Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. ledna 2010 v 19:23® Bandog
-
HaD> mne vaš boj nezajima Davide
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 18:26:34 uživatelem Bandog.dvd maš supr a knižku taky a to že to vydal a napsal pozdě jeho věc,nechci žadny rozbroje,už!!!doufam že se tě to nedotklo
(
- Středa 6. ledna 2010 v 18:59® HaD
-
Bandog> žádnej čich. Ale nejsem kurva a nebudu JV pomlouvat a říkat proč to tak je a co o mě vykládal za totální nesmysly.
- Středa 6. ledna 2010 v 18:52® Bandog
-
džigit> i s tou knihou to kuba špatně načasoval,David ma čich na tohle nebo špiona?
knižka je moc povedena taky
- Středa 6. ledna 2010 v 18:34® marven
-
HaD> psal jsem ti na icq jestli ti funguje
- Středa 6. ledna 2010 v 18:04® HaD
-
já pevně doufám, že letos se zase konečně budu moci sumcům trochu věnovat
- Středa 6. ledna 2010 v 17:59® marven
-
HaD> opravdu nic moc
- Středa 6. ledna 2010 v 17:56® džigit
-
Bandog> nemaj a když ano,kecaj!!!
- Středa 6. ledna 2010 v 16:14® Bandog
-
HaD> nemaš zač,to je muj nazor.jinak neusni na vavřinech-makaj dal,jiny můžou mit jiny nazor!!
- Středa 6. ledna 2010 ve 14:36® HaD
-
Bandog> ooo, dekuju
- Středa 6. ledna 2010 ve 12:45® Bandog
-
Po shlednuti dvd od Jakuba tak za sebe pěkne udělany film,akurat špatně načasovany !! po Davidovom dvd každy jiny už straci na sve hodnotě co se tyče instruktaži to co David natočil nema v dany chvili konkurenci na trhu,jak piše mako nastavil latku hodně vysoko
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 11:46:33 uživatelem Bandog.když bych mněl porovnat co jsem zatim viděl tak:1.Had,2.JV,3.Hrouzek těch instruktažnich dvd
- Středa 6. ledna 2010 v 11:56® HaD
-
mako> OK.
- Středa 6. ledna 2010 v 10:49® mako
-
HaD> Ahoj Davide, Jakub to má samo kvalitní a precizně udělané. Na můj vkus je ale záznam španělského rekordu příliš monotonní a druhá část DVD z Pádu je taková klidná podívaná jako pozadí k povídání, když přijde návštěva, ale úplně bych s marvenem nesouhlasil. Ale jasný je, že v instruktážní oblasti jsi Ty nasadil laťku extra vysoko a pokud jde o akční stránku věci, tak Dalasovo „Ebro děkuju“ má větší spád … Ale každej má jiný vkus a já hodnotím pozitivně cokoliv se tady o sumcích aspoň objeví …
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:47® HaD
-
marven> to mě skoro překvapuje – s Jakubem se sice nemáme mimořádně rádi, ale jeho film bych očekával jako povedený, zejména proto, že s ním vylezl po několika „konkurenčních“ a jeho zázemí je v tomto směru bezkonkurenční
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:44® marven
-
skwor> jen z pádu
- Úterý 5. ledna 2010 ve 21:53® skwor
-
marven> Je tam něco z Turyňského rybníka (Záplavy) na kladensku?
- Úterý 5. ledna 2010 ve 21:51® marven
-
čus panové tak mi dnes dorazilo DVD od J.V. hodnotím nic moc podívaná za 35Okč
- Úterý 5. ledna 2010 ve 21:15® acam
-
osprey> Věřím ti ale vypadalo to jako kdyby „zavětřil“, asi náhoda
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 20:15:31 uživatelem acam. - Úterý 5. ledna 2010 v 18:33® osprey
-
acam> Co vím o stavbě rybího těla, tak takhle to u sumce asi nefunguje.
- Úterý 5. ledna 2010 v 10:39® acam
-
sgt.mooody> Mě šlo spíš o to, jestli je možný, že pozná přítomnost člověka na břehu na základě jeho pachu, jako např. pes, srna …, atp.?
- Úterý 5. ledna 2010 v 10:18® džigit
-
Bandog> dík,k mému-já myslel,že jsi popletl téma-nic osobního.Vzhledem k mému bývalému zaměstnání chápu Tvou starost
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 09:19:18 uživatelem džigit. - Úterý 5. ledna 2010 ve 3:30® Bandog
-
džigit> mne letos čorli na Hněvkovicich mob.a než jsem to zjistil tak převolano za 5litru jenom:(( srat na ty prachy nebo mob.u mne ale tych kont.co jsem stratil a těžko se k niekterym dostanu,ale niekomu takovy učet znemožni dalši vychazky napr.na ryby,jestli to pomuže jenom jednomu člověku tak to mnělo cenu a kolikrat jsou tady horši přispěvky co nemaj s rybařinou nic společny a rozebiraj se jak dlouho.mnej se fajn a at ti koušou
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:10® sgt.mooody
-
acam> Je to uplně normální znám příhodu kdy si z toho lidi na Slapech dělali atrakci,byl tam u břehu spadlí strom do vody a v tom hlídal samec jikry,a každý kdo šel okolo a chtěl vidět sumce stačilo aby u té větve strčil ruku do vody párkrát zašounil a starostlivý sumík se plaval podívat co se děje a nedělalo mu problém vystrčil palici z vody
..ale také bych řekl že je to většinou rarita..
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:17® HaD
-
acam> ryby se někdy chovají zvláštně. Jako lidi.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:42® acam
-
Chci se na něco zeptat – pozoroval jsem tak ze tří metrů, jak se u břehu třou dva sumci (asi se třeli) a ten jeden vystrčil „čumák“ z vody jako kdyby chtěl čuchat, jestli na břehu není nějaké nebezpečí a odplaval pryč. Je něco takového možný nebo to byla náhoda?
Tento příspěvek byl editován 4.1.2010 19:46:13 uživatelem acam. - Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:00® HaD
-
sidonius> tak to máš podlě mě vadnej multík. Protáčí se asi cívka na osičce. Reklamace
- Pondělí 4. ledna 2010 v 16:46® marven
-
džigit>docela užitečné kolikrát jsem slyšel jak u vody okradly rybáře a mylím že se to nic neřeší tak to ničemu neva
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 13:00® džigit
-
Bandog> A pointa? Copak to má společného se sumcařinou?Nespíš ještě?
- Pondělí 4. ledna 2010 v 11:52® Bandog
-
Ahoj všichni, V případě, že ztratíte, nebo Vám někdo odcizí Váš mobilní telefon, můžete proti tomu něco udělat. Vytočíte-li (samozřejmě teď, po odcizení by to šlo dost těžko) na Vašem mobilním telefonu
* # 0 6 #
zobrazí se na displeji 15 místné výrobní číslo Vašeho přístroje ( IMEI). Někam si ho poznačte a v případě ztráty nebo odcizeni Vašeho telefonu, nahlaste toto výrobní číslo Vašemu operátorovi. Ten bude schopen Váš přístroj zablokovat a i po výměně SIM karty bude přístroj nepoužitelný. Pravděpodobně už svůj telefon neuvidíte, ale aspoň si můžete být jisti, že kdokoli Váš telefon má, nemůže ho použít ani dále prodat !!!!!!
Udělá-li to takto každý majitel mobilního telefonu, nebude důvodu, proč telefony dále krást.
Pošlete to dále co nejvíce známým ! ! ! ! ! !
- Neděle 3. ledna 2010 ve 14:49® sidonius
-
HaD – Protáčí se mi cívka multíku, podlepenou ji mám, brzdu utaženou na krev, ale když se do prutu pořádně opřu, tak brzda prokluzuje(používám ke zlepšení i zapnutí cvrčku , ale nepomáhá to úplně- ale je to lepší než bez cvrčku), mám na tom šňůru Tuf Line na 91 kg- šňůra je v pohodě, ale ten multík asi ne. No nevím co s tím je, ještě jsem zkoušel dotáhnout to kolečko na fotce níže, ale zatím jsem to nezkoušel, tak to třeba pomůže kdo ví. Díky za odpověd
- Sobota 2. ledna 2010 v 17:21® HaD
-
sidonius: opožděně díky
jde o to co se protáčí… Může to být i vada navijáku.