Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 16. července 2010 v 10:58® DJ
-
Virtuoz> jo jo, čekat až jim dojde která bije by asi přišlo draho. Navíc já za těma stanovištěma projížděl po děravý polňačce rychlostí tak 20–30km v hodině a měl jsem dost času prostudovat reakce rybářů. U karavanů okamžitě světla, duté rány do podlahy, hledání kliky a klus k prutům, bivakáři hledali zipy a jeden člověk utíkal na tučňáka – gatě u kolen:) snad se mi to nevrátí
- Čtvrtek 15. července 2010 ve 21:18® Virtuoz
-
DJ>No to by mě fakt nenapadlo ale jako kanadskej žertík fakt dobrý asi -spíš určitě bych reagoval stejně doufám že jsi rychle zvednul lajnu a ujel!!!
- Čtvrtek 15. července 2010 ve 14:08® gadasnik
-
DJ> ......kua humor je moje parketa,ale todle bych se stopro poscal smíchy,dost dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Čtvrtek 15. července 2010 ve 13:04® Srneček
-
DJ> tak to bych se chytal smíchy za pupek
- Čtvrtek 15. července 2010 ve 12:31® DJ
-
gadasnik> Jo jo, uplně nej je, když vidíš sumcařský ležení s vyvázy k bojkám a projedeš po cestě za nim s rolničkou na anténě auta kolem třetí ráno
Jednou jsem to udělal na Probosťských jezerech kde bylo asi deset skupinek sumcařů a cca padesát bojek a prutů – škoda že to nikdo netočil. Najednou se všichni tlustí, hubení, malý i velcí – prostě všichni pokušeli co nejdřív zajistit své pruty. Ten chaos a ospalá koordinace všech byla k popukání. Vim bylo to podlé, ale Ftip je Ftip
- Čtvrtek 15. července 2010 v 10:51® gadasnik
-
DJ> já to bral s nadhledem,neprskl jsem tam smajla,moje chyba.Je rybář a rybář,tohle platí fšude.S ženskýma máš recht,není nad krev a mlíko robky z moravěnky,k tomu sumcařina,kua na světě je krááááásně.
- Čtvrtek 15. července 2010 v 8:38® DJ
-
gadasnik> Jistě víš jak jsem to myslel. Nehážu vás všechny z z Orientu do jedno pytle. Naopak, mám u vás spoustu dobrejch známejch a okusil jsem i ovoce v podobě krásnejch žen z vašeho kraje
Nicméně u vody je podle SPZ spousta lidí od vás, co se neumí chovat.
- Čtvrtek 15. července 2010 v 8:35® DJ
-
Jaká je pravděpodobnost, že na místě s výskytem spousty malejch sumců kolem metru bude i jeden až dva nad 180cm – 2m
- Středa 14. července 2010 v 18:06® gadasnik
-
takhle nějak to za chvíli dopadne na našich vodách......................
- Středa 14. července 2010 v 18:00® gadasnik
-
Přemnožený,kua slizounci tu byli vždycinky,až nějakej trouba plácne,že jsou přemnožený a už se po nich jede.Tahle věta,že jsou přemnožený,je teď už morem na každé vodě,je to hnus velebnosti.Nic proti braní konzumáků jakéhokoliv druhu ryby,ale tohle doslova vybíjení trofejních ryb mi pod nos jaxik nejde.
- Středa 14. července 2010 v 17:56® gadasnik
-
džigit> tak to je f prdeli,ještě že nejsem trapet víc „opálenej“,to bych už asi nerozchodil.
- Středa 14. července 2010 v 16:42® novako
-
jiris> No to je hrozný…prej jsou přemnožený
jako příroda si s tim poradí sama…tak krásnou rybu a sežrat jí že se nestyděj…
- Středa 14. července 2010 v 15:34® džigit
-
gadasnik> když fšecky,tak fšecky!!! Už sme v jednym pytlu
- Středa 14. července 2010 v 15:29® gadasnik
-
DJ> kua.......já su taky moravák!!!!!!!
- Středa 14. července 2010 ve 14:57® DJ
-
ladamaj> No jo no, dnes večer jdu k vodě s našim hospodářem a budem dlouze povídat o sumcích.
- Středa 14. července 2010 ve 14:56® DJ
-
Zavolej na číslo v odkazu a popros o radu. Pokud jde o značku WFT nebo RYOBI, nešlápneš vedle. Pokud bude u telefonu pan Petr, budeš mít toho nej poradce.
- Středa 14. července 2010 ve 14:48® zhory
-
Ahoj, potřeboval bych poradit jaké jsou zkušenosti s těmito šnůrami: WFT KG STRONG 0,39m/67kg http://www.fishpredator.cz/…g-250m-zluta WFT KG STRONG LOOM 0,32mm/51kg http://www.fishpredator.cz/…mm-51kg-300m
popřípadě jakou šnůru byste mi doporučovali koupit.. díky moc za jakékoliv info
- Středa 14. července 2010 ve 14:33® MuRRon
-
Zdravím chci se zeptat na nějaký ideální proutek na sumčí přívlač? popřípadně jakou šňůru? díky
- Středa 14. července 2010 v 10:22® ladamaj
-
DJ> Musím s tebou souhlasit.
- Středa 14. července 2010 v 10:02® DJ
-
SUMCE NEVRACÍM JSOU TU PŘEMNOŽENÍ !!! Za tuhle větu bych fackoval. Kolik je let rybě nad 2m ? A jak dlouho se sumec vysazuje ve velkém – tenhle nepoměr a stále větší podíl Moraváků co drancujou středočeský vody mě vrrrrr!!! I na Moravě jsou slušný rybáři a že jich znám a snad se na mě nebudou zlobit za mou horkou hlavu ti které neznám, ale v poslední době čelí Labe nájezdům prasat z Ostravy, Olomouce a Liberce ve velkym, pod tlakem plněj mrazáky a berou vše „není na Ebro, vydrancujem Labe“ Lidi jsou taky přemnožený, kdo rozhodne o jejich selekci. Vinou ryb. org. jsou přemnožený sumci kolem 1m, těch dvou metráků v řece už tolik není a bude jich čim dál míň dík Mullerovi a jemu podobnejm!!!
Tento příspěvek byl editován 14.7.2010 10:04:25 uživatelem DJ. - Středa 14. července 2010 v 7:10® macek2
-
Mikyška> díval jsem se na toho sumce,nechci na někoho házet špínu ale osobně se mi na 280-tku nezdá.ata fotka je taky špatná nejdou videt ani obličeje jakoby to bylo schválně.já chytit takového sumce tek udělám haldu fotek a tu nejlepší zveřejním.
- Středa 14. července 2010 v 6:54® macek2
-
czechcarp> ja to davám tak metr ode dna.
- Středa 14. července 2010 v 6:17® filip111
-
mám dotaz na multík Okuma Solterra vel.15. Uvažuji o něm, je teď za slušný peníze. Máte ho někdo? nějaké zkušenosti? Děkuji
Tento příspěvek byl editován 14.7.2010 06:19:23 uživatelem filip111. - Středa 14. července 2010 v 1:04® jiris
-
http://olomoucky.denik.cz/…trsumce.html
co na háčku to do sáčku, klasika
tak na pomazanečku .)
- Úterý 13. července 2010 ve 21:23® Mikyška
-
Ahoj. Tak sem se podelší době koukal do trofejních ůlovků a viděl zde sumce z 22. 8. 2009 uloveného v Jizeře. Délka 280cm a váha 123kg. Slyšel jste někdo něco o tomto ůlovku.
- Úterý 13. července 2010 v 18:19® czechcarp
-
Ahoj, zajímalo by mě do jaké hloubky by jste dali rybu když zavážíte ve 4 ráno? Jestli pod hladinu nebo už ke dnu, když je hloubka tak 2 – 4 metry? Díky za odpovědi.
- Úterý 13. července 2010 v 15:24® gadasnik
-
osprey,HaD : je to jeho „právo“,ale je to smutný,takových kousků u nás člověk hned tak neuvidí a nechytí.Neměl jsem ani sílu se na něj jít kouknout,v tomhle jsem měkota.
- Úterý 13. července 2010 ve 13:16® cormoran
-
DJ> Kdo hledá, najde. Nech si ten flek pro sebe a ono se ještě něco povede, ale to Ti asi povídat nemusím
Jinak s těmi klíšťaty to není žádná prdel, jsou to pěkní šmejdi..
- Úterý 13. července 2010 ve 13:05® DJ
-
HaD a cormoran > To je jen povedeným místem chlapi a k těm sumcům možna bude i chycenej bonus, před nějakym časem jsem vykroutil pár klíšťat a vzhledem k tomu jak se mi v posledních dnech točí šiška a občas i zvedne kýbl budu mít možná chycenej i nějakej klíšti bordel. Zejtra budu mít výsledky krve a pokud to bude čistý, což doufám, mám od pánaboha sumčí dutinu a můj barometr dnes hlasí kurva pokles. Od rána jsem jak na kolotoči a nic jsem nehulil
Včera večer jsem měl uši zalehlý jak Jura Gagarin při prvnim startu a sumec přišel:)
- Úterý 13. července 2010 v 11:24® HaD
-
DJ> mám to zatím naopak