Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. července 2010 ve 13:08® marven
-
tak nam se na labi dařilo první 146,130,90cm a nějaký zaběry který jsme neproměnily nebo ani nevěděli od menších
- Úterý 6. července 2010 ve 13:00® Jax
-
Mikyška> To u nás jim 70 cm nestačilo tak to letos snížily na 50cm.
- Úterý 6. července 2010 ve 12:05® pajakoby
-
Tak za celý víkend jen jeden záběr v neděli v 18 00hod na 25cm karase sumík 80cm.
- Úterý 6. července 2010 v 11:37® mako
-
Mikyška> Jo jo, bohužel …
- Úterý 6. července 2010 v 10:35® kaly
-
čus Sumčaci poradte mi pls jakou umělou nastrahu použit na lov sumiku na Orliku ? Dikes
- Úterý 6. července 2010 v 8:31® Mikyška
-
mako> Ahoj. Všechny záběry sem měl u prostřed řeky v proudu v hloubce oklo půl metru. Jinak souhlasím stou velikostí a pohlavním dospíváním. Proto si myslím že je velká škoda že snížili míru na 70.
- Pondělí 5. července 2010 ve 23:07® mako
-
Mikyška> Ahoj, podle mě sumci do cca 80 nejsou pohlavně dospělí a tedy se netřou ..... A potom přívlač je jedna z mála metod, jak je vyprovokovat k záběru i nad hnízdem ...... Ale při teplotě vody, která panuje teď se jim prckové rychle vykulej a začne pořádná sezóna …
- Pondělí 5. července 2010 ve 20:20® Mikyška
-
HaD> Zas tak ůplně mrtvá Lužnice neni. Byl sem ve čtvrtek vláčet. Vytah sem dva cca 65 a 70 cm, Dva záběry od podbně velkejch sem podělal a chvilku před půlnocí sem uříz o nějakej sřep jednoho okolo metru. V sobotu už nebyl takovej klid, ale i tak sem chytl jednoho asi tak 70cm a měl další dva záběry.
- Pondělí 5. července 2010 v 17:56® timbab
-
Losfedos> Multík například Shimano TLD,prut Esox Catfish nebo Spro Triple xxx šňůra neni špatná Gigafish.
- Pondělí 5. července 2010 v 17:42® Losfedos
-
Zdravim,chci se zeptat ,chctel bych si poridit multik prut a snuru na sumce ,hlavne na bojku na chytani na mensi vzdalenost,cena do 8000kc.diky,
- Pondělí 5. července 2010 v 11:36® Srneček
-
HaD> Davide co myslíš,může mít vliv na braní sinice…? Jinak teď jsou asi fakt ve tření.Teplota vody kde jsme byli „na hladině 29°C“ takže pod ní to udělá o pár méně a už se jim asi bouří hormony.No nic Počkáme nějakej den.Po třech nocích chytáno na 7 klacků ,ani jeden záběr.Tak jindy
- Pondělí 5. července 2010 v 11:34® mako
-
HaD> Orlajs nápodobně, aspoň u mě … -o))
- Pondělí 5. července 2010 v 10:47® HaD
-
Herink> Když berou, je to většinou fuk. Lužnice je např. mrtvá – podle mě se třou.
- Sobota 3. července 2010 ve 21:24® výča
-
Herink> mě se osvětčila obyč bílá guma relax ale ze 3 záběru vytažen poze jeden cca 50cm ale ty 2 byly větší to záleží jaký sumci na tý vodě sou takový ti můžou zabrat.
- Sobota 3. července 2010 ve 20:54@ Herink
-
Chci se zeptat jak berou letos sumci jaká se vám osvšdčila nástraha a od kolika do kolika berou?
- Pátek 2. července 2010 ve 22:09® mako
-
HaD> covece to ne ..... Ale kdyz jsem si minuly vikend na otave na cajsce kecnul v sutrech na prdel, tak stekala jak o zivot, asi smichy patrne ...... -o) a co Dejve, kdy nekam zajdeme ? Budes mit pres leto chvilku ? Mako
- Pátek 2. července 2010 v 11:18® HaD
-
A umí štěkat při záběru?
- Pátek 2. července 2010 v 9:08® mako
-
gadasnik> Moc pěkná fotečka … -o))
- Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:33® haluzak
-
Malovec:No ten jsem nezkousel,ale zitra na ne jedu,tak s tim zkusim neco udelat.Ale jedu s lodkou,tak zkusim asi tu trhacku,ale jinak dik.
- Čtvrtek 1. července 2010 ve 20:37® gadasnik
-
mako> když je hafík na číhané,když páníček vyváží na slizounky.Tu tmavší fenečku máme jenom na hlídání.Páníčci jsou s jeepama v Albánii.
- Čtvrtek 1. července 2010 ve 20:27® macek2
-
HaD>
- Čtvrtek 1. července 2010 ve 14:08® cormoran
-
mako> Ale jo, občas se urvu
Nástražky si ještě stíhám nachytat, ale někdy už to bejvá problém, za měsíc, nebo dva to bude horší, to už je tma celkem brzo..Zatím se tak nějak škárlíme s metrovkama, ale on ten vysněnej slizounek jednou přijde
Jinak poslední tři výpravy bez záběru, noci byly sice pěkný, ale svítil celkem dost měsíc, tak to svádím na něj
- Čtvrtek 1. července 2010 ve 12:01® HaD
-
macek2> no rozhodně bylo, i když u kaprů o tom nejsem přesvědčen
Tento příspěvek byl editován 1.7.2010 12:02:12 uživatelem HaD.Každopádně tahle vycházka byla v režii mého kamaráda a po pravdě řečeno – den před tím se ožral jako prase
), vstal až odpoledne a ryby nenachytal. S tím jsem tak nějak nepočítal a za hodinu, kdy jsme se o to pokusili, selhalo všechno. A to i přes to, že jsem byl přesvědčen, že to klapne. Zjebal sem ho teda jak psa
a nezbylo mu nic jiného, než že musel ty ryby koupit
)
- Čtvrtek 1. července 2010 v 11:59® HaD
-
mako>
- Čtvrtek 1. července 2010 v 10:04® mako
-
cormoran> tak, tak, díky… co Ty dostaneš se k vodě ?
- Čtvrtek 1. července 2010 v 9:27® cormoran
-
mako> …ale ta jedna ryba pak stojí za to, paráda
- Čtvrtek 1. července 2010 v 9:22® mako
-
HaD> Nakonec včera za mimutu dvanáct zachráněná vycházka … Jinak náklady na jednu chycenou rybu se taky začínají šplhat nahoru … po práci už není čas na chytání nástražek a vláčení dalšího cajku …
- Čtvrtek 1. července 2010 v 9:17® mako
-
gadasnik> Čoveče, akorát jí ty ryby začali tak byvit, že mi v jezírku likviduje porost, aby měla nej pozici na lov … -o))
- Čtvrtek 1. července 2010 v 7:43® cormoran
-
Virtuoz> Několikrát se mi to stalo, že se začal prut jen pomalu ohejbat bez nějakýho výraznějšího cinknutí rolničky. Takový záběry bych spočítal na prstech jedný ruky
Žádnej obr se z toho nikdy nevyklubal..
- Čtvrtek 1. července 2010 v 6:58® Malovec
-
haluzak> a podvoďák jsi nezkoušel? http://www.chytej.cz/…dni-splavky/