Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 26. srpna 2009 v 9:50® sgt.mooody

Je to fakt prasečina když z masí takovou krásnou rybu která je možná ještě starší jak on!A navíc je fakt blbost žrát takovou velkou rybu až zjistí jak je to tučný tak to hoděj slepicim a potom jen škoda jednoho trofejního sumce:-(( ..

Úterý 25. srpna 2009 ve 21:55® jonnylord
jonnylord

h.simunek> to asi stálo zato spálení těla a co byl vracen?

Úterý 25. srpna 2009 ve 20:28® h.simunek

I malé ůspěchy jsou úspěchy.Zdravim všechny

foto/diskuze/sumcarina/2009/th-img26027.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2009/th-img26028.jpg
Úterý 25. srpna 2009 ve 20:22® h.simunek

Dnešní noc na Orlíku byla bez uspěchu,ale ráno krásné.Zato kamarád na Ebru!?

foto/diskuze/sumcarina/2009/th-img26024.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2009/th-img26025.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2009/th-img26026.jpg
Úterý 25. srpna 2009 v 17:25® hajan

DJ> 1. Nevšiml jsem si, že bych se za někoho vydával. 2. O tvojí lítost fakt nestojím, schovej si jí pro sebe, až ti seberou noty. 3. Že sežrali sumce, na kterýho mimochodem měli právo, je škoda a přeju jim ať se poserou. Nicméně tvoje ušlechtilý názory (pokud se tomu tak dá říct) se můžou spláchnout do hajzlu, pokud pak napíšeš to cos napsal a ještě se tu prezentuješ, jako „rybomil“. Je to jako kdyby vrah poučoval zloděje, že se to nedělá. HOWGN…

Úterý 25. srpna 2009 v 17:01® DJ
DJ

hajan> Vis moralka sama o sobe je princip mnohem vissi nezli rad, ale nema smysl te poucovat o zakladech prava a jeho vztahu k filosofii a ani se to sem nehodi. Napisu ti jen jedine – pokud jsi opravdu ten za koho se vydavas, je mi te lito. A pokud jim nejsi, tak mi te je lito o to vic. Ve 35 letech uz by jsi mohl mit rozum, ale komu neni dano:) Uzij krasny zivot ve sve sobeckosti a bezohlednosti. Uz ted lituju casu ktery jsem ti tu dal.

Tento příspěvek byl editován 25.8.2009 17:06:14 uživatelem DJ.
Úterý 25. srpna 2009 v 15:02® hajan

DJ> Jestli chytáš na káču a při tom vláčíš, tak radši zavři zobák a nemoralizuj! :-((

Úterý 25. srpna 2009 v 15:01® hajan

„Pozvu pár kamarádů a dáme si do nosu“ :-)) ) Dobrou chuť!!! :-)) )

Úterý 25. srpna 2009 v 11:03® DJ
DJ

No jo chlapi, ale cim dal vic me prekvapuje to, jak jsou v tomhle lidi nepoucitelny. Ten sumec ma prece v ty vode svoje misto. Ale kdyz si clovek umane, rekne, ze je skodna a ze tam nema co delat a tak je treba ho zmasit!!!?? Chapu, ze se dik prehnany sadbe premnozily kusy od 50cm do 1m, ale to prece nema nic spolecnyho s velkejma rybama. Rybama ktery jsou stejne stary jako mi co tu pisem a leckdy i starsi. Je to totalni neucta k vode a pokud to tak pujde dal, nasi haranti nebudou mit co chytat. Pred mesicem jsem chytil za ohryzek frajera co za clunem na Labi vlacel a masil candaty. Koukal jak vyvoranej, ale priste uz to neudela – doufam!!! Nejsem pro 100% dodrzovani radu – kdyz chytam na kacu na druhy prut treba vlacim v prilehlem okoli, ale tim nikomu a hlavne rybam neublizuju. Za tohle bych ale mohl prijit o doklady. Kdyz ale zmasim krasnou velkou rybu, ktera tam zije leta bez uhony a uz si zalouzi jen svobodu a klid na doziti a radostny treny jednou do roka. Budu mistnim tisku prohlasen za rybare stoleti ????? 100×FUJ U toho rekordu bych doplnil text – ryba byla odnesena a nechal bych jej tam, aby se potomci mohli za tatinka radne dlouho stydet.

Úterý 25. srpna 2009 v 10:47® jonnylord
jonnylord

Filip00>

DJ> jj určitě kamarád zmasíl 1,30 sumce a ten už byl tak tučný a mastný že to ani kočce nechutnalo ja pokud bych bral sumce domů tak taky do toho 1m

Úterý 25. srpna 2009 v 10:46® cormoran
cormoran

DJ> S tím nic nenaděláš…žel Bohu:-(( Nás na schůzi dokonce nabádali k tomu, aby žádný mírový sumec nebyl vrácen. Velké procento členský základny se toho striktně drží. A co je ještě smutnější, že mezi masenými sumáry je už i jeden metrovej albínek, kterýho jsme s klukama chytli v přítoku (šedesátka roura) po výlovu:-((

Úterý 25. srpna 2009 v 9:50® Filip00
Filip00

DJ> máš pravdu myslím si, že zmastit můžeš metrovýho fouska,ale takového starého pardála bych taky pustil, a to maso bude strašně tučné

Úterý 25. srpna 2009 v 9:41® DJ
DJ

Jo a jeste jsem si procital jiz zminovanou diskusi na novinkach. Nejaky radoby hospodar tam pise o tom jaka je sumec okolo dvou metru skodna. A jak je rad, ze se podobne ryby nosi od vody. Na takovy nazor je jediny argument – par facek. No nic, trochu jsem se rozzuril. Pardon, ale tohle me fakt toci.

Úterý 25. srpna 2009 v 9:41® DJ
DJ

Jo a jeste jsem si procital jiz zminovanou diskusi na novinkach. Nejaky radoby hospodar tam pise o tom jaka je sumec okolo dvou metru skodna. A jak je rad, ze se podobne ryby nosi od vody. Na takovy nazor je jediny argument – par facek. No nic, trochu jsem se rozzuril. Pardon, ale tohle me fakt toci.

Úterý 25. srpna 2009 v 9:08® DJ
DJ

Dobre rano panove. Timto prosim o par minut ticha za. http://www.novinky.cz/…rehrade.html

Pondělí 24. srpna 2009 ve 23:52profil byl smazán

http://www.novinky.cz/…rehrade.html

Pondělí 24. srpna 2009 ve 22:41® jonnylord
jonnylord

sgt.mooody> nj ale tak na hacek na splavek nic neskocilo pujcil jsem si ceren a tam byl nejvetsi okoun 10cm

Pondělí 24. srpna 2009 ve 13:54® sgt.mooody

jonnylord> jonnylord> Takoví uhore jsem tedkon na Orlíku vytáh dva když máš silnej vlasec stačí utáhnout cívku a prostě je táhnout ven,a když už dám okouna na háček tak aspon 25cm.

Pondělí 24. srpna 2009 ve 13:08® jonnylord
jonnylord

sgt.mooody> jj ja mel okouna 10cm protoze nic jineho nebylo 1× mi zabral candat a po druhe jsem myslel ze to je sumec a to uhor a to mel 55cm a tahal vic jak ten sumec 73

Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:10® sgt.mooody

jonnylord> Na trhací bojku je okoun dobrej,ale u dna se ti okoun zahrabe nebo někam schová,na dno je nejlepší ryba která se drží odedna tudíž plotice,perlín ;-) ..a když jsou sumci přichuti a příde na tvojí nástrahu tak je uplně jedno co tam máš ;-) ..

Pondělí 24. srpna 2009 v 10:56® jonnylord
jonnylord

sgt.mooody> víš co je lepší okoun jako nwm jak na orlíku ale u nás ano

Pondělí 24. srpna 2009 v 9:55® sgt.mooody

Leonardo> Čauves,mě se taky sumci letos vyhejbaj obloukem jenom samí pulci do 50cm na rousnice jinak nic,včera jsem se vrátil z Orlíku a uplně mrtvo měl jsem zavezenou cca 30cm plotici na dno přez noc a zase nic,chtěl jsem vyzkoušet jestli by se třeba nákej neválel u dna když na trhačku nějdou,ale jak to tak vypadá je to uplně jedno,jenom na rybičku malej candátek a na rousnice dva uhořici,a kolega který byl semnou tahal amury okolo 60cm a kapříky do 55cm,ty docela braly,ale co je s těma sumejšema to ted nevim :-(( ..

Pondělí 24. srpna 2009 v 0:35® mako
mako

Zdar, tak já zas na Orlíku ani ťuk … Jen po vodě plaval úplně nafoukly sumec slušně přes dva metry … Co ho připravilo o život nebylo zřejmé, ale jicen měl ven. Tak si asi zas někdo myslel, že s 50tkou vlascem o pevnosti 20kg mu dal férovou šanci vyhrát ......

Arnej> Gratulace, já dnes taky zkoušel podvoďáky, ale nic …

Neděle 23. srpna 2009 ve 12:21® marven

čus chlapy mam hlasiče delty a nějak mě už opouštěj tak scháním nějaké nové za přijatelnou cenu mužou byt i z připoslechem hlavně aby vnich vydržela baterka

Sobota 22. srpna 2009 ve 23:42® Ebony

Ebony> Já chodím na Odru do Lhotky nad splav a taky občas do Hrušova nad most ale co se týká sumců tak akorát na rousnice miminka do 40 cm. Je tam sice dost trofejních parem což je taky dost dobrá chytačka ale sumec zatím nic. Asi to zkusím na tu bojku. Jsem v chytání sumců začátečník. Proto se každá rada hodí.

Sobota 22. srpna 2009 ve 22:45® jonnylord
jonnylord

já chytám sumce na odře a berou já jen nahodím a povolím cívku víc neřeším z 21.8jsem stanoval do 22.8 na rybách zaměřil jsem se na sumce jako vždy a přišel mi uhoř a měl větší sílu jak sumec 130cm

Sobota 22. srpna 2009 ve 22:27® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Ebony> zvukový podvoďák na řekách je fajn, ale se mi zdá, že jen na začátku sezony a na dně musí být štěrk, na bahnitém podkladu sem záběr snad ani neudělal. Občas někde v kořenách, ale v srpnu už nic hrkacího nepoužívám, je lepší dobře se hýbající rybka.

Sobota 22. srpna 2009 v 18:13® Arnej
Arnej

Ahoj, chci se podělit o dnešní zážitek.Teď jsem se vrátil od vody. Přišel velice pěknej záběr na podvoďák. Nakonec se z toho ukázal sumeček 106 cm, i tak veliká radost a příjemně strávenej den u vody. Petrův zdar

Sobota 22. srpna 2009 v 18:01® obrisek
obrisek

Ebony> to je těžký…já dostal během 10 minut 2 záběry…na bojku s rybou sumce 90 a vzápětí na podvodák s rousnicema 127…Musíš vydržet a zkoušet…

Tento příspěvek byl editován 22.8.2009 18:04:36 uživatelem obrisek.
Sobota 22. srpna 2009 v 17:13® Leonardo
Leonardo

sgt.mooody> Čau, tak co, máš už chycený nějaký sumejše? Já jsem o většího jak 30cm ubec nezavadil a to jsem měl skoro každou noc vyvezený trhačky všude po okolí.