Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. července 2009 ve 14:07® SimBlack
-
rizek> No tak to mi řekni kam jezdíne na sumce?já byl včera do půlnoci a chyt sem taky sumce 32 cm a ktomu ještě na kukuřici. tak to nechápu
- Čtvrtek 23. července 2009 v 6:33® rizecek
-
tak jsem se vcera konecne dostal na Berounku na sumíky a na poprvé si myslim ze jsem měl celkem uspěch,jednoho jsem dostal-116 cm 14.8kg a druheho prosral,takže s mym prvním vyletem absolutni spokojenost.
- Středa 22. července 2009 v 19:51® SimBlack
-
Davčák> no pěkný no. já teď pojedu na berounku zkusit nějakýho sumára no
- Středa 22. července 2009 v 16:30® Davčák
-
SimBlack> Hele teď jezdim dost na Radbuzu a hodně se věnuju kaprům. Zkoušim nějaký nový věci. Jiný nástrahy a tak. Zatim docela úspěšně (myslim). Před minulej tejden jsem tam chytil desitku kapra, a minulej tejden osmičku. Připojuji foto toho menšiho kapřika a sumečka co chytil kámoš. Na těch fotkách je muj rybářskej kolega. protože neumí fotit.
- Středa 22. července 2009 ve 14:45® HaD
-
BuBu99> podivej se na www.lodniobchod.cz
- Středa 22. července 2009 v 10:26® DJ
-
Venca Zelenka> Tak vysoke C asi nepokud mas na mysli to ///. Je spousta nastroju ktere dovedou jen 2–3 tony ve stredni poloze a da se na ne hrat. Tu kacenu jsi tahal ke brehu potom co jsi vabil? V patek minuly tyden mi prijel sumec az pod vabnicku. Vabil jsem u elektrarny pod jezem na 3m. Z lodi je to ale lepsi, to se musi nechat. Odkud jsi. Mozna se domluvime na rybacce. Dva komici jsou vzdy zabavnejsi nez jeden
- Středa 22. července 2009 v 10:23® BuBu99
-
cau schanim vozejk na lod nevite o necem
- Úterý 21. července 2009 ve 23:17® Venca Zelenka
-
DJ> my co nemáme hudební zvuk máme asi problém, takové vysoké C na vábničce bude jistě trhák. V loni jsem tím vábením ze břehu na podzim zběhal asi kilometr a nic nasmýkaný jsem byl jak sviňa, přitom jedno místo hezčí jak druhé. Pak stahuješ kačenu z rákosu a bafne ti ju stopadesátka dva metry od tebe, čert aby se v tom vyznal.
- Úterý 21. července 2009 ve 21:50® SimBlack
-
Davčák> ok díky a a co jdou? já tamházim plotice cca 25 cm.?
- Úterý 21. července 2009 v 19:24® Davčák
-
Piranha> Já chytám na ryby tak do 20cm. I když už jsem chytal i na mnohem,mnohem vetší. Ala u nás se mi osvedčilo, že čím nenší ryba tím líp. Zase netvrdim že napychuji potěr,ale chytal jsem na plotičky co měli max. 10cm, protože jsem nemohl chytit větší, a ejhle měl jsem do dvou hodin čtyři záběry. Z toho jsem 3 kusy trefil. Dokonce mi zabrali ještě odpoledne. ale to samozřejmě to rybou být nemusí. Zkrátka a dobře vůbec se neboj tam dát menší rybu a samozřejmě i háček aby ho ta čudla utáhla.
- Úterý 21. července 2009 v 19:16® Davčák
-
SimBlack> Jezdim. a jsou skoro všude. Najdi si klidnější místo s hloubkou kolem 3m. Zabojkuj a čekej. Nepočítej s žádným kapitálním úlovkem,ale od 90cm do 140cm se mužeš celkem spolehnout. Pokud už to všechno masáci nevybouchali. Čus..
- Úterý 21. července 2009 v 18:45@ pazout206
-
nezkousel nekdo chytat sumce na machaci??myslite ze by to tam slo na vabnicku a jakou nastrahu pouzit
- Úterý 21. července 2009 ve 12:47® Piranha
-
pazout206> si udelej ne.Kus roury 5/4" navarit dynko a hlazenku.Odvrtej diru u dna aby mohla voda vytekat dej tomu nejakej kabat a mas to za 20minut.
- Úterý 21. července 2009 v 10:34® DJ
-
Koukni do bazaru – pan tam prodava stojany za 350,– kus. Jsou idealni.
- Úterý 21. července 2009 v 10:34® DJ
-
Koukni do bazaru – pan tam prodava stojany za 350,– kus. Jsou idealni.
- Úterý 21. července 2009 v 9:57@ pazout206
-
čau,neměl by tu někdo na prodej vydlici na sumcovej prut???
- Pondělí 20. července 2009 v 19:20® pluda14
-
Piranha> zdar.mám zkušenost s kámošem na sázavě.Loni na zahájení jsme na trhačku chytily dvě štiky.Nastražen karas cca 20cm.Jedna přišla ve23:30 měla 90cm a druhá ve 13:00 70cm.Ještě se nám to povedlo asi za čtrnáct dní jednou ta měla 65 cm.Takže uršitě to funguje.Jen se musí zasekávat brzy.Většinou jak se rozezvučí rolna tak sledovat káču a stačilo že jen tak poskakovala a trochu se potápěla---zásek a vždy tam byla.Uvízla na některém z hrotů na sestavě tří trojháků vel 3/0
- Pondělí 20. července 2009 ve 14:37® DJ
-
mayor – Nejsem žádný odborník na vábení. Myslim si, že je třeba s pomocí jaké koli vábničky natrévovat co nejvíce pukavých zvukú dle zvukové stupnice pak sledovat na echolotu, jak ryba reaguje. Jednoduše – ber vábničku jako hudební nástroj a uč se kombinovat hluboké a vysoké tóny v určitých intervalech pukání – rychle, nebo pomale jdoucí po sobě. Cím vetší hloubka, tím větší intenzita a hloubka puknutí – když ryba reaguje, pomalu dopukávej a když přijíždí k nástraze – Přestaň !! A pak si užívej ten adroš
Tento příspěvek byl editován 20.7.2009 14:43:36 uživatelem DJ.Když tam stojí kouká na nástrahu a kouká a kouká
- Pondělí 20. července 2009 ve 13:45® mayor
-
DJ> porad vabnicku…na reku…hloubka od 3 do 7 metru…dik
- Pondělí 20. července 2009 v 11:21® SimBlack
-
Zdravim chci se zeptat jestli někdo náhodounejezdí na sumce na Berounku?
- Pondělí 20. července 2009 v 10:58® Piranha
-
Docela by mne zajimalo, jestli uz nekdo z vas, kdyz chytal na trhacku s mensi rybou, mel jinou rybu na prute nez sume. Kolikrat si rikam ze preci ten 15–20cm karas musi nasrat i nejakou presmetrovou stiku.Mate nekdo nejakej zazitek s timhle?
- Pondělí 20. července 2009 v 10:09® DJ
-
Chlapi, taky mate zkusenost, ze po vabeni do mista kde jste vabili najedou a zacnou lovit boleni a mozna i jini drvaci, ale u bolena jsem si to potvrdil.
- Pondělí 20. července 2009 v 10:06® DJ
-
Nikos –
ten horolezeckej sedak me taky napad. O vikendu jsem to zas zkusil jen bez prutu. A zvedl jsem sumce az k hladině. To moje misto ma vyhodu, ze je hned pod zebrikem dira. Vcera jsem projizdel usek na lodi a echolot mi ukazal par krasnejch propadlin na dne. Venca Zelenka
na mě taky koukaj divne
ale kdyz se povede ryba stoji to za to:)
- Pondělí 20. července 2009 v 9:59® DJ
-
MuRRone – neber mou zpravu jako utok – bral jsem to fakt jen jako pratelskou nabidku kolegovi. Stalo by me to jen vlozit a odeslat. Partnerka mi stale rika, ze jsem jak matka Tereza. Nechtel jsem se te dotkonout. Pokud o to nestojis respektuji – neni duvod se napadat. Petru zdar koolego.
- Pondělí 20. července 2009 v 7:56® Malovec
-
marven> to jsi začal používat auto místo echolotu nebo co?
taky jsem si byl včera ťuknout povedly se jen dvě miminka a jedna zdolávačka proběhla za kontroly říční policie ,vody hodně dost skalená a dost bordelu
- Pondělí 20. července 2009 v 7:21® unschlagbar
-
skipi007> cau zkousim od lonska na kretince sumce ale zatim zadnej ulovek,vetsinou na podvodak od 24.7 tam budu asi na 14 dni tak si tam dam trhacku,vetsina sumcu se tam chyti na pritoku,napis mi osobkou kdy tam pojedes a muzeme se domluvit na spolecnem chytani.
- Neděle 19. července 2009 ve 21:40® skipi007
-
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti ze sumcama na Křetince, dnes jsem tam byl vlačet a docela se mi tam líbylo a chtěl bych je tam jít zkusit.Jestli je lepší na ně jít na hlavní nádrž , nebo na tu dlouhou zátoku za most . díky všem.jinak na vláčku nis nešlo jen 1 štička 50cm
- Neděle 19. července 2009 ve 21:32® mayor
-
muzes mi poradit?? mas zpravu
Tento příspěvek byl editován 19.7.2009 21:33:23 uživatelem mayor. - Neděle 19. července 2009 ve 21:16® Michall
-
pluda14> vypni symboly ryb
- Neděle 19. července 2009 ve 21:13® pluda14
-
Michall> mám vypnout jen symboly ryb,nebo identifikaci ryb