ
DJ

ladamaj> No jo no, dnes večer jdu k vodě s našim hospodářem a budem dlouze povídat o sumcích.

Středa 14. července 2010 ve 14:56® DJ
DJ

Zavolej na číslo v odkazu a popros o radu. Pokud jde o značku WFT nebo RYOBI, nešlápneš vedle. Pokud bude u telefonu pan Petr, budeš mít toho nej poradce.

http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…

Středa 14. července 2010 ve 14:48® zhory

Ahoj, potřeboval bych poradit jaké jsou zkušenosti s těmito šnůrami: WFT KG STRONG 0,39m/67kg http://www.fishpredator.cz/…g-250m-zluta WFT KG STRONG LOOM 0,32mm/51kg http://www.fishpredator.cz/…mm-51kg-300m

popřípadě jakou šnůru byste mi doporučovali koupit.. díky moc za jakékoliv info

Středa 14. července 2010 ve 14:33® MuRRon
MuRRon

Zdravím chci se zeptat na nějaký ideální proutek na sumčí přívlač? popřípadně jakou šňůru? díky

Středa 14. července 2010 v 10:22® ladamaj
ladamaj

DJ> Musím s tebou souhlasit.

Středa 14. července 2010 v 10:02® DJ
DJ

SUMCE NEVRACÍM JSOU TU PŘEMNOŽENÍ !!! Za tuhle větu bych fackoval. Kolik je let rybě nad 2m ? A jak dlouho se sumec vysazuje ve velkém – tenhle nepoměr a stále větší podíl Moraváků co drancujou středočeský vody mě vrrrrr!!! I na Moravě jsou slušný rybáři a že jich znám a snad se na mě nebudou zlobit za mou horkou hlavu ti které neznám, ale v poslední době čelí Labe nájezdům prasat z Ostravy, Olomouce a Liberce ve velkym, pod tlakem plněj mrazáky a berou vše „není na Ebro, vydrancujem Labe“ Lidi jsou taky přemnožený, kdo rozhodne o jejich selekci. Vinou ryb. org. jsou přemnožený sumci kolem 1m, těch dvou metráků v řece už tolik není a bude jich čim dál míň dík Mullerovi a jemu podobnejm!!!

Tento příspěvek byl editován 14.7.2010 10:04:25 uživatelem DJ.
Středa 14. července 2010 v 7:10® macek2
macek2

Mikyška> díval jsem se na toho sumce,nechci na někoho házet špínu ale osobně se mi na 280-tku nezdá.ata fotka je taky špatná nejdou videt ani obličeje jakoby to bylo schválně.já chytit takového sumce tek udělám haldu fotek a tu nejlepší zveřejním.

Středa 14. července 2010 v 6:54® macek2
macek2

czechcarp> ja to davám tak metr ode dna.

Středa 14. července 2010 v 6:17® filip111
filip111

mám dotaz na multík Okuma Solterra vel.15. Uvažuji o něm, je teď za slušný peníze. Máte ho někdo? nějaké zkušenosti? Děkuji

Tento příspěvek byl editován 14.7.2010 06:19:23 uživatelem filip111.
Středa 14. července 2010 v 1:04® jiris
jiris

http://olomoucky.denik.cz/…trsumce.html

co na háčku to do sáčku, klasika

tak na pomazanečku .)

Úterý 13. července 2010 ve 21:23® Mikyška
Mikyška

Ahoj. Tak sem se podelší době koukal do trofejních ůlovků a viděl zde sumce z 22. 8. 2009 uloveného v Jizeře. Délka 280cm a váha 123kg. Slyšel jste někdo něco o tomto ůlovku.

Úterý 13. července 2010 v 18:19® czechcarp
czechcarp

Ahoj, zajímalo by mě do jaké hloubky by jste dali rybu když zavážíte ve 4 ráno? Jestli pod hladinu nebo už ke dnu, když je hloubka tak 2 – 4 metry? Díky za odpovědi.

Úterý 13. července 2010 v 15:24® gadasnik

osprey,HaD : je to jeho „právo“,ale je to smutný,takových kousků u nás člověk hned tak neuvidí a nechytí.Neměl jsem ani sílu se na něj jít kouknout,v tomhle jsem měkota.

Úterý 13. července 2010 ve 13:16® cormoran
cormoran

DJ> Kdo hledá, najde. Nech si ten flek pro sebe a ono se ještě něco povede, ale to Ti asi povídat nemusím:-) Jinak s těmi klíšťaty to není žádná prdel, jsou to pěkní šmejdi..

Úterý 13. července 2010 ve 13:05® DJ
DJ

HaD a cormoran > To je jen povedeným místem chlapi a k těm sumcům možna bude i chycenej bonus, před nějakym časem jsem vykroutil pár klíšťat a vzhledem k tomu jak se mi v posledních dnech točí šiška a občas i zvedne kýbl budu mít možná chycenej i nějakej klíšti bordel. Zejtra budu mít výsledky krve a pokud to bude čistý, což doufám, mám od pánaboha sumčí dutinu a můj barometr dnes hlasí kurva pokles. Od rána jsem jak na kolotoči a nic jsem nehulil :-) Včera večer jsem měl uši zalehlý jak Jura Gagarin při prvnim startu a sumec přišel:)

Úterý 13. července 2010 v 11:24® HaD
HaD

DJ> mám to zatím naopak :-D